ροή ειδήσεων

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 6 ΑΙΩΝΑ Μ.Χ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟ 1890

Εντοπίσαμε σε ιδιωτική συλλογή Δανού συλλέκτη επιγραφών , επιγραφή που καταρρίπτει την προπαγάνδα που σερβίρουν στον Ελληνικό λαό 1600χρόνια τώρα!!
Πρόκειται για επιγραφή... 'ανάθημα' προς τιμήν του ημιθέου Ηρακλέους του 6 αιώνα μετά χριστιανικής χρονολόγησης που βρέθηκε στην Ρόδο το 1890 μετά από λαθρανασκαφές Δανών αρχαιοκαπήλων .
Που ξήλωσαν την πολιτιστική μας κληρονομιά στην κυριολεξία το 1887 επί τουρκοκρατίας μέχρι το 1939 επί Ιταλόκρατίας, καραβιές με Ροδιακούς θησαυρούς έφυγαν στην Ευρώπη!! και όταν λέμε καραβιές εννοούμε καραβιές και είχαν χρηματοδοτηθεί από το ίδρυμα της Δανίας «THE CARLSBERG INSTITUTE Of DENMARK»

Είναι υψίστης "ιστορικής" σημασίας για τα "Ελληνικά" δεδομένα!!!! διότι ανατρέπει όσα ξέραμε περί της χρονολογίας που προσηλυτίστικαν οι πρόγονοι μας οι ειδωλολάτρες όπως τους αποκαλούν,,, και συνάμα οι Έλληνες,, από την χριστιανική θρησκεία!!!! κάποιοι επικαλούνται ότι δήθεν οι Ρόδιοι προσηλυτίστικαν στον χριστιανισμό το πρώτο με δεύτερο αιώνα,η τρίτο αν θέλετε,έτσι τουλάχιστον αναφέρουν τα περισσότερες ιστοσελίδες και μπλοκ,αμέτρητα παραδείγματα!!!
Εδώ όμως βλέπουμε επιγραφή που καταρρίπτει τα ψεύδη του καθεστώτος!!!

Rhodos — Rhodos — 491-518 AD
Ἥρακλες, αἶμα Διός, θηροκτόνε, οὔ νυ τι μοῦνος
ἐν προτέροις ἐτέεσσιν ἀλεξίκακός τις ἐτέχθης,
ἀλλὰ καὶ ἡμετέρη γενεὴ τέκεν Ἡρακλῆα,
ἐσθλὸν Ἀναστάσιον Ῥοδίων κλυτὸν οἰκιστῆρα

ὃς σὲ καὶ ὧδ’ ἀνέθηκεν ἀριζήλοις σὺν ἀέθλοις ∙

Τώρα πλέον ξέρουμε την αλήθεια ως έχει, όλα συνδέονται πλέον.!!!
Τώρα καταλαβαίνουμε τι έγινε με τα εκενωμένα χωριά των Βρουλιων της Κυμησάλας του Πλακωτού της αρχαίας Αρχίπολις, των Φαγίων, των Σαλίων, των Κατακάλων, της Κιτάλας, της Κεκοίας,της Κρυάσσιδος,της Νέττιδαςκαι τόσων άλλων ερειπωμένων χωριών της Ρόδου!!!!
Έπεσε πελέκι και φωτιά στον λαό μας δηλαδή στους Ελληνες της πατρώας Ελληνικής θρησκείας το 728 μ.χ.χ από τους βάρβαρους της νέας θρησκείας ,λίγα τα χωριά που ξέφυγαν από την εθνοκάθαρση του 728.
Σχετικό αποκαλυπτικό ντοκουμέντο... ΕΔΩ

Αk:ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΦΟ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ !!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/13 09:37

    Καλά, πέρα από το τι λέγεται εδώ μέσα, με τη δημιουργία και άνοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας από το 330μΧ (δηλαδή τον 4ο αι.) άρχισε να γίνεται η μεταστροφή του κράτους από την ειδωλολατρεία στον Χριστιανισμό. Δε σημαίνει ότι αυτό έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, ούτε επίσης ότι έγινε σε όλες τις περιοχές ταυτόχρονα - σε κάποιες καθυστέρησε. Επίσης δε σημαίνει ότι άλλαξε θρησκεία με μιας το 100% των κατοίκων μιας περιοχής. Κάποιοι παρέμειναν πιστοί στη θρησκεία τους, όπως και οι κρυφοχριστιανοί αργότερα.

    Φοβερό ΣΟΚ και ΔΕΟΣ πράγματι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/13 11:48

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ???? ΤΕΛΙΩΣΑΝ Η ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ!!! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!!!ΑΝΤΕ ΠΑΠΑΔΟΣΚΥΦΤΟΥΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΚΟΣΜΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,,ΚΑΛΟΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ,,ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ !!ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΘΕΟ ΝΤΑΒΑ!!!!!! ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ,,ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/13 18:02

      Έ, ψιτ, εσύ, έσετε ήμαρ...
      Και ο Κολοκοτρώνης Χριστιανός Ορθόδοξος ήταν... Και δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ρήσεις Χριστιανών Ορθόδοξων κατά της Ορθοδοξίας... Πρέπει να βρείτε άλλο σλόγκαν!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/13 12:12

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΜΙΛΑΜΕ ... LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/13 20:06

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΚΛΕΣΤΙΚΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ??? ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΑΧΩΝ???? ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ??? ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,, ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ??? ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ??? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ,,ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 19:01

      http://telxinis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5.html

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/3/13 06:18

    Επειδή η εκκλησία κατά τους αγώνες του Γένους ήταν ο μεγαλύτερος προδότης ακόμη και απο Μαυροκορδάτους και το σινάφι του, δεν πάει να πει οτι αυτοί που αναφέρεις δεν ήταν Χριστιανοί. Και το πιο απλό να σου πω, ποιός σήκωσε απο τους πρώτους την Σημαία της Επανάστασης στην Μονή Μεγίστης Λαύρας μετά απο τον Παλαιών Πατρών Γερμανό; Μήπως ο Γέρος του Μωριά που εκκλησιάστηκε πριν στον ίδιο ναό; Ξέρεις πόσες αναφορές έχει ο Μακρυγιάννης για το πόσο πιστοί στην θρησκεία, αλλά όχι στο παπαδαριό, ήταν οι Αθάνατοι Οπλαρχηγοί του '21;
    Το παπαδαριό τότε είχε μεγαλύτερα οφέλη να παραμείνουμε σε υποδούλωση, γιατί έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, απο απλούς παπάδες μέχρι και Πατριάρχες. Και είναι τόσα πολλά τα παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Τρανό παράδειγμα, οι αφορισμοί του Πατριάρχη προς τους οπλαρχηγούς της Επανάστασης, τους οποίους αναίρεσε όταν είδε οτι δεν γινόταν αλλιώς, αφού όλο το "ποίμνοιο" ακολουθούσε τους επαναστατημένους Έλληνες.

    Το γαμώτο ξέρεις ποιο είναι; Οτι δεν ξέρουμε με ποιόν μιλάμε μέσω ανώνυμων μηνυμάτων, και δυστυχώς (το κάνω κι εγώ μερικές φορές...) με επιθετική διάθεση. Έχω διαβάσει πολλλλλλύυυυυυυ ιστορία για την Ελλάδα μας. Και απο νικημένους, και απο νικητές και απο ανεξάρτητους.

    Πάντως, στους 12 Νεφελίμ-Θεούς του Ολύμπου δεν πίστευαν τότε... Και αν έστω και η υποψία έπεφτε πάνω τους οτι ήταν παγανιστές, σήμαινε αυτομάτως θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/13 21:59

    http://telxinis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *