ροή ειδήσεων

Έδιωξαν Χρυσαυγίτη βουλευτή από εκδήλωση για σφαγές των ναζί

Το βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο αλλά και τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, έδιωξαν οι κάτοικοι από την εκδήλωση μνήμης για τα 70 χρόνια του Ολοκαυτώματος της Τσαριτσάνης.
Στην προγραμματισμένη εκδήλωση που....
συνδιοργάνωναν ο δήμος Ελασσόνας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης εμφανίστηκε ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη της Χρυσής Αυγής Λάρισας.

Οπως γράφει το onlarissa ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί αλλά και οι φορείς της περιοχής καθώς και οι διοργανωτές της εκδήλωσης απαίτησαν την απομάκρυνση των μελών της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι "είναι ανεπιθύμητοι στην Τσαριτσάνη και ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουν την κατάθεση στεφανιού από τους συνεχιστές αυτών που ευθύνονται για το ολοκαύτωμα πριν από 70 χρόνια".



Τότε σύφωνα με το larissanet ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Πασχόπουλος ζήτησε την αποχώρηση του κ. Αλεξόπουλου και μπροστά στην ένταση που δημιουργήθηκε ζήτησε την αναβολή της εκδήλωσης μνήμης για τα 70 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Τσαριτσάνης και αποχώρησε από το χώρο της εκδήλωσης.



Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης ανέλαβε την ευθύνη και συνέχισε την εκδήλωση μνήμης, ενώ είχαν αποχωρήσει ο βουλευτής και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. 

Στο Ηρώο κατέθεσαν στεφάνια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ. Παιδής και Αδάμου κ.α.
onalert.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/3/13 00:48

    ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΣ, Η ΧΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ, Η ΧΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ(ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ) , Η ΧΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ, Η ΧΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΓΙΑ ΤΙς ΜΕΙΩΣΕΙς ΜΙΣΘΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΣΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ , ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ (ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΕΞΗΣ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ , ΕΓΩ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΕΚΤΟΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΑΝΤΑ) ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΣ ΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΙΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΡΟΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΝΕΟ) ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ , ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50 ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/3/13 02:34

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΑΓΕΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΑΘΟΣ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ/ΝΔ,ΚΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΟΝΔ
    ΑΡΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΟ ΖΩΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/13 11:35

      Εγω τοτε αφου ειμαι κατευθυνομενος και πληρωμενος γιατι δεν δουλευω σε καμια Δ.υπηρεσια η καπου?
      Λες ε???
      Οι XA ειναι κατευθυνομενη απο πασοκ-νδ ε?
      Γιαυτο την σπρωχνουν λες τοσο πολυ ε?
      ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.
      Η ΧΑ ολο αυτον τον καιρο που τα τρωγανε τα κομματα ηταν στο κατω απο το 1% τωρα που αρχιζει και ξυπναει ο κοσμος ανεβαινει αρα δεν γινετε αυτο που λες.
      Ζωον δεν ειμαι ζωον ειναι καποιος ο οποιος μονο να βριζει ξερει και να μου λεει ηλιθιοτητες , οπως οτι η ΧΑ βοηθαει τον καπιταλισμο , αλλα βεβαια στο Συριζα αυτα σας εχουν μαθει να λετε οποτε σου ευχομαι να βγει να δεις μια κωλοτουμπα γιγαντιων διαστασεων αλλα παλι θα το ξανα ψηφισεις το νεο πασοκ γινεστε ελπιζω να μην παρει αλλα 40 χρονια να σας καταλαβουν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/3/13 07:55

    εχει δικιο 2΄34.γι αυτο ασ ψηφισουμε ν.δ η πασοκ που αποδεδειγμενα μας κλεβουν η ασ ψηφισουμε συριζα και δημαρ που σε καθε εθνικο ζητημα κοιταν να ικανοποιησουν τους αλλους και παντα παιρνουν το μερος ολων εκεινων που δεν γουσταρουν το καθετι ελληνικο.αν κανεις ενα λαθος και το αναγνωρισεις και προσπαθησεις να το διορθωσεις καλως.αν το ξανακανεις τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.αν περασουμε την κριση και δεν μαθουμε τιποτα τοτε καλα να παθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lipiro ala i xrisi avgi de einai nazistiki opos ta tsontokanala tin apokaloun eimouna arketa xronia sto pasok melos efaga ksilo apo asfaliti pasoko anakrinan to paidi mou 6 xronon pasoki kai ek ton opoion o enas einai tora se idiotiko sxoleio kai didaski tis ktinodis fantasiosis ton gourounion mpatson milate gia fasismo kai apokalite ti xrisi avgi nazi to pasok ti einai? i nea dimokratia ti einai ?o dimar ti einai ?na efxeste na mi ginoun poli .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/13 11:46

      Ειναι λυπηρο αλλα οπως εγραψα στην αρχη ειναι προτιμοτερο για τους συριζαιους και λοιπους να εξαφανιστουν η ΧΑ και οι ψηφοφοροι και ας παει στο διαολο ο υπολοιπος κοσμος , δεν ειναι κυριο γιαυτους να βγουμε απο μνημονιο και να πανε τα λαμογια φυλακη, το κυριο ειναι να εξαφανιστουν οι Χρυσαυγιτες , το μνημονιο και λοιπα στα παπαρια τους.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *