ροή ειδήσεων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ

Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύεται τα στελέχη του Στρατού Ξηράς και γενικά των Ενόπλων Δυνάμεων ;
Για τέταρτο συνεχόμενο μήνα δεν έχουν πληρωθεί τα εκτός έδρας και παραμεθορίου, χρωστούμενα.... Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013.
Δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας απολύτως να ενημερώσει τα στελέχη για αυτά τα χρωστούμενα για το πότε θα τα πάρουν (και αν τα πάρουν), ούτε η πολιτική αλλά ούτε και η στρατιωτική ηγεσία δεν έχουν βγάλει ενημέρωση. Πείτε μας έστω πότε θα τα πάρουνε, τι περιμένετε για να τα πάρουνε και αν τελικά θα τα πάρουνε.
Σαν να μην φτάνει τα χρωστούμενα που δεν παίρνουν έχουν παράλληλα αναδρομικές κρατήσεις απο τον Δεκέμβριο εως και τώρα 150 ευρώ το μήνα και άνω, δόσεις απο την εφορία για το εισόδημα 2012 και ότι άλλο χαράτσι μπορεί να έχει ο καθένας τους.
Οικογένειες μετα βίας μπορούν να επιβιώσουν, χρωστάνε ενοίκια, ρεύματα, δόσεις σε τράπεζες, δεν μπορείς να δίνεις δικαιολογίες αντι χρημάτων ούτε στον σπιτονοικοκύρη σου, ούτε στην ΔΕΗ ούτε στην Τράπεζα που χρωστάς ενα δάνειο για ένα σπίτι ή ενα αυτοκίνητο που πήρες.
Τουλάχιστον η στρατιωτική ηγεσία θα έπρεπε να έχει ενημερώσει επίσημα τα στελέχη της για το θέμα καταβολής η μη των παραπάνω χρημάτων, απο την πολιτική ηγεσία δεν περιμένουμε να ενδιαφερθεί για να ενημερώσει.
Όπως το Δημόσιο , Η ΔΕΗ και οι διάφορες κρατικές υπηρεσίες, οι Τράπεζες και άνθρωποι που νοικιάζουν τα σπίτια τους θέλουν τα χρήματα τους, έτσι και τα στελέχη θέλουν τα χρήματα τους.
Μην τα κοροϊδεύεται άλλο , μην παίζετε με αυτούς τους ανθρώπους που είναι μακριά απο τα σπίτια τους δεν πάει άλλο.
Και εάν θέλετε πράγματι να σώσετε την Ελλάδα μας (Εθνοπατέρες με τις 2 συντάξεις και άνω χωρίς να έχετε οι περισσότεροι δουλέψει ποτέ στη ζωή σας ,γιατί από φοιτητές βρεθήκατε στη πολιτική) κόψτε τουλάχιστον τη μία σύνταξη σας και καταργήστε το αφορολόγητο πού έχετε "έλεος" μας βουλιάξατε δεν πάει άλλο ποιό κάτω δε το βλέπετε; φτάνει πιά....

Η Φωνή της απελπισμένης Μάνας και ο πόνος της δεν έχει ''όρια''

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/13 23:23

    ΑΧ ΜΑΝΑ!!!!!!!!!! ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ!!!!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/13 23:26

    o πόνος της μάνας έπρεπε να σε πιάσει όταν ο γιόκας σου σου ειπε οτι θα γινει καραβανάς.... Εκεί έπρεπε να στείλεις επιστολή διαμαρτυρίας, παντού, στον γυναικολόγο σου, στον μαιευτήρα, στον παπά τηε ενορίας, στον.....ξερω εγω, παντου!!! και τον καμέρωνες τον μπούλη σου στα χακι....και αν ηξερε και κομπιουτερ ...ουυυ Στρατηγο τον εβλεπες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/13 23:32

    :) χαχαχα και εσυ ; να μαντεψω;;; εισαι ο καραβανας που και καλα εβαλε την μανα του να γραψει το γραμμα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/13 23:40

    Το πρόβλημα δεν είναι οι καραβανάδες είναι οι χουντικοί καραβανάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/13 23:49

      ΧΟΥΝΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.... ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΤΟΥΛΑ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/13 23:50

    εποπ εεε;;;; ενταξει ρε φιλε..... τι να κανεις.... η ζωη τα φερνει ετσι....χαχαχαχχχαχαχαχαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/3/13 08:38

    1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι, πάνω από 1.000.000 άνεργοι με 2.900.000 συνταξιούχους και περίπου 1.500.000 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.. Λεφτά δεν υπάρχουν στα ταμεία και άρα οι περίπου 1.5 εκατομμύριο εργαζόμενοι στον μόνο παραγωγικό τομέα της Ελλάδας θα πρέπει κάπως να πληρώσουν τους μισθούς, συντάξεις, και επιδόματα των υπόλοιπων 5 εκατομμυρίων ανθρώπων που ανέφερα παραπάνω.. Ε τα νούμερα δεν βγαίνουν πάρτε το χαμπάρι και σταματήστε τις κλάψες στα μπλόγκ.
    Αυτό που ξέρω κυρία μου είναι ότι ο γιόκας σου τον μισθούλη του τον πήρε κανονικά και απλά του καθυστερούν κάποια επιδόματα. Εγώ τον μισθό μου δεν τον έχω πάρει και είμαι 4+ μήνες απλήρωτος, ενώ χρωστάω ότι δεν έχω σε εφορίες, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΡ και άλλα τέτοια μπουρδέλα. Με την επιστολή αυτή τι περιμένεις; Να βάλω πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη;; Δεν έχω τσέπη πια.. Τι σου έμεινε όμως; Να ενωθείς μαζί μας και όταν βγαίνουμε έξω στους δρόμους να είσαι και εσύ μαζί μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/13 11:37

      ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΚΙΖΕΙΣ!!!
      ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ!

      ΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ 15.000.000

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/13 09:22

    eiste oloi polu gelioi!!!!an tuxh kai ginei polemos me tous dipla na do poios tha sas prostatepsh!!!den ntrepeste ligo!Mathate na koroideutai tous stratiotikous..alla ta paliospitia sas ta noikiazetai oso kai oso..pou bgazoun mouxla kai ugrasia..e re bregmenh sanida pou thelete..kai h stratiotikoi einai anthropoi opos kai eseis..exoun oikogeneies kai ellhnopoula na megalonoun..alla an den sebeste ton sumpatrioth sas den sebeste oute ton eauto sas!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/13 14:43

    min klaigeste sta blog , giati emeis oi idioi ftaime.oi perissoteroi ergazomenoi eimaste aplhrotoi gia kapoio xroniko diasthma.allos 2 mhnes allos 5 mhnes kai paei legontas.panta iphrxan kai tha iparxoun kontres metaxi ipallhlon.oi dimosioi ipalliloi pernan pio pola ,alla plirwnan forous , oi idiotikoi ipalliloi pernan pio liga alla pote den plirwnan forous pou tous analogousan giati poli apla den iphrxe elegxos.mono me thn pisth kai tin enotita tha kataferoume kapoia pragmata.oso gia ton filo (9.22) pou leei gia ta spitia ola einai emporio , pou shmenei prosfora kai zhthsh , kai h rodos exei zhthsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/3/13 19:06

    Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας απολύτως λόγος να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση, δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε σαν στρατιωτικοί από τους πολίτες. Με την ίδια λογική δεν μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις σαν Κράτος με τους απέναντι για τα νησιά μας το '96-δεν διαπραγματευόμαστε κάτι που είναι ήδη δικό μας (άσχετα το τι ακολούθησε κατά μας).
    Για όσους πραγματικά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει στρατιωτικός, επειδή είτε δεν υπηρέτησαν, είτε δεν έχουν συγγενή στρατιωτικό, είτε δεν ξέρω κι εγώ τι άγνοια έχουν:
    - H στρατιωτική σχολή αναφέρεται σε στελέχη μόνο (Υπαξιωματικούς-Αξιωματικούς) και όχι οπλίτες-ΕΠΟΠ κτλ.
    - Όσα χρόνια σε 'συντηρεί' η όποια στρατιωτική σχολή δεν χαρίζονται, απεναντίας αν αποφασίσεις να αποχωρήσεις από το στράτευμα νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο υπηρεσίας οφείλεις να πληρώσεις το κράτος τους μήνες που σου απομένουν επί τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές σου (πχ. υπολοίπονται 3 χρόνια => 3x12=36μήνες x 700ευρώ=25.200 ευρώ, για το παράδειγμα)
    - Στα 18 σου επιλέγεις να αφιερώσεις από 2 έως 5 χρόνια από τη ζωή σου να αποφοιτήσεις εντός μίας στρατιωτικής σχολής με κανόνες, πειθαρχεία και καθημερινή σωματική και ψυχολογική καταπίεση που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, σε κανένα επάγγελμα ( τον χρόνο δεν τον αντάλλαξε ποτέ κανείς με χρήμα, μόνο το αντίθετο).
    - Μία μέση Φρεγάτα ταξίδευε (τις καλές εποχές προ κρίσης) 180 με 260 μέρες το χρόνο (μπορείτε να συγκρίνετε αν θέλετε τις αποδοχές ενός Κατώτατου Πληρώματος Εμπορικού Πλοίου με αυτές του Κυβερνήτη Φρεγάτας για να καταλάβετε τι λέμε).
    - Ένας μέσος Στρατιωτικός του Στρατού Ξηράς μετατίθεται κάθε 3 με 4 χρόνια στη διάρκεια τις καριέρας του με ότι συνέπειες έχει αυτό σε οικογένεια.
    - Οι υπηρετούντες σε Ειδικές Δυνάμεις είναι άμεσα ανακλήσιμοι όλο τον χρόνο (εξαρτάται από την Υπηρεσία που βρίσκονται στο χρόνο που πρέπει να παρουσιαστούν πχ. σε 2 ώρη ετοιμότητα οι Ομάδες των ΟΥΚ.
    - Κάθε φορά που απογειώνεσαι από Readiness ετοιμότητα, κάνεις τον σταυρό σου να πάνε όλα καλά και να ξαπλώσεις το επόμενο βράδυ με τη γυναίκα σου.
    - Δεν μπορείς να απεργήσεις, να διαμαρτηρηθείς εντός της υπηρεσίας σου (σε ποιον άλλωστε;;; O Διοικητής δεν πληρώνει τον οπλίτη, το κράτος είναι το Αφεντικό!)
    - Δέχεσαι την όποια συνθήκη εργασίας από τους ανωτέρους σου γιατί όπως και στην πραγματική ζωή, τους συγγενείς σου δεν τους διαλέγεις.
    Και πολλά άλλα που δεν είστε αρμόδιοι να τα γνωρίζετε για λόγους εθνικής ασφαλείας.

    Μετά από όλο αυτό δεν ζητώ καμία κατανόηση, ούτε συμπόνια. Δεν είμαστε οι 15.000 μόνο που μαζευτήκανε στο Σύνταγμα. Είμαστε και όλοι οι υπόλοιποι που ξαγρυπνάμε για να κοιμάστε χωρίς τις δικιές μας έγνοιες.

    Και μην ξεχνιόμαστε...11 μίλια μας χωρίζουν από τους γείτονες αδέλφια (Ρόδο-Μ.Ασία)!! ...εμείς θα τρέξουμε πρώτοι..κι ας μην μας αγαπάτε...

    Ανώνυμος (και θα παραμένουμε ανώνυμοι όσο δεν μας αναγνωρίζετε ανάμεσά σας)
    Αφιερωμένο...
    http://www.youtube.com/watch?v=ZnMHM1jzW6A

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *