ροή ειδήσεων

Σε αστυνομικό κλοιό οι παρελάσεις υπό το φόβο επεισοδίων

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα real, που επικαλείται πληροφορίες από τα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν φόβοι για... κινητοποιήσεις και επεισόδια ακόμη και με σκοπό να διακοπεί από κάποιους η παρέλαση. Για αυτό το λόγο η αστυνομική παρουσία αναμένεται να είναι έντονη και τα μέτρα ασφαλείας δρακόντεια. Στόχος είναι να αποφευχθούν γεγονότα όπως αυτά που εκτυλίχθηκαν πέρυσι σε αρκετές περιοχές.

«Φρούριο» θα θυμίζει το Σύνταγμα όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση τη Δευτέρα 25 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε άτομα και ιδιαίτερα σε οργανωμένες ομάδες ατόμων που κινούνται σε περιοχές διεξαγωγής των παρελάσεων και αυξημένα μέτρα προστασίας κοντά στις εξέδρες των επισήμων, με ισχυρή παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ. Διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από την εξέδρα των επισήμων, ενώ κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν τα στρατιωτικά αγήματα θα υπάρχουν κάγκελα και σιδερένια φράγματα, ενώ την ίδια στιγμή το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα συντονίζει από ψηλά τα εκτεταμένα μέτρα τάξης.

Χαρακτηριστικό των αυξημένων μέτρων ασφαλείας είναι ότι για δεύτερη φορά απαιτείται διαπίστευση των δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικών συνεργείων για την κάλυψη της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλαση στο Σύνταγμα. Μάλιστα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Αστυνομίας, υπάρχει σχέδιο για φυγάδευση των πολιτικών σε περίπτωση επεισοδίων. Σε κάθε περίπτωση, εντολή της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και κύριο μέλημα των αρχών είναι να μη διακοπεί ή ματαιωθεί η παρέλαση.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, στους δρόμους της Αθήνας θα βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί, ενώ σε επιφυλακή θα είναι όλες οι δυνάμεις του λεκανοπεδίου. Μεταξύ άλλων, αναμένονται αυστηροί έλεγχοι ταυτότητας για όλους όσοι επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, και προληπτικές προσαγωγές. Οι θεατές θα είναι «αποκλεισμένοι» από την περιοχή της πλατείας του Συντάγματος και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση θα πρέπει να σταθούν κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου και από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και κάτω, προς Ομόνοια.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/13 18:58

    Φοβουνται η δοσιλογη ε?
    ας φύγουνε να γίνει η παρέλαση χωρίς αυτούς...ο κόσμος θέλει να καμαρωση τα παιδιά του και το στρατό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/13 20:20

    Στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας να κάτσει η Αγγελική του Βερολίνου και στη θέση του Πρωθυπουργού, ο κούτσαβλος Υπουργός της, που είναι τόσο καλός και έτσι ο θεός τον έχει αναπαύσει στο καροτσάκι του.Οι Γερμανοί δεν θα ξεχάσουν ποτέ τι έπαθαν στην Κρήτη και έχασαν τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, γι αυτό θέλουνε να μας τιμωρούν συνέχεια.Ενωμένος ο Ελληνικός Λαός δεν φοβάται κανέναν.Ούτε αυτά τα καθήκια που είναι απέναντι μας.Όποιος θέλει ας δοκιμάσει.Εμείς εδώ είμαστε.Οι πολιτικοί μας να ξυπνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/3/13 10:44

    παραξενευομαι που απορειτε για κατι που ισχυει σε ολα τα χουντικα καθεστωτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *