ροή ειδήσεων

Έγγραφο-πρόκληση απελευθέρωσης λαθρομετανάστη

Το παρακάτω επισυναπτόμενο “Υπηρεσιακό Σημείωμα” το οποίο εκδόθηκε από το Τμήμα Συνοριακής “Φύλαξης” Τυχερού Έβρου (τα εισαγωγικά στη φύλαξη καταλαβαίνετε γιατί...), ανήκει σε εισβολέα αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές....
Ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές λοιπόν, με το όνομα ISLAM (!) BHUTYON, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήλθε παρανόμως στην Ελλάδα και όπως φαίνεται και από το έγγραφο, εκδόθηκε εναντίον του Διοικητική Απόφαση Απέλασης στις 3-07-2011.

Όμως, εκ του θαύματος!, την ίδια ημέρα απεφασίσθη, τάχα για “ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους” (τουτέστιν, πιάσε το αυγό και κούρευτο...), η απελευθέρωσή του με τη διορία (τάχα πάλι) να εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε 30 μέρες. Μάλιστα, του δόθηκε και η ελευθερία να τριγυρνά αμέριμνος σε όποιο μέρος της χώρας επιθυμεί εκτός περιοχής Πατρών και Ηγουμενίτσας (μη μας το σκάσει για Ιταλία και χάσουμε το κελεπούρι...). Αρκεί που μας δήλωσε ότι θα διαμένει προσωρινά στην Αθήνα, κάπου τριγύρω στην Ομόνοια (παγκάκι, υπόνομο, εισβολέας σε εγκαταλελειμένη οικία, δεν δήλωσε...).

Παρακάτω στο ίδιο έγγραφο φαίνεται καθαρά ότι θα γίνει η εγγραφή του παραπάνω εισβολέα στην πατρίδα μας, στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών, μέχρι την 2-07-2016!!! Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο λαθρομετανάστης θα μπορεί να διαμένει στη χώρα ανενόχλητος για μια ολόκληρη πενταετία. Φυσικά, ανανόχλητοι δεν θα παραμείνουμε όλοι εμείς αφού θα κινδυνεύουμε αύριο να εισβάλλει και στα σπίτια μας, λογικότατα, αφού δεν θα μπορεί να ζήσει αλλιώς ο καημένος (για “ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους” λόγους θα εισβάλλει). Και όχι μόνον αυτό, αλλά αν περάσουν και τόσα χρόνια, ε μετά ο “καημένος” θα δικαιούται να λάβει πια και επίσημα χαρτιά νόμιμης παραμονής...

Παρακαλώ τον οποιοδήποτε κοινά σκεπτόμενο, λογικό άνθρωπο, να προβληματιστεί, και να δώσει μια εξήγηση στο γιατί γίνεται αυτό που οδηγεί σε άλωση της πατρίδας μας από έξω και από μέσα... Επίσης, γιατί αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν γίνεται (τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό υποκρισίας) και σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου.

Είναι καιρός πια να ξυπνήσουμε. Παρακαλώ διαδώστε το παντού...

ΥΓ. Τα στοιχεία του Διοικητή του Τμήματος δεν αναγράφονται για ευνόητους λόγους...

ksipnistere.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/13 22:15

    Μετα λενε γιατί θυμωνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ .Και ανεβαινη η ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/13 22:30

    zwadia oloi, o metanasths ftei pou den exete doulies oxi ta afentika pou tous vazoun sti doulia e ? ksipnatee reee (-A-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/13 08:27

    Οταν οι στρατιωτικοι ανεξαρτητως βαθμου ορκιζονται ,ορκιζονται να φυλανε την πατριδα απο καθε εχθρο ,εξωτερικο και εσωτερικο.Ποτε επιτελους θα το θυμηθουν οι δικοι μας να καθαρισουν την χωρα απο ολους αυτους μεσα κι εξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/13 09:04

    Ρε πάτε καλά?Τώρα ξυπνήσατε??Αυτό γίνεται τουλάχιστον 10 χρόνια,όταν βγαίνει απόφαση απέλασης χωρίς κράτηση(όπως εδώ) και δίνεται προθεσμία 30 ημέρες για να εγκαταλείψει τη χώρα,όπως και όταν δικαιώνεται ο αλλοδαπός από τα διοικητικά δικαστήρια και πάλι του δίνεται τέτοια προθεσμία.Ξυπνάτε πρόβατα....πόσα παρόμοια υπάρχουν ακόμα και εσείς κοιμάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *