ροή ειδήσεων

Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία του κόσμου, στην Κάλυμνο!

H μεγαλύτερη σημαία στο κόσμο - Ελληνική- (500τμ - 30χ16μ. και βάρους 150 κιλά!!!) βρίσκεται στην Κάλυμνο..Παραχωρήθηκε από την Ζάκυνθο στην Δημοτική Φιλαρμονική Καλύμνου....
Βέβαια δεν εχει σημασία το μέγεθος της σημαίας, αλλά η αγάπη προς αυτήν και την Πατρίδα μας την πολύπαθη Ελλάδα. Οι Ελληνορθόδοξοι Καλυμνιοι ακρίτες, εχουν αγαπη και για την Ορθοδοξία μας και για την Ελλάδα μας και δίδουν την δική τους απάντηση σε πολλούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.



Συγχαρητήρια στον Νικόλα Μαμαχα, αυτον που πάλεψε για αυτήν την σημαία να έλθει στο νησί μας και στον Άγγελο Ολυμπιτη (ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου ΟΛΥΜΠΙΚ)που κρεμάστηκε η σημαία μας.
Σημειωνεται ότι η σημαία παραχωρήθηκε εντελώς δωρεάν, και ενώ είχε προγραμματιστεί να δοθεί στην Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου , αλλά τελικά προτιμήθηκε να δοθεί στην Καλυμνο για ιστορικούς λόγους.

Σχολιο του Ιερέα Παντελεήμων Γιανννικούρη
Οι Ελληνορθοδοξοι Ακριτες ξερουν να τιμουν και την Πατριδα τους και το Εθνικο συμβολο της, Την γαλανολευκη σημαια της, την αιματοβαμενη με το αιμα των αγωνιστων της Ελευθεριας της, χωρις ανταλλαγματα ... κι ας τους πονά. Δηλωνουν την παρουσια τους απέναντι σε αυτους που την αιματοκυλισαν και την επιβουλευονται ακομα, διδοντας μηνυμα σε όλους, ελπιδας στους απανταχου Ελληνες, αντιστασης σε εχθρους και προπαντων τρομου σε ... Εφιάλτες και Πηλιους Γουσιδες .... !!!!!


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *