ροή ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΡΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΡΟΔΟΣ

Δείτε το βίντεο που τράβηξαν μαθητές μέσα στην πτήση που συζητείται αυτές τις μέρες και αναμένεται να πάρει διαστάσεις από τους γονείς....





Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/3/13 01:14

    μαλακιες στο τετραγωνο! υπερβολες που πουλανε...δεν ρισκαρει ο πιλοτος την ζωη 100+ παιδιων ουτε τη δικη του. αφηστε τους να ξερουν κατι παραπανω απο εμας. δοκιμασε να το προσγειωσει, ειδε οτι δεν ηταν 100% ασφαλες και γυρισε πισω...ετσι απλα! ποσες φορες εχει γινει αυτο στη Ροδο?αμετρητες! αφηστε τις υπερβολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 05:40

      Στατιστικά τουλάχιστο όλα τα ατυχήματα γίνονταν από μαλακιές όπως λες εσυ
      Τη στιγμή της προσέγγισης στη Ρόδο τόσο η ταχύτατα του άνεμου, η διεύθυνση του και οι ριπές ήταν εκτός των ορίων του αεροδρόμιου , ορίων που θα επέτρεπαν μια ασφαλή προσέγγιση και προσγείωση, τώρα όσο για τα όρια ασφάλειας της παραπάνω εταιρίας που επέτρεψαν μια τέτοια και μόνο προσέγγιση θα ήθελα και εγώ να ενημερωθώ προκειμένου να την επιλέξω σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/13 21:06

      φιλε εσυ μου θυμιζεις ψευτομαγκες που εχουμε πολλους στη Ροδο!Μπες σε μια τετοια πτηση κ οχι μονο θα ουρλιαζεις αλλα θα κατουρηθεις κ πανω σου!γιατι κτ τετοιες ειρωνιες κ μαγκιες ειναι οι χειροτερες!ας ειχες γυναικα παιδια μαζι σου η πισω σου κ ελα πες πως τα κανουμε για να πουλησουμε!λες κ σε βαλαμε δικηγορο τους!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/13 01:17

    Εγω παντως βλεπω οτι τα παιδια πιο πολυ χαβαλε κανουν παρα να ειναι φοβισμενα. Οπως ειπε το παλικαρι απο πανω, οι πιλοτοι ξερουν καλυτερα απο εμας.... Εχουν εκπαιδευτοι για κατι τετοια. Το θεμα ειναι να μην εφευγε το αεροπλανο, απο την στιγμη που εφυγε, επρεπε να προσεγγιση, δεν τα καταφερε και γυρισε πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/13 01:44

    Όποιος δεν ήταν μέσα στο αεροπλάνο ή δεν το είδε απ' έξω, σίγουρα δεν μπορεί να καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Το βίντεο έχει τραβηχτεί πριν τον χαμό που ακολούθησε και πιστεύω ότι καλύτερα να μην δημοσιευόταν, γιατί παραγνωρίζεται η αλήθεια με αυτόν τον τρόπο. Ας δημοσιευθούν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου και μετά βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/13 02:32

    Τα σχόλια σε άψογα greeklish είναι όλα τα λεφτά.
    https://www.facebook.com/photo.php?v=592364737459540&set=vb.100000580573604&type=2&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/13 04:31

    Μερικοι θα επρεπε να γνωριζετε ποτε πρεπει να σεβεστε τον πονο και τον τρομο του αλλου..!Οσοι δεν εχουν ζησει μια παρομοια κατασταση μεσα σε πτηση δεν μπορουν σαφως να γνωριζουν και να εκφερουν γνωμη!Ο καθενας βγαινει και λεει κατευθειαν οτι ηταν υπερβολη διοτι δεν το χωραει ο νους του!Τα παιδια ναι ισως να εκαναν χαβαλε αλλα αυτο εγινε αφου ενιωσαν τη γη στα ποδια τους,οταν δεν ξεραν αν θα εβλεπαν ξανα τις οικογενειες τους δεν νομιζω οτι χωραει συμπεριφορα πλακας και χαβαλε στον νου!εκεινη την ημερα ημουν στην πτηση 712 απο Αθηνα για Ροδο.Η ωρα της πτησης 18:30!Ξεκιναμε με καθυστερηση 30΄ λογω καιρικων συνθηκων!Εταιρια:olympic air!Γινεται η απογειωση του ελικοφορου με δυσκολια αλλα γινεται!!στην Παρο απο πανω οταν φταναμε ξεκινησαν οι εντονες αναταραξεις!το ελικοφορο?ετρεμε ολοκληρο πηγαινοντας δεξια-αριστερα!Κρατιομασταν απο τα μπροστινα καθισματα και υπηρχε απολυτη σιγη λες και θα αλλαζε κατι...λιηο μετα το ελικοφορο πετουσε σαν ενα χελιδονι!Οι αεροσυνοδοι δεν σηκωθηκαν για κανενα λογο ουτε λεπτο και με το δικιο τους!Φταανουμε με τα χιλια ζορια στο αεροδρομιο Διαγορας της Ροδου και επιχειρει ο πιλοτος να κανει προσγειωση!Κατεβαινει στα 200 μετρα απτο αεροδιαδρομο και γινεται ανεμοστροβιλος.Παθαινει blackout το αεροδρομιο και χανουμε οπτικη επαφη!αναγκαζεται να απογειωθει και να μας επιστρεψει Αθηνα ομως σιγουρα θυμομαστε ολοι καθαρα πως δεν ανεβαινε λογω αερα!Ο πιλοτος σιγουρα εβαλε ολη του την δυναμη και το ζορισε μεχρι τερμα πιστευω!Ακομα πολλοι δεν εχουμε συνειδητοποιησει πως εχουμε επιστρεψει στις οικογενειες μας!Αυτο που δεν χωραει ο νους μας ηταν γιατι αφησαν να γινουν 2 στις 3 πτησεις που υπηρχαν μια τοσο δυσκολη ημερα....Γιατι?Εγω οταν επιστρεψαμε στην Αθηνα δεν ειδα κανεναν υπευθυνο να μας καθησυχασει και να μας προτεινει λυσεις η να μας καθοδηγησει για τοτι κανουμεαπο εκει και περα!Κανενας δυστυχως!Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της!!Γιαυτο μην κρινετε γιατι αυριο ισως να ειναι το δικο σας παιδι εκει μεσα και ισως να μην λυξει τελικα αισιοδοξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 07:30

      Συγγνώμη αλλα οταν λες "ελικοφορο" για ποιο αεροπλάνο αναφέρεσαι? Δεν πιστεύω να εννοείς κανένα μονοκινητήριο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/13 16:56

      το DH4 εννοει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/3/13 01:42

      Αυτό το σχόλιο είναι με διαφορά η μεγαλύτερη μαλακία που έχω διαβάσει στη ζωή μου. Από που να αρχίσω;
      1. Το αεροπλάνο απογειώθηκε με δυσκολία (πως το συμπέρανες αυτό μεγάλε ;)
      2. Οι αεροσυνοδεί δε σηκώθηκαν (άμα είχε αναταράξεις απαγορεύεται να σηκωθούν εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έχασες το πανινάκι και τον καφέ, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να τα βάζεις με την εταιρία).
      3. Κατεβαίνει στα 200 μ από το αεροδρόμιο (200 μέτρα ύψος ή απόσταση ? Και πως ακριβώς τα μέτρησες).
      4. Παθαίνει blackout το αεροδρόμιο και χάνουμε οπτική επαφή (Το αεροδρόμιο δεν παθαίνει ποτέ blackout διότι έχει εφεδρικό σύστημα. Και που είδες οτι χάθηκε η οπτική επαφή? Ήσουν στο πιλοτήριο ?)
      5. Αναγκάζεται να απογειωθεί (γιατί, πότε είχε προεγειωθεί ?)
      6. Το αεροπλάνο δεν ανέβαινε λόγω αέρα (μα όταν έχει αέρα είναι που ανεβαίνει ευκολότερα)
      7. Ο πιλότος έβαλε όλη του τη δύναμη (δεν έχει ακούσει για τα υδραυλικά συστήματα όπου δε χρειάζεται να βάλεις καθόλου δύναμη? Πως είναι το υδραυλικό τιμόνι, ε κάτι τέτοιο)

      Έλεος πια. Ο καθένας να πει τη μαλακία του . Έλεος.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/13 04:48

    Συγγνωμη,πτηση 714 οχι 712!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/3/13 09:22

    Ο κάθε χωριάτης εδω μέσα λέει την ηλίθια γνώμη του και μας προσβάλλει όλους! Οποιος έχει ταξιδέψει λίγες φορές και γνωρίζει λίγα γράμματα ξέρει πως το αεροδρόμιο μας είναι προβληματικό απο πολλές απόψεις. Το να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό συνιστά ξεφτίλα και βλαχιά. Απορω τι θα κάνουν οι γονείς όταν η εταιρεία κάνει καμιά μήνυση που είχαν ανοιχτά τα κινητά τους!!!! Εγινε μια προσπάθεια προσγείωσης, απέτυχε και αυτό ήταν όλο. Αν δεν ξεκίναγε ή αν πήγαινε στην Αθηνα χωρίς να προσπαθήσει να έρθει στην Ρόδο να δείτε εκεί τι θα λέγανε οι γονείς και οι λοιποί άσχετοι!!!να δείτε τι γίνεται στην Αθηνα οταν μας είπαν μια φορά οτι δεν ξεκινάει το αεροπλάνο λόγω καιρού...η κάθε κυράτσα έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε τα δικά τηε απο δήθεν έγκυρες πηγές ή επειδή ο άντρας της είναι ψαράς και ξέρει να διαβάζει τα άστρα!
    ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ
    ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ...ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 15:19

      πιστευεις το γεγονος οτι ζεις στη Ροδο σε κανει καλυτερο; τι κομπλεξ ειναι αυτο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/13 16:57

      9.22 ΣΩΣΤΟΣ!!!!!! κι εμενα μου εχει τυχει το ιδιο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/3/13 01:46

      Το μόνο προβληματικό στο αεροδρόμιο της Ρόδου είναι τα κτίρια του κι αυτά επειδή είναι παραμελημένα. Σαν αεροδρόμιο δεν είναι καθόλου προβληματικό, είναι από τα πλέον βατά και εύκολα ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και επιπλέον είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα που το κάνουν ακόμα πιο λειτουργικό (έχεις δει μια τεράστια λευκή μπάλα στο βουνό πάνω από το Παραδείσι ? Ε, αυτό είναι το περίφημο ΡΑΝΤΑΡ και βοηθάει τα μέγιστα στις πτήσεις).
      Το να μιλάει κανείς χωρίς να ξέρει συνιστά ύψιστη βλαχιά.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/3/13 09:38

    εχω ταξιδεψει σε αυτες τις συνθηκες δυο φορες στη ζωη μου.την πρωτη φορα μαλιστα κρατουσα την κορη μου στην αγκαλια μου..τον τρομο που γνωρισα εκεινη τη μερα τον ξερω εγω και ισως τον καταλαβουν οι μανες που ταξιδεψαν τα παιδια τους εκεινη τη μερα,με τη διαφορα οτι δεν ηταν στο αεροπλανο εκεινη τη στιγμη..
    οι αεροπορικες εταιριες,αν δεν ξεκινησει το αεροπλανο για τον προορισμο του,ειναι υποχρεωμενες να κλεισουν ξενοδοχειο για ολους τους επιβατες.αν ομως ξεκινησει,κανει μια προσπαθεια και γυρισει πισω,ειναι υποχρεωμενη να κλεισει δωματια μονο σε αυτους που ερχονται απο το εξωτερικο.ρωτηστε,και μετα πειτε στους γονεις αν προτιμουσαν να μεινουν ακομα ενα βραδυ τα παιδια τους στη θεσ/νικη ή οχι.
    πανω απο ολα μετραει η ασφαλεια των ταξιδιωτων..αυτο βεβαια ισχυει για ολες τις χωρες εκτος απο την ελλαδα..
    κι επειδη εχω ταξιδεψει προς αλλη χωρα πριν χρονια,να σας πω οτι το αεροπλανο δεν πηρε αδεια να ξεκινησει απο το αεροδρομιο της αθηνας γιατι η πολη προορισμου μας ειχε ομιχλη..η πτηση θα διαρκουσε 18 ωρες και οχι 40 λεπτα..στις 18 ωρες εχει πιθανοτητες ο καιρος να αλλαξει..σε 40 λεπτα ομως,ειναι πολυ δυσκολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 01:50

      Πολλές κοτσάνες σε λίγες γραμμές.
      1. Η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να διαθέσει ξενοδοχείο στους επιβάτες εκτός κι αν η πτήση ακυρωθεί με δική της ευθύνη. Ο καιρός δεν είναι ευθύνη της εταιρίας.
      2. Πτήση που να διαρκεί 18 ώρες χωρίς ενδιάμεσο σταθμό δεν υπάρχει στον κόσμο. Εκτός κι αν προορισμός σας ήταν το φεγγάρι.

      Για ποιό λόγο γράφετε όλες αυτές τις βλακείες?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/13 03:58

      Φιλε οντως εισαι κλασικος μπουρτζοβλαχος ροδιτης!σου μιλαμε ελληνικα κ με απλα λογια κ δεν καταλαβαινεις!κανεις δεν ειπε πως φταινε για τον καιρο αλλα για το οτι ειναι στα @@ τους κ το διακινδυνευουν να υλοποιησουν πτησεις ακομα κ οταν ειναι σκατα ο καιρος!ξυπνα πια!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/3/13 09:16

      Ανώνυμε 3:58 είσαι ή αγράμματος ή βλάκας ή και τα δύο. Η κυρία στο μήνυμα λέει οτι εάν ακυρωθεί η πτήση η εταιρία υποχρεούται σε φιλοξενία των επιβατών και διορθώνω λέγοντας οτι αυτό ισχύει μόνο όταν ακυρούται με ευθύνη της εταιρίας (χάλασε το αεροπλάνο κ.λπ.). Απλά Ελληνικά, εκτός κι αν εσείς τα Αλπμανά ντεν καταλαμπαίνετε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/3/13 20:25

      κυριος 1,50πμ,η πτηση ειχε 2 ενδιαμεσους.δεν ξεκινησε ομως ουτε και για τον ενδιαμεσο λογω της ομιχλης..εκει φαινεται η υπευθυνοτητα μιας εταιριας..αν δεν γνωριζεις μη μιλας καθολου..αλλα μαλλον δεν εχεις ταξιδεψει ποτέ σου..

      δεν ειπα οτι ο καιρος ειναι ευθυνη της εταιριας,ομως με 10 μποφορ δεν προσγειωνεται ενα αεροπλανο.θετεις μονο σε κινδυνο το πληρωμα και τους επιβατες.αλλα ειπαμε..δεν ξερεις...εισαι απο το φεγγαρι...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/3/13 08:40

      κύριος 8:25 διαβάζεις τι μαλακίες γράφεις? Η πτήση από Θεσσαλονίκη για Ρόδο είχε δύο ενδιάμεσους σταθμούς και δεν ξεκίνησε ούτε και για τον ενδιάμεσο (ποιόν από τους δύο ?) αλλά έφτασε στη Ρόδο (χωρίς να έχει ξεκινήσει !!!).

      Μένω έκθαμβος μπορστά στο βάθος των αεροπορικών σου γνώσεων και στη μοναδική δομή της σκέψης σου. Επιτέλους, ένας άνθρωπος που "ξέρει" και που δεν έχειέρθει από το Φεγγάρι όπως όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Γράψε κι άλλα μεγάλε !!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/3/13 09:01

      κυριος 8,25,αν ειχες διαβασει λιγο παραπανω θα καταλαβαινες οτι το σχολιο μου δεν αναφερεται στη πτηση της θεσ/νικης αλλα σε αλλο θεμα...οταν πεταγεσαι για να εχει αποψη,κανε τον κοπο και διαβασε ολα τα σχολια...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/3/13 01:37

      Α, εσύ δηλαδή μιλάς για άλλο θέμα. Και γιατί το συζητάς εδώ και όχι στο topic του άλλου θέματος? Προφανώς επειδή έχασες το δρόμο. Παρόλα αυτά έχεις άποψη και έχει και το θράσος να θέλεις να τη διαβάσουμε κιόλας. Βρε για δες θράσος.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/3/13 17:32

      εγω λεω να πας να πιεις καμια βιταμινη μηπως και αρχισει να δουλευει ο εγκεφαλος σου ηλιθιε..παρε ωμεγα-3.κανουν πολυ καλο..
      επισης βαλε κανενα ζευγαρι γυαλια μηπως και διαβαζεις καθαροτερα τα γραμματα.δε θα ασχοληθω αλλο μαζι σου..πολυ σημασια σου εδωσα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/3/13 11:46

    παντα στις πτησεις υπαρχουν κανονες ασφαλειας που τηρουνται καιστους οποιους εμπλεκονται τοσο οι πιλοτοι οσο και ο πυργος ελεγχου ,οποτε κανεις δεν παιρνει ευκολα επικινδυνες αποφασεις.
    Απλα υπαρχει στους επιβατες ο φοβος της πτησης παντα ,οποτε με ασχημο καιρο ανησυχουν περισσοτερο.
    και για του λογου το αληθες και να μη νομιζετε οτι "φυσαει" μονο στη Ροδο και γινονται προσγειωσεις ,τοτε γι αυτα τι θα λεγατε ?
    http://www.youtube.com/watch?v=mMvLuUJFHYk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 17:01

      Ωραιο βιντεακι. Οπως επισης μπορουμε να βρουμε 10 φορες πιο τρομακτικα βιντεα με αναταραξεις απο αυτο που ανεβασαν τα παιδια. Ναι μεν φαινεται οτι κουνιεται το αεροπλανο αλλα μεχρι εκει. Ουτε πανικο ειδα, ουτε τρομο, ουτε λιποθυμιες. Μαλιστα σε μια φαση ακουω να γελανε κιολας.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/3/13 11:47

    και τι καταλαβε η εταιρεία; οχι μονο πλήρωσε την διανυχτέρευση των επιβατών, ξόδεψε και παραπάνω κάυσιμα αφού τελικά το σκάφος πήγε Αθήνα, δυσαρέστησε τους επιβάτες διπλά..... δεν καταλαβαίνω την τακτική να αναχωρεί το σκάφος με τόσο άνεμο. Λές και δεν το ξέρουν τόσα χρόνια οτι οι πιθανότητες να μην καταφέρει προσγείωση είναι περισσότερες οταν φυσάει τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/3/13 13:31

    Οταν λεω ελικοφορο εννοω μικρο αεροσκαφος που η olympic air τα συνηθίζει...!βεβαια μας ειπαν απο την εταιρια πως αν ηταν κανονικο αεροσκαφος με αυτο που συνεβη οταν επιχειρησαμε προσγειωση θα μας πετουσε εξω ο αερας κ εκει δεν θα μπορουσαμε να κανουμε τιποτα.Δεν κατηγορουμε τον πιλοτο σε καμια περιπτωση,ισα ισα που μας γυρισε κ πισω οανθρωπος..Το θεμα ολων πιστευω ηταν κ ειναι γιατι βρεθηκαμε σε αυτη τη θεση 2πτησεις την ιδια ημερα κ γιατι να μπουμε σε αυτη τη διαδικασια να λαχταρισουμε κ κατι παραπανω εξαιτιας καποιων απο τον πυργο που εδωσαν τετοια εντολη!!απαραδεκτο!Και πραγματικα ας λενε ο,τι θελησουν μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 01:54

      Μας έχεις ταράξει στις μαλακίες. Τι θα πει κανονικό αεροπλάνο ? Δηλαδή γιατί αυτό που πετάξατε δεν ήταν κανονικό ? Του έλειπε κανένα φτερό, ήταν τηλεκατευθυνόμενο, δεν είχε πόρτες και παράθυρα? Εχεις μαύρα μεσάνυχτα από αεροπλάνα και ταξίδια, τι το θες και γράφεις και σχόλια? Πως γίνεται να έχεις άποψη για ένα πράγμα που δεν έχεις πάρει είδηση τι είναι?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/13 04:03

      παιδακι εισαι δεν εξηγειτε αλλιως!μονο αυτα θελουν κ για το παραμικρο εξηγηση!αν εχεις θεμα φιλαρακι αντε τραβα να σου τα εξηγησει η olympic air οπως τα εξηγησε σε μας!χωρις παραθυρα κ μαλακιες!μαθε την διαφορα του ελικοφορου με ενα αεροσκαφος κ μετα ελα να κουνηθεις!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/3/13 09:21

      Ανώνυμε 4:03 εάν ρωτήσεις οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ελικοφόρου και αεροπλάνου, ή θα γελάσει ή θα σε ταράξει στις φάπες και ξέρεις για ποιόν λόγο: Μα για τον πολύ απλό, οτι και το ελικοφόρο είναι αεροπλάνο. Κανονικότατο αεροπλάνο το οποίο πετάει εκμεταλευόμενο τους ίδιους ακριβώς φυσικούς νόμους που εκμεταλεύεται και το αεριωθούμενο. Μάθε να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και μετά έλα να κουνηθείς.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/3/13 14:04

    O μονος λογος που γινεται τοσο μεγαλο θεμα απο μερια μας ειναι γιατι συγκεκριμενη αεροπορικη εταιρια χρονια τωρα κανει τα ιδια λαθη!καποια στιγμη θα γινει το κακο και τοτε δεν θα κοιταζει κανεις το βιντεο που τραβηξε καποιος αλλα το οτι χαθηκαν τοσες ζωες!επισης για οσους δεν γνωριζουν υπαρχει και στα κινητα το flight mode που επιτρεπεται στις πτησεις!!Ηταν καθαρα λαθος της εταιριας που εδωσαν αδειες για πτησεις εκεινη την ημερα!Πηγαν να γλιτωσουν χρηματα και τους γυρισε μπουμερανγκ γιατι πληρωσαν διπλα και τριπλα το καθενα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 17:10

      Κι ομως απαγορευεται και το Flight mode αγαπητε μου. Ετυχε στην πτηση που ημουν απο εξωτερικο. Ο μπροστινος μου το ειχε σε FL και η αεροσυνοδος του ειπε "δεν εχει καμια σημασια, απενεργοποιησε το εντελως"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/13 01:55

      Άσχετη η αεροσυνοδός. FM σημαίνει οτι δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο το αεροπλάνο. Τόσο απλά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/3/13 03:36

      Ναι ρε φιλε ολοι ειναι ασχετοι κ εσυ ο σχετικος!!!χαχα γελασαμε!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/3/13 09:24

      Ναι ανώνυμε 3:36 γελάσαμε, αλλά δεν ήταν σωστό διότι τους χαζούς σαν εσένα δεν πρέπει να τους κοροϊδεύουμε.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος17/3/13 15:37

    to video einai ligo prin arxisei o xamos , kai sto afthentiko reportaz anaferetai , sta parapona rodou den mpikan kan ston kopo na to antigrapsoun olo to reportaz apo to www.rodosreport.gr opou anaferontai oi martyries ton epivaton kai anaferetai to pote travixtike to video , to opoio einai kata thn proseggish tou erodromiou .

    To ti egine kata thn prosgeiosh den perigrafetai . Oi anthropoi tou arodromiou sthh pista ekan ton stayro tous ! Einai gnosto pos exei dothei odhgia stis etaireis na min epixeiroun prosgeiosh otan o anemos kseperna toys 18 komvous sto diagoras , ekenh thn mera htan 40 !

    To aeroplano katevike me afthini tou pilotou opos eipan stous goneis ton paidion .

    Na simeiosoume pos oles oi alles etaireies akirosan tis pthseis tous !

    to aerodromio exei ths rodou exei mia idiaiterothta otan fysan notioi notianatolikoi anemoi kai iparxoun odhgies na apofevgontai prosgeivseis se tetpoies periptoseis giati logo tis idiaterothtas ths perioxhw dhmiourgountai isxires dines pou otan to xtyphsoun kata thn prosgeiosh mporoun na to riksoun .

    http://rodosreport.gr/video-ptisi-tromou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/3/13 15:54

    Για την ακριβεια μια πτηση με προορισμο ΡΟΔΟ της εταιριας aegean ακυρωθηκε μονο εκεινη την ημερα κ μπραβο τους,πριν γινουν ολα αυτα τα επεισοδια στις πτησεις μας!!Οπώς κ να εχει δυστυχως πολλοι δεν μπορουν κ δεν θα καταλαβουν αν δεν το ζησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/3/13 15:58

    Να ξερεις πως ο πιλοτος καθε αεροσκαφους δεν επιτρεπεται να παιρνει πρωτοβουλιες εαν δεν συμφωνουν με τον πυργο!η παραμικρη κινηση ξεκιναει απο το πυργο κ μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/13 01:57

      Κάνεις λάθος. Ο πύργος δίνει πληροφορίες και εξουσιοδοτήσεις. Αποκλειστικός υπεύθυνος να παίρνει αποφάσεις είναι μόνο ο κυβερνήτης του αεροπλάνου. Εάν χρειαστεί έχει δικαίωμα να μη συμμορφωθεί με τις εντολές του πύργου αφού βέβαια ενημερώσει γι αυτό.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος17/3/13 16:32

    Βέβαια, όσοι δεν βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο, μιλούν εκ του ασφαλούς, δηλαδή είναι «τζάμπα μάγκες». Θα ήθελα να βρίσκονταν και αυτοί μέσα και μετά θα τά λέγαμε…..
    Όμως ποιος φταίει για το άτυχο συμβάν; Ο κακός μας ο καιρός; Όχι βέβαια.
    Φταίει ο πιλότος; Σίγουρα όχι, αφού αυτός την δουλειά του κάνει, και ενεργεί ό,τι τού ορίζει το αφεντικό του, δηλαδή η εταιρεία αερομεταφορών, που δεν είναι κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά εμπορική επιχείρηση, που αποσκοπεί στο κέρδος, που είναι μεγαλύτερο, όταν αυξηθεί το ρίσκο του κινδύνου. Δυστυχώς οι εταιρείες μάς βλέπουν ως αντικείμενα κέρδους και τίποτα άλλο.
    Αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι δεν μεταφέρει άψυχα εμπορεύματα, αλλά ανθρώπους και μάλιστα δεκαεπτάχρονα παιδιά, που σίγουρα μερικά δεν ανέβηκαν ξανά σε αεροπλάνο και δεν έχουν τις εμπειρίες των πιο πάνω «εξυπνάκηδων». Φαντάζομαι την αγωνία που ένοιωσαν μέσα στο αεροπλάνο…..
    Δεν γνωρίζουν πόσο τυχεροί είναι αυτοί οι ταξιδιώτες, γιατί γύρισαν σώοι και αβλαβείς στα σπίτια τους, αφού γλύτωσαν από τον μαζικό πανικό που δικαιολο-γημένα επικράτησε κατά την απεγνωσμένη προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροπλάνο…..
    Σκέτη κόλαση.
    Πάρτε μια δοκιμή.
    Sepultura - Requiem Live @ Wacken Open Air 2012 - HQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 17:13

      Μαζι σου, Ο τελευταιος που φταιει ειναι ο κυβερνητης.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος17/3/13 16:35

    Βέβαια, όσοι δεν βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο, μιλούν εκ του ασφαλούς, δηλαδή είναι «τζάμπα μάγκες». Θα ήθελα να βρίσκονταν και αυτοί μέσα και μετά θα τά λέγαμε…..
    Όμως ποιος φταίει για το άτυχο συμβάν; Ο κακός μας ο καιρός; Όχι βέβαια.
    Φταίει ο πιλότος; Σίγουρα όχι, αφού αυτός την δουλειά του κάνει, και ενεργεί ό,τι τού ορίζει το αφεντικό του, δηλαδή η εταιρεία αερομεταφορών, που δεν είναι κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά εμπορική επιχείρηση, που αποσκοπεί στο κέρδος, που είναι μεγαλύτερο, όταν αυξηθεί το ρίσκο του κινδύνου. Δυστυχώς οι εταιρείες μάς βλέπουν ως αντικείμενα κέρδους και τίποτα άλλο.
    Αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι δεν μεταφέρει άψυχα εμπορεύματα, αλλά ανθρώπους και μάλιστα δεκαεπτάχρονα παιδιά, που σίγουρα μερικά δεν ανέβηκαν ξανά σε αεροπλάνο και δεν έχουν τις εμπειρίες των πιο πάνω «εξυπνάκηδων». Φαντάζομαι την αγωνία που ένοιωσαν μέσα στο αεροπλάνο…..
    Δεν γνωρίζουν πόσο τυχεροί είναι αυτοί οι ταξιδιώτες, γιατί γύρισαν σώοι και αβλαβείς στα σπίτια τους, αφού γλύτωσαν από τον μαζικό πανικό που δικαιολο-γημένα επικράτησε κατά την απεγνωσμένη προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροπλάνο…..
    Σκέτη κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/3/13 17:21

    Λυπαμαι αλλα σε καμια πτηση δεν απαγορευεται το flight mode και πιστεψε με ποτε δεν το εχω ακουσει αυτο!γενικα πρεπει ολα να ειναι απενεργοποιημενα εως να απογειωθει το αεροσκαφος η να προσγειωθει!κατα την διαρκεια της πτησης επιτρεπεται το flight mode!οντως πολλοι μιλουν εκ του ασφαλους και μακαρι πραγματικα να μην φτασουν σε σημειο ποτε να δουν την ζωη τους να κρεμεται απο μια κλοστη και μονο!να μην αναζητησουν ποτε τροπο να πουν στους δικους τους οτι μεχρι εδω ηταν!Λυπαμαι γιατι μεγαλωνουμε και ζουμε σε μια κοινωνια που οχι μονο μας ποδοπατουν τα κομματα αλλα ουτε καν οι ιδιοι οι πολιτες δεν ειμαστε ενωμενοι!Παντου καχυποψια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 19:27

      Nαι για την απογειωση του ειπε να το απενεργοποιηση. Εγω πριν μερικους μηνες που ημουν στην πτηση της Αιγαιου απο Αθηνα για Λονδινο ο κυβερνητης το προσγειωσε με σχεδον 0 ορατοτητα. Ειχαμε και 2/5 ωρες καθυστερηση. Παρεμπιπτόντως μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οτι η British Airways εφυγε με λιγη ωρα καθυστερησης για τον ιδιο προορισμο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εξαρταρε απο την καθε εταιρεια το πως θα πραξει. Εγω αν ημουν γονιος θα τα εβαζα με την εταιρεια και οχι με τον πιλοτο. Και επειδη ακουω οτι ο πυργος ειπε να μην το κατεβασει, δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο. Δεν μπορει να κανει του κεφαλιου του ο καθε πιλοτος αν δεν παρει το ΟΚ απο τον πυργο. Θυμαμαι πριν πολλα χρονια οταν η ΟΑ ηταν ακομα κρατικη και στις δοξες της, εφυγα απο Ροδο για Αθηνα και λιγο μετα απο την απογειωση ο κυβερνητης μας ειχε πει οτι στην Αθηνα πνεουν δυνατοι ανεμοι που ισως μας δυσκολεψουν στην προσγειωση, και αν δεν τα καταφερουμε θα μας γυρνουσε πισω. Τελικα ολα πηγαν καλα και το κατεβασε. Μην ξεχναμε οτι ο αερας αλλαζει καθε 5 λεπτα... Ποσα παραδειγματα εχουμε οτι το ενα αεροπλανο προσγειωνεται και το αλλο δεν μπορεσε. Θα το δειτε και σε ενα βιντεο που εβαλε ενα παλικαρι πιο πανω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/13 02:03

      Πληροφοριακά, ας γνωρίζετε οτι σε κάποια αεροδρόμια στην Ευρώπη υπάρχει εξοπλισμός ώστε να προσγειώνονται αεροπλάνα με 0 ορατότητα με την προϋπόθεση οτι το πλήρωμα είναι εκπαιδευμένο για τέτοιες προσγειώσεις. Στο Ελ. Βενιζέλος το όριο είναι τα 50 πόδια ύψους (περίπου 17 μέτρα) όπου θα πρέπει να υπάρξει οπτική επαφή με το διάδρομο. Στη Ρόδο είναι 300 πόδια (περίπου 100 μέτρα). Αυτός ο εξοπλισμός υπάρχει σε 4 αεροδρόμια στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος17/3/13 20:59

    Αυτο ειναι το θεμα γιατι να ανεβουν στον αερα τοσα αεροσκαφοι!Εννοειται ο πιλοτος παντα κανει ο,τι δυνατον καλυτερα γιατι εχει ευθυνη για πολλες ζωες!Εξαλλου ειναι κ εκεινος μεσα!ο πυργος δηλαδη δινει μια αδεια ενω βλεπει πως ολη μερα οι ανεμοι ειναι αστατοι κ αφηνει το ρισκο στον καημενο τον πιλοτο?Με ποια λογικη?Ντροπη τους κ μονο!Δηλαδη αν πεφταμε θα εβγαινε κ η εταιρια κ θα ελεγε δεν φταιγαμε εμεις για το ρισκο που πηρε ο πιλοτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/3/13 22:19

    Δεν το αντιλαμβάνομαι, γιατί αυτή η αντιπαράθεσή? Μήπως πρέπει να πάρουμε έγκριση για να παραπονεθούμε ή πρέπει να έχουμε δίπλωμα αεροναυπηγού για να διαμαρτυρηθούμε για την ποιότητα του ταξιδιού μας ή για την πιθανότητα το αεροσκάφος να βρισκόταν πραγματικά σε κίνδυνο?
    Μην υποτιμάτε πια τόσο την νοημοσύνη μας, στη Ρόδο μένουμε, ξέρουμε από ταξίδια με κακοκαιρία. Η επικινδυνότητα του ταξιδιού δεν κρίνεται από τo 1,5' του βίντεο αλλά από τα γεγονότα.
    Είναι γεγονός ότι οι πιο επικίνδυνες φάσεις μιας πτήσης, είναι κατά τη διάρκεια της απογείωσης και προσγείωσης, γιατί εκεί το αεροσκάφος χάνει τα αεροδυναμικά του χαρακτηριστικά και είναι πολύ ευάλωτο σε οποιαδήποτε αλλαγή της φοράς ή έντασης του ανέμου (υποθέτω ένας από τους λόγους για τον οποίο προσδενόμαστε με ζώνη ασφαλείας).
    Είναι επίσης γεγονός ότι στην περιοχή του αεροδρομίου πνέουν διατμητικοί άνεμοι, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για τις πτήσεις, όπως αναφέρεται στο Εγχειρίδιο Αεροναυτικών Πληροφοριών της Ελλάδας AIP Greece AGA 2-13-3 για N ή ΝΑ άνεμους άνω των 15kt, δηλαδή για περίπου 5 μποφόρ.
    Είναι γεγονός ότι οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή τη συγκεκριμένη μέρα έφταναν τα 8 μποφόρ, ίσως και παραπάνω.
    Είναι γεγονός ότι η απόφασή προσγείωσης περιείχε μεγάλο ρίσκο.
    Είναι γεγονός ότι άλλες πτήσεις ακυρώθηκαν.
    Γιατί λοιπόν αυτή η προσπάθεια να βγάλετε τρελούς όλους τους εμπλεκόμενους?
    Έχετε συμφέροντα στην εταιρεία? Σας όρισαν συνηγόρους? Ή έχετε τόση έπαρση ότι μόνο εσείς ανάμεσα σε όλους του ανθρώπους έχετε σωστή γνώση και κρίση?
    Μπορεί να ήμαστε υπερβολικοί, μπορεί και όχι. Aν γίνει η στραβή μετά τρέχουμε να δούμε τι φταίει, κλασική ελληνική αντίδραση. Aν παραπονεθούμε ενώ δεν έγινε η στραβή ήμαστε υπερφίαλοι και ανόητοι, άλλη κλασική ελληνική αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/3/13 16:06

    η cyprus ακύρωσε την πτήση θεσσαλονίκη - ρόδο στις 21/3 λόγω ανέμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/3/13 01:37

    ευτυχως δεν εζησαν και αλλοι αυτο τον τρομο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/6/13 21:21

    Οταν θα.μπορεσετε καποια στιγμη στη ζωη σας να.πεταξετε.εσεις οι ιδιοι ενα αεροπλανο τοτε να.δουμε τι.θα εχετε να.πειτε...γιατι απλα εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ακουγοντε.Αλλα για ακομα μια φορα δειχνει.το ποσο πολυξερος κ.βλακας μπορει να.ειναι ο Ελληνας.Δυστιχως στη μαλακια εχει ξεπερασει και τον μεσο αμερικανο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *