ροή ειδήσεων

Η Κ.Α.Π.Α. ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Με το γνωστό αναμάσημα περί της "ψήφου εμπιστοσύνης" από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται να περάσουν, θα υποχρεώνει... (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και.. την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.

Αν διαφωνούμε, θα πρέπει να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας! Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η δήλωση άρνησης είναι μια "αστεία" διαδικασία η οποία ελάχιστη ισχύ θα έχει σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, όπου κανείς δεν θα την υπολογίζει.
Το ερώτημα είναι ποιός νομιμοποίησε αυτούς τους Εφιάλτες της ζωής και της πολιτικής να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε σε "αυτόματη" θετική χρήση του σωματός μας ,δίχως την έγκρισή μας?
Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστη ιδιοκτησία μας, η οποία προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων - που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.
Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου "μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο" οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα που φρόντισαν να μας διαλύσουν ως κράτος και ως κοινωνία, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.


H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), εκπροσωπώντας 20 και πλέον συλλόγους δωρητών οργάνων σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου χιλιάδες δωρητές οργάνων, δημοσιοποίησε άμεσα την εντονότατη αντίθεσή της για το επικείμενο νομοσχέδιο της υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων που πρόσφατα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εκτιμώντας ότι "ο πρωτοφανής και αδιανόητος καταναγκασμός, προσκρούει στις αρχές της δεοντολογίας, αφαιρώντας κάθε κατοχυρωμένη έκφραση της ελευθερίας της βούλησης και του αυτεξούσιου του σώματος". Όταν λοιπόν, οι ίδιοι οι εθελοντές ιστών και οργάνων, αυτοί οι τόσο ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι εκλιπαρούν την πολιτεία να σταματήσει αυτό το απάνθρωπο νομοσχέδιο που θα χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για ανταλλακτικά και θα θέτει σε ενδεχόμενο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολλών συνανθρώπων μας, ο μέσος Έλληνας τι περισσότερο μπορεί να προσθέσει?
Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν κάθε μέρα που ξημερώνει.

Κατεβαστε τη δήλωση και εκτυπώστε. 



Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην υπεύθυνη Δήλωση μετά πάτε σε ένα ΚΕΠ τις περιοχής σας για το γνήσιο της υπογραφής σας, φέρτε την σε μας για ομαδική αποστολή, ή αποστείλετε μόνοι σας με φαξ :2107255066 και στην συνέχεια επικοινωνία με το νούμερο τηλ:2132027021 ή 2132027017 για να σας δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου της αρνητικής δήλωσης σας στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ή αποστείλετε ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ

Αν. Τσόχα 5 τ.κ.: 11521 - Αθήνα

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ - 6977959479 - 6974838165 - 6956301302

Σημείωση: κάντε το για όλη την οικογένεια και φίλους σου!

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/3/13 00:43

    Ο Νόμος αυτός πρέπει να πέσει. Το ΙΝΚΑ θα προσβάλει δικαστικά και θα καταργήσει τον νόμο 3984 όπως άκουσα, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει. Φυσικά δεν πρέπει να αφήσουμε να εκμεταλλευτούν ακόμα και το σώμα μας. Αυτό δεν τους ανήκει. Όμως υπάρχει ένα ερωτηματικό. Αν βρεθεί κάποιος χτυπημένος από τροχαίο και αγνώστων στοιχείων, πως θα ξέρουν πως δεν είναι δωρητής; Και αν βρεθούν οι δικοί του μετά, θα τους πουν, ότι δεν ήξεραν, άρα βάσει του κατάπτυστου νόμου ενός κατάπτυστου πρώην πρωθυπουργού τα αφαίρεσαν, γιατί τα χρειάζονται οι γερμαναράδες. Πως στο καλό θα προστατευτούμε από αυτό; Μήπως πρέπει να το κάνουμε τατουάζ; Θα μας κόψουν το χέρι, το πόδι, θα το ξύσουν και δεν θα το ... δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/13 11:13

    Αν κάποια στιγμή στην ζωή σας θα έχετε ανάγκη απο όργανα ( δεν το εύχομαι αυτο για κανένα) να πάτε σε κανένα χοιροστάσιο , εκεί θα βρείτε αρκετά που σας ταιριάζουν ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/13 12:14

    min ta dramatopoioume ola.Den einai anagkastiki dwrea.An den theleis na dwriseis apla tha kaneis aitisi na min epitrapei opws ginetai se polles xwres...kai opws eipe o filos apo panw an eseis i kapoios agapimenos sas xreiastei ayto to dwro zwis min klaigestai otan den yparxoun arketoi dwrites se ayti ti xwra.Egw eimai perifanos dwritis kai an mi kako kati mou symvei xerw oti me ton thanato mou tha voithisw synanthrwpo mou..Ayto einai anidioitelis prosfora.kati pou eseis oute pou exete akousei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/13 15:41

    προς τουσ ανωνυμουσ 11¨13 & 12¨14
    εαν ειναι ετσι να βγαλουμε ενα νομο που ολη η κινητη και ακινητη περιουσια σας να δωριζεται υπερ τριτων .. φυσικα οποιος δεν θελει να το κανει τοτε να συμπληρωσει μια αιτηση και να μην εναι δωρητησ περιουσιας
    τοσο απλα ...
    αα και κατι τελευταιο σκεφτειτε εαν καποιοσ αγαπημενος σας χρειαστέι και εχει ανάγκη την περιουσιασ σας τοτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/13 17:57

      τότε να την παρει, εσύ και το αίμα που χάνεις στο ξύρισμα πάει χαμένο....!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/3/13 10:01

    tote na tin parei tin periousia mou...esy min xehaseis na ta fylas ola san kori ofthalmou kai na ta pareis kai ston allo kosmo na agorazeis villes.Min se vrei o Adis afragko kai xwris organa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *