ροή ειδήσεων

Η Αστυνομία αρνήθηκε τη "βοήθεια" του Στρατού για τα μέτρα στην παρέλαση!

Ζήτησε όμως... μηχανικούς!!!
Δεν θα επαναληφθεί στην Αθήνα το αίσχος που είδαμε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, με τα ακροβολισμένα κομάντο της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας και τα όπλα χιαστί, ως δεύτερη γραμμή πίσω από τις...

αστυνομικές δυνάμεις που είχαν κατανεμηθεί απέναντι από το πλήθος.

Αυτή τη φορά, οι φαντάροι δεν θα χρησιμοποιηθούν ως ... "ακροστιχίδα" στα αστυνομικά μέτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, σε σύσκεψη που

πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, οι επικεφαλής των μέτρων αρνήθηκαν "ευγενικά" την στρατιωτική προσφορά, δηλώνοντας πως η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να εγγυηθεί και την ασφάλεια και την ομαλή εξέλιξη δίχως απρόοπτα, εμπόδια και προσκόμματα την όλη εκδήλωση ώστε να τιμηθεί με τον προσήκοντα σεβασμό η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας.

Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, θα διαταχθούν σε επίκαιρες θέσεις πάνω από 2.500 αστυνομικοί, μόνο για την στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας, ενώ σε όλες τις περιφερειακές μαθητικές θα διατεθούν κι άλλες δυνάμεις που θα βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και αστυνομίες.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί, το μόνο που ζήτησαν από τον στρατό είναι μηχανικούς για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και στις πλευρές των οδών Βασ. Αμαλίας και Πανεπιστημίου για να συγκρατούν τον κόσμο, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Όπως αποκάλυψε το bloko.gr θα δημιουργηθεί μια μεγάλης έκτασης «νεκρή ζώνη» όπου οι επίσημοι θα είναι αποκλεισμένοι από τον κόσμο, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από απόσταση 100 μέτρων και πλέον τα "προελαύνοντα" τμήματα. Απέναντι από την εξέδρα, δικαίωμα πρόσβασης θα έχουν μόνο οι ανάπηροι πολέμου, άτομα με ειδικές προσκλήσεις και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την παρέλαση. Ετσι, όσοι πολίτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση, θα πρέπει να σταθούν από τη Βουκουρεστίου και προς τα κάτω στην Ομόνοια.
πηγή: bloko.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *