ροή ειδήσεων

Ποια είναι η πραγματική καταγωγή και ποιο το πραγματικό όνομα της Μέρκελ;;;

Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ...
ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί στην ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel.

Πράγματι, ήταν γνωστό ότι το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των ασκεναζίμ εβραίων της Γερμανίας.

Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο:Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak.

Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, όπως θα φανεί παρακάτω, είναι μάλλον προφανείς.

Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα.



Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας, όπως εξάλλου το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι.

Eμπορικος δρόμος στην συνοικία Kazimierz

Ο Kazmierczak παντρεύτηκε μία Πολωνή , με το επίσης πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Jentzsch. Έτσι μας προέκυψε η Angela Merkel (=το επίθετο του συζύγου) Kasner- Kazmierczak… και ένας Θεός ξέρει τι άλλο!

Τώρα για το πώς η Μερκελ αναδείχτηκε στην ηγεσία της Γερμανίας, αυτό ο Θεόδοτος το περιέγραψε στο προαναφερθέν άρθρο. Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth:


«Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό». Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους New York Times.

Όσο ζείς μαθαίνεις λέει μια παροιμία... Και όσο ερευνάς σοβαρά ανακαλύπτεις ιουδαίους... Η καγκελάριος της Γερμανίας δεν λέγοταν πάντοτε Μέρκελ... Αυτό είναι το όνομα που απέκτησε απο το γάμο της..

Το πραγματικό της όνομα είναι Κάσνερ (Kasner), όνομα που το είχε και ο παππούς της ονόματι Ludwig Kasner, που όμως.. δεν ήταν το πραγματικό του!

Ναι καλά διαβάσατε.. Ο παππούς της Μέρκελ, απο την μεριά του πατέρας της, λεγόταν Ludwig Kazmierczak.

Μιλάμε δηλαδή για δύο αλλαγές ονομάτων στο παρελθόν της Μέρκελ!

Το συγκλονιστικότερο όλων είναι οτι το "kazmierczak" προέρχεται από το "Kazimierz" που είναι μια μεγάλη εβραϊκή πόλη στην Πολωνία... Μια πόλη δηλαδή που ήταν γνωστή για το γεγονός οτι την κατοικούσαν Εβραίοι στην πλειοψηφία τους..

Όλα αυτά σύμφωνα με την Εβραϊκή Γενεαλογική Κοινότητα του Michigan! Δηλαδή η πληροφορία για την προέλευση του ονόματος του παππού της Μέρκελ προέρχεται απο τους ίδιους τους Εβραίους που ασχολούνται με την προέλευση των ονομάτων τους και τα γενεαλογικά δένδρα!

Οπότε οι πιθανότητες η Μέρκελ να έχει περιούσιο αίμα είναι τεράστιες...

Ιδού σε φώτο και οι ανάλογες παραπομπές απο Wikipedia και Jewish Genealogical Society!

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/3/13 18:54

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ!ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ=ΑΓΑΜΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/13 22:32

    Η Μερκελ γεννήθηκε στο Αμβούργο , ο πατέρας της ήταν Ιερέας , κατηγορείται συνεχώς την Μερκελ ΓΙΑΤΙ ? Γιατι ειναι Ηγέτης της Γερμανίας και υπερασπίζεται τον τόπο της , της βιομηχανίες της Γερμανίας και τους πατριώτες τους Γερμανούς , κατι ΕΜΕΙΣ δυστυχώς δεν έχουμε , μια ζωη προδότες και δωσιλογους είχαμε και έχουμε , Σμυρνη, Κυπρος, Μακεδονια, μια ζωη προδοτες , και τωρα που φτασαμε εδω ειναι , γιατι ΔΕΝ ειχαμε ηγέτες σαν την Μερκελ , αντι να βρίζουμε τους προδοτες(που τους καναμε και αγαλματα) Παπανδρεου(Παππου, Πατερα και γιος), Καραμανλη, Μητσοτακη, Σημίτης, Παπαδημος , Σαμαρα και τα λαμογια Βο(υ)λεφτων , βριζουμε την Μερκελ που κανει αυτο που θα έπρεπε να κανει καθε πρωθυπουργός για την πατριδα και τοπο του . Αλλα πιο βρωμιαριδες ειναι αυτοι που ψήφιζαν τα λαμογια και τρώγανε απο αυτους και ΟΧΙ η Μερκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/13 22:43

      Εδω στην Ελλαδα αν τολμησει κανεις να υπερασπισθει την πατριδα του οπως η Μερκελ τον λενε φασιστα .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/13 23:50

    Απορω με τη σταση του 2ου και 3ου σχολιαστη .Σιγουρα δεν συμφωνω και με την σταση του 1ου.
    Δεν αντιπαθουμε τη Μερκελ για τους λογους που γραφετε κυριοι αλλα επειδη το κανει πατωντας επι πτωματων και πανω στη δυστυχια και το αιμα ( οπως και οι ναζι )των αθωων Ελληνων και αλλων λαων ( εσεις παντως δεν πρεπει να ειστε και πολυ Ελληνες ).
    Δεν νομιζω οτι για να δειξεις τον πατριοτισμο σου , να πρεπει να κατασπαραξεις αλλους και να δωσεις στο λαο σου να τους φαει .
    Ειναι μια απανθρωπη και θλιβερη γυναικα που δεν ξερει τι θα πει αληλεγγυη αλλα μονο ψυχρη εκμεταλευση .
    Νομιζω οτι εχετε λαθος αποψη για το τι σημαινει πατριοτης .
    Η κυρια αυτη ειναι μαλλον δολοφονος αθωων πολιτων και λαων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/13 01:38

    Κατηγορούμε πάντα την Μερκελ , αλλά ΠΟΤΕ τους δικου μας προδότες, δοσιλογους , απατεώνες , 40 Χρονια καταστρεφόταν η πατρίδα μου , 40 χρονια οι Δοσιλογοι μασ κατέστρεψαν και φταίει η Μερκελ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/13 12:20

    Να καταλάβετε ότι όλοι είναι Εβραίοι όχι μόνο στην καταγωγή αλλά και στο σκεπτικό προσπαθούν να κάνουν το λεγόμενο διαίρει και βασίλευε.'Όσο για τους πολιτικούς που διοικούν την' ΕΛΛΆΔΑ ψάξτε να βρείτε την καταγωγή του καθενός και θα καταλάβετε σε τι Εβραιοκρατούμενο κράτος μας κατάντησαν. Όσο για την Μέρκελ είναι τόσο Εβραία όσο και 300 που έχουμε από πάνω μας. Άντε να ξυπνήσουμε λίγο γιατί δεν πάμε καλά. Μας έχουν ευνουχίσει και τους χρωστάμε και χάρη, μας έχουν κάνει χανουμάκια και φωνάζουμε κι άλλο. Φτάνει πια δεν πόνεσε ο κώλος σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *