ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΒΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΝΙΘΑ ΡΟΔΟΥ !! ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΣΑΠΙΌ....

ΕΠΊΣΗΣ ΣΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ !!!!
Η καταγγελία μας ήρθε μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος....
στο μπλόκ μας από κάποιον Μ.Κ που διαμένει στην Σορωνή, όπως μας αποκάλυψε ότι εντόπισε το υπαίθριο χασαπιό τους. Όταν πριν από μήνες αναφέραμε σχετική καταγγελία περί κατανάλωσης σκύλων από συγκεκριμένη εθνικότητα αμέσως έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για ψευδής ειδήσεις εδώ το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ,μετά έσκασε η είδηση πως στην Αθήνα γίνετε το ίδιο, τότε απλά σώπασαν, εδώ το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ .
Εδώ πλέον τα πράγματα βρίσκονται εκτός έλεγχου,άνθρωποι χάνουν τα ζώα τους από τους κήπους τους, παρακολουθήστε για παράδειγμα στα Παράπονα Ρόδου πόσα σκυλιά αναζητούνται σχεδόν κάθε μέρα ! κάντε μια βόλτα στης γειτονιές και βλέπετε στης στάσεις και στους στύλους πόσα σκυλιά και γάτες αναζητούνται !!! κάποιοι τρώνε τα ζώα!!! το εύκολο κρέας για κάποιους λαθρομετανάστες αλλά όχι μόνο είναι τα κατοικίδια.

Συμβουλή Αk: προστατεύσετε τα κατοικίδια εκπαιδεύοντας τα να μην τρώνε από άλλα χέρια, με μια απλή μέθοδο ,για 2 μήνες 5 φορές τον μήνα να στείλετε κάποιον άγνωστο να του πετάει μαγειρεμένο κρέας γομωμένο με πιπέρι και να φεύγει, αυτό θα κάνει το σκυλί να μην τρώει από ξένους.



eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/3/13 10:15

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ ΘΑ ΦΆΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/13 11:26

    εγω αρνουμε να το πιστεψω .... ετσι λεγατε παλι πριν κανα 6μηνο για τα αδεσποτα στην λαικη αγορα στο ζεφυρο και καλα οτι εξαφανιστηκαν,τριχεσ κατσαρες, δεν καταλαβαινω το λογο γιατι τα γραφετε αυτα...και να σου πω και κατι αν εισαι τοσο συνειδητοποιημενος πήγαινε να προστατεψεις εσυ κανα ζωακι και οχι μονο αυτα αλλα και μας που καθε φορα που ειμαι πανω σε μοτοσυκλετα στη ροδο με πιανει η καρδια μου ποτε θα μου πεταχτει καμια γατα ή ποτε θα μου την πεσει κανα σκυλι..τελος θελω να σου πω πρωτου γραφετε λοιπον ολοι τα παραπονα σας να σκεφτεστε και των αλλων... δλδ δεν σε νοιαζουν τα πατημενα γατακια στους δρομους,δεν σε νοιαζουν τα σκατα που βλεπεις στους δρομους και τα πεζοδρομια, δεν σε νοιαζει που καμια μερα κανενα αδεσποτο ισως δαγκωσει κανα παιδακι,που πεταγονται στους δρομους, που ειναι μεσα στα μικροβια λοιπον σωστα αυτα που γραφεις (που ειναι ψεματα) αλλα ξεχασες μαλλον να γραψεις και ολα αυτα προανεφερα... μην ξεχασω εχω και γω σκυλο (μαζευω τα κακα του και το κυκλοφορω με λουρι) επισης ουτε εγω θελω τους λαθρομεταναστασες στη χωρα μου...τις καλημερες μου και συγνωμη αν ενοχλησα μερικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/13 11:32

      Δεν ενοχλησες.Απλα ειπες βλακειες οι οποιες δεν λαμβανονται υπ'οψιν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/13 10:20

      μπορεις να μου πεις ποιες ειναι οι βλακειες που δεν τις λαμβανεις υπ' οψιν?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/3/13 12:51

      πιστεύω εννοεί πως
      1) δε πιστεύεις πως τρώνε τους σκύλους
      2) Το άρθρο έχει ως θέμα την προστασία των κατοικίδιων από σκυλοφάγους και δεν είναι δυνατόν σε ένα άρθρο να καλύψεις και να αναφερθείς σε όλα τα προβλήματα που αφορούν τα κατοικίδια πχ όσους δε μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους.
      3) επίσης το άρθρο δεν αναφέρθηκε στα χαμένα θύματα της Χιροσίμα, πάει να πεί πως είναι υπέρ του πυρηνικού πολέμου;
      4) το σχόλιο σου ήταν εντελώς αρνητικό και μηδενιστικό και δεν προσέφερε τίποτα στην συζήτηση. Είναι εύκολο να απορρίπτουμε τα πάντα, το θέμα είναι να γίνετε εποικοδομητική κουβέντα και αν σε κάτι δε συμφωνούμε να λέμε με κόσμιο τρόπο την άποψή μας και να έχουμε εναλλακτικές προτάσεις.
      Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ οδηγίες για να εκπαιδεύσω το κουτάβι μου για την ανάγκη του;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/3/13 17:21

      ναι φιλε μου και σου εξηγω οτι ολα αυτα ειναι ψεματα ειδες εσυ στη γειτονια σου να εχουν εξαφανιστει σκυλοι??? μην γραφουμε οτι θελουμε ...
      Γι' αυτο μηδενισα το θεμα... και καλα ολα τ' αλλα δεν μας ενοχλουν(αυτα που γραφω) ενω αυτο που κατα 90 % δεν ισχυει θα πρεπει να του δωσουμε σημασια και να το αφησουμε να γινει πιστικο .. γιατι υπαρχει κοσμος και κοσμακις που θα το διαβασει και θα το πιστεψει.. ετσι εγραφαν και για το κρεας γαιδαρων.. πρεπει να σταματησουμε να πιστευουμε οτι μας πουλανε.. εγω παντως οποτε ειμαι στο δρομο βλεπω αν οχι καθε μερα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα τα ιδια αδεσποτα... αρα πως θες να το πιστεψω???

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/13 11:57

    Παιδιά το να τα έφαγαν ΑΥΤΟΊ άντε τα έφαγαν με την θέληση τους κακώς βέβαια τα κακομοιρα τα σκυλιά το ΘΈΜΑ είναι μην μας τα ταισαν εμάς και στα πΑιδια μας.
    Αφού υγειονομικές υπηρεσίες δεν υπάρχουν φανταστείτε τι μπορούν κάποιοι τι μας ταΐζουν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/3/13 12:50

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ [ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ] ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/13 12:53

    Εγω δεν θα μιλησω για τα σκυλια που φαγωθηκαν αλλα μου δινεταε ευκαιρια να εκφρασω τα παραπονα μου για τους λεγομενους ζωοφιλους που πηγαινουν βολτα τα σκυλια τους στις γειτονιες και τα παρκα και βρωμιζουν το περιβαλλον εαν θελουν να λεγονται ζωοφιλοι καλα θα κανουν να κρατουν ενα σκουπακι και ενα φαρασακι να μαζευουν τα σκατα των σκυλιων τους τοτε θα λεγονται ζωοφιλοι πρεπει να μαθουν να σεβονται το περιβαλλον και τους συνανθρωπους τους,αυτα εχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/13 15:57

      kouvala esu to farasaki kai to skoupaki olo mazi sou kai masta opou blepeis akatharsies..xaxaxaxa...kai an iksera pou meneis tha to eferna to skularo mou mprosta sthn porta sou...sas molunoume kai to periballon bourlo...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/13 14:51

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙ...ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΑΩ ΑΓΕΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕ Γ...ΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ:ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ...
    Υ.Γ. ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟ,Π.Χ. Ο ΑΓΙΟΣ ΡΟΥΝΤΗ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ,ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΡΟΤΒΑΪΛΕΡ ΜΑΡΤΥΡΩΝ,Η ΑΓΙΑ ΛΟΡΑ ΤΟΥ ΣΙΑΜ,Κ.Α.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΔΩ.ΘΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ +ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΓΑΤΟΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/13 17:23

    https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=G2s2G_EvHTfAaM&tbnid=6JejU2mB_r_d-M:&ved=0CAMQjhw&url=http%3A%2F%2Fermhs-gr.blogspot.com%2F2012%2F08%2Fblog-post_25.html&ei=Ur1RUd7tCJCL4gSB3YHQBg&bvm=bv.44158598,d.bGE&psig=AFQjCNH4lUARzCLO7z_oFeuz9EVaIJSUEw&ust=1364397732380076

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/13 17:28

    http://ermhs-gr.blogspot.com/2012/08/blog-post_25.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/3/13 17:39

    http://nea-arxh-news.blogspot.com/2011/09/blog-post_4026.html weiterzuleiten.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/13 17:41

      οι πακιστανοι σκυλους και οι ταιλανδοι ανθρωπους που παει ο κοσμος ρεεεεε

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος26/3/13 17:47

    http://nea-arxh-news.blogspot.com/2011/09/blog-post_4026.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/3/13 18:25

    ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΘΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
    ΚΡΥΒΓΟΥΝΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/3/13 19:37

    kalo sxolio tou 6.25. Ti douleia exoun ekei??DEN yparxoun ekei. Trixes katsares olla afta loipon. Kai afiste tis mbourdes gia ola ta xamena katoikidia. Oi dromoi einai gemati adespota. H mipos oi pakistanoi trone mono skylous apo spiti??kai pane kai tous klevoun?? elate sta asgourou. Gemato pakistanoi kai gemato adespota!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αιρετικος96726/3/13 20:38

    Σκυλους δεν τρωνε οι Πακιστανοι αλλα οι Κινεζοι,φιλιππινεζοι.
    Πριν απο μερικους μηνες σε μια γειτονια του Ηρακλειου Κρητης εξαφανιζοντουσαν συνεχως σκυλια. Για να μην τα πολυλογω καποιος ειδε να βαζουν καποιο σκυλι σε ενα αμαξι ιδιοκτησιας κινεζου.Μετα απο καταγγελια στον εισαγγελεα και εφοδο στην οικια των κινεζων βρεθηκε ολοκληρος καταψυκτης με σκυλισιο κρεας.Σημειωτεον το οτι οι κινεζοι μεναν στη γειτονια που εξαφανιζοντουσαν οι σκυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/3/13 20:54

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΟΓΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΝΔΙΑΚΟ ΓΑΔΟΥΡΙΣΙΟ ΟΠΩΣ ΕΦΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΦΑΕΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ?

    Η ΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΩΓΩΝΟΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΕΑΣ !

    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΝΕΧΤΑΡ ΚΑΙ ΑΜΒΡΟΣΙΑ ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΘΕΟΙ.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΠΕ ΠΙΝΕΤΕ ΚΡΑΣΙ + ΤΡΩΤΕ ΑΡΤΟ (ΨΩΜΙ) + ΨΑΡΙΑ ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΡΩΤΕ ΚΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΑΓΕ !

    ΞΥΠΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΤΕ άΝΘΡΩΠΟι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/13 21:40

      8:54 Σωστόστ ο φίλος...τωρα αληθεια ή ψεμματα αν δεν υπαρχει καποιος αρμοδιος να κανει ερευνα λογικο ειναι αλλος να τα πιστευει κι αλλος οχι...

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος27/3/13 10:23

    ΡΕΕΕΕΕ πατε καλα που ειδατε εσεις Πακιστανους στην Αρνιθα?? θα τρελαθουμε τελειως!!!!! γιατι ρε παραπονα ροδου αφηνεις να ανεβαζουν τετοια κειμενα στη σελιδα? δεν καταλαβαινεις οτι ντροπιαζεις το ιδιο σου το site και το ομορφο νησι μας... τι βλακειες μπορουμε να δουμε ακομα εδω μεσα!!!!! ελεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 23:10

      Πες τα φιλαρακο. Απλα ο ...λαλακας που φανταστηκε αφτες τις μπουρδες ξερει κατα που πεφτει η ...Αρνιθα? Και αποποιο σαιτ να μας πει κατεβασε τις φωτογραφιες? Απο σαιτ σατανιστων μηπως? Ημαρτον παναγια μου

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος27/3/13 23:12

    Ρεεε Μ.Κ απο τη Σωρονη..........ξερεις κατα που πεφτει η...Αρνιθα? Αν ναι θα ξερεις οτι εχει και τον Αγιο Φιλημωνα που ειναι ο Αγιος για τους τρελλους. Δεν κανεις καμμια βολτα κατα εδω? Ελα θα σε διαβασει δωρεαν ο παπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/3/13 22:18

    Τωρα παλι εγω γιατι ειδα κοκκαλα απο πεταλουδες κοντα στη Σωρονη? Εχε γουστο να ειναι οι ιδιοι που εφαγαν τα σκυλια στην Αρνιθα να αρχισουν να τρωνε και τις πεταλουδες μας. Και καλα για τα σκυλια θελουν και <> αλλα για τις πεταλουδες λετε να τις τρωνε ςμες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/3/13 00:12

    Σχετικά με την καταγγελία που έκανε ο Μ.Κ από Σορωνή,

    Να μας πεί που ακριβώς τα βρήκε, αν έχει ιδέα από το χωριό το οποίο δυσφημεί.
    Γιατί ο Μ.Κ. δεν ενημέρωσε κάποιον κάτοικο από το χωριό, όταν βρήκε τους σωρούς από τα οστά και τα σκεύη μαγειρικής όπως αναφέρει;
    Γιατί ο Μ.Κ. δεν έκανε κάποια επίσημη καταγγελία, παρά μόνο γράφει αερολογίες σε ένα blog;

    Ας συνέλθουμε καλύτερα..

    Ένας κάτοικος από Αρνίθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/4/13 10:29

    Αγαπητοί μου, στην Αρνίθα και συγκεκριμένα στον Αη Φιλήμονα έχουν εισβάλει πακιστανοί οι οποίοι τρώνε γάτες,πριν λιγους μήνες πηγαμε εκδρομή και είδαμε γουνακια απο γάτες και μάλιστα επέπληξα και αυτούς που φροντίζουν την μονή εκεί για τα χάλια που καταντήσανε το μοναστήρι.
    Παλιά πήγαιναν οικογένειες και ξεκουραζόνταν εκεί,τώρα απο τη βρώμα και τα ψοφίμια δεν πατάει κανείς

    αίσχος!
    :"owel"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/4/13 10:33

    Αγαπητέ κάτοικε απο την Αρνίθα έχε υπόψην ότι εγώ τα κατάγγειλα στην Κα Στέλλα αυτά που είδα! για να μην αμφισβητείς,και ξέρεις πολύ καλά ποια είναι.Εμείς το χωριό το λατρεύουμε καιερχόμαστε χρόνια εκεί αλλά μετα την τελευταία φορα της είπα 'οτι θα το σκεφτώ για να φέρω τα παιδιά μου εκεί,ψοφήμια τρώγανε τους βλέπαμε
    :Owel"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/4/13 21:12

    οτι θελετε πιστεψτε αυτοι οι οποιοι σκωτονουν τα σκυλια για να τα φανε ειναι μαλακεσ γιατι ειναι και αυτοι ανθρωποι να το πω ετσι με καρδια αντε να δουμε και αν πινας να κανει οικονομια εεεμα ποια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/4/13 21:27

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙΚΟΣ ΑΡΝΙΘΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/4/13 21:29

    ΟΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος17/9/13 13:05

    elate stin arnitha min fovaste exoume papades na sas eulogisoun noumera e noumera den drepeste ligo leo go

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/1/18 22:21

    Να φάνε σκατά!
    Γαμω τον αντιχριστό τους.
    Γαμω την παναχαϊκη τους την κουφια!
    Παλιάνθρωποι!
    Που είστε τόσο αρωστοι και σκοτώνετε αυτά τα ζωάκια του Θεού που είναι οι καλυτερη παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *