ροή ειδήσεων

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

Τις τελευταίες ημέρες, γίναμε όλοι(;) μας μάρτυρες δύο(2) κυνικών ομολογιών-δηλώσεων, εκ μέρους υποτίθεται των κύριων εκφραστών του «οράματος» εξόδου της Χώρας και όλων μας από την κρίση και την κατεύθυνσή μας, προς την πολυπόθητη ανάπτυξη....

Πρωθυπουργός, «…..Στόχος μας είναι ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο ανάμεσα στους νέους επιχειρηματίες και την πολιτεία και τελικός μας στόχος είναι η ανοικοδόμηση της Χώρας…..», ομολογία-δήλωση της 8ης Μαρτίου 2013, στην συνάντηση με 20 ιδιοκτήτες νεοφυών επιχειρήσεων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά πρώτον κύριε Πρωθυπουργέ αφήστε κατά μέρος τα συμβόλαια, γιατί εσείς οι πολιτικοί αφενός δεν τα τηρείτε και αφετέρου μας θυμίζουν πολύ άσχημες εποχές-δυστυχώς όχι μακρινές-και κατά δεύτερον ομολογείτε αναίσχυντα, ότι η Χώρα και οι υποδομές της είναι γκρεμισμένες και έχουν μετατραπεί σε απέραντο ερειπιώνα;

Ποιοι, με ποιο τρόπο, πότε και ποιος τους επέτρεψε να την και να τις γκρεμίσουν;

Αν τους γνωρίζετε ή γνωρίζατε, τι κάνατε για να τους αποτρέψετε-εμποδίσετε και αν δεν τα καταφέρατε, γιατί τώρα δεν τους καταγγέλλετε και δεν τους οδηγείτε ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου ν’ απολογηθούν, να καταδικαστούν αν πράγματι ευθύνονται, να «σαπίσουν» στη φυλακή και να δημευτούν τα «λάφυρά» τους, επ’ ωφελεία του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού;

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ;

Υπουργός των Οικονομικών, «…..Πάντα υπάρχουν λύσεις, θα τις βρούμε…..», ομολογία-δήλωση της 9ης Μαρτίου 2013, μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Τρόϊκα.

Η συγκεκριμένη ομολογία-δήλωση κύριε Υπουργέ, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ξέρετε κυριολεκτικά τι σας γίνεται, διαιωνίζετε πειραματιζόμενος τη φτώχεια μας και σαν ελάχιστη προσφορά σας προς τη Χώρα και όλους εμάς, παραιτηθείτε ΑΜΕΣΑ, αλλιώς πρέπει να σας αναγκάσει σε παραίτηση ο κύριος Πρωθυπουργός.

Θα ήθελα πάρα πολύ ν’ ακούσω τις θέσεις των ντόπιων πραιτοριανών κ.κ. Υψηλάντη, Κόνσολα και Κρεμαστινού, όσον αφορά στις πιο πάνω κυνικές ομολογίες-δηλώσεις, αν και δεν τις περιμένω και μη μου ζητήσουν προτάσεις και λύσεις, γιατί ανάλογες-απόρροια της κοινής λογικής-τους έκανα με τις πέντε(5) ανοιχτές επιστολές μου και «εποίησαν την νύσσαν».

Η κ. Ιατρίδη και ο κ. Γάκης είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι, γιατί ολιγώρησαν και συνεχίζουν να ολιγωρούν, προκλητικά, όσον αφορά στην από ΚΟΙΝΟΥ εκδήλωση ενεργειών με τους παραπάνω τρεις συναδέλφους τους, ως Δωδεκανήσιοι Αντιπρόσωποι του Έθνους.

Κλείνοντας δεν θα επικαλεστώ την κατά Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη Θεία Βοήθεια και Υπογραφή ούτε τον από μηχανής θεό της αρχαιότητας, όχι δεν τους και δεν μας έχουν εγκαταλείψει, πολύ απλά μας έχουν προικίσει όλους με την κοινή λογική, εμείς ο απλός Λαός την έχουμε, αυτοί μένει να την ανακαλύψουν.

Είναι εύκολο; Απ’ ότι φαίνεται δεν νομίζω.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *