ροή ειδήσεων

Επιτυχής η παρέλαση στην Παστίδα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι» σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της Παστίδας, πραγματοποίησαν παρέλαση στην Δημοτική Κοινότητα Παστίδας, την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 όπου συμμετείχαν... μαθητές του Βρεφονηπιακού Σταθμού, του Δημοτικού Σχολείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Καμάρι», ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» και ο Αθλητικός Σύλλογος «Αστέρας».

Μετά το τέλος της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας, έγινε η έπαρση της Σημαίας από άγημα που αποτελούνταν από Τσολιάδες και κατατέθηκαν στεφάνια στην μνήμη των Ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 από το Τ.Σ. Παστίδας και τους Συλλόγους «Αστέρας», «Καμάρι» και «Διγενής». Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε για λογαριασμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» το μέλος του Συλλόγου, Χάρης Γιαλλουρίδης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Παστίδας κ.Μοσχής Σταύρος.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Δ.Ε. Καλλιθέας με μαέστρο τον κ.Μαλωΐνα.

Μετά την παρέλαση ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «Καμάρι» και τον Αδελφοποιημένο Σύλλογο Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι» θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους Κυριαζή Μιχάλη και Παγώνα για την συμβολή τους στην δημιουργία του Λαβάρου καθώς και παραδοσιακών φορεσιών, τον Σύλλογο Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» και όλα τα μέλη που πήραν μέρος σε αυτή την μεγάλη παρέλαση.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ ΡΟΔΟΥ

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *