ροή ειδήσεων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ !

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ... ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19:30 ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΒΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΕΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΚΤΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/13 17:43

    Αγαπητέ φίλε ΔΕΝ χρειάζεται να μπεις στον στήβο για να αθληθείς. Αν πμαίνει ο οποιοσδήποτε μέσα θα καταστραφεί πολύ συντομα! Βλέπεις ειμαστε και ράτσα που σέβεται τις εγκαταστάσεις, εχω δει εγω να "αθλουνται "¨οικογενειακώς" και να ακολουθουν τα πιτσιρίκια με το ποδήλατο στο ταρταν!!! Καλά κανανε και το απαγορέυσανε, γυρω-γυρω απο το γήπεδο και πολύ σας είναι!

    Υ.Γ. Το επιπεδό σας Ροδίτες φαινεται απο το παρκαρισμα εξω απο το αθλητικό κέντρο. Ερχεστε δήθεν να αθληθείτε αλλα παρκάρετε ΑΚΡΙΒΩΣ εξω απο την πόρτα φρακάρωντας την είσοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/13 18:24

      Μάθε ορθογραφία καράβλαχο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/13 19:36

      ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΤΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΘΗΝΗΤΕΣ 'Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΤΕΣ ΒΛΑΚΑ ΕΕΕΕ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/3/13 19:00

      ΕΓΩ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ !!! ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ !!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/13 17:49

    Πριν 4-5 μέρες που πήγα μία κοπέλα σεκιούριτι απλά κράτησε το όνομά μου και μου είπε να χρησιμοποιήσω τον διάδρομο 8. Αυτό κατά τις 8 το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/13 18:00

    Φίλε μου απλώς υπάρχει ενας security οπου απλά κρατάει το όνομα σου πριν κάνεις χρήση των εγκαταστάσεων. Δεν μπορούν μερικοι μερικοι να καταστρέφουν έστω και αυτές τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν ενώ αλλοι συμπολίτες μας και αθλητές τις έχουν πραγματικά ανάγκη! Ενα μεγάλο μπραβο για αυτήν τους την κίνηση. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/13 18:15

    Τα κοπρόσκυλα που μπαίνουν και χέζουν και πίνουν νερό απο τις βρύσες τα κρατάνε έξω και αυτά? για να ξέρω..

    Owel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/13 18:25

      lol εαν εννοείς τα πρεζακια σαν και εσενα που χτυπάνε ενεση μερα μεσημερι στο σταδιο και πετανε τα σκουπιδιά τους και τα τενεκεδακια απο τις μπύρες παντου τοτε ναι .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/13 19:27

      Τα ζώα ζώο (Owel) δεν έχουν παιδεία για να ξεχωρίζουν τις απαγορευτικές πινακίδες, και ούτε ξέρουν να χέζουν στην τουαλέτα.....βρομύλο. Τουλάχιστον αυτά δεν πετάνε τα σκουπίδια τους από το παράθυρο του αυτοκινητου, ούτε τις γόπες, ούτε φτύνουν από το παράθυρο τρώγοντας στην μάπα την ροχάλα σου όσοι είναι πίσω σου....ζώο!!!!

      Να σημειώσω ότι στα πάρκα περισσότερα ανθρώπινα απόβλητα και κουράδες θα βρείτε, παρα σκύλου η γάτας.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/13 19:06

    Εν μέρει έχουν κάποιο δίκιο, δλδ προτεραιότητα έχουν οι αθλητές, οι αθλητικές ομάδες, κτλ κτλ. Δεν γίνετε στις προγραμματισμένες προπονήσεις των αθλητών να υπάρχουν στα πόδια τους διάφοροι "άσχετοι". Τα αθλητικά κέντρα έχουν κάποιους κανονισμούς και αυτό πρέπει να το σεβαστούν άπαντες. Πρώτο και κυριότερο είναι θέμα ασφαλειας για τα παιδιά που βρίσκονται εκεί με τον προπονητή τους για τον λόγο ότι δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται άγνωστοι ανάμεσα τους για προφανείς λόγους, και μετά ακολουθούν και τα υπόλοιπα. Κλοπές, πρεζόνια, τσιγγάνοι, ζητιάνοι, αυτά είναι τα ακραία αλλα "φύλα τα ρούχα σου" λένε.
    Από την άλλη και οι πολίτες έχουν κάποιο δίκιο στο ότι δεν υπάρχει ένας ασφαλές χώρος με διακριτικότητα στο να αθληθούν οι απλοί πολίτες. Εγώ ΠΧ δεν θα εμπιστευόμουν χώρους όπως το πάρκο στο σαν φραγκίσκο να πήγαινα εκεί με την οικογένεια μου, ούτε στο πάρκο του Ροδινιου που είναι γεμάτο από ανώμαλους επιδειξίες και πρεζόνια.
    Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι αρμόδιοι είναι να υποδείξουν έναν αξιόλογο χώρο για τους ανθρώπους που απλά θέλουν να έχουν πάνω από όλα καλά την υγεία τους μέσω του αθλητισμού. Αλλα θα μου πείτε ότι εδώ πάρκα για τα μικρά παιδιά δεν έχουν, αυτό θα σκεφτόντουσαν? Το μονο σίγουρο πάντως είναι ότι οι ακριβοπληρωμένες τουριστικές διαφημίσεις σας μάραναν, και δεν κοιτάτε τα χαλια σας με το που πατάνε το πόδι τους οι τουρίστες και βλέπουν και οι ίδιοι ότι δεν υπάρχουν χώροι για την καθημερινή τους προπόνηση και γκρεμοτσακίζονται στην κυριολεξία από τα διαλυμένα και πολλές φορες από τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια, και να κινδυνεύουν και από πάνω από τα διερχόμενα οχήματα, βλαστημούν την ώρα και τι στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, και στο σμαραγδένιο νησί = σκουπιδαριό έτσι όπως το καταντήσατε στην πραγματικότητα.

    Ένας φίλος του αθλητισμού, γιος και ανιψιός διακεκριμένων παλαίμαχων αθλητών του στίβου που πέρασαν την δεκαετία του '50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/3/13 19:31

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑς ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥς ΑΠΛΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ..
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕς ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΜΑΔΕς ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΒΑΡΙΑ 8.ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚ0ΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ 3..ΑΡΑ ΤΙ ΜΕΝΕΙ?ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.
    ΑΣΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΛΟΥς ΠΟΛΘΤΕς ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ 8 ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥς ΕΠΙΔΟΞΟΥς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕς?
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΣΧΕΤΙΚΟΥς ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/13 19:47

      Εγώ όπως δήλωσα είμαι φίλος του αθλητισμού αλλα δεν αθλούμαι "ΔΥΣΤΥΧΩΣ" αν και κατάγομαι από οικογένεια αθλητών. Δεν ξέρω τι γίνετε στο εν λόγο κέντρο, αλλα έτσι όπως μου τα λες πολύ μου φαίνεται ότι έχετε να κάνετε περισσότερο με κλίκες από ανεύθυνους που θέλουν το κέντρο αποκλειστικά για πάρτι τους και για τις οικογένειες τους. Το μονο που θα συμβούλευα είναι κάποιος να τους βάλει φρένο όσο είναι νωρίς, γιατί αργότερα θα το κάνουν τσιφλικαδικο τους και κτήμα τους. Τα έχουμε δει και σε άλλους χώρους και ξέρω τα αποτελέσματα πια θα είναι. Κάποτε ο ΝΟΡ κόντευε να διαλυθεί εξαιτίας παρόμοιων καταστάσεων όσοι θυμόσαστε.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/3/13 21:12

    δηλαδη ο ΝΟΡ κοντεψε να διαλυσει και τωρα ειναι ok ? Καλο το ανεκδοτο σου υιε παλαιων πρωταθλητων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/13 21:51

      Δεν είπα ότι τώρα είναι όλα ok....μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά να ειρωνεύεσαι...ξεκινώντας από τα μούτρα σου φυσικά!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/3/13 21:59

      Επίσης τιμή μου και καμάρι μου να είμαι γόνος πρωταθλητών, εσένα σε χαλάει?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/3/13 00:12

    Γονε παλαιων πρωταθλητων,οπως ειπες παραπανω,δεν υπηρξες ποτε αθλητης.Οσο για το ΝΟΡ,ποιοι ηταν αυτοι που τον ειχαν κανει "τσιφλικαδικο τους και κτήμα τους" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/3/13 00:40

      Μεγαλες παλιες πληγές ανοιγεις. παντως ενας απο αυτους συγχωρέθηκε.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/3/13 20:42

    πυλωνα ο προεδροσ του πολιτιστικου εβαλε τιν παιδικι χαρα στο χωραφι του να πεζουν μονο η κορεσ του. παλεολογε που εισε κανε κουμαντο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/3/13 22:14

    Έχω πληρώσει (φόροι, κρατήσεις, χαράτσια) και θέλω να περπατάω στη μέση της Ρόδου Λίνδου! Και όποιος από εσάς μου πει να βγω έξω από τον αυτοκινητόδρομο, θα κρατήσω τις πινακίδες του και θα τον καταγγείλω στις εφημερίδες και στα Blog, διατηρώντας πάντα την ανωνυμία μου γιατί είμαι μάγκας!
    Και μη ξεχάσω, ΠΛΗΡΩΝΩ, και "με τα λεφτά μου, γ@μ@ω και τα παιδιά μου"!

    Και για τα πρακτικά, καλά έκαναν. Πολύ χρήσιμο το μέτρο που πήραν! Το μόνο που κάνει είναι να βάλει όρια ασφάλειας μεταξύ αθλητών και ελεύθερα αθλουμένων κάποιες ώρες, οι οποίες είναι ώρες αιχμής αθλητών.

    "Ιάπωνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/13 10:09

      Ιάπωνας...."με τα λεφτά μου, γ@μ@ω και την κυρα μου" ειναι το σωστο. Εκτος και αν εισαι ενας ακομα ανώμαλος παιδεραστης, τοτε συμφωνώ με τον απο κατω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/3/13 21:16

      Την παροιμία έτσι την έχω ακούσει, αλλά ζητάω συγνώμη για το λάθος μου.
      Πάντως όχι, δε θα με δει ο από κάτω ευγενικός κύριος να τρέχω στην Ρ-Λ γιατί σέβομαι τους οδηγούς και την ταχύτητα με την οποία πηγαίνουν, όπως και τους κανόνες που υπάρχουν ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.
      Όσο για το παιδόφιλος, το αφήνω ασχολίαστο γιατί οφείλεται σε λάθος δικό μου.

      Ιάπωνας

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος2/3/13 23:50

    Ιάπωνα,τράβα κάνε χαρακίρι το πουλί σου,που γ@μ@ς και τα παιδιά σου,ανωμαλάρα,παιδόφιλε.
    Α,και πού'σαι,ΜΗΝ τυχόν και σε πετύχω στη μέση της Ρόδου-Λίνδου να κάνεις τζόκινγκ γιατί θα βγάλω το 'κατάνα',θα στα κόψω και θα στα δώσω να τα φας.
    Μ@λ@κα,έ Μ@λ@κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *