ροή ειδήσεων

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΡΟΔΟΥ

Συνάδελφοι,
Στην τελευταία Γενική Συνέλευση στις 25 Φεβουαρίου αποφασίσαμε να προβούμε σε μια πρόταση προς την εταιρεία για μια δέσμη μέτρων η οποία θα απέφερε κάποια οικονομικά ωφέλη , ώστε να σταματήσουν οι απολύσεις. Σε περίπτωση που η εταιρεία... δε θα δεχόταν αυτες τις προτάσεις και συνέχιζε τις απολύσεις θα συνεχίζαμε τις κινητοποιησεις .

Δυστυχώς, όπως όλοι γνωρίζετε, τελος του Φεβρουαρίου η εταιρεία, απαξιώνοντας για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους αφόυ δεν απάντησε όπως ώφειλε στην πρόταση μας, προέβει σε άλλες δύο απολύσεις συναδέλφων μας, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμο των απολυμμένων σε 17 άτομα.

Πιστεύουμε ότι οι απολύσεις έγιναν για λόγους εμπάθειας απέναντι στους συναδέλφους μας οι οποιοι τολμησαν να εκφέρουν την γνώμη τους στους χωρους εργασίας αλλά και στις Γενικές Συνελεύσεις, αυτό αποδυκνείεται από το γεγονός ότι ενω είχαν ήδη δηλώσει κάποιοι άλλοι συνάδελφοι μας να αποχωρήσουν οικιοθελώς τους αγνόησαν παντελώς.

Συνάδελφοι δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία θα συνεχίσει να απολύει συναδέφους, γνωρίζουμε όμως ότι έχει προβεί σε 17απολύσεις συναδέλφων.

Τι θα κάνουμε λοιπόν ; Θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Θα περιμένουμε πότε θα έρθει και η σειρά μας; Θα περιμένουμε πότε θα μπούμε κι εμείς στις ατελείωτες λίστες του ΟΑΕΔ;

Λέμε όχι στις απολύσεις και λύσεις με ανάπτυξη και εργασιακή ειρήνη .

Γι’ αυτό αύριο 8 Μαρτίου 2013 κάνουμε στάση εργασίας από τις 21:00 έως τις 01:00 για να συμπαρασταθούμε στους απολυμμένους συναδέλφους μας, για να σταματήσει ο τρόμος των απολύσεων, για να ανανεώσουμε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μας.

Ο Πρόεδρος Φραντζολάκης Γ.

Ο Γεν. Γραμματέας Καντιμοίρης Ν.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *