ροή ειδήσεων

Το παραμύθι με το σκυλίσιο κρέας και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Το τελευταίο καιρό βλέπουμε κατά καιρούς ανάρτησης περί σφαγής και κατανάλωσης Σκυλιών αλλά και Γαιδάρων στο διαδίκτυο που σκοπό έχουν πολύ άπλα να δαιμονοποιησουν.... τους μετανάστες στην Ελλάδα αλλά και να ρίξουν λάσπη στα μάτια των πολιτών καλύπτοντας τις πράξεις και τους σκοπούς κάποιων κύριων με κουστούμια αλλά και λοιπών άλλων .

Πρώτα από όλα για ποιο κρέας σκυλού και γάιδαρου μιλάμε ;
Δεν υπήρξαν ποτέ στοιχειά και καταγγελίες για αυτό το θέμα , οι γάιδαροι που κλαπήκαν ήταν για να χρησιμοποιηθούν σε τουριστικά θέρετρα όχι για κατανάλωση κρέατος και επιπλέον το πρώτο περιστατικό με την ψεύτικη ανάρτηση περί τεμαχισμένου γάιδαρου δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από την ασφάλεια δεν υπήρξε ποτέ καταγγελία .
Το ίδιο ισχύει και για το σκυλίσιο κρέας λάσπη και αυτό ένα τεράστιο ψέμα .

Τώρα γιατί γίνονται αυτές οι αναρτήσεις και τι σκοπό έχουν και πως εξαφανίζονται τα αδέσποτα:

1)Πρώτο έχουν σκοπό να αυξήσουν την ρατσιστική βία και να κατευθύνουν το μισός και την δυσαρέσκεια των πολιτών στους μετανάστες για ευνόητους λογούς όπως ψήφους στην Χρυσή αυγή και παραπλάνηση του κοινού από τα μείζον θέματα της Ελλάδας .
<<Καταρχάς να ξεκαθαρίσω την θέση μου στο θέμα των μεταναστών σύμφωνο ότι πρέπει να φύγουν όλοι οι παράνομοι μετανάστες και να γίνει ξανά έλεγχος στην άδειες παράνομης καθώς και είμαι υπέρ στις νέες ταυτότητες με των σειριακό αριθμό και την παγκόσμια βάση δεδομένων για να μην μπορούν να εκδίδουν κάλπικες ταυτότητες μερικοί, μερικοί ότι βλακείες και να λέει η Εκκλησία και διάφορα εσκεμμένα σωματεία που είναι στρατολογημένα από ξενοδοχεία και μεγάλο επιχειρήσεις >>

2)Μετά έχουμε τα περιστατικά με τις φόλες που πολλοί δεν γνωρίζουν αλλά στα όποια συμβάλουν οι δήμοι για αυτό και όχι πάντα με Δημοσίους υπάλληλους αλλά και με ιδιώτες που κάνουν αυτή την δουλεία και γίνεται για τον απλό λόγο μια νομοθεσίας του κράτους που την διαστρεβλώνουν οι δήμοι προς εύνοια τους η νομοθεσία λέει για την <<απομάκρυνση των αδέσποτων από τους δρόμους στείρωση και εμβολιασμό αυτών >> πράγμα που θέλει λεφτά υπαλλήλους και φυσικά δεν γίνετε προτιμούν να ρίξουν φόλες που είναι και ποιο οικονομικές και ακόμα και εάν γίνει περισυλλογή αδέσποτων βαφτίζουν τα αδέσποτα στα χαρτιά ότι έχουν Καλααζάρ και τα κάνουν ευθανασία έτσι άπλα οι δήμοι ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ καταλάβετε το επιτέλους .
Επιπλέον στο μέλλον θα υπάρξουν περισσότερα παραθυράκια στους νομούς για να ρίχνουν φόλες και οι ιδιώτες με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του κράτους ΠΡΟΣΕΞΤΕ το αυτό.

3)Μετά έχουμε το περιστατικό με τους Ρομα η τσιγγάνοι η γύφτοι πλέον δεν έχει σημασία όλοι σε έναν οικισμό είναι , ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ και μάλιστα μέσα από τις αυλές σπιτιών κλέβουν ακόμα και μεγάλα σκυλιά για εκτροφή με σκοπό τα νεογνά να τα εκδίδουν μαζί με τα παιδιά τους στην επαιτεία , προσέξτε ακόμα και εάν κάνετε καταγγελία στην ασφάλεια ότι έκλεψαν τον σκύλο σας δεν θα ασχοληθούν γιατί πολύ άπλα τους βαπτισμένους ΡΟΜΑ δεν τους αγγίζει ο νομός γιατί κάποιοι έξυπνοι βουλευτές με σκοπό να αρπάξουν κάποιοι επιδόματα από την Ευρωπαϊκή ένωση βαφτίζουν τον κάθε γύφτο Ρομα για να εκμεταλλεύονται τα επιδόματα όπως θέλουν εκείνοι μα καλά θα μου πείτε οι Ρομα δεν το ξέρουν δεν υπογραφούν για αυτά ;
Η απάντηση είναι ναι το ξέρουν λίγοι και καλοί ποιοι είναι αυτοί ;
Είναι οι λεγόμενοι Βασιλιάδες των αθιγγάνων οι Δήμαρχοι η Αρχηγοί της κοινότητας που αναλαμβάνουν την ευθηνή για να επιβεβαιώνει ότι ο οικισμός έχει λάβει τα επιδόματα , τα όποια φυσικά δεν έχει πάρει γιατί τα φάγανε άλλοι ο εν λόγος κύριος επιβεβαιώνει με μια υπογραφή τα επιδόματα παίρνει μερίδιο από αυτά και τα υπόλοιπα τα τρώνε οι γνωστοί άγνωστοι ,αυτός στην πορεία όποτε γίνετε κάποια αναστάτωση εμφανίζετε και καλά να καθησυχάσει τα πνεύματα είναι το κλασικό παραμύθι του Βοσκού του σκυλού του λύκου και των προβάτων τώρα πως δεν τον έχουν πάρει πρέφα οι αθίγγανοι που κυκλοφορά με λιμουζίνα και κουστούμι ενώ αυτοί δεν έχουν να φανέ η απάντηση βρίσκεται στην φράση του Albert Einstein :
<<Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Και δεν είμαι σίγουρος για το σύμπαν. >>

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για τα ζώα σας και τα αδέσποτα είναι να έχετε πάντα στο νου σας να μην τα ταΐζετε κοντά σε σκουπίδια και σε εμφανές σημεία γιατί κάποιος θα τα πάρει πρέφα .Και προς θεού κάνε καμία κίνηση να βρουν σπίτι το ταΐζω το αδέσποτο άρα έκανα μια καλή πράξη σήμερα είναι τελείως ΛΑΘΟΣ ΒΡΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ!!!!
Να έχετε μαζί σας σύριγγες , Ατροπινη και Filtalon και να βάλετε ΚΑΜΕΡΕΣ στην είσοδο του σπιτιού σας και στον κήπο σας .

Επιπλέον ειδικά στα σκυλιά ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ όσο καλώς και να νομίζεις ότι είσαι με τον σκύλο σου εάν τον αγαπάς πρέπει να τον εκπαιδεύσεις μέσα από την εκπαίδευση θα μάθει να είναι ήρεμος να μην το σκάει από το σπίτι και να ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΦΟΛΕΣ εάν είσαι χαζοζωοφιλος και τον έχεις ξαμολημένο να κάνει ότι θέλει τότε δεν είσαι ζωόφιλες πάρε ένα χνουδωτό αρκουδάκι να παίζεις .

ΕΠΙΠΛΕΟΝ εάν θέλεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθήσεις τα σκυλάκια στα χεριά των αθιγγάνων εκεί που τους βλέπεις να ζητιανεύουν όχι μόνο τις φορές με τα σκυλάκια ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ να παίρνεις τηλέφωνο την ασφάλεια είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !!!!
Συμβουλή πρώτου επικοινωνήσεις με την Ασφάλεια βγάλε μια Φώτο η ένα βίντεο στην συνεχεία στο κινητό σου πατά την εφαρμογή τις ηχογράφησης εάν αρνηθούν να στείλουν βοήθεια είναι στοιχειά προς τον εισαγγελέα μην τους την χαρίσεις.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/3/13 20:45

    Ayto me to kinito poli mou arese :p .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/13 20:45

    Πας να μας τρελενεισ ρε φιλε Στοσταν πακι τρωνε σκυλους αντε πηγενε και ρωτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/13 20:55

    Συριζοκουμουνι ΕΊΣΑΙ μεγάλε δεν κρυβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/13 20:58

      lol re ti les ston an8ropo apo pote o Syriza 8elei na apelasi tous la8rometanastes ?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/13 01:30

    θελεις κ παγκοσμια βαση δεδομενων κερατουκλη.κολλαρο του σκυλου κ πολυ σου ειναι,τηλεκατευθυνομενο βλημα,με ζοχαδιασες βραδυατικα.ξεκινησες απο τα δικαιωματα μεταναστων κ σκυλων κ κατεληξες στην παγκοσμια σκλαβια.αν δεν εισαι βαλτος κ τα πιστευεις αυτα που λες να το κοιταξεις το συντομοτερο.φιλικα,μαζι με το τσιπακι ζητα κ ενσωματωμενη καμερα κεφαλης,να μην χανεις στιγμιοτυπο της ανεμελης κ ελευθερης παρουσιας σου στην φυλακη που θα επιλεξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 14:15

      lol man eimaste idi fakelomenoi exoume afm to ksexases???

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/13 07:57

    Δεν έχεις ταξιδέψει ποτε σε αυτές τις χώρες για αυτό τα λες. Δεν έχεις ταξιδέψει προς Bali μεριά, δεν έχεις πάει σε κινεζικες περιοχές, δεν ξέρεις τι κάνουν στο πακιστάν και γενικά όλες οι χώρες που βρίσκονται προς εκείνη την μεριά. Η κτηνοτροφία σκύλων και γατιών στις ανατολικές χώρες υπάρχει και δεν το διαψεύδει κανεις, όπως επίσης υπάρχουν και στην ευρώπη παράνομα και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Απλά στην ευρώπη δεν το συζητάνε και το έχουν επτασφράγιστο μυστικό για να μην ξεσηκωθούμε εναντίων τους και χυθεί αίμα. Αλλα δεν ξέρεις και το σημαντικότερο....ότι όταν ο άνθρωπος πραγματικά πεινάσει, θα φάει και τον διπλανό του. Να σου θυμίσω λίγο εποχές κατοχής? είχαν εξαφανίσει οι Έλληνες οτιδήποτε τετράποδο κυκλοφορούσε, δεν άφησαν σκύλο και γάτα ζωντανά. Και όταν σε μια χωρα όπως η δικια μας τα λεφτά που έχει δεν φτάνουν ούτε για τους πολίτες τις, τότε πως θέλεις να επιβιώσουν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες? εσύ πιστεύεις ότι το κρέας που τρώνε το αγοράζουν από τα κρεοπωλεία η ότι τους το χαρίζουν οι φιλόπτωχοι? για δες αν κουνιούνται οι βάρκες. Κρέας τρώνε αλλα το κρέας δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 14:28

      Giati re file exeis taksideusi esi?
      Exw filo sta emirata kai exo pai eki na sou po ti nomous exoun?
      Ean fas skilisio kreas pas filaki eki to ISLAM einai kseka8aro oxi a efages skilo kai kati egine PAS FILAKI!!
      Opote megale pera apo PSEFTIS eisai kai ili8ios ratsistis giati edw milai gia genika 8emata kai esi kolises stous metanastes eno parakato lei kseka8ara oti den tous 8eli den diabases kan re XRYSO AUGO tin anartisi kai ton ekrines telika kala lene opoios exi tin myga mygiazete!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *