ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣ ΔΕΥΑΡ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΙΝΑ..."

Αγαπητοί συμπολίτες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία απορία μου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. μας ελέγχει το "ρολόι" καταμέτρησης της κατανάλωσης σε νερό... άρα και την ορθότητα της τελικής τιμολόγησης μας και τέλος την δυνατότητα του καθένα μας (πελάτη της) να αποδείξει ότι ο "προμηθευτής" μας τιμολόγησε λανθασμένα (υπερτιμολόγηση) λόγω λανθασμένης καταμέτρησης.
Συγκεκριμένα έχω στα χέρια μου λογαριασμό νερού με καταμετρημένα 105 κυβικά νερού κατανάλωσης για το δίμηνο Νοε-Δεκ ΄12 τιμολογούμενα κλιμακωτά. Το περίεργο δεν είναι τα 105 κυβικα νερού (...σε αντίστοιχη χρονική περίοδο η κατανάλωσή μου δεν ξεπερνά αποδεδειγμένα τα 40 κυβικά), αλλά που η εκτύπωση του λογαριασμού έγινε 28/12/2012 και εγώ (και εσείς φυσικά) πήρα στα χέρια μου το φάκελο αρχές Μαρτίου του 2013!!!!!... Μπορεί λοιπόν να μου απαντήσει ο υπεύθυνος του Ταχυδρομείου για ποιο λόγο μου στερεί τη δυνατότητα να ζητήσω επαναμέτρηση από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. (και σε εσάς που έχετε παρόμοιο θέμα)???.. Έτσι να αποδείξω το λάθος (που υπάρχει) και να γλιτώσω κάποιες δεκάδες ευρώ από την τσέπη μου???.. Εκτός αν οι 2 μήνες που μεσολάβησαν για να πάνε οι φάκελοι από τη Ρόδου-Λίνδου στο Μαντράκι ή στο Ζέφυρος δικαιολογούνται από το χρονοδιάγραμμα εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και την ταχύτητα σκέψης - πράξης που χαρακτηρίζουν τα προπονημένα εγκεφαλικά κύτταρα των ιθυνόντων της!!! Εκτός κι αν κάτι άλλο συμβαίνει το οποίο έχει να κάνει με την εκ προοιμοίου αδυναμία του πελάτη να αποδείξει, (αφού το ρολόι μετά τις 28/12/12 και μέχρι το Μάρτιο του 2013 συνεχίζει να "γράφει"), ότι δεν έχει πισίνα.......!!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/3/13 11:27

    Θα πρεπει ακομα να παρατηρησετε οτι ΟΛΟΙ οι λογαριασμοι αναγραφουν μεσα ως προηγουμενο υπολοιπο τον τελευταιο λογαριασμο, και ενω αυτος ειναι πληρωμενος και μαλιστα
    εμπροθεσμα !!!
    Ελενξτε το ολοι, γιατι ειναι μεγαλη απατεωνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/13 11:37

    Υπήρξε πρόβλημα με την μηχανογράφηση στην Αθήνα!! Πριν σχολιάζετε αρνητικά, πάρτε κανένα τηλέφρωνο να ενημερωθείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/13 12:03

      ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΛΔ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΑΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ? ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/13 15:49

      Nai kai nomizeis an paroume thlefono tha mas boithisei kaneis???????Eperna olh mera thl..apo to proi kai einai anoixto to thl ton paraponon!!!giati??giati bariounte mallon na apantane!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/3/13 15:50

      emeis ti tous ftaime an ekanan lathos sthn mhxanografhsh??

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/13 11:40

    Έχετε ελέγξει ότι δεν έχουν αλλάξει το μετρητή; Σας το λέω αυτό γιατί είμαι παθών. Η ΔΕΥΑΡ άλλαξε το μετρητή μου χωρίς να με ειδοποιήσει η τουλάχιστον να είμαι παρόν κατά την αλλαγή. Αυτό που συνέβει είναι ότι ο νέος μετρητής είχε ήδη κάποια κυβικά γραμμένα κατά την τοποθέτησή του. Το αποτέλεσμα είναι είναι ότι για την περίοδο που η κανονική κατανάλωση ήταν 20 κυβικά, στον λογαριασμό μου χρεώθηκαν 170 κυβικά. Απευθυνόμενος στην ΔΕΥΑΡ για να διορθώσει το λάθος μου είπαν ότι οι μετρητές είναι ιδιοκτησία τους και μπορούν να τον αντικαθιστούν όποτε κρίνουν αναγκαίο. Επίσης με προέτρεψαν να απευθυνθώ σε κάποιον υδραυλικό γιατί, όπως λένε, είχα κάποια διαρροή! Σας πληροφορώ ότι δεν κάλεσα υδραυλικό και ο επόμενος λογαριασμός ήταν στα κανονικά επίπεδα. Στο τέλος βέβαια δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και αναγκάστηκα να πληρώσω τα παραπάνω κυβικά που ουδέποτε κατανάλωσα. Προσοχή λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/13 12:10

    και αφου υπηρξε προβλημα γιατι στειλατε τους λογαριασμους;
    οτι αρπαξετε δηλαδη και οποιος το καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/13 12:46

    ακούστε, ότι θέλουν κανουν εκεί. πρέπει να αντιδράσουμε όλοι γιατί το έχουν παρακάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/13 15:18

    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!

    ΚΟΥΣ@ΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ, Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΕΟΝ
    ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/13 15:46

    Kai mena ta idia mou kanan..eno exei eksoflhthei eidopoihsh diakopes grafei kai einai diplasios apo ton proigoumeno..kala mas koroideuoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/3/13 16:45

    Εγώ έχω ένα σπίτι κλειστό και μου ήρθε ο λογαριασμός με απλήρωτο υποτίθεται τον προηγούμενο με 60 κυβικά κατανάλωση.Αύριο θα φωνάξω υδραυλικό να το δει αλλά από ότι κατάλαβα κανείς απο΄τους υπεύθυνους δε μετράει τίποτα και κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί πρόκειται για μεγάλο μπάχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/13 18:16

    ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΠΡΙΤΕΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/13 19:37

    ΕΙΣΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ .ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΑΡΑΤΣΙ???. ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ?(ΟΥΛΕΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ), ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.....ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΕΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ..ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ....ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ (ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ) ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.(ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ) ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΤΡΩΝΕ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ......ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ φανταστικό (ΧΑΧΑΧΑ) ΣΕΝΑΡΙΟ....ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ. ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TSEKARETE OLOI TA ROLOGIA SAS EAN EINAI ANOIGMENA. EAN NAI ,PAIRNETE THLEFVNO THN ASTYNOMIA (OXI DHMOTIKH) KAI TH DEYAR. YPARXEI PERIPTVSH TO ROLOI NA HTAN PRIN SFRAGISMENO APO THN ETAIRIA ALLA TVRA NA EINAI SFRAGISMENO ME PATENTA...GENIKA KOITATE TO ROLOI SAS KAUE 5 MERES.YPARXEI LOGOS POY SAS TO ANAFERV. KALO EINAI OTAN ERTHEI O KATAMETRHTHS GIA NA GRAPSEI TA KYBIKA ,NA TA GRAPSETE KAI ESEIS SE MIA SELIDA KAI NA TON BALETE NA YPOGRACEI. EINAI YPOXREVMENOS NA TO KANEI. EAN ARNHUEI KALESTE THN ASTYNOMIA ME AITIOLOGIA KLOPH KAI AYJHSH ME DOLIO TROPO STON ANAGRAFOMENO ARIUMO KATANALVSHS THS SYGKEKRIMENHS PAROXHS.DEN MPOREI 5 BLAXOI NA TO PAIZOYN EXYPNOI SE TOSO LAO. NA TOYS TH FERETE ESEIS KAI OXI AYTOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/3/13 22:14

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΕΣΑ.ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/3/13 21:35

    ΚΑΛΑ ΡΕ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Η ΔΕΥΑΡ? ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, Ο ΕΝΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ? ΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/9/13 21:20

    Ακριβώς τα ίδια. Ενω η κατανάλωση είναι μεταξυ 30 αντε 50 κυβικά μου αλλαξανε ρολόι χωρίς να με ειδοποιήσουν και ξαφνικά βλέπω ένα λογαριασμό 67 κυβικά ( Τα ρολόγια αυτά είναι πιστοποιημένα και απο ποιά αρχή μέτρησης). Ασε που ο λογαρισμός δεν μου είρθε ποτέ (περίεργο εε) και καλούμε τώρα να πληρώσω 160 ευρώ. Πήγα στην ΔΕΥΑΡ και η απάντηση τους. Ναι σας αλλάξαμε ρολόι.( Και που ξέρω εγω άν το ρολόι δεν είχε ήδη μέτρηση πάνω). Και εκτώς απο αυτου μου αλλάξανε και κατηγορία χρέωσης γιατί? Οι Όροι τις σύμβασης που έχουμε υπογράψει δεν προβλέβουν την ενημέρωση του συμβεβλήμένου όταν μεταβάλονται οι όροι (ρολόι κατηγορία χρέωσης). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΡΟΛΌΓΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΧΡΕΩΣΗ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ/ΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *