ροή ειδήσεων

Αναβάλλονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές!

Επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο και ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης
Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014 άφησε πριν από λίγο από τη Βουλή... ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. Ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι η κουβέντα δεν άνοιξε από το υπουργείο ή από την κυβέρνηση, αλλά από την ΚΕΔΕ, ωστόσο το θέμα υφίσταται.

Όπως είπε μάλιστα, το υπουργείο αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να απαντήσει τι μέλλει γενέσθαι και παρέπεμψε το θέμα στο μέλλον λέγοντας πως η Βουλή είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση. Όπως και να έχει πάντως, η επιβεβαίωση ότι το θέμα υφίσταται από την ίδιο τον υπουργό Εσωτερικών δείχνει ότι όσα είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας, μόνο παραφιλολογία δεν είναι καθώς όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό οι εκλογές να μην διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2014.

Από την πλευρά του ο κ. Παππάς, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι κάνει τα χατίρια του Βενιζέλου, ο οποίος φοβάται την πανωλεθρία στις αυτοδιοικητικές εκλογές χαρακτηρίζοντας μάλιστα κατακαημένο το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον κ. Παππά, θα πρέπει άμεσα να διεξαχθούν εκλογές και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τους λαθρομετανάστες, καθιστά άκυρη την εκλογή του κ. Καμίνη, ενώ ο ίδιος επικαλέστηκε κρυφές δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες η Χρυσή Αυγή εκλέγει δήμαρχο Αθηναίων από την πρώτη Κυριακή.

«Αυτό τρέμετε», είπε ο κ. Παππάς καταλήγοντας.
parapolitika.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *