ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Απέλασαν τουρίστα λόγω τατουάζ!!

Σοκαρισμένος και αναστατωμένος ένας Βρετανός τουρίστας καθώς απελάθηκε από τη Σρι Λάνκα εξαιτίας ενός τατουάζ με το κεφάλι του Βούδα στον ώμο του....
Ο 42χρονος Άντονι Ράτκλιφ από το Νότιγχαμ, συνελήφθη λόγω ασέβειας προς τον βουδισμό.

Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας αλλοδαπών, οδήγησαν τον Ράτκλιφ σε κρατητήριο παρότι διέθετε έγκυρη τουριστική βίζα που ίσχυε για 2 μέρες.

Ο Βρετανός, πρώην αστυνομικός, ελεγκτής ασθενοφόρων και ερασιτέχνης φωτογράφος, συνελήφθη όταν επιχείρησε να ταξιδέψει στη Μαλαισία από αεροδρόμιο της Σρι λάνκα.

«Μόλις είδε το τατουάζ ο επικεφαλής της υπηρεσίας τρελάθηκε. Ο θυμός ξεκάθαρος στο πρόσωπό του, ενώ έλεγε να επιστρέψω πίσω στο Λονδίνο», είπε ο Ράτκλιφ στο BBC.

Aστυνομικός μιλώντας σε τοπική εφημερίδα για το συμβάν, δήλωσε πως ο Βρετανός εκφράστηκε με «πολύ ασέβεια» για τον βουδισμό.

Ωστόσο, όπως ο Ράτκλιφ ισχυρίστηκε, «είναι προφανές πως μου αρέσει η τέχνη του τατουάζ και επειδή πιστεύω στη βουδιστική φιλοσοφία, την οποία έχω ασπαστεί για πολλά χρόνια, σκέφτηκα πως ταίριαζε ένα ποιοτικό τατουάζ προς τιμήν του Βούδα. Δεν ήταν απόφαση της στιγμής.»

Στο κρατητήριο, σύμφωνα με τον Ράτκλιφ, οι Αρχές έφερναν συνεχώς κόσμο για να δουν και να αποδοκιμάσουν το τατουάζ του Βούδα.

Επιτράπηκε όμως τελικά στον Ράτκλιφ να ταξιδέψει στη Μαλαισία, αλλά η προσγείωση του, του επιφύλασσε άλλη μια ανάκριση.
Πηγή:http://news.in.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *