ροή ειδήσεων

Η Χ. Γιασιράνη και ο Φ. Ζαννετίδης επιμένουν για το ΕΚΑΒ Ρόδου

Προς Πρόεδρο ΕΚΑΒ Κο Δ Παπαγιαννίδη
Κοιν. Υπ Υγείας κο Ανδρέα Λυκουρέντζο
Κε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνουμε για την απάντηση μας, σε δηλώσεις-διαψεύσεις του υπεύθυνου του τομέα Ρόδου ΕΚΑΒ....
σε ημερήσια έγκριτη τοπική εφημερίδα.

Απαντήσεις για τα κρίσιμα θέματα που θέτουμε στην επιστολή μας σε ότι αφορά τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στο νησί μας και ειδικότερα στην Ανατολική και Νότια Ρόδο περιμένουμε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και όχι από τον υπεύθυνο τομέα Ρόδου. Έχει άλλωστε εξουσιοδοτηθεί από τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ για απαντά για λογαριασμό της;
Ο υπεύθυνος του τομέα Ρόδου αντί να διαψεύδει αόριστα και γενικόλογα ας απαντήσει επί της ουσίας.

Υπάρχει απόφαση της διοίκησης γι αυτή την αλλαγή;

Γιατί αλλάζει βάρδια ο τομέας Αρχαγγέλου στη Ρόδο με αποτέλεσμα για έξι ώρες το εικοσιτετράωρο να είναι ακάλυπτη όλη η ανατολική και νότια πλευρά του νησιού με όλους τους κινδύνους που δημιουργούνται εξ αυτού του γεγονότος για τη δημόσια υγεία;

Υπάρχουν περιστατικά που δεν έχουν εκτελεστεί και πόσα;

Γιατί δεν εκτελείται ο σχεδιασμός του ΕΚΑΒ όσον αφορά στον τομέα Αρχαγγέλου και γενικότερα της Νότιας Ρόδου;

Γιατί η μία βάρδια από τις τρεις του εικοσιτετραώρου δε σταθμεύει στο Γεννάδι και οι άλλες δύο βάρδιες στη δημοτική ενότητα Λίνδου (Πυλώνα, περιφερειακό ιατρείο Λίνδου);

Για τα περιστατικά που δεν έχουν εκτελεστεί, έγινε σήμερα νέα καταγγελία –αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Η έλλειψη προσωπικού του ΕΚΑΒ για το νησί της Ρόδου δεν αποτελεί δικαιολογία και δεν έχει περιέλθει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην εκτελείται ο σχεδιασμός του. Όλος ο δημόσιος τομέας εξάλλου, έχει έλλειψη προσωπικού και πρωτίστως οι υπηρεσίες υγείας που εξακολουθούν και λειτουργούν πλήρως και με αυταπάρνηση όλο το εικοσιτετράωρο με φιλότιμο, παραμερίζοντας πολλά από τα κεκτημένα τους.

Στόχος μας είναι η επίλυση του προβλήματος, που είναι φανερό πλέον, ότι λόγω συντεχνιακών αντιλήψεων και κακής λειτουργίας δεν είναι δυνατόν να αφήσουν να λειτουργήσει το δημόσιο αυτό αγαθό που έχουν δικαίωμα και οι απομακρυσμένοι από το κέντρο κάτοικοι του νησιού της Ρόδου.

Τα προβλήματα λύνονται όταν αναδεικνύονται και όχι όταν κρύβονται κάτω από το χαλί, πρακτική που επιχειρεί ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ της Ρόδου και μας υποχρεώνει να φέρουμε σε γνώση του Προέδρου του φορέα και της κοινής γνώμης τόσο την «διάψευση» του όσο και την παρούσα μας παρέμβαση.

Με εκτίμηση

Φιλήμονας Ζαννετίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Δ.Ε. Νότιας Ρόδου

Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη
Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου
Δ.Ε. Αρχαγγέλου

Ρόδος 26/03/13


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/3/13 19:03

    o ypeuthinos ekav podou den exi tin apetoumeni adeia ypeuthinou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/13 06:41

    ποσο ηλίθιοι μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι νομιζουν εχουμε ολοι το μυαλο τους?!.....τοπικοι συμβουλοι λεει....που ξερουν ολα αυτα που γραφουν??παπαγαλακια εχετε στο εκαβ να το προσεξετε......μετα σου λεει να παει ο τοπος μπροστα! μια ζωη τετοιοι μ@λ@κ προσπαθουν να κανουν κουμαντο.....ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΣΕΙΣ Τ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!! ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΩΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΔΙ - ΛΙΝΔΟ .... ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ.... Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ....ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/13 07:14

    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ......

    ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΒΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ , ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ....ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ (ΤΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ( ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ)...
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΧΑΤΖΗΚΑΡΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΑΒΒΑ ΚΑΡΑΤΑΠΑΝΗ ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ....ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ΦΙΛ ... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ή ΛΑΜΟΓΙΟ.....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ .....ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ!!!!ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ....3-4 ΧΑΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η Κ.Υ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! ΜΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ ...
    Υ.Γ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΛΤΕ Τ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ...ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/13 21:59

      ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ
      ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΔΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ (1 ΩΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ) ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ (ΕΚΑΒΙΤΙΣΑ)
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΑΒ
      ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α Μ Ε Σ Η Σ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/3/13 01:21

    ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝ...ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΠΙΑ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΑΑΑΑ.....ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!!ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΙΛΑΣ?!!1-2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΡΟΔΟΣ....?!!! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ...ΑΛΛΑ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ!!!ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!ΞΕΦΤΗΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο την ημερα της εκλογης των δυο αυτων τιτανων τοπικων συμβουλων η ροδος μας επαψε να ειναι η ιδια.Χαρη στις αοκνες προσπαθειες τους τα παντα πανω στο νησι εχουν μεταμορφωθει.Οι δρομοι εχουν ασφαλτοστρωθει ,οι παραλιες ετοιμες να υποδεχθουν τους τουριστες, το εθνικο θεατρο ειναι ετοιμο για παραστασεις , το ταχυδρομειο και το κτηριο που στεγαζεται η αστυνομια αποτελουν τουριστικες ατραξιον του νησιου.Στην μαρινα ειναι δεμενα 25000 πολυτελη σκαφη και στην εισοδο της στεκεται περηφανος ο κολοσσος ,ο οποιος απεικονιζει στο προσωπο του τις φυσιογνωμιες τους. Μισο μαγουλο τον εναν και μισο μαγουλο την αλλην. Η αποθεωση της ομορφιας!

    Ο ηλιος ανατελει μονο οταν αυτα τα δυο ιερα τερατα ξυπνησουν σε ενδειξη σεβασμου και μονο μετα απο εντολη τους δυει γιατι φοβαται μην τυχον και τον αναφερουν στον δημιουργο , που τυγχανει να ειναι οι ιδιοι εκ περιτροπης.Ενα ωραιο πρωινο ξυπνησαν και αφου ειδαν οτι ειχαν εκπληρωσει ολους τους στοχους τους ,εκαναν συμβουλιο με τους εαυτους τους και αποφασισαν να ασχοληθουν με το εκαβ.Επιτελους ηρθε η ωρα να βαλουν ταξη σε μια υπηρεσια στην οποια τα επιθετα των υπαλληλων δεν αρχιζαν απο Χ και Κ.

    Επρεπε ολοι να αλλαξουν τα αρχικα των επιθετων τους γιατι μονο ετσι θα ειχαν καλυτερες επιδοσεις στην δουλεια τους.Αποφασισαν λοιπον να επισκεφτουν το εκαβ ροδου,δεν ηξεραν ομως που στεγαζοταν μιας και ηταν το μοναδικο μερος στον γαλαξια που δεν ειχαν επισκεφτει.Ακουσαν οτι ηταν καπου μεσα σε ενα νοσοκομειο..ετσι πηραν την αμαξα τους και τον καλυτερο οδηγο τους που το επιθετο του αρχιζε φυσικα απο Χ και πηγαν σε αυτο το παραξενο κτηριο που απο εξω εγραφε νοσοσκομειο και που πρωτη φορα εβλεπαν μιας και οι ιδιοι δεν αρρωσταινουν ποτε.Οταν εφτασαν παρατηρησαν οτι ο υπευθνος υπηρεσιας ο οποιος επρεπε να παιρνει αποφασεις ζωης και θανατου βρισκοταν μεσα σε ενα μικρο κλουβι ενα επι ενα χωρις θερμανση το χειμωνα και air condition το καλοκαιρι.Οι τουαλεττες ακριβως διπλα βρωμουσαν συνεχως..τα πληρωματα ,ανδρες και γυναικες ολοι μαζι στοιβαγμενοι ο ενας πανω στον αλλον...τα ασθενοφορα δεκαετιας και πανω μολις και μετα βιας κινουνταν και η μια μηχανικη βλαβη διαδεχοταν την αλλη.Ειδαν κι αλλα πολλα, το ενα χειροτερο απο το αλλο ... ομως το θεικο μυαλο τους εβγαλε απο το αδιεξοδο ....τι μας νοιαζει εμας πως περναν αυτοι οι υπανθρωποι σκεφτηκαν , αν εχουν οικογενειες,αν οι γυναικες/ανδρες/παιδια τους αγωνιουν μηπως και δεν γυρισουν ζωντανοι σπιτι τους,εμεις καλα κοιμομαστε στο σπιτακι μας.Τι κι αν δεν μας εχει περασει ποτε απο το μυαλο να παμε μια εβδομαδα καλοκαιριου και να δουλεψουμε διπλα τους ωστε να δουμε τι περνανε.
    Το μονο που θελουμε ειναι να γινουν ολοι σαν τον Χ και τον Κ...
    Συνεχιζεται...

    dorieas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/13 19:25

      συγνωμη ρε φιλε,παρα να γραφεις στα blogs γραψε καλυτερα κανενα μυθιστορημα να
      βγάλεις και κανενα φράγκο!!!!Έχεις μεγαλη φαντασία,πλοκη καισασπενς!Περιμενουμε
      την συνεχεια........

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/13 20:07

    k.doriea eiste h arxh ths syntexnias!!!!!!!!oi parapano dimotikoi simbouloi
    anhkoyn sthn meiopsifia kai kanoun tosa erga?
    fantasteite dld otan ginoyn pleiopsifia
    ti senario tha syntaxete!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πέντε θεμελιώδεις νόμοι της ανθρώπινης βλακείας είναι οι εξής:

    1. Πάντα και αναπόφευκτα ο καθένας από μας υποτιμά τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν.

    2. Η πιθανότητα να είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ηλίθιο είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του ίδιου προσώπου.

    3. Ένα ηλίθιο άτομο είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί ζημιά σε ένα άλλο πρόσωπο (ή ομάδα προσώπων) χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλίζει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του· πολλές φορές δε υφίσταται απώλειες και το ίδιο.

    4. Τα μη ηλίθια άτομα υποτιμούν πάντα τη βλαπτική ενέργεια των ηλίθιων ατόμων. Ιδίως οι μη ηλίθιοι ξεχνούν διαρκώς ότι σε οποιαδήποτε στιγμή και τόπο και σε οποιαδήποτε περίσταση η συναναστροφή ή/και ο συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα αποδεικνύεται ασφαλώς ένα σοβαρότατο σφάλμα.

    5. Το ηλίθιο άτομο είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος που υπάρχει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/13 08:13

      re xerola ths dekaras megala zoria travas .giati arage?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/4/13 13:47

    Δυστυχώς όπως πάντα δεν κοιτάμε την ουσία αλλά την αυτοπροβολή...Θεωρώ πως το ΕΚΑΒ πρέπει και είναι επιτακτική ανάγκη να αναβαθμιστεί σε ολόκληρο το νησί και αυτό είναι δουλειά και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του εκάστοτε "πολιτικού άρχοντα"...όπως και η αναβάθμιση ολόκληρου του συστήματος υγείας.Είναι ντροπή αρχικά αυτών που υπηρετούν σε αυτές τις καρέκλες να γυρνούν τη πλάτη τους και να εγκληματούν με την αδιαφορία τους σε ε΄να τόσο σοβαρό θέμα και μετά ντροπή σε εμάς που αντί να αγωνισθούμε γι'αυτό και να απαιτήσουμε το πιο πολυτιμό αγαθό βριζόμαστε και προσβάλλουμε την άποψη του κάθενος....
    Όσον αφορά τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ αλλά και όλους τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ αντί να τους υποβαθμίζουμε καλό θα ήταν να τους εμψυχώνουμε γιατί η δουλειά τους είναι υπερβολικά οδυνηρή και υπεύθυνη!!!
    Αλήθεια ρωτήσατε ποτέ αυτόν τον άνθρωπο που διαχειρίζεται το πιο νευραλγικό τομέα υπηρεσίας στο νησί πως νιώθει γι'αυτό?Πόσο ξεκρέμαστο τον έχουν αφήσει οι κύριοι της Αθήνας και πρέπει αυτός να βγάζει κάθε τόσο τα κάστανα από τη φωτιά? Είναι άδικο κύριοι σύμβουλοι να υποβαθμίζεται έτσι απροκάλυπτα ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον υπέρτατο βαθμό το καλύτερο για τους συνανθρώπους σας!!!! Τη στήριξη σας πρέπει να δηλώνετε και όχι την αδιαφορία σας!!!
    Και απευθυνθείτε μία φορά σε αυτούς θα σας πουν καλύτερα από το καθένα αθηναίο τι πραγματικά συμβαίνει και τι χρειάζεται αυτό το νήσι που τόσο και εσείς αγαπάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/13 18:48

    den einai diko soy ......to phres apo alloy..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *