ροή ειδήσεων

Χαριστική βολή στην Κύπρο από την Βρετανία

Προκλητική ανακοίνωση του Φόρειν Όφις
Οι Βρετανοί ξεπερνούν τα όρια! Την ώρα που η Κύπρος περνά δραματικές ώρες, που οι πολίτες της βλέπουν τους κόπους της ζωής τους να «κουρεύονται» και δυσκολεύονται να αγοράζουν ακόμη και τα απαραίτητα γιατί οι τράπεζες είναι κλειστές και τα ΑΤΜ δίνουν χρήματα με το σταγονόμετρο, η βρετανική κυβέρνηση βρήκε την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσει»...

Εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για όσους πολίτες σκέφτονται να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην Κύπρο και προειδοποιεί ακόμη και για τους ατζαμήδες οδηγούς!

Η οδηγία «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα του Φόρεϊν Όφις και κάνει λόγο ακόμη και για «υποβόσκουσα» τρομοκρατική απειλή! «Υπάρχει μια υποβόσκουσα τρομοκρατική απειλή. Οι επιθέσεις, αν και είναι απίθανες, θα μπορούσαν να είναι αδιάκριτες, ακόμη και σε μέρη όπου συχνάζουν Κύπριοι αλλά και ξένοι πολίτες», αναφέρεται.

Κάθε χρόνο, ένα εκατομμύριο Βρετανοί περνούν τις διακοπές του Πάσχα στην Κύπρο.

Στην οδηγία, το βρετανικό υπουργείο καλούν τους πολίτες να έχουν μαζί τους αρκετά μετρητά για να μην ξεμείνουν από χρήματα όσο βρίσκονται στην Κύπρο, ενώ τους συμβουλεύει να πάρουν προληπτικά μέτρα για την ασφάλειά τους.

«ΑΤΜ, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά, αλλά καθώς οι τράπεζες είναι κλειστές, σας συμβουλεύουμε να έχετε μαζί σας αρκετά ευρώ για να καλύψουν τη διάρκεια της διαμονής σας και να πάρετε προληπτικά μέτρα ασφαλείας κατά των κλοπών», αναφέρει η οδηγία.

Μόνο που η οδηγία δε μένει εκεί. «Στην οδήγηση, τα στάνταρ είναι χαμηλά. Να προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε», συμβουλεύονται οι Βρετανοί τουρίστες. Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη σε όλο της το μεγαλείο.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/13 21:35

    Φαντασου να μην ειχαν και καλες σχεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/13 22:31

    Να εξακολουθουν να τους σεβωντε ......................εχουν παρει πολλα απο αυτους (γλωσσα οδηγηση ,νοοτροπια ) Να τους χαιρωντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/3/13 07:42

    Όταν οι Σκοτσέζοι που είναι γείτονες τους δεν χωνεύουν τους Άγγλους, κάτι περισσότερο από τους Κυπριους ξέρουν. Ειδικά τώρα που πήραν την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθούν από τους Άγγλους. Όχι ότι οι Σκοτσέζοι είναι καλύτεροι από τους Άγγλους (όπου σκ@τ@ και το φτυάρι) αλλα οι Κύπριοι νόμιζαν ότι οι Άγγλοι θα ήταν για αυτούς ο big brother της Κύπρου και ότι θα μάλωνε όσους τα έβαζαν με την Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/13 14:02

    Στην αγγλία πάντως δεν τους χωνεύει κανείς.μόλις τους λες ότι είσαι έλληνας,σε ρωτούν, not from Cyprus right?thank God! δεν έχουν καθόλου καλούς τρόπους συμπεριφοράς.είναι οι ασυμορφωτοι της βρετανίας.παρ'ολα αυτά οι κύπριοι προσκυνούν την βασίλισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *