ροή ειδήσεων

Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πολίτες που παρακολούθησαν, στο Νέο Ηράκλειο, την παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου...
Στο τέλος της παρέλασης ,αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι , οι οργανώσεις , έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση .


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/3/13 23:50

    Που είναι τα κόμματα που είναι κατα των ΜΑΣΩΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/13 00:25

    Και πολύ καλά έκαναν!!! Μπράβο τους!
    Ας ωριμάσει πια η ελληνική κοινωνία !!!
    Μονό καλό έχει κάνει ο Τεκτονισμός στον κόσμο!
    Κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.
    Το κυνήγι μαγισσών ήταν τον μεσαίωνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 01:49

      lol!!!!!!! Μπορείς να μου αναφέρεις μερικά καλα του τεκτονισμού??? Εσύ μπορείς να αποδείξεις πόσο έχει βοηθήσει τον κόσμο??? Και αν είναι τα πράγματα όπως λες γιατί είσαι ανώνυμος????
      Γερμανοτσολία

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/13 01:12

    12:25 εσυ τι βαθμο φερεις??αν η ωριμανση της ελληνικης κοινωνιας εξαρταται απο την παρελαση των δικων σου την καναμε απο κουπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/13 07:19

    Ανώνυμος27/3/13 - 12:25 π.μ. συμφωνώ ότι όντως έκαναν πολλά στην χωρα μας οι μασόνοι...τι όμως? δεν έχουμε παρα να στρέψουμε τα βλέμματα μας στον πρόεδρο της δημοκρατίας, στον ΓΑΠ, Βενιζέλο, Σαμαρά, και γενικά στο 90% που πέρασαν από την Ελληνική βουλή, με τους μεγαλύτερους βαθμούς να τους κατέχουν ιδρυτές πολυεθνικών και τραπεζίτες. Ρίξε μια ματια στους Έλληνες πολίτες για να δεις τα αποτελέσματα της μασονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/13 08:58

    ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/3/13 09:50

    καλά κανένας δεν ξέρει ότι αν η μασόνοι δεν ξεκινούσαν την επανάσταση ακόμα θα μιλούσαμε τουρκικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/3/13 09:54

    οι μασόνοι έκαναν την επανάσταση στην Γαλλια, οι μασόνοι έκαναν την επανάσταση στην Αμερικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/13 10:06

    χμμμμ....τελικά το ευαγές φιλανθρωπικό ίδρυμα.....( Κάπως έτσι δεν προσιορίζουν το ρόλο τους, τουλάχιστον εδω στην Ελλάδα;;;)..... πίστευα οτι κάτι λιγότερο απο το να παρακολουθούν τις παρελάσεις στις εξέδρες των επισήμων ( ως υπουργοι, πρωθυπουργοι, προεδροι δημοκρατιας κλπ ) δεν θα τους ήταν ποτε επιθυμητο...... φαίνεται ομως, οτι εχοντας ανοιξει τις πορτες του σε ολους σχεδον.....εχει και μελη με λιγοτερο "υψηλους" στοχους στην ζωή τους .....οπως το να παρελάσουν...και μαλιστα στο τελος της παρελασης...μην τους δουν και πολλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/3/13 14:15

    ΔΙΑΓΟΡΑΡΑ ΡΕΕΕΕ!! ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/3/13 01:11

    Kύριοι, για την αποκατάσταση της αλήθειας:
    α)εαν είχατε οι περισσότεροι την τύχη να γνωρίζετε πραγματικά τον Τεκτονισμό, ή εστω κάποιον πραγματικό Τέκτονα, θα είχατε σίγουρα μια αρκετά πιο θετική στάση, παρόλα αυτά ο περισσότερος κόσμος αρκείται σε ότι παραπληροφορείται απο τα ΜΜΕ και όποιον ανίδεο μιλάει, οπότε και αδικεί παράφορα αυτόν τον θεσμό.
    β)Σε καμία περίπτωση μην πιστεύεται οτι η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου είναι τέκτονες. Ουτε ίσχυε αυτο και όυτε ισχύει, πολλώ μάλλον δε σήμερα που οι πολιτικοί είναι ανθέλληνες και δωσίλογοι. ΑΠΑΝΤΕΣ οι τέκτονες, είναι Έλληνες με υψηλό πατριωτικό φρόνημα και άμεμπτου ηθικής.
    γ)Το φιλανθρωπικό έργο των τεκτόνων συντελείται πάντα με χαμηλούς τόνους, χωρίς τυμπανοκρουσίες και δημοσιότητα γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους θεσμούς που βοηθούν τον λαό μας, ο Τεκτονισμός προσφέρει πάντα ανιδιοτελώς και ουδένα αντάλλαγμα ζήταει. Εαν παρόλα αυτά επιθυμείτε να πειστείτε περί του έργο του, με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε άπειρα παραδείγματα.
    δ) Όπως προαναφερθεί από κάποιον άλλο αναγνώστη η συμβολή του Τεκτονισμού στην επανάσταση του 1821 είναι πασίγνωστη και αποδεδειγμένη, κυρίως μέσω της Φιλικής Εταιρείας, η οποία γεννήθηκε από Τέκτονες ,και χρησιμοποίησε πολλά στοιχεία του τεκτονισμού, ώστε να εξαπλωθεί και να καταφέρει τον άθλο της εθνικής έγερσης.
    ε)Στις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελληνική κοινωνία, νομίζω οτι οποιοσδήποτε μπορεί και βοηθάει τον συνάνθρωπό του, πρέπει να υποστηρίζεται, αντί να δυσφημείται . Τέτοιοι θεσμοί είναι η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία μας (π.χ. ο Παπα Χρήστος) , οι Ρόταρυ , άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, και μεσα σε αυτές είναι και το Τεκτονικό ίδρυμα.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε όλα αυτα που έγραψα, και θέλω να σας υπενθυμίσω οτι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απολύτως , παρα μόνο πρέπει ενωμένοι να βαδίσουμε την δύσκολη αυτη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/4/13 03:51

    ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!! ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΡΙΟΙ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΗΚΟΤΗΤΑ? ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *