ροή ειδήσεων

Δυσλειτουργίες στο ΕΚΑΒ Ρόδου

Παρέμβαση από την Δημοτική κίνηση Ρόδος μπροστά
Προς Πρόεδρο ΕΚΑΒ Κο Δ Παπαγιαννίδη
Κοιν. Υπ Υγείας κο Ανδρέα Λυκουρέντζο

Κε Πρόεδρε,
Όπως γνωρίζετε, στη Ρόδο λειτουργούν τρεις τομείς του ΕΚΑΒ. Ο τομέας της Ρόδου με έδρα το Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου...
ο τομέας του Έμπωνα με έδρα το Κ Υ Έμπωνα και ο τομέας Αρχαγγέλου με αλλαγή βάρδιας στο Κ Υ Αρχαγγέλου και στάθμευση στην Πυλώνα ή το Περιφερειακό Ιατρείο Λίνδου (2 βάρδιες) και το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου (1 βάρδια) στάθμευση.

Αυτό το πρόγραμμα το είχαν αποδεχθεί όλου οι φορείς και έτσι λειτουργούσε μέχρι πρότινος.

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την αλλαγή στάθμευσης του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ του ανατολικού τομέα της Ρόδου από το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου και τις δυσλειτουργίες που προξένησε η αλλαγή, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1)ολόκληρη η Ανατολική και Νότια πλευρά του νησιού μένει ακάλυπτη επί έξι ώρες το εικοσιτετράωρο λόγω της χιλιομετρικής απόστασης,30χλμ επί δύο 2 φορές για την κάθε αλλαγή βάρδιας.

2)Κατασπατάληση καυσίμων,180 επιπλέον χλμ ανά εικοσιτετράωρο.

3)Αδυναμία εξυπηρέτησης των ασθενών κατά τις ώρες αλλαγής βάρδιας με αποτέλεσμα να χαθούν ζωές, αλλά και μη έγκαιρη διακομιδή στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

4)Από τότε που έγινε η αλλαγή, μεγάλος αριθμός περιστατικών δεν έχουν εξυπηρετηθεί και οδηγούνται οι ασθενείς με ιδιωτικά ή και αγροτικά οχήματα στο Κ.Υ. Αρχαγγέλου και το Π.Ν. Ρόδου, γεγονός που έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών από τους κατοίκους της Ανατολικής και Νότιας Ρόδου, δηλαδή του μισού νησιού!

Επιπλέον στην εν λόγω περιοχή τους θερινούς μήνες, ο πληθυσμός υπερδιπλασιάζεται, λόγω των χιλιάδων τουριστών, με κίνδυνο τυχόν περιστατικά να διασύρουν τη Ρόδο και τη χώρα στο εξωτερικό.

5)Για το θέμα έχει γίνει καταγγελία-αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρτική εξέταση, ενώ έχει ενημερώσει όλους τους αρμόδιους φορείς.

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε αν η ανωτέρω αλλαγή έγινε με απόφαση της διοίκησης του ΕΚΑΒ ή είναι αποτέλεσμα συντεχνιακής αντίληψης και λειτουργίας με την ανοχή της διοίκησης;

Σε κάθε περίπτωση ευελπιστούμε στην άμεση διευθέτηση του θέματος που προέκυψε και την ενημέρωση εκ μέρους σας της ροδιακής κοινωνίας.

Με εκτίμηση

Φιλήμονας Ζαννετίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Δ.Ε. Νότιας Ρόδου

Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη
Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου
Δ.Ε. Αρχαγγέλου

Ρόδος 21/03/13


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/13 00:05

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ?
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/13 09:12

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ) ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΕΑ...ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ...ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ ΚΑΙ 1 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ...
    ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΜΩΣ.... ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ...) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/3/13 00:08

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ...(ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ)

    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ....ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΛΛΑΖΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΟΠΑ!? ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΚΑΝΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΞΕΡΟΛΕΣ ....ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΚΑΒ....
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ .ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ,ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΔΙ ...ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ!!
    ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΟΔΟ!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ....ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΟΥΣΤ !!ΛΑΜΟΓΙΑ....


    Υ.Γ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ...ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ...ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!Τ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/13 20:22

      το ασθενοφορο που καλυπτει τη νοτια ροδο καλυπτει εην περιοχη απο φαληρακι μεχρι πρασονησι!!!!!!
      δηλαδη
      ΑΦΑΝΤΟΥ
      ΨΙΝΘΟ
      ΑΡΧΙΠΟΛΗ
      ΕΛΕΟΥΣΑ
      ΚΟΛΥΝΠΙΑ
      ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ
      ΜΑΛΩΝΑ
      ΜΑΣΣΑΡΗ
      ΚΑΛΑΘΟ
      ΛΙΝΔΟ
      ΠΕΥΚΟΥΣ
      ΠΥΛΩΝΑ
      ΛΑΡΔΟ
      ΛΑΕΡΜΑ
      ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ
      ΚΙΟΤΑΡΙ
      ΓΕΝΝΑΔΙ
      ΙΣΤΡΙΟ
      ΠΡΟΦΥΛΙΑ
      ΑΠΟΛΑΚΙΑ
      ΜΕΣΑΝΑΓΡΟ
      ΒΑΤΙ
      ΑΡΝΙΘΑ
      ΛΑΧΑΝΙΑ
      ΚΑΤΑΒΙΑ
      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/13 06:50

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΑΘΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΦΡΑΣΗ....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ
    -Η ΡΟΔΟΣ
    - ΙΑΛΥΣΟΣ
    - ΚΡΕΜΑΣΤΗ
    - ΦΑΛΗΡΑΚΙ
    -ΚΑΛΥΘΙΕΣ
    - ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ
    -ΘΕΟΛΟΓΟ
    ΜΑΡΙΤΣΑ
    -ΔΑΜΑΤΡΙΑ
    -ΠΑΣΤΙΔΑ
    -ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ
    - ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ-ΑΦΑΝΤΟΥ - ΨΙΘΟΣ -ΚΟΛΥΜΠΙΑ - ΑΡΧΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ .......
    Τ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.....
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΔΕΡΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ?ΕΛΕΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/13 08:26

      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΥΚΟΥΣ Η ΣΤΟ ΚΙΟΤΑΡΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ
      ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ!!!
      ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/3/13 12:57

    ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΑΒ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ 3 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ 1 ΡΟΔΟ 1 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ 1 ΕΜΠΩΝΑ( ΚΑΤΑ ΒΑΡΔΙΕΣ) ΑΡΑ 1 ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ....ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ Ν ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ......ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ....ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΛΛΕΓΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *