ροή ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ξένιος Δένδιας λέει, η χώρα είναι γεμάτη με καλάσνικοφ, ο Παπαδακης τον ρωτάει, πως μπήκαν αυτά και ο γελοίος απαντάει πως έχει η Ελλάδα ατέλειωτα σύνορα... και ακτογραμμές!!!

Η Ιαπωνία έχει 34 φορές μεγαλύτερες ακτογραμμές αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα καλάσνικοφ στην χώρα. Τα καλάσνικοφ μπήκαν γιατί κατάργησαν οι προδότες από το 90 πάνω από 1500 συνοριακά φυλάκια και φυσικά ο νόμος χαϊδεύει την κατοχή πολεμικών όπλων. 



Ακόμα πλημμέλημα έχει ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης την κατοχή πολεμικών όπλων ενώ θα έπρεπε να είναι ιδιώνυμο κακούργημα με ποινή τα ισόβια ακόμα και για την κατοχή και μόνο. Αλλά άμα είναι μαλάκας τι να συζητάμε τώρα....

Εφόσον λοιπόν η χώρα μας είναι γεμάτη με καλάσνικοφ όπως παραδέχεται αυτός o καρνάβαλος ΠΡΟ-ΠΟ ο οποίος παραδέχεται επίσης πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα ουσιαστικό επ'αυτού και προφανώς αυτά τα καλάσνικοφ δεν είναι σε χέρια Ελλήνων, μήπως ήλθε η ώρα να ζητήσουμε να εξοπλιστούν ΚΑΙ οι Έλληνες πολίτες με όπλα και η οπλοφορία σε Έλληνες πολίτες να γίνει νόμιμη μη πω και υποχρεωτική;



Ξένιος Δένδιας: Μου αρέσει να τα ακούω από τη Χρυσή Αυγή γιατί εγώ εκπροσωπώ τη νομιμότητα ενώ εκείνοι είναι ένα μόρφωμα...." Αυτό το όρνιο δηλαδή εκπροσωπεί την νομιμότητα όταν σφάζουν κάθε μέρα γριούλες οι λαθραίοι με τα καλάσνικοφ, όταν δεν τολμάς να κυκλοφορείς στο δρόμο χωρίς να κοιτάς συνεχώς πίσω σου, όταν δεν είσαι ασφαλής κυρίως μέσα στο σπίτι σου και κάνουν και πάρτι οι λαθραίοι και εγχώριοι φονιάδες στις φυλακές και έξω από αυτές!!!!
ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/3/13 10:38

    Δεν ειναι ηλιθιοι αυτοι παρτε το χαμπαρι.Η κυβερνηση,ο ΣΥΡΙΖΑ,οι δηθεν αντιρατσιστες δεν ειναι καθυστερημενοι,δεν ειναι βλακες.Απλα ειναι βαλτοι και πληρωμενα ανθρωπιδια με συγκεκριμενο σκοπο.Την διαλυση της χωρας μας.Προσπαθησαν με τον στρατο,δεν τα καταφεραν.Προσπαθησαν με τους ανταρτες,δεν τα καταφεραν.Τωρα προσπαθουν με το δηλητηριο και την διαλυση απο μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *