ροή ειδήσεων

Έλληνες αγρότες, σε λίγο τα χωράφια σας θα ανήκουν στους Γερμανούς!!!

Γράφει ο Πελασγός ο Μιλήσιος
Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Κύπρο, αποτελεί τελεσίγραφο προς την Κίνα από το Τέταρτο Ράιχ, πως για γεωπολιτικά παιχνίδια στη λεκάνη της Μεσογείου να απευθύνονται στο Βερολίνο...

Ο ηλίθιος Δεσπότης μιας Ευρώπης πρεζάκηδων ηγετίσκων, συνομιλητής με τη βασίλισσα του παγκοσμίου εμπορίου, την Κίνα, της οποίας οι εμπορικές της συναλλαγές κατέχουν πλέον την πρώτη θέση με 3,87 τρισεκατομμύρια δολλάρια, έναντι 3,82 των ΗΠΑ, με το ΑΕΠ της Κίνας (7,5 τρισ δλ.) να είναι περίπου το μισό των ΗΠΑ (15 τρισ δλ).
Η Γερμανία έπαψε πλέον να είναι ένα από τα μέλη της Ευρώπης, και συνομιλεί με τις ξένες Χώρες Ισχύος ως ξεχωριστό Κράτος.
Τα μέλη- πρεζάκηδες, αδυνατούν να ψελλίσουν έστω και μία λέξη, και ο οδοστρωτήρας του Βερολίνου συμπαρασύρει τους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου.
Αυτό που γίνεται στην Κύπρο, δεν είναι τίποτα σ’ αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα.
Στην Κύπρο μπήκε στο Σαλούν ο πιστολλέρο του Γερμανικού Ρεβανσισμού, και πυροβόλησε τους θαμώνες του. Όσοι επέζησαν, επιλεκτικά του δίνουν χάρη, αναλόγως με τη χρησιμότητά του στο μέλλον.
Ο Γερμανός Σερίφης με το Αμερικανό διάδημα στο πέτο, ειδοποίσε τη Μητρόπολη-Ελλάδα, να έχει έτοιμα τα χρυσαφικά της. Και δεν είναι οι καταθέσεις της ανυποψίαστοι Έλληνες, οι καταθέσεις είναι χαρτιά και δεν τα χρειάζονται. Αυτό που θέλει ο Σερίφης, είναι τα χρυσαφικά της Ελλάδος. Επειδή όμως αυτά τα άρπαξαν σε προηγούμενο πληάτσικο, τώρα θέλουν τον πλούτο, δηλαδή τά Μέσα που παράγουν πλούτο. Ένα μέρος του ανθρώπινου πλούτου το πήραν στα σκλαβοπάζαρά του Μονάχου, του Βερολίνου, της Νυρεμβέργης και άλλων πόλεων που στο εξής θα καταστούν συνώνυμα του Μίσους.

Ο ανυποψίαστος Έλληνας δεν κατάλαβε τί έγινε και γιατί έγινε, με την”εξαγορά” της Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς. Μια Τράπεζα χωρίς Κεφαλαιοουχικά Αγαθά “εξαγόρασε” μια άλλη με πλούτο. Και ίσως διερωτήθηκαν και οι απλοί άνθρωποι, πως έγινε αυτό. Ποιός έδωσε την εντολή;
Μην μού πείτε πως ο Σαμαράς, γιατί θα σας κατηγορήσω ως άνοες. Τότε ποιός; Ποιός άλλος απ’αυτόν που μπήκε στο Σαλούν και πυροβόλησε τον Κυπριακό λαό!
Έ, και λοιπόν, θα μου πεί κάποιος!
Θέλει να μάθει την παρακάτω ιστορία, πώς έχει το μελλούμενο.
Ίσως και μέσα στο χρόνο, αν προλάβει, γιατί δεν είναι σίγουρο, γιατί το 1939 το Σύμφωνο Ρίμπερτροπ-Μολότωφ το έσκισαν οι Ναζιστές, αλλά το Σύμφωνο Πούτιν-Σρέντερ μάλλον τώρα θα το κουρελιάσει ο ένοικος του Κρεμλίνου… Ίσως μέσα στο χρόνο, ο Γερμανός Σερίφης με το Αμερικανικό διάδημα στο πέτο, να μπεί στην Τράπεζα Πειραιώς να…κάνει έλεγχο για την …υγεία της. Τότε θα ανακαλύψει ο αλητήριος, πώς γιατί μια Τράπεζα ήσσονος σημασίας “εξαγόρασε ” μια με πλούτο, ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΉΝ ΤΟΥ!
Τότε οι Νεο Κοτζαμπάσηδες που πιάνουν δουλειά κάθε βράδυ στις οχτώ, θα σηκώσουν ψηλά τη σημαία του μεγαλύτερου σκανδάλου στην Ελλάδα του αιώνα. Θα ξημεροβραδυάζει στα τηλεπαράθυρα ο Τσίπρας για τη μαρτυρία που θα έχει βαρύτητα. Ο καταιγισμός της προπαγάνδας θα είναι πρωτοφανής, με αποτέλεσμα η Πειραιώς να εξαγορασθεί από Γερμανική Τράπεζα. Τα κόμματα των “όλα τα κιλά όλα τα λεφτα”, δηλαδή η κομματοκρατία των τελευταίων 40 ετών, δεν θα έχουν να πουν τίποτα για το μεγάλο φαγοπότι που ξεπλένονταν μέσω των Συνεταιρισμών, και δεν θα μπορούν να υπερασπισθούν τους δύστυχους αγρότες. Η “εξαγορασμένη” Αγροτική με τα υποθηκευμένα χωράφια θα είναι πλέον στους Γερμανούς!
Τότε δεν γνωρίζω ποιός θα κλαίει περισσότερο, η Κύπρος ή η Ελλάδα!
Βεβαίως σύντομα θα ξαναστηθεί όχι πλέον Νυρεμβέργη, αλλά μάλλον το βλέπω στη…Ρώμη το νεο Δικαστήριο, που θα δικάσει τους επιλήσμονες Γερμανούς με τους Δοσίλογους της Ευρώπης, αρχής γενομένης από το Ιερατείο των Ύπατων Προδοτών.
Η Γερμανία δεν θα υπάρχει πιά. Θα ξανασυσταθεί η Βαυαρία, η Ρηνανία, η Έσση και όλα τα παρτάλια της κουρελούς που κατασκεύασε ο Μπίσμαρκ.
Τότε δεν θα υπάρξει έλεος. Ο Μπόγιας της Ευρώπης θα οδηγηθεί στον αφανισμό, αυτό που του αξίζει!!!
Πελασγός ο Μιλήσιος


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *