ροή ειδήσεων

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗ!! ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Αυτό είναι θέμα που πρέπει κάποιοι να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους.
Μας αποκαλούν δωδεκάθεους η ειδωλολάτρες βγάζοντας από τα σωθικά τους την κακία και το μίσος που το καθεστώς τους μπόλιασε στα σχολεία αλλά και από τα σπίτια τους....

1] Μας λένε ότι αλλαξοπιστήσαμε
2] Μας λένε σπείρουμε την διχόνοια
3] Μας κατηγορούν πως κάνουμε προσηλυτισμό,και οτι προβάλουμε κοινωνικά θέματα για
να ξεγελάσουμε τους αναγνώστες προωθώντας την πατρώα θρησκεία!!!
Και ότι άλλο απίθανο μπορείς να σκεφτείς μας το έχουν χρεώσει!!

Όμως αδέρφια μας δεν κάνουμε τίποτα από όλα αυτά που μας προσάπτεται,και μπορούμε να το αποδείξουμε!!!

1] Δεν είμαστε εμείς που αλλαξοπιστήσαμε απλά επανήλθαμε στον φυσικό μας χώρο πίστεως,οι Έλληνες πίστευαν στους Θεούς και όχι σε ένα θεό και μάλιστα αλλοδαπό,οπότε δεν είμαστε εμείς που αλλαξοπιστίσαμε αλλά αυτοί που μας κατηγορούν,πάει αυτό!!!

2] Είμαστε εμείς που σπειρουμε την διχόνοια επειδής θέλουμε να προστατεύουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και πολιτισμό?όταν κάστες δογματισμένων θρήσκων ψεύδεται και κατηγορεί τους προγόνους μας με τον πιο χυδαίο τρόπο σε τσατ και φορουμς στο διαδίκτυο,είμαστε εμείς που σπείρουμε την διχόνοια επειδής υπερασπιζόμαστε τους Θεούς που λάτρευαν οι πρόγονοι μας ,όταν τους προσβάλλετε με χίλια δυο ψεύδη?
Εμείς μιλάμε για ενότητα και για αδερφοσύνη και εσείς μας βλέπετε σαν εχθρό σας επειδής δεν είμαστε χριστιανοί!!!!!

3] Είμαστε Έλληνες που θέλουμε την αποκατάσταση της αρχαίας ψυχής του γένους με ότι αυτό συνεπάγεται,αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα κοινωνικά θέματα που ανεβάζουμε,και προσπαθούμε να βοηθήσουμε αναρτώντας τα προβλήματα των συμπολιτών μας στο διαδίκτυο,χωρίς οφέλη!!!!, μας αρκεί που είναι Έλληνας η Ελληνίδα,και ποτέ δεν ρωτούμε την θρησκεία τους, εξάλλου μόνο αυτό κάνουμε εμείς ,ο κόσμος είναι που βοηθά τους συνελληνες που ζητούν βοήθεια και τους τιμά αυτό ,και εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε τον Ελληνικό λαό που παρά την οικονομική κατάσταση βοηθά !!!και λέω Ελληνικό λαό και όχι μόνο Ροδιακό λαό διότι ήμουν παρών σε σπίτι με οικονομικό πρόβλημα που αναδείξαμε που έφθασε δέμα από την Έδεσσα.!!!

Τώρα όμως για να τελειώνουμε τα παραμύθια με τους καζοτενακκέδες που στάζουν έχθρα και μίσος προς τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό θα τους πω ένα,,,,καλός η κακός οι προγονοί μας που μας έμαθαν τα ελληνικά γράμματα την γλώσσα τον πολιτισμό και επιστήμες και μας έδειξαν τον δρόμο για το πως θα περάσουμε τον δρόμο της αρετής για να επιβιβαστούμε στο άρμα του Ελληνικού πολιτισμού πίστευαν στους Θεούς , αν δεν σας αρέσει αυτό έχει και άλλο δρόμο,,,, βγάλτε από την ομιλία σας τα Ελληνικά που σας έδωσαν βγάλτε και τις επιστήμες και τον πολιτισμό,,,και μετά δείτε το σώμα σας να γονατίζει στο έδαφος μιας και δεν θα έχετε πόδια να σταθείτε!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ "ΕΛΛΗΝΕΣ"
Με εκτίμηση προς τους αναγνώστες του μπλόκ μας

Αk: ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/13 11:06

    1) Δεν αφορά κανέναν τι πιστεύει ποιος. Είναι δικό του θέμα. Θέλεις να πιστεύεις στον ένα και μοναδικό θεό; Πίστευε. Θέλεις να πιστεύεις σε πολλούς; Πίστευε; Κατά συνέπεια, δεν αφορά κανέναν πέρα από τον εαυτό του το θέμα της αλλαξοπιστίας (κατ' άλλους η εύρεση τη πραγματικής αλήθειας κλπ)

    2) Τη διχόνοια τη σπέρνει κανείς όταν δρα επιθετικά και ύπουλα. Όταν βρίζεις και υποτιμάς θεούς άλλων θρησκειών, μην περιμένεις να μη σου κάνουν τα ίδια (και εκεί δημιουργείται η αντιπαράθεση). Όπως επίσης και όταν βρίζεις αυτούς που τα πιστεύουν ή έχουν άλλη κοσμοθεωρεία. Καλά στα λένε κατά την άποψή μου.

    3) Θα μπορούσες και να κατηγορηθείς και γι αυτό, αλλά σιγά, τι θες κι ασχολείσαι;

    4) (δικό μου) Κανείς δε στάζει έχθρα για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Με εσένα τα έχουν βάλει όλοι - και με τους ομοίους σου - που θέλετε ντε και καλά να παρουσιάσετε ως το μοναδικό και αυθεντικό ελληνικό το 12θεο και τα αρχαιοελληνικά. Λες και τα υπόλοιπα 2000 χρόνια είναι μια παπαριά, λες και οι σημερινοί πατριώτες δεν είναι έλληνες επειδή δεν πιστεύουν στα αρχαιοελληνικά. Ε εκεί, όλοι το ίδιο θα σου πούνε "Βρε α΄πάενε απού δονά χάμου" και θα έχουν και δίκιο, γιατί τους προσβάλεις και γιατί θεωρείς απόλυτα μόνο τα δικά σου σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/13 13:14

    ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ"?
    Μάθε αρχικά ότι δεν υφίσταται η λεξη αυτή με το νόημα που θέλεις εσύ, αλλά η λέξη δογματικός που σημαίνει απόλυτος.
    Η πίστη-θρησκεία-λατρεία καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμα και προσωπικό δεδομένο. Γιατί είμαι εγώ πρόβατο και όχι εσύ, όταν θέλεις να αναβιώσεις μια ΘΡΗΣΚΕΙΑ που και οι ίδιοι οι Αρχαίοι Έλληνες δεν θεωρούσαν ως θρησκεία, αλλά ως κοσμοαντίληψη.
    Επίσης, στην Αρχαία Ελλάδα και Ρόδο υπήρχαν και ιερά άλλων ανατολικών θεών, πράγμα που σημαίνει ότι οι αρχαίοι ΣΕΒΟΝΤΑΝ.
    Οσο για τη γλώσσα, ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ, γιατί δείχνει τη μικρή και στείρα γνώση που έχεις του αρχαίου κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητε φιλε
    εχει απολυτο δικιο ο παραπανω σχολιαστης με το θεμα της ελληνικης γλωσσας.
    Την κακοποιεις βαναυσα.
    Πολλοι δημοσιογραφοι εχουν προβλημα στο θεμα ορθογραφιας και συνταξης και γι αυτο υπαρχουν οι διορθωτες κειμενου, δεν ξερω αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωνεις διορθωτη, αλλα τελος παντων βρες καποιο φιλο,φιλη φιλολογο να σου κανει τις διορθωσεις.
    Εισαι απαραδεκτος.
    Ενα ιστιολογιο που οπως λεει προβαλλει τον αρχαιοελληνικο ελληνισμο, τα κειμενα του να μην εχουν συνταξη και ορθογραφια;
    Επισης καταλαβαινονται αμεσως ποια κειμενα ειναι δικα σου και ποια αντιγραμμενα απο αλλου
    για τους παραπανω λογους.
    Καλη συνεχεια και πιστευω τα παραπανω να τα λαβεις υποψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/13 17:44

    Το ‘Αγιον ‘Ορος και η Επανάσταση του 1821
    25 Μαρτίου, 2013 — vatopaidifriend5

    ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 4Το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 βρίσκει τον Αθω να δονείται από ενθουσιασμό. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και τα πνεύματα εξημμένα. Η διάδοση της συγκλονιστικής είδησης του απαγχονισμού του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ (10 Απριλίου 1821), της τραγικής εκείνης μορφής της τόσο συνδεδεμένης με το Αγιον Όρος. Η αναγγελία της Επανάστασης στο Μωριά και η μόνιμη τούρκικη τυραννία, είναι ισχυρά εναύσματα για ν ανάψουν μεγάλη πυρκαγιά.

    Στον πυρετό της Επανάστασης οι Μονές παραχωρούν στους επαναστάτες τα κανόνια τους, πυρομαχικά και τρόφιμα, ενώ μετατρέπουν τα χαλκιάδικα σε οπλουργεία.

    Η Ιερά Κοινότητα συντονίζει τις ενέργειες όλες, κι αυτή συγκεντρώνει τα χρήματα του αγώνα. Ταυτόχρονα καλεί τον Εμμανουήλ Παπά, που βρίσκεται από το Μάρτιο του ιδίου έτους στη Μονή Εσφιγμένου να παραλάβει τα τρόφιμα και τα πολεμοφόδια.

    Ήταν πολύ εντυπωσιακός ο ξεσηκωμός εκείνος και δεν επέτρεπε αμφιταλαντεύσεις. Ένα θούριο ποίημα Αγιορείτη υμνογράφου, ψάλλει εναντίον του «αιμοβόρου τυράννου Σουλτάν χασάπη» και προσανατολίζει τις συνειδήσεις των επαναστατών στην ένδοξη Ιστορία τους:

    Ναι, ω πατριώται μου, ας ορκισθώμεν

    ή να νικήσωμεν ή να χαθώμεν

    θάνατος ο ένδοξος ειν ίδιον ημών.

    Γενναίοι οπλίται, μαζί πολεμείτε

    τους τυράννους φωνείτε: σηκτίριν μπουρτά!

    Ας επαναλάβωμεν κάθε φροντίδα

    να ελευθερώσωμεν φίλην πατρίδα

    ναι να ανακτήσωμεν την γην την πατρικήν

    ……………………………………..

    Αλλά και η Ιερά Κοινότητα, χωρίς ποιητική έξαρση, όπως ο παραπάνω στιχουργός, με ανυποχώρητη όμως σταθερότητα, έγραφε προς όλους τους μοναχούς:

    «Να στεκώμεθα δια το καλόν του Κοινού μας έως θανάτου κατά χρέος… μάχου υπέρ Πατρίδος και Πίστεως».

    Κι οι αντιπρόσωποι των Μονών μεταβαίνουν στα πεδία των μαχών και εμψυχώνουν τους μαχητές τους «εν όπλοις αδελφούς Κελλιώτας και άλλους» «ποτέ μεν με λόγους αδρούς και δραστηρίους, ποτέ δε δι υποσχέσεων μεγάλων εκκλησιαστικών βραβείων, ποτέ δε δια δόσεως …», «δια να πολεμούν όλοι με περισσότερον θάρρος και θερμότερον ενθουσιασμόν, και επομένως να καταβληθή ο εχθρός».

    Επιστρατεύει έναν ασκητή «επιστήμονα κατασκαφής χανδακίων», «μαστόρι τογραματζί» που εργαζόταν στον Αλή Πασά και στέλνει στη Βίγλα να επιστατήσει στη διάνοιξη τάφρων.

    Άλλος πάλι, ο Διονύσιος Πύρρος ο φαρμακοποιός, επιστρατεύεται για την κατασκευή πυρίτιδας.

    Επίσης επιστρατεύονται τοπζίδες, δραγουμάνοι, ράφτες, κανονιέροι.

    Προσευχές διαβάζονται στους ναούς και κινούν σε συμπάθεια τη Μητέρα του Θεού: «Αφάνισον, Δέσποινα, τας εν τω μέσω ημών μνησικακίας, και χάρισαι ημίν αγάπην, ειρήνην, ομόνοιαν … (οι τύραννοι) δια την μεγάλην αυτών απανθρωπίαν, εισίν άνθρωποι άσπλαγχνοι και λύκοι αχόρταστοι. Ελευθέρωσον ημάς τα τέκνα σου νυν, Δέσποινα, ελευθέρωσον εκ των χειρών των Αγαρηνών και λύτρωσαι ημάς ταχέως εκ της πικράς και πολυχρονίου αιχμαλωσίας …».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/3/13 23:54

    Χριστιανισμός και Ελληνισμός πάνε μαζί καταλάβετέ το, η μήπως εσείς είστε ποιό Έλληνες απο τον Κολοκοτρώνη; Απο τον Παπαφλέσα; Ο πρώτος είχε πεί το περίφημο: "Πρώτα υπέρ πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδως".

    Το ότι υπάρχουν κάποιοι κληρικοί και λοιποί που ονομάζονται "χριστιανοί", και προκαλούν, αυτό δεν σημαίνει οτι ο χριστιανισμός είναι εχθρός της πατρίδας. Μην τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *