ροή ειδήσεων

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... Το "πλοίο της ηδονής" φτάνει στο νησί των Ιπποτών γεμάτο gay, λεσβίες, swingers και γυμνιστές!!!



Ιδού η Ρόδος... ιδού και ο νέος προορισμός για τον αισθησιακό τουρισμό! Χίλιοι gay, λεσβίες, bisexual, τρανς, swingers και γυμνιστές ετοιμάζουν...
απόβαση το καλοκαίρι στο «νησί των Ιπποτών» για να περάσουν πέντε καυτές μέρες (φυσικά και νύχτες) στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, που στοχεύει να πάρει τα σκήπτρα από τη Μύκονο!


Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΦΙΔΟΥ

Πέντε μέρες και νύχτες στη μαγευτική Ρόδο. Πέντε μέρες γεμάτες δράση, κρουαζιέρες και ολονύχτια πάρτι στις παραλίες. Μέχρι εδώ όλα καλά. Δεν υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο. Αν όμως όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά για gay, λεσβίες, swingers και γυμνιστές, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Γιατί πάντα τέτοιου είδους κινήσεις προκαλούσαν τη νευρικότητα τόσο των υπόλοιπων τουριστών όσο και των ντόπιων κατοίκων, οι οποίοι ναι μεν χρειάζονται το ζεστό χρήμα (ελέω κρίσης) αλλά κρύβουν μέσα τους και το φόβο ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα ξεφύγουν.

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θέλουν να συναντήσουν καταστάσεις όπως αυτές στη Μύκονο. Τα τρελά πάρτι, το σεξ στη μέση του δρόμου, το αλκοόλ μέχρι πρωίας τα έχουν στο Φαληράκι, όπου κάθε χρόνο γίνεται το «έλα να δεις». Και εκεί που όλες οι Αρχές του νησιού προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα κάθε καλοκαίρι από τους μεθυσμένους Άγγλους, τώρα έρχεται μία άλλη «κατηγορία» να φέρει τα πάνω κάτω.

Και δεν μιλάμε απλώς για κάποιες παρέες. Λογικά στο «νησί των Ιπποτών» θα γίνει... απόβαση το καλοκαίρι, αφού υπολογίζεται (σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς) ότι τουλάχιστον χίλια άτομα έχουν ως σκοπό να επισκεφθούν τη Ρόδο! Πάντως οι οργανωτές του σχεδίου είναι βέβαιοι ότι όχι μόνο δεν θα δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά θα υπάρξει και οικονομική ανάσα για το νησί.

Και ανταλλαγή όρκων

Το πακέτο διακοπών περιλαμβάνει ένα πενθήμερο γεμάτο δραστηριότητες, από ξεναγήσεις έως και ανταλλαγή όρκων! Το κόστος για μία εβδομάδα «απελευθερωτικών» διακοπών; Μόλις 475 ευρώ, ενώ η μαζική απόβαση των ομόφυλων στη Ρόδο έχει ήδη βρει τεράστια ανταπόκριση και -σύμφωνα με την εταιρεία ScoobyΒook.com- το σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων ξενοδοχείων αποκλειστικά για LGBT, swingers και γυμνιστές θα έχει προς το τέλος Απριλίου εξαντληθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο «ηθικός αυτουργός» είναι ο Ροδίτης μηχανικός οικοδομών και ιδιοκτήτης του πρακτορείου Δημήτρης Παρασκευάς που -όπως μας λέει- ανακάλυψε ένα κενό στην αγορά του τουριστικού προϊόντος και αποφάσισε να το καλύψει! Η στροφή στον αισθησιακό τουρισμό και στις συγκεκριμένες ομάδες δεν είναι καθόλου άστοχη και σύντομα -όπως υποστηρίζει- θα δούμε μιμητές του. «Η έλλειψη οργανωμένου τουρισμού και οι περιορισμένες επιλογές που έχουν οι ομάδες δραστηριοποίησής μας είναι προφανείς όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού. Η ελευθερία και η πληθώρα επιλογών τους είναι πρωταρχικός μας στόχος! Πολύ σύντομα θα δείτε καταλύματα να στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις πέραν του κλασικού -όπως συνηθίζεται να λέγεται- τουρισμού και να ακολουθούν το παράδειγμά μας».

Κωδικός R.Y.A.NA

Το όνομα-κωδικός R.Y.A.N.A., που είναι το «παιδί» της ScoobyBook.com και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη Ρόδο και στα γύρω νησιά, δεν είναι άλλο από ένα πενθήμερο πρόγραμμα διακοπών άλλου τύπου! Το event trip θα έχει ως βάση τη Ρόδο και θα πραγματοποιηθεί κατά τις περιόδους 18-22 και 25-29 Ιουλίου 2013. «Η R.Y.A.N.A. έχει το δικό της στόχο, τη δημιουργία ενός νέου gaylesbian friendly προορισμού, τη Ρόδο».

To πρόγραμμα της πρώτης πενθήμερης εκδρομής, όπως αναφέρεται στο site του πρακτορείου, θα περιλαμβάνει: Ημέρα 1: Gala γνωριμίας στην πόλη της Ρόδου, ραντεβού στα τυφλά και εκπλήξεις με γεύση ελληνική! Ημέρα 2: Εκδρομή στη Λίνδο και ανάβαση στην Ακρόπολη με ή χωρίς γαϊδουράκι, βόλτα και ψώνια στα σοκάκια του χωριού, 3Β Party (Beach, BBQ, Beer). Ημέρα 3: Ξενάγηση, βόλτες, ψώνια, μπάνιο, μασάζ, χαλάρωση... όλα προαιρετικά. Τη νύχτα, trans party. Tip: Σεξ κάντε το απόγευμα. Ημέρα 4: Μετά το βραδινό πάρτι, κρουαζιέρα στη Σύμη. Μαγιό υποχρεωτικό! Ημέρα 5: Τελετή ανταλλαγής όρκων. Όλα τα έξοδα πληρωμένα, στολισμός τελετής, κουμπάροι και καλεσμένοι συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο!

Στο τουριστικό πακέτο συμπεριλαμβάνεται η υποδοχή στο αεροδρόμιο (από 0 έως 3 μέρες πριν την έναρξη), μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο για όλες τις δραστηριότητες, γεύματα και ποτά σε όλες τις εκδρομές και στα πάρτι, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κέφι, σόου και οι κουμπάροι της «τελετής», ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, ο παρτενέρ, το κόστος του ξενοδοχείου (εκτός κι αν ζητηθεί να περιληφθεί στο πακέτο), ερωτικά εργαλεία, ασπιρίνες και το γαϊδουράκι!

Οι αντιδράσεις ποικίλουν, αλλά κατά την πλειοψηφία τους οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού είναι δεκτικοί και θετικοί στις προοπτικές ανάπτυξης, ειδικά σε μια εποχή που είναι αναγκαία η εκτόνωση του χώρου. Όσο για τις τυχόν αρνητικές κριτικές, ο Δημήτρης Παρασκευάς σχολιάζει: «Οι τυχόν κατακριτές θα είναι άνθρωποι που μάλλον έχουν άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω τους. Την Ελλάδα αλλά και πιο συγκεκριμένα τη Ρόδο την επισκέπτονται χιλιάδες LGBT ετησίως. Στην περιοχή Φαληράκι της Ρόδου λειτουργεί η πιο οργανωμένη παραλία γυμνιστών όλης της Ελλάδας. Το νησί μας ανέδειξε επαγγελματικά τη δημοφιλέστερη τρανσέξουαλ της χώρας, τη Μίνα Ορφανού. Κι όσον αφορά στο swinging, μια γρήγορη ματιά σε σχετικά social blogs θα σας κατατοπίσει απόλυτα!»



Είναι πολλά τα λεφτά...

Οι LGBT ταξιδιώτες είναι οι τουρίστες που ταξιδεύουν περισσότερο και ξοδεύουν τα πιο πολλά χρήματα.

Τα πρόσφατα στοιχεία για την παγκόσμια τουριστική αγορά της LGBT κοινότητας μέσω του Ερευνητικού Προγράμματος LGBT2020 από την εταιρεία LGBT μάρκετιγκ Out Now Global καταδεικνύουν ετήσια αύξηση 9,7%, σε πάνω από 165 δις δολάρια το 2012, ενώ το 2013 αναμένεται να ξεπεράσει τα 181 δισεκατομμύρια δολάρια παρά το συνεχιζόμενο ασταθές οικονομικό κλίμα, την ανομοιόμορφη ανάκαμψη από την παγκόσμια οικονομική κρίση και τη συνεχιζόμενη κρίση της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ερευνητικού προγράμματος, το οποίο καταμετρά τα έξοδα των καταναλωτών, τις αγοραστικές τους συνήθειες και τις προτιμήσεις τους ανάμεσα σε 22 χώρες, η αγορά των ΗΠΑ βρίσκεται στην κορυφή (52,3 δις δολάρια), ακολουθεί η Βραζιλία (22,9 δις δολάρια) και την Τρίτη θέση καταλαμβάνει η Ιαπωνία (18,5 δις δολάρια). Η Ευρώπη, όμως, είναι πιο σπουδαία LGBT αγορά από τις ΗΠΑ, με τη συνολική αξία των οκτώ πιο σημαντικών ευρωπαϊκών αγορών να είναι μεγαλύτερη τόσο από την αγορά των ΗΠΑ (58,3 δις δολάρια) όσο και από τις τρεις σημαντικότερες αγορές της Λατινικής Αμερικής, με επιπλέον 36 δις δολάρια.



Ταξιδεύοντας... εναλλακτικά

Ο gay ή ο LGBT (lesbians, gay men, bisexual, trans gendered) τουρισμός αφορά αποκλειστικά στα ομοφυλόφιλα άτομα που «απελευθερωμένα» από τις όποιες κοινωνικές προκαταλήψεις έχουν αποδεχτεί το σεξουαλικό τους προσανατολισμό και πραγματοποιούν ταξίδια σε φιλικούς -γι' αυτή τους τη «διαφορετικότητά»- προορισμούς της υφηλίου για λόγους αναψυχής, επαγγελματικούς κ.λπ. Στις ανά τον κόσμο περιηγήσεις τους στις αποκαλούμενες ως gay friendly τοποθεσίες συνοδεύονται -αν όχι όλες τουλάχιστον τις περισσότερες φορές- από το ίδιου φύλου ταίρι τους. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που οι πέντε χώρες οι οποίες έχουν νομιμοποιήσει το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών (Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Νότια Αφρική και Καναδάς) βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των δημοφιλέστερων προορισμών για το συγκεκριμένο target group, καθώς τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια τις επιλέγουν για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, και ακολουθούν τα κλασικά «vacation spots» της Μυκόνου, της Ίμπιζα και του Λονδίνου αλλά και του Βερολίνου!

Από το παιχνίδι δεν λείπουν τα ειδικευμένα ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται και να κερδίζουν έδαφος στην Ευρώπη, ενώ τα αντίστοιχα πακέτα των «παραδοσιακών» πρακτορείων αυξάνονται και πληθύνονται. Στην Ελλάδα, το Windmills Travel αναλαμβάνει μεμονωμένα ταξίδια ανά τον κόσμο προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά δίκτυα, όπως το καναδέζικο Lesbian and Gay Hospitality Exchange International, που είναι ουσιαστικά το Couch Surfing στην πιο gay-friendly εκδοχή του και βασίζεται στην αρχή της ανταλλαγής δωρεάν φιλοξενίας μεταξύ των ταξιδιωτών, επίσης αυξάνονται συνεχώς. Το ίδιο ισχύει και για τις εξειδικευμένες on-line υπηρεσίες: Το Navigaytor είναι η απόλυτη μηχανή αναζήτησης gay-friendly ξενοδοχείων ανά τον κόσμο, τα άρθρα στο ταξιδιωτικό section του GayWired προτείνουν τα καλύτερα tips διαμονής, εξόδου και shopping στους «καλύτερους gay προορισμούς του κόσμου», ενώ το αμερικανικό gay ταξιδιωτικό περιοδικό «Passport» διαθέτει ολόκληρο το περιεχόμενό του on-line.

Αρκετοί οργανισμοί τουρισμού διάφορων χωρών έχουν κάνει σοβαρότατη δουλειά στα gay sections τους. Από τα sites που αξίζει να δείτε είναι αυτό του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού, το αντίστοιχο του Μόντρεαλ και αυτό της Νέας Ζηλανδίας. Απενοχοποιημένα, χρηστικότατα, κεφάτα και γεμάτα πληροφορίες. Παράδειγμα για όλους.
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί!!!
athensmagazine.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/13 12:24

    να δειτε οτι αυτοι θα ειναι καλυτεροι απο τους Γερμανους τουριστες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/13 12:38

    Αν είναι να έρθουν και να κάνουν τις διακοπές τους χωρίς να προκαλούν, τότε καλά να περάσουν. Αυτό άλλωστε ισχύει για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/13 13:07

    Ρε παιδια τι ειναι οι swingers?Καινουργια ανωμαλια παλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/13 13:14

      το να σου πηδουν την γυναίκα και εσύ την γυναίκα του άλλου ( αν έχει...) , καταλαβαίνεις κερατάς με περικεφαλαία!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/13 13:15

    Η κοπέλα που συνέταξε το άρθρο (?) αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη συνολική μπουρδολογία που χαρακτηρίζει τους δημοσιογραφίσκους της εποχής μας. Οι γκει τουρίστες στο νησί δεν είναι οι Βρετανοί που ξεφτυλίζονταν στο Φαληράκι, προ 5ετίας κιόλας. Αράξτε λίγο στα κυβικά σας άντρακλες και φουσκόμο*νες και κοιτάξτε να δουλέψετε προτού πεινάσετε πάλι στην "χρυσοπίκλητη" Ρόδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/13 13:54

      Συμφωνώ σε αυτά που λες,βγάζει όμως μια χολή για τη Ρόδο,έχεις κάποιο θέμα με το νησί?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/13 13:23

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΧ@@@ ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@@ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ.
    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΡΩΜΟΝΑΖΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/13 13:30

      είδες ρε καραγκιόζη πουθενά να αναφέρουν την Χρυσή Αυγλη, γίνεσαι πολύ γραφικός, εδώ δεν μιλάει η Χ.Α , μιλάς εσύ, εγώ πριν ημουν εντάξει με το θέμα, αλλά όταν διάβασα το σχόλιο σου αρχισα και το βλέπω διαφορετικά γιατί προκαλείς, μια που θα έχει gay και trans πρόσεχε μην σε βρουν σε καμία γωνία και σε σαλτάρουν, αφού ακόμα δεν σε έχουν πιάσει οι άλλοι, άντε πάλι πίσω στην φωλιά σου, βγήκες και μίλησες ... άντε σπιτάκι σου, μήπως και το κλέβουν πάλι οι γύφτοι και δεν το πεις για να μην βλάψεις την γραμμή του κόμματος!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/13 13:33

      και το χειροτερο ρε καραγκίοζη είναι πως δεν είμαι χρυσή αυγή, αλλά κάθε μέρα ακούω συναδέλφους να λένε ότι θα ψηφίσουν χρυσή αυγή μόνο και μόνο επείδή τους βρίζετε εσείς,άρα κάτι καλό θα έχουν,κατάλαβες τώρα ποιοί ανεβάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/3/13 13:48

      ΧΑΝΑΧ παρε καμμια 10αρια και γρηγορα γιατι δε σε βλεπω..........

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/13 13:58

    αδερφάτο των ιπποτών!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/13 15:34

    swingers.....ειναι τα ζευγαρια που πανε στη παληα πολη...βλεπει ο ενας τη γυναικα του αλλου και ξερογλυφεται,,,οι γυναικες δε τρωνε τον γκομενο η αντρα της αλλης με τα ματια....ολοι ειναι θεωρητικα swingers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/13 17:21

    ΡΕ ΖΗΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ,,ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ,,ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/13 17:22

    Ολη η Ευρώπη προσπαθεί να προσεγγίσει το gay κοινό. Τα συγχαρητήρια μου στον "ηθικό αυτουργό" οπως τον παρουσιάζει η πικραμένη που έγραψε το άρθρο. Μακάρι να δούμε τέτοιες κινήσεις και απο οργανωμένους τουριστικούς φορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/3/13 18:54

    mia xara na deis pws peftei xrhma,ama den toys peiraxeis einai oi kaluteroi pelates!! an tous prosexeis dinoun tips prosexoun einai isixoi,twra ta vlaxadera oi rodites tha tous kraxoun,em prwta8lhtes sto kerato einai tha vgaloun koblex!! erwtisi: ti vlepeis otan baineis gia prwth fora sto limani?? kerata, to megalutero en elladi ketato pososto panw apo 70 tis ekato ante kalorizoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/3/13 23:57

    ti mas to lete kai to ksana lete..ama erthoun as erthoun kalodexoumenei..exoume pio sobara problhmata para autes ths mal...aaaaaaaaa.........es...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/3/13 12:46

    ουουουουουουουου θα κανουμε μπανααααααααααναααααααα!!!!!!ο τουριστας ειναι τουριστας...ας αφηνει λεφτα στην αγορα κ ας βαζει οτι θελει στον πισινο του.....στον δικο μας δεν μπαινει...απο κε κ περα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *