ροή ειδήσεων

Και όμως, υπάρχουν κάποιοι που ακόμη και σήμερα το πρωι ψωνιζαν στα LIDL!!

Την ώρα που ο αρχιαπατεώνας Σόιμπλε ενορχηστρώνει την επίθεση στην Κύπρο για να πλουτίσουν οι Γερμανικές τράπεζες πάνω στο αίμα του κυπριακού λαού, την ώρα που η Μέρκελ εκβιάζει για να βάλει στο χέρι το αέριο της .....
Κύπρου ρίχνοντας στο παιχνίδι ακόμα και την τουρκική απειλή, υπήρχαν συμπατριώτες μας που ΣΑΝ να μην τρέχει τίποτα ΨΩΝΙΖΑΝ στα LIDL!!
Δεν κάνουμε στους Γερμανούς σαν εταίροι αλλα τους κάνουμε για πελάτες!
Δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε. Αν δεν βάλουμε μυαλό, ούτε η Ρωσίες ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μας γλιτώσει.
Ας πανε να πουλήσουν στην Μέρκελ.
greekalert.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/13 00:29

    δεν μας ειπες εξυπνε,δεν δουλευουν ελληνες σε αυτα τα μαρκετ;δεν υπαρχουν ελληνες προμυθευτες;κοβοντας την αποδειξη δεν παει ο φορος στο ελληνικο κρατος;...φτανει πια αυτη η καραμελα...παμε να κανουμε πλουσια τα τοπικα μακετ και να γινουμε εμεις φτωχοτεροι!...0,55€το ελληνικο μαρουλι στο λιντλ...0,89€ στο τοπικο...αντε απο δω ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/13 01:49

      Επειδή κόβει αποδείξεις, νομίζεις ότι πληρώνει και τους ανάλογους φόρους;
      Χαχαχα !!!
      Αυτά φίλε δεν ισχύουν στις μεγάλες επιχειρήσεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/13 00:38

    sumfono apoluta!!!!emas poios mas skeftete???
    Ama katebasoun ths times kai bebaia tha pame..oxi na phgainoume sta ellinika gia na ta stirizoume kai apo piso na mas gam.....n...!!!Blepoume ta apotelesmata...o kathenas to sumferon tou koitaei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/13 00:38

    lidl kai pali lidl!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/13 00:42

    ti lete re pedia gia to aima ton kiprion! mexri prin mia evdomada eixe tixei na milisete me kiprio kai na deite poso iperoptes itan kai poso afipsilou evlepan emas tous kakomoirides elladites? den etixe na akousete poso iperifanoi itan pou exoun bretaniki nootropia? (tromara tous). den etixe na akousete poso magkes esthanontousan gia to terastio trapeziko toy sistima pou tha agoraze ola ta ellinika? telika einai kai aftoi mikroi xoriates se ena nisaki pou apla eginan kleptapodoxoi dexomenoi ta rosika kefalaia (proion egklimatos). BRAVO stous aderfous kirious! tetoiou eidous anaptiksi kserame kai meis na kanoume. filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/13 01:53

    τετοια ζωα ειστε γιαυτο σας γαμανε οι γερμανοι.ξερουν την νοοτροπια σας και την ξενομανια σας γιαυτο θα σας αφανισουν.γαματε τους γερμανοι αυτοι δεν βαζουν μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/13 05:58

    Ποιοι γερμανοί ρε;;;; Από πέρσι προειδοποιούσαν τους Κύπριους πολιτικούς και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Τώρα μας φταίνε οι Γερμανοί... Ωραίο κόλπο πλασάρουν όλα τα ΜΜΕ για να μην πέσει το φταίξιμο στους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/13 08:29

      Εχει και Ελληνικα μαγαζια παιδια σχετικα φθηνα. Λιγο ψαξιμο θελει. Να ξερετε οτι το LIDL μας κλεβει καταφορα. Στην Ελλαδα εχει τις υψηλοτερες τιμες. Εζησα στη Γερμανια και ξερω. Ακομη και τωρα που εχω συγγενεις ενημερωνομαι. Καποιος εδω ειπε οτι δεν πληρωνουν τους αναλογους φορους. Εχει δικιο. Μια καθαρα Ελληνικη επιχειργσγ πληρωνει πανω απο το διπλασιο φορο στο Ελληνικο κρατος. Εγω προσωπικα δεν εχω πατησει στα Ελληνικα LIDL.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/13 08:37

      Φίλε 8:29, ωραία όσα λες, πες μας όμως και κανένα παράδειγμα να ξέρουμε.
      Ξέρω και εγώ φθηνά Ελληνικά μαγαζιά αλλά το LIDL είναι κάπως φθηνότερο.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/13 06:06

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ LITL ΜΕ 35 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΛΟΥΝΤΕ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ
    ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ.ΤΑΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 EURO ΓΙΑΤΙ?
    ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΟΙΤΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/13 09:08

    Φάτε και βακτήριο ε-κόλι,έχει και ωραία λοκάνικα που χλιμιντρίζουν. Όταν αποκαλύφθηκαν βακτήρια μετά από έλεγχο οι Γερμανοί φρόντισαν να απολυθεί ο προιστάμενος ελένχου. Η τατική είναι να παρουσιάζονται προιόντα κάτω του κόστους ώστε να ισοπεδώσουν την αγορά και μετά να την ελέγχουν.
    Μαρούλι γερμανικό 50 λεπτά, 3 μαρούλια στην αγορά 1 ευρώ.
    Επίσης η τακτική είναι βάζω προιόντα κράχτες κάτω του κόστους και σίγουρα θα αγοράσουν και άλλα λόγω υπερκαταναλωτικής ανοησίας.
    Σ' αυτούς που τα υποστηρίζουν να έχουν στο μυαλό τους ότι σύντομα θα γίνουν υπάλληλοι τους και δούλοι ούνων. Αυτοί θα καταναλώνουν τα γερμανικά και οι πλούσιοι γερμανοί τα βιολογικά. Δούλοι στο μυαλό είστε γι'αυτό θα μείνετε άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/13 10:10

      Esu kamene nomizeis pws den trws ecoil kai alogo!!!toublo..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/3/13 10:17

      υφαντης ,και νικας δεν χλιμιντριζουν;...σε ποια αγορα βρηκες τα 3 μαρουλια 1€ να παμε και μεις!..δεν σε αναγκαζει κανεις να πας εκει και να αγορασεις ολο το μαρκετ..εχει και ελληνικα προιοντα!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/13 09:54

    Τουλαχιστον δουλευουν οι Ελληνες παραγωγοι πουλωντας εκει τα προιοντα τους και παρα πολλοι Ελληνες.Δεν εχω δει αλοδαπους να δουλεύουν. Και για πειτε μου ποιος ειναι αυτος ο Ελληνας που αφησε και αφηνει τα λεφτα του στην Ελλαδα? Ολοι αυτοι με τα μεγάλα καταστηματα εξω τα εβγαλαν.Οποτε σχεδον το ιδιο ειναι.Εχουν και στην πλειοψηφία του προσωπικού τούς αλοδαπους. Γιατι λοιπον να μην ψωνισω απο γερμανικο μαγαζι φθηνότερα Ελληνικά προιοντα και με αυτο τον τροπο να δινω δουλια σε πολλους ενω να ψωνιζω απο Ελληνικο καταστημα να βγαζει εκτος Ελλαδος τα λεφτα, να δουλευουν αλοδαποι, να χρωστανε στην εφορία και να ειναι και πιο ακριβοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/3/13 10:08

    Αφού ελληνας = μαλάκας υπάρχει εξήγηση για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αιρετικος96723/3/13 11:25

    O Lidl ενας γερμανος φασιστας με 8000 υποκαταστηματα σε πανω απο 20 χωρες.
    Τα συσκευαστηρια του βρισκονται σε Ουγγαρια,Πολωνια με εργατες των 300ευρω το μηνα.
    Στην Ελλαδα τους εχει με μισθους πεινας και τους αλλαζει συνεχεια.
    Ντροπη μας η υποστηριξη προς το καθικι τον κ.LIDL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/3/13 14:40

    Ότι και να είναι δουλεύουν πόσες οικογένειες σε όλη την ελλάδα σε αυτα τα μαγαζιά εσει που το ανέβασες δεν μας λες μόνο ελληνικα προϊόντα αγοράζεις και αν κλείσουν όπως λες πόσες οικογένειες θα μείνουν ΧΩΡΊΣ δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/3/13 14:47

    autos pou to grapse einai apla enas saltarismenos mikropolhths kapoias geitonias..pou thelei na kobei kai na rabei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/3/13 15:15

    βλεπεται οτι οι ανθρωποι δεν εχουν πλεον λεφτα να αγορασουν ουτε ελληνικα μακαρονια , που μπορει να ειναι πιο πιοτικα , γιατι κακα τα ψεματα ουτε εμενα μου αρεσουν τα προιοντα lidl αλλα εχω στραφει προς τα εκει και ας μην μου αρεσει μονο για οικονομια , οπως ειπε και καποιος πανω οταν τα μακαρονια εκει εχει 0.35 λεπτα και καποια αλλα αντοιστιχα σε αλλα μαγαζια εχουν 0,98 λεπτα προτιμαμε το πιο φτηνο.. εκει μας καταντησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/3/13 00:13

    Πριν την κρίση δεν είδα κανέναν Ελληναρά "πατριώτη" να βγει και να διαδηλώσει. Βλέπεις ήταν απασχολημένοι πως να φοροκλέψουν, να κάνουν τις κομπίνες τους, να χτίσουν το αφθαίρετό τους, να κάνουν την λαμογιά τους στο δημόσιο, να βολευτούν σε καμιά θεσούλα στο δημόσιο αυτοί και όλο τους το σόϊ για να πληρώνονται και να μην δουλεύουν κάνοντας και τις ψιλοκομπίνες τους, να ψηφίζουν όποιον τους έταζε τα πιό πολλά κτλ κτλ. Βόθρος οι τοπικές αυτοδιοικήσεις, οχετός οι πολιτικοί μας και οι πολίτες σε ένα ξέφρενο χορό κομπίνας και απάτης. Δεν μας φταίνε οι "κακοί Ευρωπαίοι" για το χάλι μας. Εμείς φταίμε και σταματήστε να ρίχνετε τα λάθη σε άλλους. Λίγο αυτοκριτική δεν βλάφτει. Οποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις ένα σκάνδαλο. Δεν μας κατάντησαν..... εμείς καταντήσαμε έτσι.

    "Από όλους τους ανθρώπου οι πιο κακοί και άξιοι της μεγαλύτερης τιμωρίας είναι αυτοί οι οποίοι ενώ είναι ένοχοι, τολμούν και κατηγορούν για αυτά άλλους" Ισοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/3/13 13:31

    Οι ελληνικές εταιρίες εισάγουν "ελεγμένο" κρέας από τις "προηγμένες" ευρωπαικές (αφού δεν επιτρέπεται η παραγωγή βοδινού λόγω ποσοστόσεων, και θέλεις να τρώς κάθε μέρα κρέας αντίθετα με την μεσογιακή διατροφή). ΙKEA, LIDL, Carrefour ,όλα είναι "πιστοποιημένα".Τα μαρούλια με 3 ευρώ τα βρίσκεις στην Λαική που προφανώς ποτέ δεν επισκέπτεσαι. Τις εισαγωγές και τους περιορισμούς τους έχουν βάλει αυτοί(Ε.Ε.) .Τα κόμματα που χρόνια ψήφιζε η οικογένεια σου πέρνανε μαύρα χρήματα από πολυεθνικές για να σε υπνωτίζουν με τεράστιες καμπάνιες μέσω ΜΜΕ.Τα ξενοδοχεία του τοπου σου ανήκουν σε πολυεθνικούς ομίλους ,σύντομα και εσύ όπου θα δέχεσαι τη νοοτροπία της "συλλογικής" ευθύνης. Είπαμε πρώτα δούλοι στο μυαλό και μετά ραγιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/3/13 13:46

    Και εάν συνεχίζεται να βρίσκεται ελκυστικά τα γερμανικά προιοντα μπορείται να επισκεφτείται τον κ.Χριστοφοράκο (υιό δοσιλόγου-προδότη) στο Μόναχο να σας κάνει το τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Καλή όρεξη, "υπήκοοι".

    Υ.Γ.
    όποιος ντρέπεται που είναι 'Ελληνας μπορεί να ζητήσει άλλη υπηοότητα και να πάει να ζήσει με τους "ομοίους" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/3/13 21:06

    EΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΤΙΑ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *