ροή ειδήσεων

Γερμανία: γεννημένη για να ΧΑΝΕΙ. Ένας loser της παγκόσμιας τράπουλας.

Αυτό που συμβαίνει στο Νησί μας από την "Γερμανία" ήταν πολύ άγαρμπο για να είναι αποδεκτό άρα και πιστευτό. Ήταν στην ουσία ένας τρίτος Αττίλας που εκπορεύτηκε όπως και οι δύο προηγούμενοι... από διαφορετικούς φυσικούς αυτουργούς αλλά πάντοτε από τον ίδιο ηθικό αυτουργό. Τον αιώνιο τοκογλύφο. Και αυτοί εδώ-λέγε με Σαμαρά- τοις κεινων ρημμασι πειθομενοι του "εθνάρχου" τους "η Κύπρος κείται μακράν", πάντοτε ψυχρό(αι) μοι. Και καλά αυτοί και ο υπόλοιπος εσμός της μεταπολιτεύσεως αλλά οι εθνικιστές ενωσίτες του κοινοβουλίου τι κάνουν; Υπάρχουν τόσα γερμανικά "καταστήματα" όπου θα μπορούσαν ήσυχα και ειρηνικά να εκδηλώσουν την αντίσταση τους, όπως έκανε ο Κύπριος αδελφός μας κατεβάζοντας τους την σημαία τους. Επειδή δεν θέλω να είμαι άδικος μπορεί να ισχύει στην περίπτωση τους ότι "το μεν πνεύμα πρόθυμον η δε σαρξ ασθενής" οπότε δικαιολογούνται. Με τον τίτλο του άρθρου επιχειρώ μία διαφορετική προσέγγιση. Όχι μόνο θέλουν την οικονομική εξίσωση προς τα κάτω της ελεύθερης με την κατεχόμενη Κύπρου αλλά με προβοκατόρικο τρόπο επιχειρούν μια κερδοφόρο για αυτούς αλλά και μία άτσαλη ενέργεια εκ μέρους της Ρωσίας, ώστε να χρησιμοποιήσουν και πάλι την Γερμανία ως την αιώνια loser. Όχι απαραιτήτως για να αναδείξουν κάποιον νικητή (την τελική νίκη την θέλουν για το εαυτό τους) αλλά για να αναδείξουν οντότητα-οδηγό στο δικό τους μονοπάτι. Σκεφτείτε ότι στον Α΄ΠΠ κατέστρεψαν την Αγία Ρωσία του Τσάρου. ΧΑΝΕΙ η Γερμανία. Τελικώς αναδεικνύουν ως οντότητα τον μπολσεβικισμό. Τους πεθαίνει ο συφιλιδικός, δεν τους κάθεται και ο υμέτερος Μπρονστάιν(Τροτσκι) και βγαίνει ο Στάλιν με τον γνωστό του απεινή διωγμό έως δολοφονίας του υμετέρου τους Τρότσκι. Συνεχίζουν όμως και κατασκευάζουν τον Β' ΠΠ όπου και ΧΑΝΕΙ πάλι η Γερμανία, αναδεικνύοντας μία άλλη οντότητα τον αμερικανισμό, ο οποίος συνεργάζεται άψογα έως και τώρα με την οντότητα του μπολσεβικισμού. Ο οποίος πλέον έχει μεταλαχτεί σε τροτσκοσμό (για να είναι πιο σίγουροι) διεθνιστικών "κινημάτων", αντιρατσισμού (είναι και ο εφευρέτης του όρου), αντιεθνικισμού, αντιχριστιανισμού και ότι άλλο σε αντί υπάρχει. Εξοπλίζουν με όπλο το "αντί" τους παγκόσμιους ηλίθιους. Άλλωστε το "αντί" είναι κραυγή βλακών ενώ το "κατά" είναι θέσις νοημόνων. Αναλογιστείτε την διαφορά το "Κατά Μακαβαίων" να ήταν "Αντί Μακαβαίων".
Τώρα στην σύγχρονη εποχή μας αφού δεν τους βγήκε το "πείραμα" Γκορμπατσώφ (σαν νέος Μπρονστάιν) ήλθε ο Πούτιν, οπότε η Γερμανία ως ο αιώνιος loser την ετοιμάζουν για τον Γ' ΠΠ κατά βάση οικονομικό, με στόχο ξανά την Ρωσία που και πάλι θα ΧΑΣΕΙ η Γερμανία, αφού όμως αναδείξει για αυτούς ως νέα οντότητα τον νεοταξισμό με την προίκα του την παγκοσμιοποίηση, που είναι και το τελικό ζητούμενο τους.Είναι πολύ κουτό η "Γερμανία" να πυροβολεί τα πόδια της (ευρώ) για να είναι πιστευτό. Συνδιάστε τα παραπάνω με τον Ισουίτη Φραγκίσκο, τον επονομαζόμενο και ως "Μαύρο Πάπα" από τους Ισουίτες που μαζί με τον "δικό" μας Βαρθολομαίο που σπάζει παράδοση άνω των 1300 ετών του αναγνωρίζει?τα πρωτεία .Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο και για τον Βαρθολομαίο αλλά και για τον Φραγκίσκο που είναι ο πρώτος και μοναδικός έως τώρα ισουίτης Πάπας να συνευρίσκονται για να κάνουν τι?να μιλήσουν για "οικολογία" ή μήπως για το παγκόσμιο νόμισμα και την πανθρησκεία? θα ήταν προτιμότερο για λόγους όχι μόνο συμπαραστάσεως ο Βαρθολομαίος να βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες στο Νησί μας. Δεδομένο είναι ότι και οι τρεις ΠΠ(Α΄Β΄και αυτός που έρχεται) ξεκίνησαν από μικρά σημεία και δι'ασήμαντον αφορμή. Α' Σεράγεβο Β' Νταντσιχ Γ'? Λευκωσία -0,18% του ευρωπαικού ΑΕΠ. Στο μεν Α' ΠΠ ο Κάιζερ δεν ήξερε γιατί ξεκίνησε τον πόλεμο και μετανιωμένος ρωτούσε τους στρατηγούς του εάν μπορούν να γυρίσουν τα τρένα πίσω αλλά αυτοί του είπαν "είναι αργά". Ο Χίτλερ στον Β' ΠΠ ξεκίνησε τον πόλεμο αλλά μετανιωμένος?έστειλε τον ΕΣ στην Αγγλία αλλά οι στρατηγοί του του είπαν "είναι αργά".Έτσι και τώρα η Μέρκελ δολοφονεί την ευρωπαική οικονομία και σίγουρα θα ακούσει και αυτή κάποια στιγμή από τους "στρατηγούς" της το "είναι αργά".Μεγάλη βεβαίως και η δική μας συμμετοχή στο οπλοστάσιο της με τον "Γκουντέριαν" Χριστοφοράκο.Αυτά ας τα δούνε οι απλοί Γερμανοί γιατί τους έχουν επιλέξει να είναι πάντοτε οι (losers) χαμένοι.Όχι γιατί είναι Γερμανοί όχι γιατί είναι Προτεστάντες.Τους έχουν επιλέξει γιατί είναι και τα ΔΥΟ.Είναι το ιδανικό όχημα της εξυπηρετήσεως της εκδικητικης φύσεως των σιωνιστών.Και γιατί πάντοτε κατά της Αγίας Ρωσίας.Θα τολμήσω να πω ότι επειδή είναι η Πρόνοια του Θεού για την προστασία του Έλληνα Ανθρώπου.Είναι η ίδια Πρόνοια που φρόντισε ώστε το Βυζάντιο να διαδεχθεί την αρχαία Ελλάδα.Αυτήν την τωρινή ασπίδα της Ελληνοορθοδοξίας, την Ρωσία επιχειρούν να πλήξουν δια τρίτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια.Πιστεύω ότι πλέον η Αγία Ρωσία αλλά και εμείς μαθημένοι από τα ΆΝΩΘΕΝ παθήματα μας, συν Θεώ, θα είναι για δαύτους "η τρίτη και φαρμακερή".Τελειώνοντας, επειδή η Ιστορία αγαπά τις επαναλήψεις μη ξεχνάμε ότι απο το νησί μας την Κύπρο ξεκίνησε η δικιά τους μεταπολίτευση.Τώρα και από εκεί και πάλι θα ξεκινήσει η δικιά μας μεταπολίτευση.Ίσως περάσουμε πρώτα μία σύντομη περίοδο "Ιωαννίδη" από την ανάποδη αλλά σίγουρα μετά τον λόγο θα έχει ο αναθεωρητικός εθνικισμός των Ελλήνων.Έρχεται η ώρα των καθαρών Ελλήνων...χωρίς λαμέ γραβάτες.

Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης
Αποστρ.Λοχαγός(ΣΣΕ 77)


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/13 02:19

    ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΜΑΝΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ,ΑΝΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΗΜΜΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *