ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο Έλληνας που εκτέλεσαν στη Νιγηρία (photo)

Συγγενείς και φίλοι θυμούνται τον πανύψηλο και ευγενικό άντρα που εκτελέστηκε στη Νιγηρία από αντάρτες...
Ένας δυναμικός άνθρωπος, με καταγωγή από την Πάτρα, ήταν ο Κωνσταντίνος Καρράς που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές αντάρτες στη Νιγηρία. Ο 34χρονος άνδρας διέμενε για δύο περίπου χρόνια στην γιαγιά του, στη συνοικία Αγίου Διονυσίου, όταν εργαζόταν για την Ολυμπία Οδό.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Καρρά παντρεύτηκε στην Αθήνα και με τον σύζυγό της απέκτησαν τρεις γιους. Ο Κωνσταντίνος ερχόταν κάθε καλοκαίρι στην Πάτρα (ήταν ο πιο συχνός επισκέπτης στους συγγενείς του) ενώ είχε αναπτύξει φιλίες και με αρκετούς Πατρινούς στη γειτονιά του.

Όπως δήλωσαν στην τοπική εφημερίδα κόσμος, που δημοσιεύει και τη φωτογραφία του, επρόκειτο για έναν πανύψηλο άνδρα, αξιόλογο επιστήμονα και άνθρωπο, ιδιαίτερα ευγενή και ευαίσθητο προς τους συνανθρώπους του.

Η γιαγιά του άτυχου 34χρονου που εκτελέστηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές της Νιγηρίας, ζει στον Άγιο Διονύση και έμαθε μόλις προχθές το τραγικό συμβάν με θύμα τον αγαπημένο της εγγονό.

Ο Κωνσταντίνος Καρράς εκτός από τους θείους και τη γιαγιά είχε και αγαπημένους κουμπάρους στην Πάτρα με τους οποίους διατηρούσε άριστες σχέσεις.

Ο Κωνσταντίνος Καρράς μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είχε εργαστεί επί πέντε χρόνια για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού, απασχολήθηκε σε εταιρείες που εξειδικεύονται στην παροχή εργαστηριακών υπηρεσιών και ποιοτικού ελέγχου.

Από το 2011 συνέχισε να εργάζεται μετακινούμενος στη Λιβύη, όπου συμμετείχε σε ένα κατασκευαστικό έργο στην Αζιζίγια.


Μετά τη Λιβύη, ο Κωνσταντίνος Καρράς μετακινήθηκε στην Κύπρο όπου εργάστηκε στην εταιρεία «Μιλτιάδης Νεοφύτου» ως σύμβουλος ποιότητας σε ένα project που αφορούσε την κατασκευή ενός δρόμου. Αυτό μέχρι τον Απρίλιο του 2011.

Λίγους μήνες μετά, ο γεωλόγος - μηχανικός έφυγε για τη Νιγηρία προκειμένου να εργαστεί στην λιβανέζικη εταιρεία Setraco ως προϊστάμενος σε διάφορα έργα κατασκευής δρόμων.
Πηγή: newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *