ροή ειδήσεων

Ρεκόρ απόρων: 148.765 αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ

Τις 148.765 έφτασαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο κατά το δίμηνο από 14 Ιανουαρίου έως 10 Μαρτίου 2013, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν... στη Βουλή από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καράμπελα για τη διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ αναφορικά με το κοινωνικό τιμολόγιο και την κατανομή της στα περιφερειακά ΜΜΕ.

Όπως σπεύδει να υπογραμμίσει ο κ. Ζερβός, χάρη στην ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΗ για το νέο σημαντικό διευρυμένο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, οι αιτήσεις ανήλθαν στις 148.765 για το συγκεκριμένο δίμηνο όταν, από την 1η Οκτωβρίου του 2010 έως και τις 13 Ιανουαρίου του 2013, δηλαδή μέσα σε περισσότερα από δύο χρόνια, είχαν υποβληθεί 377.825 αιτήσεις.

«Είναι προφανές από τα ανωτέρω στοιχεία ότι η σκοπιμότητα της συγκεκριμένης διαφημιστικής δαπάνης είναι πλήρως αιτιολογημένη, προκειμένου να ενημερωθούν οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ιδιαίτερα εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης» αναφέρει ο κ. Ζερβός. Διευκρινίζει, παράλληλα, ότι η διαφημιστική κατανομή γίνεται με κριτήρια αντικειμενικά και μετρήσιμα (τηλεθέαση, ακροαματικότητα, κυκλοφορία εφημερίδων).

Ειδικά δε για τα περιφερειακά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ΔΕΗ αναφέρει ότι, για πρώτη φορά, κριτήριο είναι να επιλέγονται περιοχές στις οποίες η ΔΕΗ αναπτύσσει ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα, μαζί και με όλα τα άλλα κριτήρια που προαναφέρθηκαν.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *