ροή ειδήσεων

Παπανδρέου δρώμενα: Καστελόριζο 2010 - Νέα Υόρκη 2013

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων χθες από την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης με φόντο το Καστελόριζο, η Καθημερινή σήμερα μεταφέρει...
τον γελαστό πλέον Παπανδρέου σε νέο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Ο Ηλίας Μακρής σχεδιάζει τον πρώην πρωθυπουργό με φόντο όχι τα ψαροκάικα και το ειδυλλιακό τοπίο του ακριτικού νησιού, αλλά την μητρόπολη της Νέας Υόρκης με τους επιβλητικούς ουρανοξύστες. Κρατά και πάλι χαρτιά, απευθύνεται και πάλι σα κάμερες, όμως το χαμόγελό του φτάνει αυτή τη φορά μέχρι τα αυτιά.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/4/13 22:15

    Κι όμως εθελοτυφλούσαμε, ενώ ο προϋπολογισμός επί 45 χρονιά ήταν ελλειμματικός, και το έλλειμμα έφτασε 15% ;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Το τραγικό στην περίπτωση της χώρας είναι η αποκάλυψη της αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού από τους ‘’ειδικούς’’ ιδιοτελείς πατριδοκάπηλους
    Παριστάνουν όλοι τους έκπληκτους και τους οργισμένους με το μνημόνιο και τη χρεωκοπία που οδήγησε σ αυτό προσποιούμενοι άγνοια και..ταραχή !.
    Δύο εκατομμύρια (2.000.000) πτυχιούχοι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν έγκαιρα ότι επί 45 χρόνια ο προϋπολογισμός ήταν ελλειμματικός, το ισοζύγιο εισαγωγών -εξαγωγών καταστροφικό, δεν κατάλαβαν ότι όλοι οι συγγενείς τους και οι γείτονες παρίσταναν ότι δούλευαν στο δημόσιο, δεν έμαθαν ότι στην πολυκατοικία τους ζούσαν μόνο πρόωρα συνταξιούχοι.
    Δεν άκουσαν ότι ο ταχυδρόμος και οι καταμετρητές της ΔΕΗ παίρναμε 2 και 3 φορές όσα οι υπεύθυνοι λειτουργίας βιομηχανιών.
    Δεν ξεχνώ ότι στη χώρα κάποιοι δούλευαν 3 και άλλοι 60 ώρες την εβδομάδα, ότι στη σύνταξη έβγαινες μεταξύ 38 και 70 και ότι όσο περισσότερο δουλευες τόσο λιγότερα έπαιρνες.
    Ευχαριστούμε το ΓΑΠ. Που τόλμησε και άνοιξε το καπάκι αυτού του βόθρου και βρώμισε ο κόσμος μήπως και ξεβρωμίσουμε. Επί τέλους καιρός ήταν !
    Κι όμως το 1975!!! αμέσως μετά τη χούντα , προσφύγαμε στο ΔΝΤ ! Κι όμως πολλοί το ξέρουν και κάνουν πως δεν θυμούνται.
    Τον Σεπτέμβριο του 1975 προσφύγαμε στο ΔΝΤ. ( Δεν πιστεύω να ζητήσει κανείς αποδείξεις;..υπάρχουν).
    Ποιοι λοιπόν φωνάζουν πως δεν ήξεραν; Ποιοι φωνάζουν σήμερα και παραπονιούνται δήθεν ότι..πεθαίνουν της πείνας; Τα αιώνια ΤΡΩΚΤΙΚΑ! Αυτοί που έχουν τα λεφτά στις τράπεζες του εξωτερικού, του εσωτερικού, και είναι βολεμένοι.
    Ο φτωχός ο αδύναμος, ο μισθοσυντήρητος πράγματι δεν έχει ούτε την δύναμη, ούτε την αντοχή ούτε και την διάθεση κι όμως δείχνει ανθρώπινη και Ελληνική συμπεριφορά.. Καταλαβαίνει ότι η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο και κανείς δεν αποφάσιζε να μπει μπροστά και να πάρει το βάρος να εφαρμόσει ,όλα όσα συζητούσαμε χρόνια για κρατικοδίαιτους ‘’επαναστάτες»’,’ μοναδικούς προμηθευτές και ..υπερεργαζόμενους συνδικαλισταράδες. Όλοι φωνάζαμε και ευχόμαστε να βρεθεί κάποιος να σώσει την Ελλάδα από τον γκρεμό.
    Σήμερα οι Έλληνες βλέπουν την πραγματικότητα και ΔΕΝ! αντιδρούν και ΔΕΝ παρασύρονται από τους ευκαιριακούς ..εθνοσωτήρες του Άλεξις του Σούπερ Πάν και του Νίκου και του ηλιοκαμένου.
    Προς τι λοιπόν όλες οι..φιέστες της πατριδοκαπηλίας;
    Ποιοι λοιπόν φωνάζουν; Οι μισθωμένοι χαφιέδες, οι μπράβοι και η ‘’ολυμπιακών διαστάσεων’’ διαφθορά των φλατζο-εγκεφαλο-καμένων; Ποιοι διαμαρτύρονται, αυτοί που συλλαμβάνονται να χρωστούν χιλιάδες Ευρώ , ή οι κρατικοδίαιτοι «κομμουνιστές» του Σύριζα με το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ;
    Εξ άλλου, ποιοι τους εξαπάτησαν και έφεραν τον Αντωνάκη τον ψυχοβγάλτη; Ποιοι τους εξαπάτησαν και συνετέλεσαν στην μεγιστοποίηση του κινδύνου και τον υπερδανεισμό της Ελλάδας; Ποιοι έδιωξαν τον άνθρωπο που τόλμησε να σώσει την Ελλάδα από την Χρεοκοπία;
    Μαύρη ημέρα , λοιπόν για τους αρχαιοκάπηλους κομμουνιστές και μαύρη νύχτα για τους μαυροκάπηλους εμπόρους του ‘’άσπρου θανάτου’’ !
    Λίγη ντροπή δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει σεβασμός ψευτοπατριώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/13 00:23

      Λοιπόν, θα ασχοληθώ λίγο με την περίπτωσή σου, επειδή ενέχει ιδιαίτερο ψυχιατρικό ενδιαφέρον.
      Για πες μας λοιπόν βασιλιά της σαχλαμάρας, ποιό ήταν το πολιτικό σύστημα που δημιούργησε όλες αυτές τις στρεβλώσεις και τι ρόλο έπαιζε ο παπάρας που υπερασπίζεσαι σ' αυτό? Ποιό ήταν το σ΄στημα που διέλυσε τον παραγωγικό ιστό της χώρας (βιομηχανία, αγροτική παραγωγή κ.λπ.) και μετέτρεψε τους πρώην εργαζόμενους στον τομέα αυτό σε αργόσχολους δημοσίους υπαλλήλους σαν και του λόγου σου? Ποιοί ήταν αυτοί που γέμισαν την Ελλάδα με συνταξιούχους αντιστασιακούς της κατοχής ο οποίοι όμως είχαν γεννηθεί το 60 και μετά? Απο που κι ως που σωτήρας ο υιός του εμπνευστή και δημιουργού όλου αυτού του δράματος, ο οποίος ήταν και βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων που ανέπτυξαν και διατήρησαν αυτή την κατάσταση? Και επειδή δεν είναι δυνατόν άνθρωπος να είναι τόσο πολύ βλάκας (με μόνη εξαίρεση τον ίδιο τον Παπανδρέου) που να πιστεύει όλα αυτά που αναδημοσιεύεις παραπάνω, η μόνη εξήγηση είναι οτι είσαι βολεμένος του συστήματος όπως και ο Ν. Βράχος (αυτός αλήθεια από που ξεπήδησε?) και πουλάτε τρέλα προσπαθώντας να πείσετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους υπόλοιπους για τις μπούρδες που μνας αραδιάσατε. Αυτά λοιπόν να πας να τα πεις στα ελάχιστα εναπομείναντα ανδρείκελα που επιμένουν να στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τον ΓΑΠ (ούτε 500 δεν είστε πλέον). Και τα περί Αντωνάκη αλλού . Την πολιτική του ΓΑΠ συνεχίζει με τη διαφορά οτι ο ίδιος είναι αρκετά λιγότερο βλάκας από τον δικός σου και για το λόγο αυτό κατάφερε να παίξει καλύτερα το παιγχνίδι των αφεντικών σας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/13 22:19

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο φόβος και τρόμος της εγχώριας πολιτικής και παραπολιτικής Καμόρα

    Τρία χρόνια τώρα όλη η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας έχει σκυλιάσει εναντίον του. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτόν φοβούνται. Γιατί κανένα κέντρο ή παράκεντρο εξουσίας δεν τον έλεγξε ποτέ. Ούτε τον ελέγχει.

    Τον είπαν προδότη, δοσίλογο, Τσολάκογλου, έμμισθο broker.
    Ποιον; Αυτόν, που δεν σκέφτηκε την πάρτη του και αποφάσισε να επωμιστεί όλες τις ευθύνες όλων για να μην καταρρεύσει η χώρα και ζήσει το ολοκαύτωμα της βίαιης χρεοκοπίας.

    Έριξαν άφθονο λάδι συνωμοσιολογίας στη δικαιολογημένη φωτιά αγανάκτησης του ελληνικού λαού για τα κακώς κείμενα στη χώρα του που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού.

    Δηλητηρίασαν εσκεμμένα την ελληνική κοινή γνώμη με ψέμματα για τον ίδιο, την οικογένειά του, ακόμα και για τη μάνα του.

    Ακούνε Παπανδρέου και βγάζουν αφρούς. Τους βλέπουμε κάθε μέρα να λυσσάνε στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο internet. Τους εξοργίζει ό,τι κι αν κάνει. Τους εξοργίζει που υπάρχει. Με τα λάθη του, τα ελαττώματα του, αλλά Ανεξάρτητος. Με τις αρχές του, τις αξίες του, την πίστη του στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος που ποτέ δεν πρόδωσε.

    Θα ήθελαν να πατήσουν ένα κουμπί και να εξαφανιστεί. Για ΟΛΑ αυτός τους φταίει.

    Αυτόν φοβούνται. Η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας αποκαλύπτεται.
    Δείχνει την γύμνια της.
    Τον φόβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/13 22:25

    Έτσι και αυτός ο πόλεμος λάσπης και βρωμιάς ‘’πέφτει στο κενό’’.
    Τρείς Πρωθυπουργοί, ο Γεώργιος Παπανδρέου "Ο Γέρος της Δημοκρατίας", Αντρέας Παπανδρέου: Ο πρωθυπουργός της " Εθνικής περηφάνιας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της ελευθερίας, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός "της ηθικής αναβάθμισης και των διαρθρωτικών αλλαγών" στη δημόσια ζωή, έχουν αποδείξει ότι η διακυβέρνηση της χώρας ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις και την οικονομική ακτινοβολία των κυβερνώντων και των οικογενειών τους . Εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι, μεγαλοεργολάβοι και κάθε μορφής μεγαλοεπενδυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! σε αυτή την οικογένεια. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας μας ενημερώσει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/4/13 00:11

    ΚΑΙ ΔΛΔ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΛΚ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ? Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ? ΤΙ ΜΛΚΣ ΕΙΣΤΑΙ?ΜΠΡΑΒΩ ΣΗΝΤΡΟΦΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΕΣ ΤΑ Η ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΦΟΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/4/13 00:25

    Με τέτοια αυτιά πάντως σίγουρα πιάνει NOVA στο Καστελλόριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/4/13 02:19

    vre oyst lamogia eseis kai aytos o vlakas kleftopasokia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/4/13 07:53

    TA REMALIA TOY PASOK MOY EINAI PIO SYMPATHEIS APO AYTA POY PHGAN SYRIZA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/13 08:43

      Χεστήκαμε για το ποιοί σου είναι συμπαθείς και ποιοί όχι.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/4/13 11:43

    12,23

    Άδωνις Γεωργιάδης...ο Σαμαράς έδωσε σύνταξη στους Κομμουνιστές!..
    http://citypress-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_3328.html

    2). Απόσπασμα επιστολής Χρυσής αυγής:
    5) Σε αντάλλαγμα γιά την στήριξη αυτή από το ΚΚΕ:

    α) Αναγνώρισε ως "εθνική αντίσταση" τα γνωστά τοις πάσι ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!

    β) Μετονόμασε σε "εμφύλιο" τον πόλεμο που ο Ο.Η.Ε (Γενεύη, 23-7-1947) είχε χαρακτηρίσει ως ξενοκίνητο (Σοβιετικής εμπνεύσεως) ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ!!

    γ) Με γνώμονα το κομματικό και μόνο συμφέρον χορήγησε συντάξεις "αγωνιστού εθνικής αντίστασης" ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, απο το Ν.Α.Τ. και το Μ.Τ.Σ. , με αποτέλεσμα την καταστροφή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/4/13 11:46

    Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, αυτά δώσαμε στους Έλληνες. Οι άλλοι τι...?

    *Εθνικό Σύστημα Υγείας, *Αναγνώριση και συντάξεις στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Ο.Γ.Α !
    *Ελευθερία, *Δημοκρατία, *Επιστροφή των προσφύγων,*Κατάργηση των «ΓΙΟΡΤΩΝ ΜΙΣΟΥΣ» ! *Κατάργηση κοινωνικών φρονημάτων,* Κατάργηση του Νόμου 4.000, *Ανθρωπιά στο στράτευμα,* Φοιτητικές και Αγροτικές άδειες, *Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα. *Κοινωνικά Φρονήματα και "άβατο" στη Δημόσια Διοίκηση,
    *Ισότητα δικαιωμάτων στις γυναίκες, *Δωρεάν παιδεία, *ΚΕΠ, *ΚΑΠΗ, *ΔΙΑΥΓΕΙΑ, *ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, *ΑΣΕΠ, *γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, * Τουριστικές μονάδες, *Εγνατία οδός,
    *Έργα ολυμπιακών αγώνων, *Αττική οδός, Μετρό, *Αεροδρόμια, *Ανισόπεδοι
    κόμβοι, *Λιμάνια, *Προαστιακός, *Τεράστιοι οδικοί άξονες, *Νομισματική Ένωση. *Ένταξη της Κύπρου στην ΟΝΕ
    *Καποδίστριας, *Καλλικράτης, Διαρθρωτικές αλλαγές, Πάταξη της φοροδιαφυγής, Πράσινη ανάπτυξη, Οικονομικός Εισαγγελέας..
    Αποφυγή Πτώχευσης, Προσπάθεια και αγώνας για Σωτηρία της Ελλάδας.
    Νόμοι καταπολέμησης ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και φοροδιαφυγής!
    και άλλα πολλά που μας έκαναν μια ευρωπαϊκή χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/13 11:49

    Μια ζωή συγκυβερνά η άκρα δεξιά με τη δεξιά.
    Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις (τρόπος του λέγειν), σε ένα σχόλιο των οπαδών! της χρυσής ευκαιρίας, είναι η πολιτική τους ..παρθενιά. Εμείς ..τώρα ήρθαμε , λένε. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή, που ζητά και ..ψήφο ‘’εμπιστοσύνης’’;
    Είναι το αμελητέο 0,3% , που υπήρχε για τα μάτια του κόσμου, ώστε να ισχυρίζεται η δεξιά , των Καραμανλήδων, του Αβέρωφ, του Ράλλη, των Μητσοτάκηδων και του Σαμαρωμένου, ότι η παράταξής τους ήταν..δημοκρατική. Ότι τα σταγονίδια του Αβέρωφ, δεν ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ βρωμοπόταμος του χαφιεδισμού, της προδοσίας της Κύπρου, και της αναγκαστικού επαναπατρισμού των 150.000 και πλέον χιλιάδων Ελλήνων της Πόλης. Ότι το παρακράτος της χούντας ήταν σταγονίδια επίορκων προδοτών που κινήθηκαν και πρόλαβαν την προδοσία των στρατηγών.
    Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αύξηση του ποσοστού της χρυσής αυλής. Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Της δεξιάς του Καμμένου , του Ζώη, του Μαρκόπουλου, του Μεϊμαράκη, του Βουλγαράκη, του Μιχαλολιάκου, του Παναγιώταρου και των άλλων ‘’υπερμυαλομένων’’ βοών της κοιλάδας των άξεστων ηλιθίων χρυσαλητών.( Συγγνώμη βόδια μου) !
    Η χρυσή αυγή του σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθές , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
    Δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό !
    Είναι η γνωστή δεξιά με όλα της τα κακά και τα αρπακτικά νύχια. Είναι πληρωμένοι ‘’εκτελεστές’’ αδίστακτων εφοπλιστών και διεθνών εγκληματιών, ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέργκελ. Είναι άτομα που έχουν ζήσει στη νύκτα και από τη νύκτα. Είναι οι γνωστοί νονοί και μπράβοι σε κάθε κακόφημοι συνοικία των πόλεών μας. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, οι απόγονοι της χούντας του τρελού Παπαδόπουλου, είναι οι απόγονοι των προδοτών της Κύπρου
    Είναι γνωστή ακροδεξιά, είναι οι συναγωνιστές του Σαμαρά που ποτέ ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ….
    Η Χρυσή αυγή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Αβέρωφ, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλλάκηδων, των Μαμανέων, των Ρίζων, των ψυχάρηδων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Κιλτίδιδων, των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων, των Ψωμιάδηδων των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας…. των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας.
    Όλοι αυτοί τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση; Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;
    Μπορεί μερικοί νέοι, να μην είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται ..δικαιολογία για τα αίσχη που γίνονται και γράφονται.
    Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν ..κυβέρνησαν, ότι δεν ήταν στην εξουσία; Μα το παρακράτος της δεξιάς αυτοί δεν το αποτελούν; Αυτοί δεν είναι οι ..αιώνιοι ρουφιανοχαφιέδες του φασισμού;
    Αυτό δεν είναι εξουσία και παρα-συγκυβερνητική οργάνωση της δεξιάς; Δεν είναι συμμετοχή στη εκάστοτε ΜΑΣΑ και απάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/4/13 11:57

    Πλέον αποκαλύφθηκαν όλα.
    Στην κεντρική πολιτική επιλογή του ελληνικού καπιταλισμού, στο χάρισμα δηλαδή της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον Σάλλα και για πολλούς, στον πραγματικό κυρίαρχο αυτής, το Βαρδινογιάννη, που ανοίγει το δρόμο για τη συνολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα και βάζει τις βάσεις του νέου γύρου εργατικής λεηλασίας, η Χρυσή Αυγή δηλώνει Παρόν.
    Μάλιστα, οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής τάσσονται στο πλευρό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, εφαρμόζουν το Μνημόνιο Ε.Ε.-ΔΝΤ, προστατεύουν την χρυσοφόρα συμφωνία των τραπεζιτών.
    Πιο συγκεκριμένα 2 βουλευτές από τη ΔΗΜΑΡ, 6 από το ΠΑΣΟΚ του ΒΒ, 23 από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 3 Ναζιστές από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Kr’ στη Πειραιώς Kr ’!

    Η Χρυσή Αυγή επομένως που δαιμονοποιεί και εξοντώνει τους ξένους εργάτες και τους μετανάστες ταυτίζοντας τους με την εγκληματικότητα, ουσιαστικά κάνει τον νταβατζή στους οικονομικούς δολοφόνους της κοινωνίας μας, στον κόσμο του πλούτου που λεηλατεί τα πάντα, επιβάλλει εργασιακό μεσαίωνα και εκτελεί καθημερινά τον κόσμο της εργασίας με τις απολύσεις, την ανεργία, τις περικοπές σε μισθούς-συντάξεις και τις «αυτοκτονίες».

    Ταυτόχρονα, Δένδιας και Χρυσή Αυγή βουτούν την κοινωνία μας στον εθνικισμό και τον ρατσισμό, αναλαμβάνουν ρόλο Πραιτοριανού της Ευρώπης Φρούριο και εκμεταλλεύονται την απάνθρωπη εκστρατεία εναντίον των μεταναστών και των ΡΟΜΑ για να αποπροσανατολίσουν από την χυδαία εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των εργολάβων.

    Ας δούμε τι σημαίνει μεταξύ άλλων το χάρισμα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην ιδιωτική ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ;

    Καταρχήν, ανοίγει ο δρόμος για το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ, της ΕΒΖ και της ΣΕΚΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/4/13 11:58

    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    Η Ευρώπη , Ο Αραβικός κόσμος, οι Κινέζοι και κάθε ένας που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα ρωτάει: Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ υπάρχουν ακόμη; Τότε δεν ερχόμαστε. Διώξτε τους για να έρθουμε.
    • Οι Ρώσοι επενδυτές ρωτάνε : Τους φασίστες καυκασοπόντιους τουρκικής καταγωγής τους έχετε ακόμη; Επενδύσεις θα κάνουμε ΜΟΝΟ στη Κρήτη. Γι αυτό οι Φασίστες δημιουργούν τόσα προβλήματα στη Κρήτη.
    • Οι Άραβες επενδυτές ρωτάνε:
    Πως θα κάνουμε επενδύσεις με τους φασίστες ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που έχετε στην Ελλάδα;
    Κρίμα , η Ελλάδα η πατρίδα της Δημοκρατίας και του πολιτισμού να έχει ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
    Κρίμα που οι αγράμματοι ξενόφερτοι και ξενομερίτες Φασίστες, δεν πήγαν σχολείο και δεν έμαθαν, τίποτε απο τον πανάρχαιο πολιτισμό των Ελλήνων και των Αράβων. Κρίμα που δεν γνωρίζουν τίποτε απο ανθρωπιά, φιλία, αγάπη.
    Αυτά τα φασιστικά τέρατα που σας ήρθαν απο τα βάθη του Καυκάσου, χωρίς να μιλάνε τη γλώσσα , χωρίς να ξέρουν γράμματα, χωρίς να αγαπάνε την Ελλάδα φαίνεται ότι μισούν τους Έλληνες, γιατί αισθάνονται τη διαφορά της μόρφωσης , της ανατροφής, του πολιτισμού και θέλουν η Ελλάδα να καταστραφεί μήπως και ..αποκτήσουν δύναμη.
    • Οι Καναδοί επενδυτές και οι Έλληνες που ζουν εκεί ρωτούν κάθε μέρα αν πετάξαμε στη θάλασσα την νέα " ΚΟΥ -ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ".
    Είναι ντροπή στην κοιτίδα της δημοκρατίας να υπάρχει φασισμός !
    • Οι Γερμανοί αναρωτιούνται. Εμείς τσακίσαμε τους φονιάδες ναζί και έχουμε το μικρότερο ποσοστό στο κόσμο και εσείς οι Έλληνες να λέτε πως υπάρχουν εγκληματίες ναζί στην Ελλάδα που διώχνουν τον κόσμο και δυσφημούν την Ελλάδα στο Εξωτερικό;
    Εαν δεν τους διώξετε δεν θα κάνουμε επενδύσεις.
    Ντροπή στους Έλληνες να ανέχονται αυτά τα ζώα.
    • Οι Ιάπωνες τα έχουν χάσει με τη συμπεριφορά των αγράμματων ξενόφερτων τσοπάνηδων.
    Είναι δυνατόν, εμείς να ερχόμαστε από την άλλη άκρη της γης και να μη μπορούμε να επισκεφθούμε τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ μνημεία του πανάρχαιου πολιτισμού σας; Δεν υπάρχει κράτος να συλλάβει αυτούς φονιάδες της Δημοκρατίας , τους βαρβάρους του Καυκάσου που καταστρέφουν τα πάντα επειδή ζηλεύουν και μισούν και επειδή ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ! για να δημιουργήσουν ..κόμμα στην Ελλάδα; Καλά οι Έλληνες πολιτικοί δεν ντρέπονται; ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ;
    Κανείς δεν επενδύει στην Ελλάδα εξ αιτίας του Φασισμού, ενώ ταυτόχρονα οι Φασίστες προπαγανδίζουν για ανεργία και φτώχεια ώστε να ΚΛΕΨΟΥΝ καμιά ψήφο.
    Διαβάστε οποιοδήποτε κείμενο τους, δεν κάνουν καμία πρόταση για να λυθεί κάποιο θέμα. Ανοίγουν όμως το στόμα τους και ‘’γαμούν’’ στο υβρεολόγιο ότι ιερό και όσιο έχει κάθε σχολιαστής και μη.
    Συνειδητά τα κάνουν όλα και έτσι η Ελλάδα κινδυνεύει να πατώσει.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ! για να σωθούμε. Έξω οι πουλημένοι πράκτορες των ΝΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/4/13 12:01

    ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ..ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
    Μια Αποχουντοποίηση, που δεν έγινε ΠΟΤΕ, γιατί Η Δεξιά είναι κατά βάθος ΧΟΥΝΤΑ!
    Η αλήθεια είναι, ότι ποτέ η Νέα Δημοπρασία δεν πήγε δεξιότερα από όταν ήταν στην ηγεσία ο Αβέρωφ γιατί εκεί ήταν το τέλος. Πάντα επίορκοι Δικαστές, στρατιωτικοί , πολιτικοί, και ιερωμένοι, αποτελούσαν τους προπομπούς κάθε αντισυνταγματικής ενέργειας εφαρμογής και καταπάτησης της έννομης τάξης και ταυτόχρονα ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ των εγκληματιών.( Πατρίς ,θρησκεία, οικογένεια)…
    Να μην ξεχνάμε, ο βαρόνος Αβέρωφ ονομαζόταν και “γεφυροποιός”, εξαιτίας των συνεννοήσεων που έκανε με τη χούντα, τότε με την υποτιθέμενη “φιλελευθοποίηση” της χούντας.
    Να μην ξεχνάμε, τον Κόλια, τον Σανιδά, τον Κόκκινο, τον Κεδίκογλου, τον Ανδρεουλάκο και τόσα άλλα «φωτεινά μονοπάτια» της…δημοκρατίας της Ισονομίας και της Ευνομίας !
    Σήμερα ο κύριος Σαμαράς «προσέλαβε» τον κύριο Αθανασίου πριν… κατέβει από την έδρα !...και τον έκανε υπουργό...Γιατί άραγε αυτόν και όχι κάποιον άλλον; Γιατί ο κ.Αθανασίου είναι ο εκλεκτός του κ. Β Κόκκινου των υπολοίπων ‘’δημοκρατικής’’αντιλήψεως συναδέλφων και τέλος της οικογενείας Μητσοτάκη.
    Το 1982-1983, υπαρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Μάνος Μανωλάκος, σκληρός ακροδεξιός, χουντικός και βασιλικός. Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με τους διαβόητους “ρέιντζερς” και “κένταυρους” ΟΝΝΕΔίτες και από κοντά Σαμαράς και Χατζηνικολάου.
    Οταν το 1982, το ΠΑΣΟΚ έφερε το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, ο Αβέρωφ πήρε τους βουλευτές του και αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή (έμεινε, προς τιμήν του, μόνον ο ανεξάρτητος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, για να ψηφίσει το Νόμο, ο μοναδικός δεξιός).
    Αντίθετα, τα μνημόσυνα στου Μακρυγιάννη, στο Μελιγαλά, στη Στιμάγκα, στο Φενεό κ.λπ., και οι λεγόμενες “γιορτές μίσους” στο Γράμμο-Βίτσι, έδιναν και έπαιρναν, πάντα με την στήριξη και τη συμμετοχή της ΝΔ και μερικές φορές και του ΑΝΤΩΝΗ!.
    Στα συνέδρια της ΟΝΝΕΔ ακούγονταν χίτικα τραγούδια και γερμανικά ναζιστικά (!!!) εμβατήρια, και κάποιοι χαιρετούσαν φασιστικά.Εν ολίγοις, υπήρχε όχι μόνο επαφή της ΝΔ με τον ακροδεξιό χώρο, αλλά και συνεπικάλυψη σε ορισμένους τομείς.
    Καμμία σχέση η ΝΔ του Αβέρωφ του 1982, με τη ΝΔ του Λούλη (Κωστάκη Καραμανλή) του 1997-2009.
    Μέχρι και ο Εθνάρχης Καραμανλής, ο ιδρυτής της ΝΔ, που ήταν τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκφράσει τότε την δυσαρέσκειά του για την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ επί Αβέρωφ, και βέβαια σκεφτείτε τι θα συνέβαινε ΑΝ(;) ΞΑΦΝΙΚΑ…ΕΡΧΟΤΑΝ!!!
    Σήμερα αργά αλλά σταθερά ο Μητσοτακοτραφής Αντωνάκης σε ΑΓΑΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Μητσοτακέϊκο, μεταμορφώνει τη Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή, σε Χουντοκρατία του Μητσοτακέϊκου.( Το ...χειροφίλημα του Μιχαλολιάκου)...
    Το μεγαλύτερο όμως ΕΓΚΛΗΜΑ του « φονιά» της Δημοκρατίας Σαμαρά, είναι ότι άνοιξε την κερκόπορτα και έβαλε στη βουλή, τα πολιτικά εξαμβλώματα και κοινωνικά κατακάθια της φασιστικής οργάνωσης που κάποτε συνυπηρετούσε.
    Γνήσιος πολιτικός ’’γιός’’ του αμφίδρομου κομματικά, και όχι μόνον, Αβέρωφ, ανασκάπτει και υποσκάπτει τα θεμέλια της κοινωνικής και δημοκρατικής επιβίωσης της Ελλάδας και υποθάλπει τους Ναζιστοδιαπλεκόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/4/13 12:03

      Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αύξηση του ποσοστού της χρυσής αυλής. Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Στο 0,5% το αρχικό προσχώρησαν όλοι οι ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’. Επίσης ψηφοφόροι του της δεξιάς του Καμμένου ,(που έφυγε και διαπραγματεύεται με τον Καραμανλή) του Ζώη, του Μαρκόπουλου, ( που μπαινοβγήκαν –έφυγαν και ξαναγύρισαν)του Μεϊμαράκη, του Βουλγαράκη,(πού άλλοτε είναι με την ντόρα, άλλοτε με τον Καραμανλή και άλλοτε με την Σαμαρά), του Μιχαλολιάκου, του Παναγιώταρου και των άλλων ‘’υπερμυαλομένων’’ βοών της κοιλάδας των άξεστων ηλιθίων χρυσαλητών.( Συγγνώμη βόδια μου) !
      Η χρυσή αυγή του σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
      Δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό ! Είναι απλά ..σταγονίδια που ρέουν στο ίδιο βρώμικο φασιστικό ρυάκι της άτυχης πατρίδας μας. Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.
      Είναι οι φονιάδες των παιδιών μας και της πατρίδας μας.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/4/13 12:02

    ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΟΙ ΧΡΗΣΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!
    ==========================
    Συνελήφθη ο «Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας για το φονικό στη Λούτσα
    Φρικιαστικό έγκλημα στην Λούτσα. Ο νεαρός (Παναγιώτης Μπαντέμης) δολοφόνησε 20χρονο Ρουμάνο και μετά τον τσιμέντωσε. Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και συνελήφθη. Ένα άγριο έγκλημα έφεραν στο φως οι έρευνες της αστυνομίας στην Λούτσα.
    Όπως εξακριβώθηκε, την περασμένη Δευτέρα, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, στην Αρτέμιδα. Στη συνέχεια τον τοποθέτησε μέσα σε λάκκο, τον οποίο κάλυψε με τσιμέντο.
    Η στυγερή δολοφονία του 20 χρονου παλληκαριού από τον χρυσαυγίτη φονιά ,πέρασε στα..ψιλά «ορισμένων» εφημερίδων και στη συνέχεια ‘’ άκρα του τάφου σιωπή’’.
    Αδίστακτοι φονιάδες, ψυχροί εγκληματίες , απάνθρωπα υποκείμενα. Αυτή είναι οι Χρυσαυλήτες που ζητούν να μας κυβερνήσουν. Όποιος έχει αντίθετη άποψη τον ..τρώει το τσιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/13 09:58

      Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Γράφει ο Ν Βράχος

      "Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
      ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
      Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

      Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
      Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
      Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
      Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
      Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !
      Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *