ροή ειδήσεων

Γιατί δεν επέβαλαν τον Ανδρέα από το '74 και μετά αλλά προτίμησαν να δρομολογήσουν το ενδιάμεσο στάδιο-Καραμανλή;

Για πολύ απλούς λόγους.
Πρώτον, ο Ανδρέας ήταν αντιπαθής σε μεγάλη μερίδα του λαού και ως εκ τούτου δεν ήταν εύκολο να τον επιβάλουν .και αν τον επέβαλαν με τρόπο εκβιαστικό, δεν θα είχε διάρκεια...

Ένας λαός, ο οποίος έβγαινε από τη Χούντα, δεν θα ανεχόταν τον γελοίο "αντιστασιακό" των ξενοδοχείων, των πορνών και των μεθυσιών.

Δεν θα ανεχόταν τον "κληρονόμο" και προκλητικό τεμπελχανά, τον οποίο πολλοί Έλληνες τον έβλεπαν με μίσος, όπως έβλεπαν οι Ιρακινοί τον Ουντάι, τον γιο του Σαντάμ.

Δεν θα ανεχόταν τον "ποντικό", τον οποίο τον έψαχναν οι Συνταγματάρχες στις σοφίτες, για να τον φυγαδέψουν στις ΗΠΑ.

- Αυτός ήταν ο προφανής λόγος, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο δευτερεύων. Ποιος ήταν ο πρωτεύων;

Οι Αμερικανοί, όπως είπαμε, έπαιζαν παιχνίδια εις βάρος των Βρετανών.
Παιχνίδια σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.

Με την αμερικανόδουλη Χούντα ήδη τούς είχαν κάνει ζημιά με την πτώση του Θρόνου στην Ελλάδα και ταυτόχρονα είχαν παίξει το "παιχνίδι" της Κύπρου.
Ένα παιχνίδι ανθελληνικό, αλλά ταυτόχρονα και αντιβρετανικό.

Για ξεκάρφωμα, λοιπόν, δεν ήθελαν την αμερικανόδουλη Χούντα να τη διαδεχθεί ένας υπάλληλός τους .

Πολύ γνωστός υπάλληλός τους, όπως ο Ανδρέας .

Πάρα πολύ γνωστός και συμπατριώτης σε όλα τα επίπεδα με τον διαβόητο Κίσινγκερ, ο οποίος μεθόδευσε την κυπριακή τραγωδία. Για να μην έρθουν λοιπόν σε ρήξη με τη Βρετανία, επέλεξαν τη λύση-Καραμανλή.

- Πήγαν στο Παρίσι και βρήκαν τον πραγματικά ασύνδετο με την ελληνική πραγματικότητα Καραμανλή.

Βρήκαν τον άεργο, άνεργο και ανεπάγγελτο χωριάτη να παριστάνει τον γκόλφερ, "μασουλώντας" τα κλεμμένα της θητείας του, που τσιμεντοποίησε τη χώρα.

Βρήκαν τον γνήσιο "κουρασμένο" θείο του γνήσιου "κουρασμένου" Κωστάκη.

Βρήκαν ένα παλιό υποτακτικό της αγγλόφιλης Φρειδερίκης, για να το φέρουν στην Ελλάδα σαν "λύση", για να κλείσουν τα βρετανικά "μάτια".

Ποιος μπορούσε ν' αμφισβητήσει αυτήν τη δήθεν φιλοαγγλική επιλογή των ΗΠΑ;

Ο Καραμανλής ήταν σε όλη του τη ζωή οικόσιτο των Άγγλων.

Οικόσιτο στην περίοδο της κατοχής, όπου με έξοδα των Άγγλων λιάζονταν στον Νείλο. Οικόσιτο και στη μεταπολεμική περίοδο του αγγλόφιλου Θρόνου, που στην κυριολεξία τον πήρε από τον "πάτο" της κοινωνίας και τον διόρισε Πρωθυπουργό και αρχηγό της Δεξιάς .Της αγγλόφιλης μεταπολεμικής Δεξιάς.

- Στη νέα περίοδο Καραμανλή θα έχτιζαν τη Νέα Δεξιά της μεταπολίτευσης .
Την "σοσιαλιστική" Δεξιά.

Τότε έκαναν το εξής καταπληκτικό.

Έβαλαν τον απόλυτα εκβιάσιμο Καραμανλή να καταστρέψει όλα τα αρχεία του ελληνικού κράτους για τους εγκληματίες του πολέμου.
Γιατί το έκαναν αυτό;

Για να σώσουν τους Γερμανούς εγκληματίες;
Όχι βέβαια.

Το έκαναν, για να σώσουν τους Έλληνες συνεργάτες τους, οι οποίοι συνδέονταν μ' αυτούς. Είχαν ανάγκη από στελέχη έμπιστα και εκβιάσιμα και αυτά τα αρχεία δεν μπορούσαν να υπάρχουν και να απειλούν.

Με την καταστροφή αυτών των αρχείων "απελευθέρωσαν" ένα μεγάλο όγκο φασιστών .Των φασιστών, τους οποίους μέχρι τότε εκβίαζε και έλεγχε η αγγλόφιλη Δεξιά και οι Αμερικανοί τούς έβλεπαν σαν καλούς "συμμάχους".

- Απλά πράγματα.

Οι Αμερικανοί με αυτόν τον τρόπο έκαναν στην Ελλάδα ό,τι έκαναν στη Γερμανία, στην Ιταλία και αλλού. "Κληρονόμησαν" τους δωσίλογους και τους συνεργάτες των Ναζί.
Ο στόχος τους ήταν προφανής.

Έψαχναν τους φασίστες "πρασινοφρουρούς" της "επανάστασης" και γνώριζαν πού θα τους βρουν.

Έχτιζαν το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ και ο "βόθρος" των δοσίλογων ήταν πολύτιμος για τα σχέδιά τους.

Με την καταστροφή των αρχείων από τον Καραμανλή της αγγλόφιλης Δεξιάς "κληρονόμησαν" όλη τη γερμανόφιλη "σαβούρα" της Δεξιάς.
Κληρονόμησαν όλους τους δωσίλογους και τους συνεργάτες των Ναζί, οι οποίοι ήταν "δεύτεροι" στην αγγλόφιλη Δεξιά.

Τότε είναι βέβαιον ότι "ανακουφίστηκαν" πολλοί .όχι μόνον Δεξιοί, αλλά και μελλοντικοί "σοσιαλιστές".

Δεν μιλάμε μόνον για τους γνωστούς Πάγκαλους, Ράλληδες, Έβερτ, αλλά και για πολλούς άλλους, τους οποίους δεν γνωρίζουμε, λόγω της καταστροφής των αρχείων.

- PAX HELLENICA
- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
- Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β'

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/13 08:35

    ΑΝΤΡΕΑΣ- ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
    ΜΕΤΑ μισό περ. αιώνα απ’ τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, πεθαίνει (τον ίδιο μήνα) ο Ανδρέας Παπανδρέου. «Αναλογικός» και αντίστοιχος, σε καιρούς ειρηνικούς, αλλά χαλεπούς. Πολεμήθηκε σκληρά από μια δεξιά που δεν «παρέδιδε» κι από μιαν αριστερά με το σύνδρομο του «Παπανδρέου πού θα πας…». Βρίστηκε όσο κανένας κι ακόμα να ερμηνεύσουμε τη συμπεριφορά μερίδας του ελληνικού λαού. Μπροστάρηδες κάποιοι εκδότες ορκισμένοι γιατί δεν άρπαξαν (ή για ν’ αρπάξουν) καμιάν εργολαβία και «δημοσιογράφοι» που αποτύπωναν την πολιτική αλητεία τους σε πρωτοσέλιδα του αίσχους. «Πέφτει ο φαύλος», «πεθαίνει ο απατεώνας» έγραφαν τα…”Έθνη” και οι Ρίζοι (πολύ πριν αποβιώσει ο Ανδρέας) και μέτραγες την κατάντια του Τύπου μέσα απ’ την απανθρωπιά ακραιφνών της «εθνικοφροσύνης» και ευκαιριακών του «σοσιαλισμού». ΚΑΙ η αριστερά; Βγήκε κανένας «Ριζοσπάστης» (είτε «Αυγή») να τους συγκρατήσει; Λειτούργησαν τα ανθρώπινα αντανακλαστικά τους πριν από τα κομματικά για να καταγράψουν και να καταγγείλουν την απανθρωπιά κάποιων παλιανθρώπων; Όχι, βέβαια, γιατί το’ στρωναν για το (βρώμικο) ’89, που τους χόρτασε…ψήφους και εξουσία. ΚΙ έρχεται το σήμερα, ήρεμο όσο ποτέ στις ταραγμένες μέρες μας, να σταθεί αντιμέτωπο σ’ εκείνη την ομαδική παράκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/13 08:39

    ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ‘’89’’ !
    ===============================
    «Κατηγορώ τους κατηγόρους μου,
    ότι διαστρέβλωσαν με πολιτική ιδιοτέλεια την έννοια της κάθαρσης, για να μπορέσουν έτσι να οργανώσουν αυτόβουλα τον πολιτικό μου διωγμό...
    Κατηγορώ τους κατηγόρους μου,
    ότι εξοβελίζουν τον πολιτικό διάλογο και με στόχο το κομματικό όφελος θεσμοποιούν αδίστακτα τη συκοφαντία...
    «Ειλικρινά λυπάμαι που σε λίγο καιρό οι σημερινοί μου κατήγοροι θα φέρουν πολιτικά και ιστορικά το στίγμα του συκοφάντη...
    Η παλινόρθωση μίας ρεβανσιστικής και μονεταριστικής και εξαρτημένης Δεξιάς δεν πρόκειται να επιτευχθεί».
    Τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, απευθυνόμενα στους πολιτικούς του αντιπάλους, οι οποίοι την ίδια μέρα τον παρέπεμπαν στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά,σημάδεψαν ανεξίτηλα τη θυελλώδη συνεδρίαση της Βουλής στις 27 Σεπτεμβρίου 1989 και σφράγισαν την πολιτική του απάντηση στους εμπνευστές του «βρόμικου 89».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/13 08:42

    Όταν τα Ελληνικά Phantom έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από τα τζαμιά της Σμύρνης

    Στις 19 Mαρτίου του 1987, το «Πίρι Pέις» πλέει από το στενό της Iμβρου προς το Aιγαίο συνοδεία δύο πολεμικών πλοίων. Kινείται εκτός χωρικών υδάτων, κοντά στη Λήμνο, τη Σαμοθράκη, τον Aθω και τη Σκύρο για να πραγματοποιήσει έρευνες...

    Oι Tούρκοι δηλώνουν ότι η υφαλοκρηπίδα είναι δική τους μέχρι τα μέσα του Aιγαίου.

    O Aνδρέας Παπανδρέου αποφασίζει ότι «θα αντιδράσουμε δυναμικά». O τουρκικός στόλος συγκεντρώνεται στον Eύξεινο Πόντο. Hταν ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Mαρτίου.
    Στο Eθνικό Kέντρο Eπιχειρήσεων στο τρίτο υπόγειο του υπουργείου Eθνικής Aμυνας έχει σημάνει συναγερμός. Aποφασίζεται κινητοποίηση όλων των δυνάμεων. Στα νησιά και στη Θράκη διατάσσεται γενική επιστράτευση. O ελληνικός στόλος έσπευσε στις επίμαχες θαλάσσιες περιοχές. Oι φάκελοι με τα σχέδια φεύγουν και παραλαμβάνονται από τους διοικητές όλων των Mονάδων.

    «Γράψε ότι ο Mίλτος εκείνη τη νύχτα είχε τέσσερις βόμβες για πάρτι του “Πίρι Pέις”», λέει στο «Eθνος» πιλότος των Φάντομ. «Nα το γράψεις. Tο χρωστάμε σε όλους αυτούς που χαιρέτησαν τα παιδιά τους εκείνο το βράδυ και έφεραν παπά να μεταλάβουν». O Mίλτος καταθέτει από πρώτο χέρι τη μαρτυρία του:

    «Tο “Πίρι Pέις” είχε βγει με τέσσερα συνοδευτικά πλοία. H Πολεμική Αεροπορία είχε σχεδιάσει αποστολή με 70 αεροσκάφη. H σχεδίαση είχε γίνει από τον αρχηγό ATA. Οι διοικητές των Mοιρών από όλη την Ελλάδα λίγο πριν νυχτώσει στις 26 Mαρτίου πήγαν στο ATA στη Λάρισα με αεροπλάνα και παρέλαβαν τα σχέδια σε σφραγισμένους φακέλους. Στις έξι το πρωί θα βυθίζαμε τον στολίσκο. Το KYΣEA το είχε εγκρίνει. Άλλα 40 αεροπλάνα ήταν έτοιμα για απογείωση, προκειμένου να κάνουν αναχαίτιση. Για εμάς ήταν πόλεμος, το είχαμε πάρει απόφαση.

    Στις τρεις και μισή τα ξημερώματα μπήκαμε στα αεροπλάνα, βάλαμε μπροστά και περιμέναμε. Ήμασταν δεμένοι στο κόκπιτ και δεν μιλούσαμε. Δεν είχαμε καρδιοχτύπι, απλά δεν μιλούσαμε. Ήμασταν πολύ ήρεμοι. Λέγαμε, επιτέλους, ας γίνει. Τα αεροπλάνα θα συναντιόνταν σε συγκεκριμένο σημείο και ύστερα… όποιον πάρει ο χάρος. Σε 2,5 λεπτά θα τελείωναν όλα. Αν απογειωνόμασταν, δεν υπήρχε επιστροφή. Τελικά στις έξι παρά τέταρτο το πρωί υπέκλεψαν τηλέφωνο από το κοντινό τουρκικό ραντάρ και έμαθαν ότι το «Πίρι Pέις» δεν θα βγει. Στις έξι και τέταρτο μας είπαν ότι όλα είχαν τελειώσει». Το «Πίρι Pέις» δεν βγήκε από τον Kόλπο του Ξηρού. Tα πράγματα έδειχναν ότι είχαν ηρεμήσει. O Ανδρέας Παπανδρέου εξέφρασε «συγκρατημένη αισιοδοξία». Mια εβδομάδα μετά την κρίση, δεν πετούσε τίποτε στον εναέριο χώρο.

    O Mίλτος θυμάται κι ένα ακόμα περιστατικό: «Hμέρα Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα απογειώθηκαν δύο Φάντομ από Σκύρο και έκαναν αερομαχία με δύο F-104 δικά τους. Kυβερνήτες ο Γιάννης κι εγώ. Tους “σκίσαμε” και επειδή έμειναν από καύσιμα πήγαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Tσίλι της Σμύρνης στα τουρκικά παράλια. O Γιάννης μού φώναξε να ακολουθήσω. Eπιασε κλειστό σχηματισμό τον ένα κι εγώ τον άλλο και φτάσαμε μέχρι την τελική φάση προσγείωσης. Kάναμε «touch and go» (άγγιγμα και απογείωση) στο τουρκικό αεροδρόμιο!

    Aμέσως φύγαμε, περάσαμε χαμηλά από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου και σηκώθηκε όλη η αεροπορία τους να μας κυνηγήσει. Tο ραντάρ της Mυκόνου φώναζε σαν τρελό. Hταν ο Θύμιος που κατάλαβε τι έγινε. Tότε πετάξαμε υπερηχητικά από όλα τα χωριά τους. Πετούσαμε πολύ μα πολύ χαμηλά κάπου στα 10 με 15 μέτρα και… ισιώσαμε όλα τα τζάμια. Mέχρι σήμερα ήταν ένα μυστικό που κρατήσαμε επτασφράγιστο από το 1987 τα άτομα του σχηματισμού. Eχουν περάσει χρόνια, μπορείς να το γράψεις».

    Τότε που οι Αξιωματικοί έγραφαν στα QQ τους τον τσαμπουκά των Τούρκων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/13 11:08

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Πως μαθαίνουμε για κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ;
    Με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου, κάθε έξοδο, έργων, ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ή οποιασδήποτε ΔΑΠΑΝΗΣ, τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ! ΄Ετσι, ο κάθε ένας μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
    Γιώργο Παπανδρέου,
    υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για Όσα ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/13 11:09

    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα.
    Τι κάνει η Δικαιοσύνη;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια
    Το κύμα των διορισμών
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.

    Ο ΠΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΘΥΜΑΤΑΙ..ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/13 11:09

    ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ;
    Γράφει ο Ν Βράχος 24.4.13
    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.
    * ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει. Ο αγώνας του που ήταν ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!! Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη;
    Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;
    • Αν, ο Σαμαράς, μιλούσε και αποκάλυπτε την αλήθεια για την οικονομία, όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, Ή !!! έμπαινε στην κυβέρνηση συνεργασίας και δεν την πολεμούσε από την πρώτη..ημέρα, από την πρώτη… στιγμή, θα είχανε αποφευχθεί όλες οι συνέπειες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που έκανε μέχρι σήμερα τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός..;
    Θα είχε επιτύχει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ(Ι), το οποίο είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της κρίσης, διότι αν δεν υπήρχε κρίση, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να δανειστούμε; Οπότε θα είχαμε ένα δρόμο δύσκολο μεν αλλά ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...!
    Για ποιο λόγο να δανειστούμε αν όλα ήταν εντάξει;
    * Γιατί ο Βενιζέλος της κακίας, της μοχθηρότητας, του κόμπλεξ και της πολιτικής ανικανότητας, ήθελε « πάσει θυσία», να υπονομεύσει τον Πρόεδρο του Πασόκ και Πρωθυπουργό στην πιο κρίσιμη και καθοριστική προσπάθεια για την αποφυγή της χρεωκοπίας , που υπερίπτατο των Ελληνικών εδαφών και αμαύρωνε αγώνες και θυσίες.
    * Γιατί ο Τσίπρας της αλλοφροσύνης και του κομματικού «ερωτισμού»… έκαψε την Ελλάδα, υπονόμευσε την οικονομία (κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) ,επιχείρησε να υποβαθμίσει και πολιτειακές, κυβερνητικές, θεσμικές και κάθε είδους έννομη σχέση προκειμένου οι παραπολιτικοί του..ΤΑΛΙΠΑΝ να περιχαρακώσουν και να «ναρκοθετήσουν» κάθε γραμμή Εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας. ΄Ηθελε και αυτός… εξουσία και κυβερνητικό «λόγο»; Αλλά τι μπορούν να προσφέρουν οι κομματικοί δυνάστες μιας εποχής που ΜΟΝΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ παρήγαγε;
    * Και «έπρεπε» να συμπεριφερθούν τόσο ΑΘΛΙΑ και πρόστυχα στο Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε τα πάντα για τη σωτηρία της Ελλάδας μας; Δεν υπάρχει ίχνος!..ανθρωπιάς; Τι πιστεύουν ότι θα διαφεύγουν διαρκώς πίσω από το κομματικό πέπλο της πόλωσης και της τύφλωσης;
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/4/13 11:10

    ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ!
    ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1978...
    Π. Μολυβιάτης :
    «Μίλησα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και του είπα:
    «Κύριε πρόεδρε, το ‘Χόρα ’ μπήκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, κάνει έρευνες και επομένως μπαίνουμε σε κρίση με την Τουρκία».
    Ο μακαρίτης Παπανδρέου μού απάντησε:
    «Ο πρόεδρος νομίζει ότι πρέπει να εγκαταλείψω την περιοδεία μου και να επιστρέψω;»
    Του είπα: «Κύριε πρόεδρε, αυτό είναι θέμα δικό σας.
    Όταν αποφασίσετε να επιστρέψετε θα σας ενημερώσει πλήρως ο ίδιος ο πρωθυπουργός».
    28 Μαρτίου 1978:
    =============
    Το «Σισμίκ » συνοδευόμενο από τουρκικό πολεμικό πλοίο βγαίνει από τα Δαρδανέλια. Αυτή ήταν η μόνη επαφή που εγένετο μεταξύ πρωθυπουργού δι ’ εμού και του Ανδρέα Παπανδρέου για το επεισόδιο.
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου γύρισε από τη Θράκη μετά δύο ημέρες και ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό.
    Το σύνθημα “βυθίσατε το Χόρα ” το είπε ενόσω βρισκόταν στη Θράκη, χωρίς καμία προσυνεννόηση , χωρίς καμία επαφή με τον πρωθυπουργό». enet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/4/13 14:59

    re xamene Pasoko ergolavia to phres kai grafeis kai apantas apo monos sou.Em Pasokos den eisai dhladh lamogio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/4/13 19:00

    Μπραβο ρε φίλε έτσι ωραία που τα γράφεις να μαθαίνουμε τι μας κρύβουν οι φασιστοκουμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *