ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι χουντικοί ξαναϊδρύουν την ΕΠΕΝ κι ετοιμάζονται για ολομέτωπη σύγκρουση με την Χρυσή Αυγή!

Στην “επέτειο” του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, όσοι από τους πρωταγωνιστές της χούντας βρίσκονται ακόμα στη ζωή, οι νοσταλγοί και οι υποστηρικτές τους, συγκεντρώθηκαν, χθες, στο ξενοδοχείο “President”. Αυτή η σύναξη όμως, δεν θα ήταν όπως οι άλλες. Όχι επειδή παρόντες ήταν το «πρωτοπαλίκαρο του Ιωαννίδη», ο πρωταγωνιστής του “πραξικοπήματος της πιτζάμας”....
Παρασκευάς Μπόλαρης, η σύζυγος του δικτάτορα, Γιώργου Παπαδόπουλου ο Αριστείδης Δημόπουλος (υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας επί χούντας και πρώην ευρωβουλευτής της ΕΠΕΝ), καθώς και ο ξάδελφος του Παπαδόπουλου, Άγγελος Παπαθάνου, ο οποίος ήταν και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, αλλά και ο Αγαθαγγέλου. Αλλά επειδή, όπως αποκαλύπτει η iTabloid, οι χουντικοί, 38 χρόνια μετά την έξοδό τους, ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τη δημιουργία κόμματος…

Σε κάποιους, η ιδέα αυτή προκαλεί ανατριχίλα. Στους χουντικούς, ανατριχίλα προκαλεί το σημερινό -αλλά και διαχρονικά- πολιτικό σκηνικό και ιδιαίτερα η Χρυσή Αυγή. Οι χουντικοί θεωρούν πως η Χρυσή Αυγή έχει “καπηλευτεί” τον εθνικιστικό χώρο, ότι είναι “μίασμα”, ότι σχετίζεται με τον εθνικοσιαλισμό, το ναζισμό που οι ίδιοι αποκηρύττουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ανάμεσα στους “οργανωτές” του κόμματος, βρίσκονται πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής που “αποσχίσθηκαν” από αυτή.

Στην «επέτειο» του Πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου λοιπόν, ο Παρασκευάς Μπόλαρης θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της «σύναξης» των χουντικών. Στο “President”, θα μαζευτούν όλοι οι νοσταλγοί, θα μιλήσουν, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα αναπολήσουν τα παλιά. Αυτό, βεβαίως, δεν θα είναι το «κυρίως πιάτο».

Στην εκδήλωση με το όνομα «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – τώρα δικαιώνονται» (με τη φωτογραφία του Γιώργου Παπαδόπουλου), κεντρικός ομιλητής στην προκλητική εκδήλωση θα είναι ο Παρασκευάς Μπόλαρης, ένας από τους αμετανόητους υπερασπιστές της χούντας και πρωτεργάτης του «κινήματος της πιτζάμας», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν και στενοί συνεργάτες του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου.

Για την εκδήλωση, έχει κυκλοφορήσει και αφίσα, στην οποία πρωταγωνιστεί –ποιος άλλος- ο Γιώργος Παπαδόπουλος με το «πουλί», τον φοίνικα με τη σκιά του στρατιώτη- το σύμβολο της Χούντας σε περιώνυμη θέση. Και ποιος θα είναι ο σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από το να… θυμηθούν τα «παλιά»;

Σύμφωνα με πληροφορίες της iTabloid, στην εκδήλωση, οι νοσταλγοί της χούντας κάνουν την πρώτη “επίσημη” συζήτηση για την ίδρυση κόμματος. Ο κεντρικός ομιλητής, Παρασκευάς Μπόλαρης “επικεντρώνει” στο πολιτικό έλλειμμα, στην έλλειψη ηγετών. Η «λογική» είναι η δημιουργία ενός κόμματος που θα είναι «μακριά» από τη Χρυσή Αυγή.

Με τα «βαριά» ονόματα των Χουντικών να το στηρίζουν, το υπό δημιουργία κόμμα θέλει να μετατραπεί σε εκφραστή του «αγνού» εθνικισμού στην Ελλάδα και να διαφοροποιηθεί από οποιαδήποτε «σκιά» σχέσεων με εθνικοσοσιαλισμό που «χρεώνει» στη Χρυσή Αυγή.

Άραγε λοιπόν, έφτασε η ώρα να το δούμε και αυτό;

Στην εκδήλωση της Κυριακής στο “President”, έχει προσκληθεί να πάει και η Δέσποινα Παπαδοπούλου. Η σύζυγος του δικτάτορα, Γιώργου Παπαδόπουλου. Στην πρόσκληση που της απεστάλη, η ίδια απάντησε πως θα είναι παρούσα, αν της επιτρέψουν βέβαια τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στα 75 της χρόνια, η Δέσποινα Παπαδοπούλου, δεν έχει χάσει λίγο από το «τσαγανό» της, όμως είναι φανερά καταβεβλημένη. Πλέον της είναι σχεδόν αδύνατο να περπατήσει, ενώ τα συνεχή προβλήματα υγείας της, την κρατούν μάλλον καθηλωμένη στο κρεβάτι, στο σπίτι της. Πάντως, μαθαίνουμε πως η σύζυγος του δικτάτορα δίνει «αγώνα», ώστε να καταφέρει να δηλώσει φυσική παρουσία στη «σύναξη» της Κυριακής, όπου κεντρικός πρωταγωνιστής, τιμώμενο πρόσωπο, έστω και μετά θάνατον, είναι ο σύζυγός της. Η ίδια, γενικότερα, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγει να μιλά για την επταετία, όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν. Δοθείσης της ευκαιρίας όμως…
planet-greece.blogspot.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/4/13 17:51

    Τι χτεσινή εχπομπη του Τράγκα για τους χουντικούς την είδατε ρε ?
    Ακόμα και όταν εφυλακίσθησαν οι αλήτες προδότες πραξικοποιιματίες χουντικοί και μες στη φυλακή ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΑΝ είχαν θέρμανση, τηλεορασίτσσα, aicondition, ακόμα και σε΄ξ κάνανε !!

    Είπαμ εη Δημοκρατία εχει μωρέ τα δικά της αλλά η ΧΟΥΝΤΑ είναι ο,τι χειρότερο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !

    Μαλάκας Ημιμαθείς ζώα γελάδια προοουβατινες !

    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ

    ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ή ΝΕΟΝΑΖΙ ?

    Βρε δε γα*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/13 20:23

      Αυτό για το σεξ που το ξέρεις? Για να είσαι σίγουρος, εγώ .βλέπεις σε πιστεύω, μάλλον εσένα θα πηδούσαν. Μπράβο! Εκανες και κάτι χρήσιμο στην ζωή σου......!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/13 19:33

    αδερφε εσυ μαλλον πασοκτζης εισαι η με τον αλεξη τον προοδευτικο.....καταχαζε.....!!!
    αυτος ειναι ο πονος ο δικος σου??αν ειχαν τηλεοραση και air cool στη φυλακη??
    ρε παρτε το χαμπαρι μονο μια χουντα θα μας σωσει.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/13 19:41

    Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ…
    Είναι παράδοξο, που βρέθηκε τόσος φασισμός, τόσος φανατισμός τόσο έγκλημα στο βόρεια Ελλάδα. Παρακολουθούμε έκπληκτοι ότι εφτά στα δέκα εγκλήματα γίνονται από το Βόλο και πάνω. Εκεί ‘’κατασκήνωσαν’’ όλοι όσοι εκδιώχτηκαν από τον Πούτιν. Έτσι όλοι σχεδόν οι Ρωσο-τουρκο-πόντιοι έγιναν ‘’Ελληνες’’’…εθνικόφρονες. Έκει υπήρχαν οι απόγονοι του εμφυλίου και τους ..μπόλιασαν στο κλίμα της περιοχής. Το σχέδιο πέτυχε πλήρως. Το έγκλημα θα έφερνε χρήμα.
    Εκεί τους υποδέχθηκε, η ΜΑΦΙΑ της Θεσσαλονίκης, που χρόνια τώρα "ποντiο-κυβερνούσε" ! με τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ παράνομες "ελληνοποιήσεις",’’ λευκούς γάμους’’ ανθρώπων που δεν είχαν ούτε ..ακούσει την λέξη Ελλάδα. Έτσι ο φασιστο-ποντιακός "ελληνισμός", δημιούργησε την νέα εποχή Κοτζαμάνη στην βόρεια Ελλάδα. Αυτός ο σκληρο-φασιστικός συρφετός, μπήκε στην υπηρεσία των χουντονταβατζήδων ΧΡΥΣΑΛΗΤΩΝ της περιοχής. Άσπρη σκόνη και άσπρη σάρκα φέρνουν πολύ χρήμα και έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/14 17:41

      Είσαι τρόμπας τεραστίων διαστάσεων. (Αλλιώς χοντρομαλάκας)

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/13 19:42

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ
    Αυτό που έγινε στη Μανωλάδα , είναι η καλλίτερη απόδειξη του τι σημαίνει φασιστικό έγκλημα. Ο φασισμός δεν έχει πρόσωπο, δεν έχει ηθική. Είναι η χειρότερη μορφή απανθρωπιάς, ανισότητας, ρατσισμού και ανηθικότητας. Είναι το πληρωμένο έγκλημα. Είναι η ηδονή του αίματος.
    Αυτοί είναι οι φασίστες, οι ναζιστές, οι εθνικιστές οι απάτριδες.. Αδίστακτα εξαμβλώματα απανθρωπιάς που πληρώνονται για να σκοτώσουν ! που εκτελούν εντολές, που κλείνουν ‘’συμβόλαια θανάτου’’
    Ελληνίδα μάνα, πρόσεξε τα παιδιά σου. Μη διστάζεις να του πεις την αλήθεια. Ο φασισμός μπορεί να τα μετατρέψει σε βαποράκια ναρκωτικών, σε νταβατζήδες, σε φονιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/13 20:10

      Η βλακεία αν ήταν ποινικό αδίκημα η μισή Ελλάδα έπρεπε να ήταν φυλακές

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/13 20:17

      Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με την επανάσταση της 21 Απριλίου? Ναρκωτικά και έγκλημα ήταν άγνωστα τότε. Αυτά που λές ανθισαν μετά

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/4/13 19:43

    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θα μας σώσει από τους φασίστες
    Γνωρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι στις τάξεις της χρυσής αυλής συνυπάρχουν ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ φυγόδικοι και μη, θρασύδειλα υποκείμενα που χτυπούν γυναίκες, που μαχαιρώνουν (νόμιμους ή μη) μετανάστες, που τραμπουκάρουν αστέγους, που κοροϊδεύουν απόρους, που πωλούν ναρκωτικά έξω από Γυμνάσια και Λύκεια, που εκβιάζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων, που διαπράττουν ληστείες και διαρρήξεις, που πραγματοποιούν κατά παραγγελία εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς, που ασκούν ψυχολογική βία για εξαγορά συνειδήσεων, σε μαθητές και γονείς με ..κάθε τρόπο !
    Αυτό το ‘’κύκλωμα’’ της βρωμιάς, της παρανομίας και της δυσφήμησης της Ελλάδας ξέρουν ότι θα σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ να υπάρχει .
    Θα ‘’γυρίσουν’’ στο 0,3 % όταν έλθει ο Γιώργος, και οι Έλληνες γονείς θα ηρεμήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/13 13:37

      ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ... Ο 'ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ' Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ 'ΤΣΕΦΡΥ' ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ
      ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΜΑΛΙΣΤΑ 'ΨΕΥΔΟΖΕΪΜΠΕΚΙΕΣ' ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ
      ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ 'ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ' ΤΟ 'ΑΥΓΟΚΕΦΑΛΟ' ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ...

      'ΤΖΕΦΡΥ, ΣΙΜΙΤΗ, ΑΚΟΥΣΘΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΣΑ...!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/13 20:02

      Αυτα για τον Γιωργακη σοβαρα τζ λες η πλακα κάνεις? Μάλον πλάκα είναι

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/4/13 23:52

    Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ....Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!!!

    E ΡΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ....ΚΑΙ Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ, ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΠΙΣΙΝΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/10/13 19:33

    Μακάρι να είναι αλήθεια η δραστηριοποίηση της ΕΠΕΝ. Για εσάς που βρίζετε δημοκρατικότατα ένα έχω να πω. Πως κρίνετε έτσι μια κατάσταση που δεν ξέρετε? Προσπαθήστε να ενημερωθείτε αντικιμενικά και εφ όσον γίνει αυτό συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/10/13 19:55

    Στήν εποχή της επταετίας δεν υπήρχαν μνημόνια ούτε τοκογλύφοι. Κοιμόμασταν με ανοιχτές τις πόρτες.εγκληματικότητα στο μηδέν. Ουρές στα νοσοκομεια ούτε για αστείο. Οποιος ήθελε να δουλεψει εβρισκε δουλειά αμέσως. Ο ΟΑΕΔ δεν ηυαν υπηρεσία καταγραφης ανέργων αλλά υπηρεσία εύρεσης εργασίας. Αυτά και άλλα άπειρα επιτέυγματα δεν σβήνουν με ανόητες βρισιές και βλακώδη περι ρωσοπονυιακής μαφίας. Αραγε νοήμονες επαγγελματίες υβριστές πως φταίει η επταετία για φαινόμενα, ίσως υπαρκτά, που πιθανόν έγιναν τριάντα χρόνια μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/10/13 06:35

    Πράγματι εχεις δίκιο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/11/13 08:32

    Ζητω η 21 Απφιλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/1/15 03:07

    Ο ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΤΖΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΑΠΕΡΝΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ΒΛΕΠΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΔΙΕΡΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΩΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ ΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΟΙ ΔΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΙΦΙΩ ΛΑΛΑΩ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/12/15 10:27

    Η βλακεία είναι άπειρη. Αυτό φαίνεται από το κείμενο που προηγήθηκε. Χωρίς επιχειρήματα χωρίς ειρμό χωρίς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/6/16 19:45

    Ζήτω η 21η Απριλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/11/16 10:37

    Μακάρι να ζούσε ο αρχηγός. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει ποτέ να χάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/11/17 17:57

    Δυστυχώς δεν δραστηριοποιοίθηκε το κόμμα μας. Μακάρι να μπορέσουμε να το ξαναφτιάξουμε. Ξέρω πολλούς που το θέλουν και είναι πρόθυμοι να συνδράμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *