ροή ειδήσεων

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ορκιστήκατε σαν Αξιωματικοί να υπερασπίζεστε τη πατρίδα!!! Η ευθύνη σας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Θα κλάψουμε νέες χαμένες πατρίδες!!! Δεν φοβάστε την Ιστορία;;;; Δεν φοβάστε τη Δικαιοσύνη του λαού;;;;; ...

Προς: Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων

Θέμα: Κατάργηση των Σωμάτων Στρατού:
-----------------------------------------------------
Αποδεχόμενοι τη κατάργηση και διάλυση των Α! & Β!
Σωμάτων Στρατού, που εδρεύουν στη Μακεδονία μας, αλλά και άλλων μονάδων, πέσατε στη παγίδα των Σιωνιστών δοσίλογων πολιτικών, και των Σιωνιστικών «Ελληνικών;;;» «δεξαμενών σκέψεως» (Think Tanks). ΕΛΙΑΜΕΠ & ΙΣΤΑΜΕ τα λένε τα ΜΜΕ. Έτσι θέτετε σε άμεσο κίνδυνο την εθνική άμυνα και ασφάλεια της χώρας, ενώ οι Βαλκάνιοι εχθροί μας εξοπλίζονται!

Τα σχέδια και προγράμματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (Rothschilds,Rockefellers, Soros, κ.λ.π.),
είναι να δώσουν την Ελληνική Μακεδονία, στα Σκόπια, ώστε να ιδρύσουν το Μακεδονικό κράτος, υπό Σλαβική διοίκηση των Σκοπίων, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, ώστε αργότερον, να κατοικήσει εδώ ο «περιούσιος και εκλεκτός λαός του Θεού»…Πάντα μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι,
με αφορμή την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί, να διαμελίσουν τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.
Ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό κυρίας Μπενάκη!............

Εσείς τώρα, αποδεχόμενοι τη διάλυση και κατάργηση των σωμάτων Στρατού που εδρεύουν στη Μακεδονία μας, στην ουσία αφοπλίζετε τη Μακεδονία μας, ώστε να είναι εύκολο το έργο του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, να αποκόψει τη Μακεδονία μας, από το κεντρικό κορμό της Ελλάδος, και να την ενσωματώσει στα Σκόπια, ιδρύοντας έτσι το νέο κράτος, με το όνομα, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», για να κατοικήσουν οι «περιούσιοι», όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου.
Δεν βλέπετε το ΝΙΜΙΤΣ;;; το πηγαίνει σιγά-σιγά…..

Το ίδιο λάθος έκαναν και οι τότε αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί, και απέσυραν τη Μεραρχία από τη Κύπρο, με αποτέλεσμα να «μπουκάρουν» οι Τούρκοι μέσα στο νησί.
Το ίδιο σφάλμα από αφέλεια και επιπολαιότητα διαπράττετε και Υμείς σήμερον, αφοπλίζοντας και αποστρατικοποιώντας τη Μακεδονία μας.
Oi πολιτικοί κατάντησαν πιόνια της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και μαριονέτες του υπαλλήλου των δανειστών Tomsen.

Οι πολιτικοί εκείνοι που εισηγούνται τέτοια μέτρα είναι απλώς δοσίλογοι, εφιάλτες, ανθέλληνες και προδότες!!!

Καλά οι πολιτικοί, είτε είναι αφελείς, είτε προδότες, είναι πιστοί στα αφεντικά τους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εσείς όμως γιατί αποδεχθήκατε αυτά τα σχέδια, με τη δικαιολογία της «Νέας δομής των Ενόπλων Δυνάμεων» και «Εκσυγχρονίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις»;;;
Όταν τα άλλα κράτη ετοιμάζονται για παγκόσμιο πόλεμο, εμείς
αφοπλίζουμε το στρατό!! Τρελοκομείο η Ελλάς!!!

Τώρα που η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα σύνορά μας στο Αιγαίο, σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης του 1923, (βλέπε δηλώσεις Νταβούτογλου), εσείς διαλύετε τις ένοπλες δυνάμεις, «των προδοτών πολιτικών ρήμασι πειθόμενοι».
Αυτό είναι ή δεν είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;
Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά τα σχέδια είναι παγίδα, για να
τελειώσουν οι Σιωνιστές εχθροί μας, την Ελλάδα μας;;;;
Ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό κυρίας Μπενάκη προς Παπούλια!!
Καλά οι εφιάλτες πολιτικοί προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα Σιωνιστικά αφεντικά τους, δεν λογαριάζουν τίποτε.

Οι προϊστάμενοί Σας εφιάλτες πολιτικοί, είναι μαριονέτες του
Rothschild, από τον οποίον αντλούν τη δύναμή τους.

Εσείς όμως τι κάνετε;;;; Εσείς ορκιστήκατε σαν Αξιωματικοί να υπερασπίζεστε τη πατρίδα!!! Η ευθύνη σας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Θα κλάψουμε νέες χαμένες πατρίδες!!! Δεν φοβάστε την Ιστορία;;;; Δεν φοβάστε τη Δικαιοσύνη του λαού;;;;;

Μετά τιμής

Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Αρθρογράφος εφημερίδων και Διαδικτύου.

Y.Γ. Από τη λέσχη BILTERBERG αποφασίστηκε ο διαμελισμός της Ελλάδος.

Βλέπε εφ. «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 27/04/13

Κοινοποίηση: Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Θεσσαλονίκης


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/4/13 20:20

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ ΘΑ ΚΡΕΜΆΣΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/13 21:03

    Καλά, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, τι κάνει? Πως και δεν έχει πιάσει το βούρδουλα να τους κάνει όλους μαύρους στο ξύλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/13 21:08

    ΝΑΤΟ= CΙΑ= ΠΡΟΔΟΣΙΑ=ΧΟΥΝΤΑ....ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ !!!
    =========================
    ΣΤΙΣ 20 Ιουλίου 1974,ο εθνικός προδότης, ο νέος ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ο σχιζοφρενής Γεώργιος Παπαδόπουλος και η ..Μεσσαλίνα ( ;), "ΚΑΛΟΥΝ" τους Τούρκους και τους παραδίδουν την ΚΥΠΡΟ !
    Η προδοτική αμερικανοκίνητη χούντα της Ελλάδας, εκτέλεσε το σχέδιο των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ. Το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.
    Το καθεστώς του εγκάθετου Ιωαννίδη είχε συμφωνήσει από τις αρχές του 1974 για το πραξικόπημα για την ανατροπή του Μακαρίου. Εκείνο, το οποίο στις κρυπτογραφημένες συνομιλίες αναφερόταν με την κωδική ονομασία «Κόκα Κόλα»!

    Η τελική απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη που έγινε, με πρωτοβουλία “της παρθένας”, του Δ. Ιωαννίδη, στο σπίτι του σταλμένου από τις ΗΠΑ «πρωθυπουργού» Ανδρουτσόπουλου και με τη συμμετοχή του «Προέδρου Δημοκρατίας» του καθεστώτος Φ. Γκιζίκη, καθώς και του αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Μπονάνου.

    Οι Αμερικανοί αποκοίμιζαν τη χούντα διαβεβαιώνοντας ότι “οι Τούρκοι δεν επρόκειτο να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, για να εισβάλουν …«Το Νοέμβριο του 1973, ένα αντιπραξικόπημα στον εσωτερικό κύκλο των πραξικοπηματιών, ανατρέπει τον Παπαδόπουλο.

    Αντικαταστάτης του ο συνταγματάρχης Δημήτριος Ιωαννίδης, διοικητής της ΕΣΑ, βασανιστής, απόφοιτος αμερικανικής εκπαίδευσης σε αντιανατρεπτικές – αντιυπονομευτικές τεχνικές, και έμπιστος της CIA.

    Ο Ιωαννίδης αναθέτει την πρωθυπουργία στον Ελληνο-Αμερικανό Αδαμάντιο Ανδρουτσόπουλο, που κατέπλευσε στην Ελλάδα μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο ως επίσημος υπάλληλος της CIA, κάτι που ο ίδιος ουδέποτε απέκρυψε, πολλές φορές μάλιστα κομπορυμονευόταν γιαυτό.

    Οκτώ μήνες αργότερα, το καθεστώς Ιωαννίδη ανατρέπει την κυβέρνηση της Κύπρου. Η Τουρκία εισβάλει στην Κύπρο, ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ του τρελού προδότη, έχει γυρίσει στην Ελλάδα, και τα απόνερα προδοσίας, της εισβολής και κατοχής εξαναγκάζουν τους στρατιωτικούς να παραχωρήσουν την εξουσία πάλι στους πολιτικούς. Ο χουντικός εφιάλτης τερματιζόταν…

    Μεγάλο μέρος της πραγματικής ιστορίας και της αμερικανικής ανάμειξης στο πραξικόπημα του 1967 και τα επακόλουθα (τουρκική εισβολή στην Κύπρο) ίσως δεν αποκαλυφθούν ποτέ. Μια και η δίκη των πρωτεργατών της Κυπριακής τραγωδίας δεν θα γίνει…».[(Απόσπασμα από το βιβλίο KILLING HOPE του William Blum 1995.-Κεφάλαιο Ελλάδα 1964-1974. (σελίδα 221)].
    ΚΡΙΜΑ ! γιατί τότε οι εθνάρχες πιθανόν να γίνονταν..καμπινεδάρχες ! Όμως αυτή είναι η Χουντοφασιστοδεξιά.
    Κρύβει σαν τη γάτα το ΣΚΑΤΟ της στην άμμο παραμορφώνοντας την ιστορία.

    Σήμερα οι φονιάδες του Ελληνισμού ζητάνε και…ψήφο !

    Αυτοί είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ.

    Παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους και…μιλάνε;

    Ξεπούλησαν την Ελλάδα και προκαλούν !

    Κατέκλεψαν και διέλυσαν την Εθνική οικονομία και"καμαρώνουν"...!

    ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΝΟ ΣΗΜΑ !

    Ελλάς Ελλήνων ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/4/13 21:10

    Ο φασισμός είναι ζήτημα... μοιρών
    Ο Χίτλερ ύψωνε το χέρι του κατά 90 μοίρες όταν χαιρετούσε, αλλά ο ίδιος το υψώνει κατά 75 μοίρες, για να χαιρετίσει όμως, όπως λέει, τον Απόλλωνα, τον θεό του Ηλιου.
    Αν και ισχυρίζεται ότι το Καταστατικό του κόμματός του δεν προβλέπει «επίσημο χαιρετισμό», εν τούτοις μέλη της Χρυσής Αυγής σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν τον φασιστικό χαιρετισμό και όλοι προφανώς ενθυμούνται την πορεία του σώματος των Βατραχανθρώπων (παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010), όταν οι δύο επικεφαλής τους - σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, μέλη της Χρυσής Αυγής - φώναζαν ρατσιστικά και εθνικιστικά συνθήματα.
    Αλλαξαν ακόμη και θρησκεία,
    προφανώς για να διεισδύσουν στην κοινωνία.
    Ως το 2002 πολλά δημοσιεύματα της Χρυσής Αυγής υμνούσαν το Δωδεκάθεο (που ταιριάζει με τον μύθο των αρίων φυλών), τον θεό Πάνα, ακόμη και τον... Εωσφόρο.

    Τα τελευταία χρόνια έκαναν στροφή 180 μοιρών και άρχισαν να γράφουν και να μιλούν για τη χριστιανική ορθοδοξία, για την ηθική που πρέπει να επικρατεί στον χριστιανισμό, και τα εγκαίνια των γραφείων τους άρχισαν πλέον να γίνονται με τις ευχές και το λιβανιστήρι παπάδων, μοναχών κτλ.

    Υπάρχουν όμως άλλες σταθερές που δεν πρόκειται να αλλάξουν, όπως η αντίθεσή τους στους ομοφυλόφιλους (τους «π...δες», όπως τους αποκαλούν) αν και, όπως λέγεται, υπήρξαν καταγγελίες για παιδοφιλία και ομοφυλοφιλία για ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής:
    «Ξέρετε πόσοι ομοφυλόφιλοι έχουν ψηφίσει ως τώρα και ΝΔ και ΠαΣοΚ; Εμείς την ομοφυλοφιλία τη θεωρούμε ανωμαλία» απαντά όταν ερωτάται σχετικά ο ηγέτης του κόμματος που θεωρεί «κατακριτέες πράξεις» τόσο την ομοφυλοφιλία όσο και την παιδοφιλία. Και σταματά αμέσως τη συζήτηση εδώ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/4/13 21:12

    Όταν τα Ελληνικά Phantom έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από τα τζαμιά της Σμύρνης

    Στις 19 Mαρτίου του 1987, το «Πίρι Pέις» πλέει από το στενό της Iμβρου προς το Aιγαίο συνοδεία δύο πολεμικών πλοίων. Kινείται εκτός χωρικών υδάτων, κοντά στη Λήμνο, τη Σαμοθράκη, τον Aθω και τη Σκύρο για να πραγματοποιήσει έρευνες...
    Oι Tούρκοι δηλώνουν ότι η υφαλοκρηπίδα είναι δική τους μέχρι τα μέσα του Aιγαίου.
    O Aνδρέας Παπανδρέου αποφασίζει ότι «θα αντιδράσουμε δυναμικά». O τουρκικός στόλος συγκεντρώνεται στον Eύξεινο Πόντο. Hταν ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Mαρτίου.
    Στο Eθνικό Kέντρο Eπιχειρήσεων στο τρίτο υπόγειο του υπουργείου Eθνικής Aμυνας έχει σημάνει συναγερμός. Aποφασίζεται κινητοποίηση όλων των δυνάμεων. Στα νησιά και στη Θράκη διατάσσεται γενική επιστράτευση. O ελληνικός στόλος έσπευσε στις επίμαχες θαλάσσιες περιοχές. Oι φάκελοι με τα σχέδια φεύγουν και παραλαμβάνονται από τους διοικητές όλων των Mονάδων.
    «Γράψε ότι ο Mίλτος εκείνη τη νύχτα είχε τέσσερις βόμβες για πάρτι του “Πίρι Pέις”», λέει στο «Eθνος» πιλότος των Φάντομ. «Nα το γράψεις. Tο χρωστάμε σε όλους αυτούς που χαιρέτησαν τα παιδιά τους εκείνο το βράδυ και έφεραν παπά να μεταλάβουν». O Mίλτος καταθέτει από πρώτο χέρι τη μαρτυρία του:

    «Tο “Πίρι Pέις” είχε βγει με τέσσερα συνοδευτικά πλοία. H Πολεμική Αεροπορία είχε σχεδιάσει αποστολή με 70 αεροσκάφη. H σχεδίαση είχε γίνει από τον αρχηγό ATA. Οι διοικητές των Mοιρών από όλη την Ελλάδα λίγο πριν νυχτώσει στις 26 Mαρτίου πήγαν στο ATA στη Λάρισα με αεροπλάνα και παρέλαβαν τα σχέδια σε σφραγισμένους φακέλους. Στις έξι το πρωί θα βυθίζαμε τον στολίσκο. Το KYΣEA το είχε εγκρίνει. Άλλα 40 αεροπλάνα ήταν έτοιμα για απογείωση, προκειμένου να κάνουν αναχαίτιση. Για εμάς ήταν πόλεμος, το είχαμε πάρει απόφαση.

    Στις τρεις και μισή τα ξημερώματα μπήκαμε στα αεροπλάνα, βάλαμε μπροστά και περιμέναμε. Ήμασταν δεμένοι στο κόκπιτ και δεν μιλούσαμε. Δεν είχαμε καρδιοχτύπι, απλά δεν μιλούσαμε. Ήμασταν πολύ ήρεμοι. Λέγαμε, επιτέλους, ας γίνει. Τα αεροπλάνα θα συναντιόνταν σε συγκεκριμένο σημείο και ύστερα… όποιον πάρει ο χάρος. Σε 2,5 λεπτά θα τελείωναν όλα. Αν απογειωνόμασταν, δεν υπήρχε επιστροφή. Τελικά στις έξι παρά τέταρτο το πρωί υπέκλεψαν τηλέφωνο από το κοντινό τουρκικό ραντάρ και έμαθαν ότι το «Πίρι Pέις» δεν θα βγει. Στις έξι και τέταρτο μας είπαν ότι όλα είχαν τελειώσει». Το «Πίρι Pέις» δεν βγήκε από τον Kόλπο του Ξηρού. Tα πράγματα έδειχναν ότι είχαν ηρεμήσει. O Ανδρέας Παπανδρέου εξέφρασε «συγκρατημένη αισιοδοξία». Mια εβδομάδα μετά την κρίση, δεν πετούσε τίποτε στον εναέριο χώρο.

    O Mίλτος θυμάται κι ένα ακόμα περιστατικό: «Hμέρα Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα απογειώθηκαν δύο Φάντομ από Σκύρο και έκαναν αερομαχία με δύο F-104 δικά τους. Kυβερνήτες ο Γιάννης κι εγώ. Tους “σκίσαμε” και επειδή έμειναν από καύσιμα πήγαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Tσίλι της Σμύρνης στα τουρκικά παράλια. O Γιάννης μού φώναξε να ακολουθήσω. Eπιασε κλειστό σχηματισμό τον ένα κι εγώ τον άλλο και φτάσαμε μέχρι την τελική φάση προσγείωσης. Kάναμε «touch and go» (άγγιγμα και απογείωση) στο τουρκικό αεροδρόμιο!

    Aμέσως φύγαμε, περάσαμε χαμηλά από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου και σηκώθηκε όλη η αεροπορία τους να μας κυνηγήσει. Tο ραντάρ της Mυκόνου φώναζε σαν τρελό. Hταν ο Θύμιος που κατάλαβε τι έγινε. Tότε πετάξαμε υπερηχητικά από όλα τα χωριά τους. Πετούσαμε πολύ μα πολύ χαμηλά κάπου στα 10 με 15 μέτρα και… ισιώσαμε όλα τα τζάμια. Mέχρι σήμερα ήταν ένα μυστικό που κρατήσαμε επτασφράγιστο από το 1987 τα άτομα του σχηματισμού. Eχουν περάσει χρόνια, μπορείς να το γράψεις».

    Τότε που οι Αξιωματικοί έγραφαν στα QQ τους τον τσαμπουκά των Τούρκων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/4/13 01:03

    Μας τα εχεις κανει τουμπανο αρχηγε! Μας εχεις κουρασει με τα ιδια και τα ιδια αναδημοσιευσε και τιποτα καινουργιο.Με τα κειμενα που βαζεις και ξαναβαζεις, το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι σε πληρωνουν να παρακολουθεις τις δημοσιευσης και να κανεις προπαγανδα η εισαι κανενας δημοσιος υπαλληλος που τα ξυνει ολη μερα στην υπηρεσια του και ποσταρει απο ενα υπολογιστη.Μη φοβασαι και ο κοσμος πια ξυπναει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *