ροή ειδήσεων

Η Θεσσαλονίκη "έφαγε" την πρωτιά από τη Ρόδο στις σχολικές εκδρομές

Μπορεί μέχρι σήμερα η Ρόδος να βρισκόταν στην κορυφή των προτιμήσεων μαθητών, λόγω και των πενθήμερων εκδρομών...που πραγματοποιούνται στο νησί, ωστόσο, φέτος η Θεσσαλονίκη... πήρε κεφάλι! Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και τουριστικός πράκτορας, Μιχάλης Ζορπίδης, κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου για το 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη, η Θεσσαλονίκη είναι ο πρώτος προορισμός για σχολεία. Μάλιστα, όπως είπε, φέτος ήρθαν στην πόλη 7500 μαθητές από όλη τη χώρα.
thestival


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/4/13 19:56

    Ε λογικό ήταν ότι κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλά άλλα μέρη στην Ελάδα κλάσης ανώτερα από τη Ρόδο. Και πολύ άργησαν να το καταλάβουν τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/13 22:37

    μπραβο μας...τι καταντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/13 00:03

    Η Ρόδος εκτος από τα αθλια κέντρα διασκέδασης και τις μπόμπες, δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει στους μαθητές. Και αν νομίζουν μερικοί ότι οι μαθητές ενδιαφέρονται για ξεναγήσεις και παραδοσιακούς χορούς είναι πολύ γελασμένοι. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πρωτεύουσα του πολιτισμού να είναι η Θεσσαλονίκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nosto file phgaine gia ypno... afou les kati apla gia na fereis antirisei.... osoi exoun erthei rodo gia 5hmeres h na spoudasoun den theloun na fygoun... ante kalhnyxta twra.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/13 17:57

    Για ποίους μαθητές μιλάτε ρε παιδιά? ακόμα θυμάστε εποχές ιπποδρόμιο, hiway, laskala κτλ κτλ??? πανε αυτές οι εποχές...τις πέθαναν με τις απληστίες τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/4/13 03:00

    Ουστ φαγωμπινέδες ροδίτες!!!Τα παιδιά προτιμούν Θεσσαλονίκη γιατί ξέρουν να κάνουν σωστές επιλογές και πέρα απο την άκρως καλύτερη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα προσφέρει πολιτισμό, ομορφιά, ανθρωπιά, καλό φαγητό και πάνω απο όλα επιλογές!!! ΦΘΗΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!! και όχι greek tzatziki και tourist attractions που το μόνο που έχουν ως σκοπό είναι να ξεζουμήσουν τον τουρίστα!!! Δεν ντρεπόσαστε λίγο... Επίσης ακούω για σμαραγδένιες παραλίες, απέραντο πράσινο και καλή φιλοξενία...!! Που είναι γαμλω το κέρατο σας οι σμαραγδένιες παραλίες...??? έχω γυρίσει το νησί ΜΟΥ 6 φορές και πηγαίναμε σε κάθε κολπίσκο σε κάθε γκρεμό μπάς και βρούμε αυτο το γαλανό της Καραιβικής που το βλέπεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα... Που είναι ρε ξεφτίλες??? έχετε βγεί προς τα έξω να δείτε τι σημαίνει νερό καραιβικής??? Έχετε βγεί απο το καβούκι σας να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματική παραλία??? Το αλλό πάλι με το απέραντο πράσινο...? Τα μισά είναι καμμένα ενώ όλη η ανατολική ακτογραμμή της Ρόδου που είναι η πιό διάσημη είναι τιγκα στην ξεραϊλα και στην πέτρα σε χρώμα σκατί... Εντάξει πήγαμε στις πεταλούδες ώραίο δασάκι αλλά σε σχέση με το μέγεθος της Ρόδου είναι το απόλυτο τίποτα... Ρε έχετε πάει στην Σκιάθο???? Στην Κρήτη???? Στην Θάσο???? Στην Κέρκυρα??? ΟΧΙ....!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΤΟΠΟ!!!!

    Απο έναν κοσμογυρισμένο Ροδίτη που ντρέπεται για την καταγωγή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *