ροή ειδήσεων

Ο... αγκαλίτσας κλέφτης! Έπαιρνε αγκαλιά τα θύματά του και τους άδειαζε τις τσέπες!

O λόγος για έναν 17χρονο που συνελήφθη στην Πάτρα και μέχρι τώρα, έχουν εξιχνιαστεί από την Αστυνομια μια ληστεία και δεκατέσσερις κλοπές σε πεζούς! Για αυτό το τελευταίο, τις κλοπές στους πεζούς δηλαδή, ο δράστης είχε μια... ξεχωριστή μέθοδο....

Ο 17χρονος συνελήφθη χθες το βραδύ, στη Πάτρα. Αρχικά, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, του έκαναν σωματική έρευνα όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μικρή ποσότητα χασίς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 17χρονος το τελευταίο τετράμηνο είχε κάνει μια ληστεία και δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπής σε πεζούς στην Πάτρα.
Για τις κλοπές, ο 17χρονος επέλεγε κυρίως ηλικιωμένους άνδρες τους οποίους... αγκάλιαζε, αφαιρώντας ταυτόχρονα τα χρήματα από τις τσέπες τους!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας, που είχε εξαρθρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών τον περασμένο Νοέμβριο, αποτελούμενη από 11 Έλληνες οι οποίοι είχαν κάνει τα τελευταία δυο χρόνια περισσότερες από 70 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα και άτομα στη Πάτρα,
ενώ το περιουσιακό όφελος από τη δράση τους ξεπερνούσε τις 225.000 ευρώ!

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *