ροή ειδήσεων

Και σε εμπόριο όπλων ο Άκης Τσοχατζόπουλος; [ΕΓΓΡΑΦΟ]

ΔΕΙΤΕ: Το άκρως απόρρητο "non parer", με την ένδειξη "secret"
Tο άκρως απόρρητο νον παπερ που βρίσκεται στη δικογραφία για τον Άκη, και αποκάλυψε το spirospero.gr, απασχολεί κατά πληροφορίες....
την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία ερευνά, αν τέως υπουργός άμυνας εμπλέκεται και σε εμπόριο όπλων.

Και αυτό γιατί...

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που αναφέρεται στο αμερικανικό non paper, υπήρξε στενός συνεργάτης και φίλος, του Άκη Τσοχατζόπουλου, και επιπλέον, το άκρως άπορρητο αυτό έγγραφο, βρέθηκε στο γραφείο του πρώην υπουργού.

Το άκρως απόρρητο nonpaper

Το spirospero.gr, έχει στην κατοχή του έγγραφο - φωτιά που βρίσκεται μεσα στη δικογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλυ και το οποίο προαναγγέλλει την διακοπή πολεμικού υλικού από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα γιατί η μεταφορική εταιρία πουλάει τα όπλα σε τρομοκρατικές ομάδες την Μέσης Ανατολης.

Πιο συγκεκριμένα, το έγγραφο αναφέρει:

"Τον Ιούλιο τυ 1998, υπήρχαν σοβαρές ανησυχίες από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχεσεων της Αμερικανικής Γερουσίας, αναφορικά με την Hellenic American Lines σε τρίτες χώρες, από τις ΗΠΑ.

Οι ανησυχίες της επιτροπής πηγάζουν από πληροφορίες ότι άτομα που συνεργάζονταν με την HAL, φέρεται να ειχαν συνδεθεί στο παρελθόν με προσπάθειες προμήθειας οπλισμού για λογαριασμό τρομοκρατικών οργανώσεων της Μέσης Ανατολής.

Η επιτροπη, είχε προειδοποιήσει τo Αμερικανικό Υπ. Εξωτερικών ότι θα ανέστελλε την αδειοδότηση όλων των αποστολών οπλισμού που γνωστοποιούνται στο Κογκρέσο, έως ότου έληγε κάθε εμπλοκή της HAL.

Στην ίδια συνάντηση το State Department, είχε αποφασίσει να απαγαρεύσει αυστηρά τη χρησιμοποίηση της HAL για τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού Αμερικανικής προέευσης που πωλείται εμπορικά στην Ελλάδα.

Το State Department, ανταποκρινόμενο στις έντονες και μειωτικές πληροφορίες σχετικά με τη HAL διέταξε όλα τα Τελωνεία των ΗΠΑ, να σταματήσουν όλες τις αποστολές όπλων αμερικανικής προέλευσης μέσω της HAL, με ημερομηνία έναρξης ισχύος την 18 Νοεμβρίου

Διαβάστε όλο το Non paper, όπως ακριβώς μεταφράστηκε από το Υπ. Εξωτερικών







πηγή: spirospero.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/13 18:12

    Ο Ακης ???????????? Αποκλείεται τέτοια να έκανε ο Ακης και το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται. Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμένο ΔυΝαΤο . το ΠΑΣΟΚ ειναο ΕΔΩ , σα Γ@μουσε και σας Γ@μαει ακομα . Για αυτο συνεχίστε να ψηφίζεται ΠΑΣΟΚ , και συνεχίστε να ψηφίζεται Κουσουρνα ( υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο και θα ψήφιζε και τα άλλα), και συνεχίστε να ψηφίζεται το αλλο κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ Μαχαιριδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/13 22:19

    Ναι ρε καραγκιοζη θα τους ψηφιζουμε εχεις κανενα προβλημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/13 10:26

      Με κατι Καραγκιοζηδες σαν και εσενα ΝΑΙ έχω πρόβλημα .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/4/13 22:40

    Αλήθεια ! Απο ποια υπηρεσία προέρχεται το έγγραφο; Σε ποιον απευθύνεται;

    Μη ξεχνάτε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ του γράφοντος σε πλαστά έγγραφα και την τιμωρία του απο τον τότε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασίλη Κόκκινο.

    Πέντε χρόνια ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΣΕ στην Κύπρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/13 23:49

    Τελεσίδικη καταδίκη από το Εφετείο Αθηνών στον Σπ. Καρατζαφέρη,για συκοφαντική δυσφήμιση του Αρχιμ. Ιακώβου Γιοσάκη

    Ένοχος για δεύτερη φορά, κρίθηκε ομόφωνα σήμερα από το Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών, ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης και του επεβλήθη συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών χωρίς αναστολή, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της χρήσης πλαστού εγγράφου τα οποία τέλεσε σε βάρος του Αρχιμ. Ιακώβου Γιοσάκη, μέσω της τότε ειδησεογραφικής εκπομπής του "εκ-κεντρικό δελτίο" που προβλήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2005, από τον τηλεοπτικό σταθμό Extra Channel.
    Κόλαφος για τον κατηγορούμενο δημοσιογράφο ήταν η πρόταση της Εισαγγελέως Εφετών κ. Ελένης Καρακαμπούνα, η οποία, ζητώντας την ενοχή του, εξαπέλυσε πυρά εναντίον του για τον τρόπο με τον οποίο δημοσιοποίησε τους ψευδείς, στο σύνολό τους, ισχυρισμούς του σε βάρος του κληρικού, αναφέροντας μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά:
    «...ο κατηγορούμενος, προέβη δολίως στη δημοσιοποίηση των συκοφαντικών ισχυρισμών του σε βάρος του Αρχιμανδρίτη Γιοσάκη, χωρίς καν να διατηρήσει οποιαδήποτε επιφύλαξη, ή να επιδείξει στο ελάχιστο την επιβαλλόμενη εξιδιασμένη επιμέλεια που απαιτείτο στη συγκεκριμένη περίπτωση, για την εξακρίβωση της αναληθείας των ισχυρισμών του, όπως έχει κριθεί adhoc σε ανάλογες περιπτώσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όταν μάλιστα, τα όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του εγκαλούντος Αρχιμανδρίτη, είχαν ήδη κριθεί αμετακλήτως ως ψευδή από την δικαιοσύνη, γεγονός που ο ίδιος αναμφίβολα γνώριζε. Παρά ταύτα ο κατηγορούμενος διέδωσε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό αναληθή γεγονότα, ως αληθινά, χρησιμοποιώντας περαιτέρω και πλαστό έγγραφο, τελώντας σε πλήρη γνώση της πλαστότητας αυτού, με μόνο σκοπό να διασύρει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του κληρικού, χάριν της τηλεθέασης και του ιδίου προσωπικού του οφέλους."
    Το Δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, απέρριψε όλες τις ενστάσεις του, τον έκρινε ένοχο ως και πρωτοδίκως και του επέβαλλε την ανωτέρω ποινή των 25 μηνών χωρίς αναστολή, λόγω του βεβαρυμένου ποινικού του μητρώου.
    Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών, μετά από μήνυση του Αρχιμ. Ιακώβου Γιοσάκη, που είναι ο μόνος Κληρικός από όλους εκείνους στους οποίους είχε αναφερθεί προσωπικά ο εν λόγω δημοσιογράφος, παρουσιάζοντας το 2005, σειρά σκανδαλοθηρικών τηλεοπτικών εκπομπών με υποτιθέμενα σκάνδαλα Επισκόπων και Κληρικών της Εκκλησίας μας, συνταράσσοντας την κοινή γνώμη, που είχε το θάρρος και την τόλμη να στραφεί εναντίον του Σπύρου Καρατζαφέρη.
    Όπως τόνισε η ποινικολόγος κ. Σταυρούλα Ψύρρα, συνήγορος του π. Ιακώβου Γιοσάκη, μετά την ποινική καταδίκη του δημοσιογράφου, αναμένεται και η έκδοση απόφασης από τα Αστικά Δικαστήρια για αποζημίωση του Αρχιμανδρίτη, λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστη από την εν λόγω εκπομπή, το σύνολο της οποίας θα εκχωρήσει στην Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης, του Πατριαρχείου ΛΕΞΑΝΔΡΕΊΑΣ, προς ενίσχυση της εκεί Ορθόδοξης Ιεραποστολής.
    http://www.sotirioslogos.gr/index.php/ekklisia-tis-ellados/1645-2012-09-13-20-03-57
    Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ - Βουλή των Ελλήνων
    www.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd.../25101993.doc
    Μορφή αρχείου: Microsoft Word
    25 Οκτ 1993 – Άλλαξε η Ποινική Δικονομία, άλλαξε ο ποινικός νόμος. ... όπως και για την απονομή χάριτος και στον Σπύρο τον Καρατζαφέρη. ... Κόκκινος π.χ. κάνει μήνυση κατά του Καρατζαφέρη για περιύβριση ... τον είχαν στάσιμο, μόλις έβγαλε την καταδίκη, μετά 2-3 μέρες ή νωρίτερα, τον προήγαγαν σε Πρόεδρο Εφετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *