ροή ειδήσεων

Ρινγκ έκαναν την ΔΕΥΑΡ

Σε ριγκ μετατράπηκε η ΔΕΥΑΡ απο δυο...δυναμικές γυναίκες μερα μεσημέρι. Για να δούμε θα πει το... κατεστημένο τα πραγματικά αιτία Κε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΡ, που νομίζετε οτι ειναι... μαγαζάκι σας; Αν οχι θα τα πω εγω ο ιδιος. Ελπίζω να παρέμβει ο εισαγγελέας επιτέλους για ολα όσα γίνονται εκει μέσα απο τους... εκλεκτούς του Κουσουρνα και οχι μονο!!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/4/13 09:52

    Φιλε μου αν εννοεις για τις δικαστικες αποφασεις που κρυβουν αυτο το ξερουν πολλοι. Το θεμα ειναι τι κανουν; Σε λιγο θα ακουσεις και για αλλες 6 αρνητικες αποφασεις απο το δικαστηριο. Σε αυτους τους 6 ομως δε θα κανουν κατι. Απλα θα τους απολυσουν, ενω τα βαπτιστικα μας, τους γαμπρους μας και αλλους δεν τους απολυουμαι λες και ειναι επιχειρηση δικη τους. Κουσουρνα ερχεται το τελος σου. Βαλε ταξη γιατι θα εχεις το τελος του Χατζη και εσυ εξ αιτιας αλλων!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 11:06

      Ο Κουσουρνας δεν ασχολείται με τίποτα ... Ειναι ένας ανύπαρκτος δήμαρχος ... Προσπαθεί να επιβιώσει κάνοντας μικρορουσφετια και διορίζοντας ανεπαρκείς ειδικούς συμβούλους που κοστίζουν στον Δήμο 250000 ευρω τον χρόνο. Ειναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η Ρόδος βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση στην αρχή της τουριστικής περιόδου.. Και δεν χρειάζονται τόσα λεφτά για να κλείσεις λακκούβες στους δρόμους...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/13 09:54

    Γιατι δε βγαινουν οι υπαλληλοι που σιγουρα ξερουν να μιλησουν; Να πανε στον εισαγγελεα επιτελους. Οσοι πρεπει να φυγουν ας φυγουν. Το κανατε σπιτι σας εκει ορισμενοι τεμπεληδες. Να επεμβει ο εισαγγελεας αμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 09:55

      Οι υπαλληλοι φιλε μου σιγουρα θα φοβουνται. Κακως βεβαια αλλα σιγουρα φοβουνται. Αφου εγιναν μηνυσεις οπως διαβασα στην Προοδο τοτε ας κανουν μια ερευνα σωστη να βγαλουν τα...απλυτα τους στη φορα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/13 09:57

    PAIDIA H PIO POLLI EKEI MESA DEN EINAI TOU KOUSOURNA PAIDIA ALLA TOU SAKH TO SOI.
    APO THN PROIN DEYAI IALYSOU DROMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 10:00

      Αυτοι ειναι σχεδον ολοι παρανομοι φιλε μου. Το ξερω και εγω. Το γελοιο ειναι οτι αυτοι κατεχουν τις πρωνομοιουχες θεσεις τωρα. Ειναι για γελια μιλαμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/13 10:41

      Εσενα δεν σε πηρε ο Σακης ΔΕΥΑΙ γιατι εισαι χρουσουζης.Πανε να πιεις καφε τωρα,και μην καψωνεις.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/13 09:58

    Τι περιμενεις απο μια επιχειρηση που ο Διευθυντης με τον Υποδιευθυντη τσακωνονται ολη μερα. Ο μεν πρωτος θελει (καλως) να σωσει τη ΔΕΥΑΡ ο δευτερος να πουληθει, λες και ειναι δικη του. Ο παλιοηλιθιος. Να γινει μια πραγματικη καθαρση, να φυγουν οσοι πρεπει να φυγουν, να πληρωσουν οσοι πρεπει να πληρωσουν και τοτε η επιχειρηση θα ειναι μια χαρα. Εννοειτε οτι και αυτοι που ειναι μεσα να δουλευουν, οχι να μας...δουλευουν. Το λεω γιατι ειναι γεματο τετοιους υπαλληλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/13 10:44

    Ανώνυμος13/4/13 - 10:41 π.μ. Και εσενα βρε χωριατη που για εσας και μονο καταστραφηκε η Ελλαδα θα σε διωξουν γιατι τωρα πλεον θα γινουν επωνυμες καταγγελιες. Εχετε χωθει ολοι μεσα στις υπηρεσιες και νομιζετε οτι δε σας κουναει κανεις. Αλητες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 10:47

      Μακαρι να γινουν καταγγελιες να σωθει το Δημοσιο απο κατι γλυφτες και οχι μονο. Κατι τετοιο εγινε και στη ΔΕΥΑΡ χθες. Η μια απο της δυο γυναικες επρεπε να ηταν ηδη απολυμενη και οι μαγκες εκρυψαν τη δικαστικη αποφαση. Τα ακουτε δημοσιογραφοι του κωλου; Οπου θελετε γραφεται και ψαχνεται και εσεις. Μαλλον οπου σας περνει.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/13 10:54

    Ανώνυμος13/4/13 - 10:44 π.μ.
    Ναι εμεις την καταστρεψαμε.Μετα απ τον Παπανδρεου,8α περασουμε και μεις απο προανακριτικη στη βουλη.
    Ασε φυλακη θα παμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 10:59

      Αυτη ειναι η νοημοσυνη σας. Αληθεια εσυ απο πιο χωριο εισαι. Βολεμενος και εσυ ετσι; Ποσα ακινητα και ποσα χωραφια εχεις στο ονομα της γυναικας σου ρε αγροτη; Εγω γιατι να μην εχω δουλεια ρε κομματοσκυλο;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/4/13 11:15

    Τριαντενος.Δεν εχω χωραφια.
    Στην Δευα δουλευω.Ομορφα και τιμια.
    Υποθετω δεν εχεις δουλεια για δυο λογους:
    1)Οταν εκανε τις προσληψεις η Δευα,ησουν μικρος.
    2)Ησουν τεμπελχανας.και σε πηρανε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 11:30

      1.απο την Δευαρ πληρώνεσαι. Τώρα το αν δουλεύεις έστω και λίγο ειναι άλλο θέμα....... 2. Εσύ μάλλον όταν προσλήφθηκες στην υπηρεσία είχες μεγάλο μέσο . Θα έπεσαν όλοι πάνω στον τότε Δήμαρχο να σε προσλάβει . Θα του είπαν μάλλον : πάρτο το παιδί δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο . Αν το στείλουμε κάπου αλλού θα πρέπει να δουλέψει κλπ . Και έτσι προσλήφθηκες ...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/13 12:05

    εσενα κοπρο η δημοσιοι υπαληλοι σου φταινε και οχι που τοσα χρονια εσυ και ολο σου το σοι ψηφιζατε πασοκ-νδ?αντε ρε παραπερα κοπροσκυλο που σου φταει ο καθε μεροκαματιαρης,τραβα να πιεις τον μπαφο σου τωρα τα ειπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 14:34

      Ποιος μεροκαματιαρης ρεεεεεεεεεε.
      Βγες εξω να κανεις μεροκαματο που θα πεις το Δ.Υπαλληλο μεροκαματιαρη , τοσα χρονια βολεμενοι υπομονη ερχονται και αλλες απολυσεις και αλλες και αλλες.
      Γιαυτο κανεις δεν σας συμπονα και συμπαθει γιατι ακομα και εδω που φτασαμε ουτε τα προσχηματα δεν κρατατε να εξυπηρετησετε τον κοσμο.
      Υπομονο και αν διαβαζεις νεα ερχονται αλλες 25000 απολυσεις , καντε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο ΜΑΥΡΟΣ για σας κοπροι.
      Οχι ολοι βεβαια

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/13 12:41

    ΧΑΧΑ!!!ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΤΕ???????
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.....ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/4/13 15:44

    Της μιας δεν την διορισανε την κορη της και αρχισε να κυνηγα την αλλη οτι ταχα μου ειναι παρανομη και οτι πηρε τη θεση της κορης της.Ενω αν διοριζανε την κορη της θα ηταν ολα καλα.Ρε καταλαβατε γιατι τσακωθηκαν?Διορισμο ηθελε την κορη της και αν ηταν η κορη της διορισμενη δεν θα την πειραζε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/4/13 16:37

    Η κυρια που ηθελε να διορισει την κορη της στην ΔΕΥΑΡ επερνε για πολλα χρονια 3000 Ευρω τον χρονο γιατι η ΔΕΥΑΡ ηταν λεει κουμπαρα της και της δινανε αυτα τα 3000 Ευρω.Τα ηθελε ολα η κυρια και η ιδια στην ΔΕΥΑΡ και την κορη της και να παιρνει αυτα τα χρηματα.Χαμος δηλαδη το συγγενολοι παει συννεφο, αν ερθει κανενας μη συγγενης δεν εχει τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/13 17:26

      Μη λες μαλακιες. Ειμαι 20 χρονια στην υπηρεσια, μπηκαμε με διαγωνισμο με εγγραφα που ισχυουν και καλω ον εισαγγελεα να μπει εκει μεσα και να ψαξει. Τουλαχιστον 100 θα φυγουν και να εισαι σιγουρος εσυ φιλε μου τριαντενε οτι εσεις ολοι θελουν δε θελουν μια μερα θα φυγετε. Εγω θα συμφωνησω οτι η κυρια ηθελε να μπει μεσα η κορη της (κακως). Η αλλη που επιτεθηκε χθες ξερετε οτι επρεπε εδω και καιρο να φυγει και κρυβουν τη δικαστικη αποφαση; Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι βαπτιστικια του Προεδρου. Και αυτος ομως να ειστε σιγουροι οτι δε θα εχει καλο τελος. Συντομα ολοι θα πληρωσουν για τις μαλακιες που εχουν κανει εκει μεσα. Οσοι πρεπει να φυγουν ας φυγουν.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος13/4/13 17:52

    NA ELEXOUN OLOOUS KAI THA DEITE OTI OLOI EINAI SOI TOU SAKH EDO PROIN DHMOTIKOS SYMBOULOS IALYSOU POU TO EPEZE NOMATAGEIS EBALE THN KORH TOY STHN DEIAI IALYSOU.

    DROMO AMESA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/4/13 21:57

    να φυγουν οι αλλοι και να μεινεις εσυ .χαχαχαχ ρε μαλακα εσυ που εχεις 20 χρονια στη ΔΕΥΑΡ οταν σε απολυσουν σε βλεπω σε συσσιτιο εκει στην παλια πολη.οταν σε δω εκει θα το ευχαριστηθω γουσταρω να σας βλεπω στα συσσιτια να μην εχετε να φατε χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/4/13 23:50

    Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Αθανατοι ελληνες αιωνες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/13 08:41

      ρε παπαρα 14/4/13 7:01 σε βλεπω να τρως στα συσσιτια της εκκλησιας να σε εχει παρει το σπιτι η τραπεζα και στο τελος να πας για αυτοκτονια χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος14/4/13 07:42

    re dimosiografi tis dekaras ksipniste epiteloys kai mpike mesa na dite ti bromia poy iparxi kaliboyn paranomes proslipsis ta lamogia toy koysoyrna me apoafasis dikastirioy na apolithoyne kai den apolionte pote epidi ine baptistikia toy proedroy tis deyar i mia . kai o o proedros toy somatioy poy ebale ton gamprotoy ton bolepse kai aytos eprepe na figi me apofasis dikastirioy kai ine eki akoma toys kaliboyn . sin ta 60 palikaria toy saki stin deyai KIRIE ISAGELEA SAS PARAKALO PARTE THESI THABOYN APOFASIS DIKASTIRIOY STIN DEYAR . osi ine paranomi na figoyn oli stop pia ayti i bromia. kai esi kirie proedre tis deyar stamata na apilis oti oli tha figete ala ayti tha mini ntopi soy komatoskilo . dromo oles kai oli osi ine paranomi . o proedros toy somatioy edo kai 2 xronia epidi bolepse ton gamro toy kani tin papia me apotelesma na egklobisi 200 ergazomenoys eksetias toy gamproytoy kai oxi mono ELEOS...... I DIEYTHINTE EKI MESA ARAKSANE STIS KAREKLES TOY I ENAS O DIEYTHINTIS DEN ASXOLITE KAI O ALOS PROSPATHI NA POYLISI TIN DEYAR OREA MIA XARA...KAI INE KAI PARANOMA MESA STIN DEYAR I ENAS DIEYTHINTIS ...isagelea mpes mesa sikose proslipsis kai apofasis TORA....mexri kai o prosoparxis opios ine kai aytos apo tin deyai paranomos kai aytos kai poylah koy tsampoyka mesa to bromoskilo ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/13 09:43

      Γνωστης των πραγματων. Ετσι ακριβως ειναι. Τα ακους Κε Υψηλαντη που θελεις να πουληθει η ΔΕΥΑΡ (αχρηστε) και Κε Καμπουροπουλε που εχεις και βαπτιστικια;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/13 10:51

      φιλαράκο σε βλεπω οτι τα ξερεις τα πραγματα απο μεσα αρα και εσυ μεσα εισαι. Μπορεις να μας πεις πως ακριβως εχεις μπει και εσυ εκει γιατι στα 100 ατομα που δουλευουν υποτιθεται στην ΔΕΥΑΡ ειναι ζητημα να ειναι νομιμα 4-5. Και μην ακουω μαλακιουλες οτι εγω εχω εγω χαρτια γιατι ολος ο κοσμος εχει χαρτια αλλα δεν ειναι μεσα. Βλεπατε φως ολοι οι κηφηνες και μπαινατε τοτε με διαφορα γλυψιματα και επειδη εχετε κλεισει 10-20 χρονια εκει νομιζετε οτι ειστε και νομιμοι.Κηφηνες ολοι σας την ζωη ειστε και τιποτα παραπανω και αν θα μπει εισαγγελεας οπως λετε θα σας παρει ολους η μπαλα βλακακο. Και σε ενημερωνω μιας και εισαι γνωστης εκει οτι ο συγκεκριμενος προεδρος δεν εχει καμια βαφτηστικια οπως λες και σε ενημερωνω ακομα που θα τα ξερεις μιας και εισαι μεσα οτι εκει ειναι διαφορες οικογενειες παιδια γονεις αδερφια ζευγαρια που εχουν μπει αλλα δεν σε βλεπω βλακακο να μιλας για αυτους. Μιλας μονο για εκει που νομιζεις οτι σε παιρνει και σε συμφερει..Κηφηνες και οπως λεει και ο απο πανω να σας δω τι θα κανετε εκτος της ΔΕΥΑΡ και που θα βρειτε δουλεια. Απαιδευτοι ε απαιδευτοι

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος14/4/13 08:58

    ρε ολοι εκει στη ΔΕΥΑΡ ηταν κοματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ.διορισμενοι απο το ΠΑΣΟΚ τωρα εγιναν ΣΥΡΙΖΑ.γλυφανε το ΠΑΣΟΚ για να μπουν τα λαμογια και τωρα ζητανε αξιοκρατια.ρε ουστ απο δω κ@λοπασοκια.πρωτος και μεγαλυτερο κοματοσκυλο ο διευθυντης σας ο καρπαθιος το αρχικοματοσκυλο.δρομο ολα τα πασοκια τον πουλο να μην μεινει ουτε ενα πασοκος ουστ λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/4/13 09:42

    14/4/13 - 8:41 π.μ. Απο τον τροπο που γραφεις φαινεται οτι εισαι Τριαντενος ρε παπαρα. Εγω θα σας διωξω απο εκει μεσα και οταν ερθει εκεινη η καλη ωρα θα τα...ξαναπουμε. Βρωμιαρηδες Τριαντενοι. Τωρα με αυτο που εγινε αν δεν επεμβει ο Εισαγγελεας θα παμε ολοι εμεις επωνυμα πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/13 17:36

      sostos etimastite trianteni koprites poy exete analabi kai thesis poli sosta ta les etsi akribos!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/13 21:56

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 3000 ΕΥΡΟ.ΕΙΝΑΙ.BΛAKAΣ.KAI NA ΞEPH OTI ANTPAΣ.THΣ KYPIAΣ ΔOYΛEYE ΣTH ΔEYAP KAI ΣKOTOΘIKE AΠO ΣTPATIOTIKO AMAΞI ENOPA ΔOYΛIAΣ ΓIAYTO ΠHPE AΠOΦAΣH TO ΔHMAPXOΣ KAI TO ΔΣ ΓIAYTA TA XPHMATA ΓIANA MEΓAΛOΣH H KOΠEΛA TA TEΣEPA OPΦANA ΓIAYTO AYTOΣ ΠOY TA ΓPAΦH ΠAPOΛO EINAI ΓPAMATIΣMENOΣ ΣTO MIAΛO EINAI KAΘIΣTEPIMENOΣ KAI ANAΔPOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *