ροή ειδήσεων

Εισαγγελέας Ρόδου προς Υπουργείο Υγείας: «Δώστε σύνταξη σε καρκινοπαθή»

Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου....  Κωνσταντίνος Μπούτσικος για την υπόθεση 57χρονου συνταξιούχου του ΟΑΕΕ και καρκινοπαθή, ο οποίος έχει μείνει χωρίς σύνταξη αλλά και χωρίς βιβλιάριο ασθενείας, εξαιτίας της καθυστέρησης της σύστασης της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε παρέμβαση τόσο στο ποινικό όσο και στο διοικητικό μέρος της υπόθεσης ενώ διαβίβασε ήδη την υπόθεση προς το αρμόδιο υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας ζητώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες συγκρότησης της εν λόγω επιτροπής.

Παράλληλα ο εισαγγελάς παρήγγειλε να γίνει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την αρμόδια Πταισματοδίκη Ρόδου προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής αυτής έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν οι υπάλληλοι του παραρτήματος του ΟΑΕΕ στη Ρόδο αλλά και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διαδικασίες για την σύσταση της Υγειονομικής Επιτροπής ΚΕΠΑ ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα, ωστόσο άγνωστο παραμένει πόσο χρονικό διάστημα θα απαιτηθεί προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία της.
newpost


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *