ροή ειδήσεων

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ...
ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΈΓΞΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.Π.Χ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ? ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ 50 Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ 10 Η ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ 50 ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΥΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΑΣΘΕΝΗ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΙΚΑ ΤΟ 50ΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΥΡΟ. ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΒΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/4/13 18:24

    Το μαυρο χρημα που εισπρατουν να το φανε σε ασπιρινες και υποθετα οι καταραμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/13 19:25

    Να ήτανε μόνο οι γιατροί? από οικογενιακή μας υπόθεση,μπλέξαμε με απατεώνες με πλαστογραφίες,που τους ξέρουν και οι δικαστές και δεν τους ακουμπήσαναι καν, επιδεί οι απατεώνες έχουνε διασυνδέσεις και γνωστά ονόματα για την μικρή Ρόδο. Έπρεπε να βάλουμε βέβαια υποχρεωτικά δικηγόρο,μηχανικό, τοπογράφο, και συμβολαιογράφο.Σας πληροφορώ κανένας δεν έδωσε απόδειξη, μόνο ο μηχανικός από τα χίλια 1000.00 ευρό που του δώσαμε μας έδωσε απόδειξη γιά 150.00 εκατόν πενήντα ευρό αφού πρώτα μαλώσαμε για τα καλά,και μας είπε κιόλας ο΄τι όλοι έτσι κάνουν.Αυτά τα ξέρουν όλοι οι έφοροι και οι δικαστές αλά κάνουν τα κορόιδα και κηνηγάνε όλους τους μικρούς μαγαζάτορες και οι άλλοι που ανέφερα παραπάνω θυσαυρίζουν,και έχουν όλοι τους εξοχικά και πανακριβα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/13 19:59

    Αν ήθελαν να τους πιάνανε όλους αυτούς τους μεγαλοφοροφυγάδες, θα την στήνανε έξω από την πόρτα τους το ΣΔΟΕ και όποιος άνθρωπος έβγαινε έξω, απλά, θα του ζητούσανε την απόδειξη.Είναι τόσο απλό αλλά δεν θέλουν να τους πιάσουν όλους αυτούς.Σαν δεν ντρέπονται να κηνηγάνε σινέχια όλους τους μικρούς που μόλις πάνε να βγάλουνε ένα ευρό, τρέχουνε να του το αρπάξουνε. Έχουνε κλείσει τόσα μαγαζιά, και 2 εκατομήρια μπορεί και παραπάνω άνεργοι.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *