ροή ειδήσεων

Διπλό παραμονής ο Κολοσσός στη Καβάλα

Ο Κολοσσός Ρόδου έφυγε με το διπλό από την Καβάλα, με το υπέρ του 70-66 και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στην Α1 μπάσκετ των ανδρών κι ενώ απομένουν δύο «στροφές» για το τέλος...

Από την άλλη, οι Καβαλιώτες παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχουν αντικειμενικές δυσκολίες για την σωτηρία τους, ωστόσο είδαν τους έτερους… ανταγωνιστές να χάνουν εξίσου και γι’ αυτό διατηρούν ελπίδες, έστω και λιγοστές.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Όσμπι με 18 πόντους. Ο Στεφανίδης ξεχώρισε για τους ηττημένους, που σταμάτησε στους 16.

Το ματς

Ο Κολοσσός μπήκε φορτσάτος στον αγώνα και προηγήθηκε νωρίς με 7-2. Ο Ατσάρα πήρε πάνω του σερί επιθέσεων και ισοφάρισε σε 10-10 για την Καβάλα. Οι Αμερικανοί των Ροδίτων πήρε μπρος και έδωσαν εκ νέου διαφορά πέντε πόντων στην ομάδα τους (12-17), η οποία διατηρήθηκε στο τέλος του δεκαλέπτου (15-20).

Με τρίποντο του Λάνγκφορντ, ο Κολοσσός έφτασε σε διψήφια διαφορά για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 12’ (17-27). Οι Καβαλιώτες έπαθαν μεγάλο black out στην επίθεση και φυσικά οι αντίπαλοί τους το επωφελήθηκαν στο έπακρον, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα με +21 (21-42). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να ρίξουν την διαφορά –ελαφρώς- με μίνι σερί 7-2 για το 28-44 του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα αυτή την φορά και με δύο σερί τρίποντα από Μίτροβιτς και Άρμπετ, η διαφορά έπεσε στους 10 (38-48). Προς στιγμήν, οι νησιώτες κρατούσαν αυτή την διαφορά… ασφαλείας, όμως η Καβάλα συνεχίσε το επιθετικό της «κρεσέντο» και το έκανε ξανά… ντέρμπι μειώνοντας κι άλλο σε 50-54, για να κλείσει η περίοδος με 52-58 υπέρ του Κολοσσού.

Το άγχος της νίκης είχε κυριεύσει και τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να διατηρεί μια μίνι διαφορά,αφού αμφότερες δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα σκορ (54-61). Με τον Στεφανίδη να είναι ότι καλύτερο για τους γηπεδούχους, μείωσαν στους 4 (59-63), όμως μέχρι εκεί. Δεν μπόρεσαν να πιέσουν περαιτέρω, ο Κολοσσός δεν έχανε βολές και φυσιολογική ήρθε η νίκη με το τελικό 66-70.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 28-44, 52-58, 66-70

Καβάλα (Αλεξανδρής): Πάνος, Άρμπετ 9, Στυλιανού 1, Στεφανίδης 16, Μιλόσεβιτς 3, Δεμερτζής, Μίτροβιτς 6, Τάιρου 8, Κρστέφσκι 4, Κόλεμαν 8, Ατσάρα 11

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Γεωργαλλής 1, Κουμπούρας 2, Χάτεν 10, Καλαϊτζής 6, Καλαμπόκης 9, Κουκουλάς 4, Νάντζφεϊ 8, Λάνγκφορντ 8, Κάπελαν 4, Όσμπι 18
Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/4/13 23:49

    steiste k kanena mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/13 10:59

    εσύ ρε ελληνάρα ξερόλα πως κατάλαβες οτι ήταν στημένο?? δηλαδή απαγορεύεται να νικήσει ο κολοσσός την Καβάλα?? ξαφνικά η Καβάλα έγινε Μiami heat?? α! και που είσαι, το "στήνω" γράφεται με "η"... άνοιξε και κανένα ορθογραφικό λεξικό, δεν κάνει κακό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/13 11:51

    ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ,ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ Κ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ....ΤΥΧΑΙΟ????????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/13 16:15

      kai gia poion logo na dextei na to sthsei i kavala??? exei symferon ap ton ypovivasmo tis???? xaxaxaxaxaxax

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/4/13 16:19

    file 11:51 mathe na krineis mono an deis kati me ta matia sou. to ti akoume apo tous gyrw mas mas exei ferei sti thesh aythn pou vriskomaste ws ellada.sta logia oloi eimaste prwtoi san tous politikous mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *