ροή ειδήσεων

Δήμος Ρόδου: Μετά την αποτυχία στα στοιχειώδη... χτίζουν τον Κολοσσό! - φωτος

Κάνοντας έναν περίπατο στην παλιά πόλη και ανεβαίνοντας την οδό Πλάτωνος είδα κάποια παλιά μαγαζιά με σπασμένες πόρτες και γεμάτα με σκουπίδια έρμαια στα βλέμματα των περαστικών. Διερωτώμαι.... αυτό το διαμάντι που λέγεται «Παλιά Πόλη» έχει συνειδητοποιήσει κανείς από τους «αρμόδιους» πόσο ωραία θα ήταν ακόμη αν την προσέχαμε λίγο περισσότερο και κάναμε μια προεργασία τον χειμώνα ώστε όλα είναι έτοιμα και καθαρά για την «βαριά μας βιομηχανία» ? Γνωρίζουν οι κάθε λογής αρμόδιοι και υπεύθυνοι τι σημαίνει η λέξη «πρόβλεψη», «προετοιμασία», « σχεδιασμός»? Περιμένουμε να τα φτιάξουμε όλα την τελευταία στιγμή και όλα με την μέθοδο της αρπαχτής! Άρχισε η τουριστική σαιζόν και οι τάφροι αλλά και τα καλντερίμια είναι γεμάτα αγριόχορτα. Πιο κάτω κάποιος έχει βάλει υποστύλωμα σε κάποιο ετοιμόρροπο μπαλκόνι και φαντάζομαι κανείς αρμόδιος δεν θα επέμβει για λόγους ασφαλείας παρά μόνο όταν σκοτωθεί κάποιος. Έτσι λειτουργούμε εμείς, πρώτα σκοτώνεται κάποιος και μετά σκεπτόμαστε να κάνουμε κάτι.

Κατά τα άλλα κύριε Δήμαρχε «ονειροπολείτε» τον Κολοσσό όταν οι τουαλέτες είναι σε απαράδεκτο χάλι, οι κάδοι απορριμμάτων ποιος ξέρει πόσες μέρες αμάζευτοι και εσείς (όλοι οι δημοτικοί άρχοντες) ασχολείστε χρόνια τώρα για το αν θα χτίσετε τον Κολοσσό (αλήθεια ποια μορφή θα του δώσετε και που θα τον στήσετε ακόμα δεν μας είπατε) όταν στα στοιχειώδη έχετε αποτύχει όλοι σας οικτρά. Ο βωμός της πατρίδας έχει μετατραπεί σε δημόσιο ουρητήριο και κανείς σας τόσα χρόνια δεν συγκινείται και δεν αντιδρά (μάλλον απόδειξη τρανή πόσο σέβεστε την πατρίδα) ώστε να χτισθεί κάπου εκεί μια δημόσια τουαλέτα όχι για τους τουρίστες κύριε δήμαρχε μόνο, -γιατί σε αυτή την χώρα μόνο αυτοί μετράνε- αλλά για τους αμπορίτζιναλς. Έχω επισκεφτεί πολλές χώρες στον κόσμο αλλά αυτό το χάλι, να επιτρέπετε με την ανοχή και αδιαφορία σας να μετατραπεί ο βωμός της πατρίδας σε δημόσιο ουρητήριο, μόνο εδώ το βλέπω! Τουλάχιστον μπορείτε να στέλνετε κάποια υδροφόρα να τον ξεπλύνει πότε-πότε αφού δεν μπορείτε ούτε μια δημόσια τουαλέτα να χτίσετε?? Σκεφτήκατε ποτέ ότι βάζοντας ένα δυνατό φως στο επίμαχο σημείο θα αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα? Είναι τόσο δύσκολο στο ισόγειο της Νομαρχίας να γίνουν τουαλέτες με εξωτερική πρόσβαση? Έχετε μάθει να καθαρίζετε τους δρόμους ΜΟΝΟ όταν έρχονται οι τουρίστες, λες και αυτοί πληρώνουν έναν ολόκληρο χρόνο τα τέλη καθαριότητας, να αποψιλώνετε τα πεζοδρόμια ΜΟΝΟ όταν έρχονται οι τουρίστες και να ξεβουλώνετε τα φρεάτια και να μαζεύετε τις λάσπες ΜΟΝΟ όταν έρχονται οι τουρίστες. Χρόνια τώρα ακούμε διαπιστώσεις από όλους σας, ότι ο τάδε νόμος δεν σας επιτρέπει αυτό, δεν σας επιτρέπει το άλλο, δεν έχετε προσωπικό κτλ. «Οι αμπορίτζιναλς» που σας εξέλεξαν και σας πληρώνουν (πάντα το ξεχνάτε αυτό) ποσώς τους ενδιαφέρουν αυτά, σας επέλεξαν για να βρίσκετε ΛΥΣΕΙΣ στα χρόνια προβλήματα και όχι να κάνετε ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. Και αν δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά σωστά κύριοι της δημοτικής αρχής, …….. υπάρχει και ο Φούχτελ!!
Ορφανίδης Δημήτριος



Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/5/13 00:31

    ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/5/13 01:10

      Πραγματι ειναι αυτο μονο που δειχνουν οι φωτογραφιες η ολοκληρη η πολης της Ροδου. Ομως γιατι δεν λεμε για τα πολιτιστικα τον πολιτισμο που εχει να δειξει ο Δημος της Ροδου στους ξενους επισκεπτες. Χιλιαδες ευρω ξοδευονται για πολιτιστικες εκδηλωσεις με ακριβοπληρωμενους συμβασιουχους. Μονο στη Φιλαρμονικη προσελαβαν Καλλιτεχνικο Διευθυντη Θεατρου για να κανει τον Αρχιδιμουσικο με 21,000 ευρω για οκτω μηνες. Δηλαδη θα ηταν προτιμοτερο να βλεπουμε τα χαλατα και να αφηνουμε τετοια ....
      Ταλεντα να μαραζονουν στα καφενεια. Ελεος.


      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/13 01:14

    ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/13 15:12

    Χεστηκαν τα γαιδουρια του Δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/13 10:12

    ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΟΣ .ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *