ροή ειδήσεων

Στην Τουρκία για τσεκ απ οι κάτοικοι της Λέσβου

Κατάντια...
Δεκάδες κάτοικοι της Λέσβου συμμετέχουν σε δωρεάν επισκέψεις γνωριμίας, που διοργανώνει ιδιωτική κλινική της Τουρκίας, προκειμένου να περάσουν στη γείτονα για εξετάσεις και τσεκ απ. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό στο κέντρο της Μυτιλήνης λειτουργεί και γραφείο διαμεσολάβησης, όπου γίνεται...
ενημέρωση και κανονίζονται τα ραντεβού.

Ωστόσο το γεγονός της ιατρικής εξέτασης στο εξωτερικό έχει προκαλέσει τις εύλογες ανησυχίες του ιατρικού κόσμου του νησιού για την ποιότητα των εξετάσεων, αφού -σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου- οι τιμές για τις εξετάσεις είναι αδικαιολόγητα χαμηλές, ακόμη πιο χαμηλές και από τις αμοιβές που δίνει ο ΕΟΠΠΥ σε συμβεβλημένα κέντρα, οι οποίες κυριολεκτικά κυμαίνονται στο επίπεδο του κόστους. Σημειώνεται ότι οι ασφαλισμένοι για τις εξετάσεις πληρώνουν συμμετοχή της τάξης των 3-4 €.

Παράλληλα εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους και για τη διαφήμιση που γίνεται στο τούρκικο ιδιωτικό νοσοκομείο με φυλλάδια και αναλυτικούς τιμοκαταλόγους για ιατρικές υπηρεσίες, κάτι που απαγορεύεται ρητά για τα ελληνικά διαγνωστικά κέντρα και κλινικές. Γι’ αυτό και οι γιατροί της Μυτιλήνης έχουν ζητήσει τη συνδρομή του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
πηγή: portnews.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *