ροή ειδήσεων

Μπουνιές και κλωτσιές στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ - Τις "έφαγε" γυναίκα πρώην βουλευτής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου δέχτηκε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από τον κ. Τόμπρα, μέλος του οργανωτικού του συνεδρίου...











Το περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του aegaio.blogspot.gr, σύμφωνα με το οποίο όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανείς δεν κατάλαβε αμέσως τι γινόταν και ο πολιτευτής των ανεξαρτήτων Ελλήνων της Σάμου, δημοσιογράφος κ. Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους.

Όσο για το ποια ήταν η αιτία του δυσάρεστου επεισοδίου, κανείς δεν έμαθε!
Πηγή: newsit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/4/13 09:28

    ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…..
    Μετά την τρομάρα που πήρε ο Πάνος στο δικαστήριο με ουσιαστική συγγνώμη τόσο προς το Αντρίκο Παπανδρέου, όσο και προς τον ..καθρέφτη του, φαίνεται ότι έχει σκυλιάσει. Κάθε ημέρα τα βάζει με τους σχολιαστές που γράφουν στα μπλογκς που είναι φιλικά του, με τον καθρέφτη του, με το μαλλί του , με το προγούλι του, με τη γλώσσα του με το’’ μυαλό του’’..σκέφτεται. Που το βρήκα ρε εγώ το μυαλό, μονολογεί; Που το βρήκα το μυαλό; Ναι ρε που το βρήκα το μυαλό φωνάζει μέσα στον ύπνο του και πετάγεται από το κρεβάτι.
    Το βρήκα φωνάζει τρίβοντας τα μάτια του καθώς ανοίγει την πόρτα του ψυγείου. Το βρήκα !!
    Χωρίς άλλη κουβέντα ανοίγει ένα κατάλογο που είναι σημειωμένα τα ονόματα και τα τηλέφωνα καμιά πενηνταριά ή και παραπάνω μπλόγκερς.
    Με φωνή ήρεμη και με το στόμα ακόμη γεμάτο αρχίζει να τους λέει.
    Γράψτε εναντίον των Παπανδρέου ότι μπορείτε και ότι θέλετε. Θέλετε να βλέπω κάθε μέρα τίτλους..θανατερούς. Α!!! και μην το ξεχάσω. Θα καταργήσετε την ελεύθερη ανάρτηση, ώστε κανείς αντίθετος σχολιαστής να μην μπορεί να φέρει αντίρρηση ή να μας διαψεύσει σε όσα γράφετε.
    Έτσι εδώ και δυο μήνες ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ του… Πάνου δεν επιτρέπει τις ελεύθερες αναρτήσεις.
    Το κακό βέβαια είναι, ότι ο κόσμος ΕΠΑΨΕ να μπαίνει στα παραπάνω μπλογκς και ο Πάνος κοντεύει να σαλτάρει αφού παρόλα όσα γράφουν, ο Γιώργος Παπανδρέου έρχεται και ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ!
    Κατάρα, φωνάζει ο Πάνος και βάζει στο στόμα του μισό..αστακό !
    Κατάρα στους Παπαντρέου που βρέθηκαν ..μπροστά μου. Τώρα θα ήμουν πρωθυπουργός , σκέπτεται και γυρίζει από την άλλη πλευρά στο κρεβάτι και αρχίζει να ψιλοροχαλίζει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/13 09:40

    Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αύξηση του ποσοστού της χρυσής αυλής.
    Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων: Εφαρμογές δεξιά και παρακράτος, δεξιά και συνιστώσες: ΕΡΕ>> ΝΔ>> Καμμένος>>Χρυσή Αυλή>> ΛΑΟΣ>> ΠΟΛ-ΑΝ>> ΜΗΤΣΟΤ>>ΝΔ>> ΕΡΕ>> ……ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Στο 0,5% το αρχικό προσχώρησαν όλοι οι ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.

    Επίσης ψηφοφόροι της δεξιάς του Καμμένου,(που έφυγε και διαπραγματεύεται με τον Καραμανλή) του Ζώη, του Μαρκόπουλου, ( που μπαινοβγήκαν –έφυγαν και ξαναγύρισαν)του Μεϊμαράκη, του Βουλγαράκη,(πού άλλοτε είναι με την ντόρα, άλλοτε με τον Καραμανλή και άλλοτε με την Σαμαρά), του Νικολόπουλου του..Γιάννη Μανόλη, του Μιχαλολιάκου, του Παναγιώταρου και των άλλων ‘’υπερμυαλομένων’’ βοών της κοιλάδας των άξεστων ηλιθίων χρυσαλητών.( Συγγνώμη βόδια μου) !

    Η χρυσή δεξια -αυγή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, Ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    Επίσης η χρυσαλοιφή, δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό ! Είναι απλά ..σταγονίδια που ρέουν στο ίδιο βρώμικο φασιστικό ρυάκι της άτυχης πατρίδας μας.
    Επίπλέον η Χρυσή αυλή,είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.
    Είναι οι φονιάδες των παιδιών μας και της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *