ροή ειδήσεων

ΩΡΙΩΝΑΣ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ

Ο Απόστολος Ρίζος, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου έρχονται για 1η φορά στη Ρόδο, καλεσμένοι του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας»...
για να συμμετέχουν στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι «The Beat Band Theory» (μουσικό σχήμα από τη Ρόδο).

Στην είσοδο αντί για αντίτιμο εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα τα οποία στην συνέχεια θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες μέσω του συλλόγου «Κιβωτός της Αγάπης».


Τα τρόφιμα που θα συγκεντρώνονται θα είναι τα εξής: γάλα εβαπορέ, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, όσπρια και ζυμαρικά.

Info:
Ημέρα: Παρασκευή 12 Απριλίου

Ώρα: 20:00
Τόπος: emBEERies coffee & beer bar (Παραδείσι)
Είσοδος: αντί εισιτηρίου, «τρόφιμα»

Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας»

Πληροφορίες: 6976385262
Κρατήσεις: 2241083212

Video-spot:



Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες / μουσικά σχήματα που συμμετέχουν:

Απόστολος Ρίζος

Γεννήθηκε στην Λαμία. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Οδηγήθηκε από πολύ μικρός στο δρόμο της μουσικής, εμπνευσμένος από τον κανταδόρο παππού του, που έπαιζε κιθάρα και φυσαρμόνικα.

Από την ηλικία των 15 ετών έπαιζε σε μικρές μουσικές σκηνές και συμμετείχε σε συγκροτήματα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας. Παράλληλα διεύρυνε τις μουσικές του γνώσεις παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας θεωρίας, αρμονίας με τους Βασίλη Σπυρόπουλο, Βασίλη Ρακόπουλο και φωνητικής με τους Νένη Ζάππα, Μίρκα Γεμεντζάκη, Κarin Meier, Χρόνη Αηδονίδη.

Σε ηλικία μόλις 19 χρονών τον άκουσε για πρώτη φορά ο Νίκος Ζούδιαρης στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ», δίπλα στον Γιώργο Ζήκα και τον Τάκη Μπουρμά και αργότερα τον επέλεξε ως ερμηνευτή του καινούργιου κύκλου τραγουδιών του με γενικό τίτλο «ΕΝΑΣ ΚΥΚΝΟΣ ΚΛΑΙΕΙ» (cd album,P+C 2000,Minos-EΜΙ)

Ένα χρόνο μετά η συνεργασία τους συνεχίστηκε με το cd single «ΦΥΣΑΛΙΔΑ» (P+C 2001, Minos-EMI).

Το 2010 παρουσίασε το πρώτο προσωπικό του album στο οποίο υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, με τίτλο «Τι είδες που δεν είδα εγώ;»(Lyra).

To 2012 οι μουσικές εμφανίσεις του είχαν ως θεματικό άξονα τη Γυναίκα – με την ευρύτερη έννοια του θηλυκού στοιχείου - σε σημαντικές πτυχές της ζωής. Τραγούδια γραμμένα για τη γυναίκα, τραγούδια γραμμένα από γυναίκες και τραγούδια που έχουν χαρακτηριστεί από κορυφαίες ερμηνεύτριες.

Παράλληλα συμμετείχε σε δισκογραφικές παραγωγές μεταξύ των οποίων το album «Σε τόπους που δεν ξέρω» του Γρηγόρη Πολύζου, σε παραγωγή Νίκου Ζούδιαρη.

Τον Ιούνιο του 2012, συμμετείχε στο εξαιρετικό αφιέρωμα στο Μάρκο Βαμβακάρη – «Μάρκος ο Φραγκοσυριανός» που παρουσιάστηκε στο Ηρώδειο, με την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε μια σειρά μουσικών παραστάσεων με τίτλο “καρέ στης Ντάμας”, με καλεσμένες ξεχωριστές γυναικείες παρουσίες, όπως η Ρίτα Αντωνοπούλου, Ειρήνη Σκυλακάκη, Μαρία Παπαγεωργίου και Λίνα Νικολακοπούλου.

Facebook fanpage: https://www.facebook.com/ApostolosRizosOfficialPage

Επίσημη ιστοσελίδα: www.apostolosrizos.gr


Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης – Μαρία Παπαγεωργίου:

Ο τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα μέσα από την Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου , όπου ξεχώρισε με δύο τραγούδια («Ποτάμι μαύρο» και «Επαρχία»). Αμέσως μετά, το 2007, κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας», σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του ιδίου, με την συμμετοχή του συγκροτήματος «Υπόγεια ρεύματα» και του Οδυσσέα Ιωάννου στους στίχους ενός κομματιού.

Τρία χρόνια μετά επανέρχεται με το καινούργιο του υλικό «Όμορφοι Και Ηττημένοι», το οποίο εμπιστεύεται ερμηνευτικά στη νεαρή τραγουδίστρια Μαρία Παπαγεωργίου.

Η Μαρία Παπαγεωργίου μετράει αρκετές συμμετοχές σε δίσκους δημιουργών τις γενιάς της ( Νίκος Χαλβατζής - «Γκόλεμ», Δανάη Παναγιωτοπούλου "Homo Logotypus' ) αλλά και παλαιοτέρων ( Μίλτος Πάσχαλίδης "Ξένοι σ' έναν τόπο που αλλάζει")

Οι δυο τους συνεργάζονται τα τελευταία πέντε χρόνια, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις δισκογραφικές δουλειές τους, διασκευές από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής αλλά και τραγούδια από την νέα τους δισκογραφική δουλειά σε στίχους και μουσική του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη, που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον τίτλο 'Αβουλο Θεριό'.

Τη φετινή χρονιά συνεργάζονται σε ένα από κοινού πρόγραμμα με τον συνθέτη Γιώργο Ανδρέου και την Ευτυχία Μητρίτσα, πραγματοποιώντας συναυλίες στις σημαντικότερες σκηνές της Αθήνας (Σταυρός του Νότου, Ιανός κ.α. ) αλλά και της επαρχίας.

The Beat Band Theory

Όλα ξεκίνησαν στην πόλη της Ρόδου, πριν περίπου τρία χρόνια. Ανακαλύψαμε λοιπον πως και οι τρεις μας είχαμε την ίδια αγάπη για τη μουσική. Δημιουργήσαμε μια όμορφη φιλία και προσπαθήσαμε μαζι να πετύχουμε ένα κοινό σημείο έκφρασης της μουσικής μας κάνοντας διασκευές σε αγαπημένα μας κομμάτια αλλά και γράφοντας δικά μας. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας από διάφορα μαγαζιά της Ρόδου με εβδομαδιαίες εμφανίσεις αλλά και συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις

και φεστιβάλ του νησιού, και σιγά σιγά αρριβάραμε για Αθήνα όπου και συνεχίσαμε να παίζουμε σε διάφορα μαγαζία. Η έδρα μας όμως συνεχίζει να είναι η Ρόδος.

Η μπάντα μας αποτελείται από

τον Δήμο Θεοδώρου στη ρυθμική κιθάρα και στη φωνή,
την Τάμμυ Χαλμπούνη στη φωνή
τον Κώστα (Τσιγγάνο) Θεοδώρου στην πρώτη κιθάρα.




Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *