ροή ειδήσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΠΆΤΕΙΡΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟ;

Σήμερα για άλλη μια φορά αισθάνθηκα ΈΝΟΧΗ. Συνεχώς πρέπει να βρίσκω δικαιολογίες προσπαθώντας να εξηγήσω στα παιδιά μου για ποιόν λόγο δεν υπάρχει δωρεάν παιδεία υγεία και γενικότερα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αφορμή σήμερα ήταν... ο γιος μου ο οποίος πήγε να παίξει με τους φίλους του μπάλα σε ένα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , ο φύλακας τους κυνήγησε και τα παιδιά πήδηξαν από τα σύρματα τρομαγμένα. Με πήρε τηλέφωνο και κλαίγοντας με ρωτούσε ¨Γιατί μαμά μας κυνηγούσε; Κλέφτες είμαστε μπάλα μόνο θέλαμε να παίξουμε. ¨Προσπάθησα να του εξηγήσω όμως δεν έβρισκα δικαιολογίες και απλά του υποσχέθηκα να ψάξω.
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΠΆΤΕΙΡΑ φτιάχτηκε εξαιτίας μιας συγκεκριμένης αθλητικής οργάνωσης που διεξάχθηκε στο νησί της Ρόδου.Το έργο επιδοτήθηκε από την ευρωπαϊκή ένωση και μας έμεινε παρακαταθήκη. Ως πολίτες και ως Δήμος έπρεπε να το τελειοποιήσουμε και να το συντηρούμε.
Τίποτα από τα δύο δεν έγινε ,αντιθέτως η εκάστοτε δημοτική αρχή θεώρησε σωστό να το ΧΑΡΙΣΕΙ. Έτσι λοιπόν έκτακτα με ένα πρακτικό και μία απόφαση συνεδρίασε και αποφάσισε το 2003 ο Δήμος Ροδίων να συντάξει και να υπογράψει συμφωνητικό χρησιδανείου παραχωρώντας την χρήση 15.165 στρεμμάτων του αθλητικού κέντρου στην Ένωση Σωματείων Δωδ/σου για 20 έτη. Προϋπόθεση και υποχρέωση της ΕΠΣΔ ήταν να κατασκευάσει αθλητικές εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη του Ροδιακού ποδοσφαίρου κυρίως στις μικρές ηλικίες.
Σε ερώτηση μου σήμερα για ποιο λόγο παραχωρήθηκε απάντησαν ότι πρέπει να χρωστάμε και χάρη στη κάθε ένωση και στο κάθε σωματείο γιατί ο σκοπός τους είναι ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι σαν Δήμος δεν είχε την ικανότητα ούτε να τελειώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και ούτε να τις συντηρεί.
Πρέπει λοιπόν να εξηγήσω σε αυτό το παιδί ότι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ δεν είναι των πολιτών αλλά ΙΔΙΩΤΙΚΟ και ο Δήμος τον οποίο εμείς εκλέξαμε δεν λειτουργεί για μας τους πολίτες .
Για αυτό το λόγο είμαι γεμάτη ενοχές γιατί και εγώ ψήφισα την κάθε Δημοτική αρχή, άρα είμαι συνυπεύθυνη στο ότι το παιδί δεν έχει χώρο για να αθληθεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/13 08:59

    τι παιδικι χαρα πυλωνα πιο παραχορι6ε 6τον ιδιοτι ε πιο6 ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/13 10:44

    Tα Γήπεδα ανήκουν στην ΕΠΣ και αθλούνται ΜΟΝΟ σύλλογοι και ακαδημίες! Δεν ειναι δύνατον να μπαίνει ο οιοσδήποτε μέσα, θα καταστρέφονταν μέσα σε μία εβδομάδα.
    Όντως λοιπουν χώροι για να μπορουνε να παίξουν τα παιδιά αλλά γι άυτο καλά θα κάνατε Ρόδιοι πολίτες που έχετε στρογγυλοκάτσει στον καναπέ και μάθατε μόνο να κλαψουρίζετε σε κανάλια και blogs να σηκώσετε τον κώλο σας καινα ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ τα αυτονόητα απο τους τοπικούς "άρχοντες" που ψηφίζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/13 18:31

    den nomizw oti einai sxetiko auto pou tha grapsw. otan emeis imastan pitsirikades kai den milaw gia poly palia ta gipeda pou pezame den eixan oute tapites oute kanonika termata. to wraio tis ypothesis itan oti opoiodipote dhmosio h idiotiko xwrafi ypirxe mporouse na eksipiretisei kathe paidikh mas fantasiwsh. ena xorafi tha mporouse na einai ta panta. alles fores de emfanizotan kapoioi goneis tis geitonias kai mas eftiaxnan kanena termataki. argotera ta ftiaxname monoi mas apo ksyla kai karfia pou mazeuame apo tis gyro oikodomes. pou thelw na kataleiksw.(xwris na katigorw oute ta paidia oute ton syntakth tou arthrou) imastan poly xaroumeni otan oloi mazi omadika kai dhmiourgika kaname kati gia na peksoume. twra tha mou peis oti h shmerinh pitsirikaria den exei oneiro ena dentrospito alla ena tablet h ena i-phone. allo thema auto. nomizw oti parasyrthika pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/13 20:35

    RE FILE ANWNYME 10:44 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΜΕ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *