ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΕΧΩΣ Ολοκαύτωμα των καταυλισμών στην Ρόδο

Φήμες σπέρνουν στην τοπική κοινωνία της Ρόδου ότι την Κυριακή της Αναστάσεως μερικές ομάδες μέχρι στιγμής 40 ατόμων θα προβούν σε ολοκαύτωμα των καταυλισμών των τσιγγάνων της Ρόδου....
έχουν μάλιστα προβεί στην κατασκευή μολότοφ και δυναμίτιδας σε μορφή σωλήνα και λέγεται ότι την βοήθεια την έχουν από έναν κάτοικο Καλύμνου γνωστό για την κατασκευή μπουρλότων το Πάσχα .....

Ήδη έχουν σχηματιστεί μικρές ομάδες από Καρακονερο Αγιους Απόστολους και από την άνω Ηλιούπολη οι κάτοικοι πλέον έχουν φτάσει στο αμήν παρά τις αναφορές και τις παρακλήσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση να απομακρυνθούν οι τσιγγάνοι κοντά από τις κατοικήσιμες περιοχές τις ρόδου , δυστυχώς ο όμως δήμος τους κατοίκους τους θυμάται μόνο όταν χρειάζεται ψήφους .

Εξαιτίας της ανικανότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης να δώσει λύσει σε αυτό το πολύχρονο ζήτημα η απλοί πολίτες αυτού του τόπου θα καταντήσουν να λερώσουν τα χεριά τους και να γίνουν απάνθρωποι προκειμένου να προστατεύσουν τις οικογένειες τους και τους συμπολίτες τους , πραγματικά η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του αστυφύλακα η κατάσταση αντί να καλυτερέψει έγινε ακόμα χειρότερη λογά της προκλητικής στάσης των τσιγγάνων προς τους πολίτες.

Είναι λάθος αντιμετώπιση των τσιγγάνων με χρήση βίας καλύτερα να γίνει απέλαση του πληθυσμού των τσιγγάνων βάση τοπικής ψηφοφορίας από τους πολίτες παρά να γίνει χρήση αλόγιστης βίας και να θρηνήσουμε θύματα παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες μου να ξανασκεφτούν τι συνέπιες θα έχουν οι πράξεις τους .
Και παρακαλώ επίσης τους συλλόγους και τα φιλανθρωπικά σωματεία να κάνουν ΚΑΤΙ επιτέλους το να αφήνουμε του τσιγγάνους να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να τους διδάσκουμε να είναι πολίτες δεν καταφέρνουμε τίποτα από το να ζητάμε δωρεές μερικοί μερικοί εας πάμε λίγο στο λιμάνι και στην παλαιά πολη να δούμε πια μικρά παιδιά επιβάλλονται στην επαιτεία στο να κλέβουν κουτάβια και να ζητιανεύουν από το να είναι σε ένα σχολειό να μαθαίνουν γράμματα αρκετά με την διπροσωπία αυτών των συλλόγων που μόνο συμφέροντα έχουν από αυτό .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/4/13 22:23

    ΑΠΕΛΑΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/13 22:29

    Θα απελάσουμε Ελληνες πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/13 22:37

      Ναι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/13 17:32

      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ - ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΗ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/13 22:53

    Από πού και ως πού Έλληνες πολίτες? Οι τσιγγάνοι είναι: Παράσιτα, Κλέφτες, Εστίες μόλυνσης, Επικίνδυνοι και πολλά άλλα,ΌΧΙ όμως Έλληνες.
    Όπως δεν μπορείς να κάνεις τον Έλληνα Σουηδό, έτσι δεν μπορείς να κάνεις τον τσιγγάνο Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 00:06

      Όπως δεν μπορείς να κάνεις και τον φασίστα άνθρωπο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/13 00:08

      και τον σουρεαλιστή ρεαλιστή... Άνοιξε τα μάτια φιλέ!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/13 22:58

    Ρε παιδια...Ποιους Ελληνες πολιτες....;
    Οι μισοι εναι Αλβανο-Βουλγαροι....
    Και στο κατω κατω,ποιος Ελληνας πολιτης (μορφωμενος η αμορφωτος) μενει ατιμωρητος για τετοιες πραξεις...;;;
    Μην αμφιβαλετε,οτι βγαζουν γερα φραγκα χωρις να πληρωνουν μια...
    Εμεις τους πληρωνουμε και μας κλεβουν και τις περιουσιες μας κι απο πανω!!!
    Γι αυτο αρνουνται να στειλουν τα παιδια τους σχολειο και να ενσωματοθουν στην κοινονια...κοροιδα ειναι...;;;
    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ: Πισω στην πατριδα τους, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι η Ελλαδα....
    Αλλο το φιλοξενος και αλλο το μαλακας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/13 23:09

    Kai gw mesa! Pote k pou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/13 00:33

    τι ελληνες πολιτες ? να τους φερεις σπιτι σου τοτε τους ''πολιτισμενους'' τσιγγανους αφου τους θεωρεις Ελληνες. να πεθανουν οι ελληνες να ζησουν οι τσιγγανοι ειναι το συνθημα τους αν δεν το γνωριζεις φιλτατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/13 00:52

    οπου το κρατος η ο δημος κλεινει τα ματια δυστηχος πρεπει να περνει μετρα ο πολιτης για την δικη του προστασια η κατασταση με τους γυφτους και το καψιμο τον καλωδιον γινεται εδω και χρονια πρεπει να σταματισει πριν παθουμε καρκινο απο τον καπνο. Συμφωνο με οπιοδηποτε ειδος επεμβασης που θα τους αναγκασει να φιγουν απο κει. ο δημος δεν προκειτε να κανει τιποτα ο εισαγγελεας το ιδιο ολη φοβουνται τις επιπτωσεις το πως θα ειναι αυτη η κακοι στα καναλια, μονο η πολιτες μπορουν να επεμβουν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/4/13 01:08

    ΣΩΣΤΟΣ ο Ανώνυμος12/4/13 - 12:33 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/4/13 04:01

    Όταν διάβασα το τίτλο ( ΠΡΟΣΕΧΩΣ Ολοκαύτωμα των καταυλισμών στην Ρόδο )Περίμενα να δω ως συνέχεια οτι θα μάζευαν όλα τα καλώδια του καταυλισμού, θα μάζευαν και όλους τους τσιγγάνους και μέσα σε κλειστό χώρο,θα τα ανάβαν. Μπας και ψοφισουν πρώτα αυτοί από τές αναθυμιάσεις παρά τα παιδιά μας και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΤΣΙΓΓΑΝΟ/ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/4/13 07:09

    Αν όντως υπήρχε τέτοια πρόθεση, εσυ που εγραψες το άρθρο είσαι και πολυ τρομπας!!! (Επειδη το αποκαλύψες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 07:11

      Οι πρώτοι που θα χαρούν θα ειναι οι αστυνομικοί!!! Που έχουν αγανακτήσει και δεν μπορούν να κάνουν τιποτα!
      Α και να ξέρετε ότι αν όντως τους διωξετε με βία και στα γρήγορα, θα βρείτε τόσα Χρυσα εκει που θα μειωθεί το χρέος της χώρας κατα 3%!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/13 09:08

      7:09 ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΜΟΥΦΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΜΕΙΝΕ !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/4/13 10:48

      Δεν έχεις και άδικο...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/4/13 16:25

      mallon syrizeos einai

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος12/4/13 10:31

    πειτε ποτε και που να μαζευτουμε πολλοι γαμω το τσιγγαναριο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/13 14:35

    Ναι ρε. Να απελάσουμε Ελληνες πολίτες αν το θέτεις έτσι. Είναι η μεγαλύτερη μαλ... που έχω διαβάσει εδώ και πολλά χρόνια. που ζεις ρε βλάκα. ρώτα την αστυνομία να σου πει. στις 10 κλοπές τις 9 τις κάνουν οι γύφτοι (όχι τσιγγάνοι).γύφτοι γιατί τσιγγάνοι υπάρχουν και ζουν με τον τρόπο τους πολιτισμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/13 18:20

    paidia meta apo tous tsigganous exoun sira ta spitia poy menoyn pakistanoi...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/4/13 22:29

    Minima se ola ta Zwa kai olous tous politismenous kai Dithen politismenous : H Bia ferni Bia, pou malon to kseroun aftoi pou kanoun sxolia ala synexizoun kai ta kanoun , Yparxoun Nomoi kai ta organa na ektelesoun tous nomous aftous, ean thelete na kanete mia diafora na tin kanate stis KALPES,O politismos Den einai Emfytos ton Diadidoume meso paidias kai oikogenias, Xrisimopoiiste tous Nomous pou yparxoun Den xriazete Bieotites, ean to koinoniko kratos den mpori na andapokrithi.. kalos.. KALPES kai o epomenos, oi fyletikes diakriseis kai h via den einai meros tou Elinikou politismou. Efxaristo , kai osi to vrikan prosvlitiko.... Hmmm Xestika anapoda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 23:31

      σε πάω!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/13 09:47

      Πρεπει να εισαι πολυ μικρος και απειρος,ή να ζεις στον Αρη.Αλλιως θα ηξερες οτι ΟΛΟΙ αυτοι που εκλεχτηκαν απο ΟΛΕΣ τις καλπες που στηθηκαν μεχρι τωρα,εδω και παρα πολλα χρονια ηταν απο αχρηστοι εως επικινδυνοι.Οποτε καποια στιγμη το ποτηρι ξεχειλιζει και λες"γαμω τους νομους σας και τις μανες σας μαζι".Ετσι κι εδω.Θα τους παρει ο διαολος τον πατερα και ας στειλουν μετα οι προστατες τους τα μαντροσκυλα με τα δακρυγονα να τους προστατεψουν.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος13/4/13 14:16

    Ρε δεν πάτε στο ληξιαρχείο να μάθετε πόσοι από τους γύφτους είναι γραμμένοι
    ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΟΔΟΥ και ψηφίζουνε στα εκλογικά τμήματα εδώ?
    Ψάξτε βρέ ύπνοι ποιοί πολιτικοί που ψηφίζετε και υποστηρίζετε
    τους βοήθησαν σαυτό?
    Νησί είναι η Ρόδος.
    Πώς βγάζουνε έξω τα κλοπιμαία?
    Με καράβι?Με τι άδεια και από ποιό λιμάνι?
    Ρε ζώα ξυπνάτε!!!!!!!!!!!!!!!
    Μεταξύ τους τηλεφωνάνε οι γύφτοι και λένε, ελάτε όλοι στη Ρόδο,
    έχει πολύ ψωμί και οι Ροδίτες........... ΠΡΟΟΟΟΒΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/4/13 15:27

    πολιτισμος στους τσιγγανομαχαλαδες δεν υπαρχει και κατι πρεπει να γινει με αυτους αλλα οχι να στραφουμε σε λυσεις χρυσαυγητικες διοτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι αμορφοτοι ναζιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/13 10:31

    εσεις που υποστηρίζετε τις βιαιότητες και τις απανθρωπιές δηλαδή τι σόι πολιτισμό έχετε;
    συμπεριφέρεστε σαν ζώα και έχετε λογική χιμπατζή.
    Αλλά μια ζωή οι ελληναράδες τις μειονότητες κατηγορούσαν για την δική τους ανικανότητα έτσι για να έχουν κάποιον να δείχνουν.
    Δεν φταίνε οι τσιγγάνοι που ψηφίζατε ένα κάρο μαλάκες τόσο καιρό.
    Το ότι οι μπάτσοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και το οτι η δικαστικές αρχές δεν κάνουν τίποτα είναι δικό σας φταίξιμο.
    Δεν σας πείραξαν αυτοί που έκλεψαν εκατομμύρια οι τσιγγάνοι σας πείραξαν , ε ρε εγκέφαλοι που υπάρχουν εδώ πέρα..
    Ξεφτίλα σκέτη είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/4/13 07:30

    Καλά θα κάνουμε όλοι να σκεφτούμε πολύ καλά το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο θέμα των τσιγγάνων. Διαβάζω τα σχόλια και σκέφτομαι ότι στο τέλος θα φαγωθούμε μεταξύ μας και θα γελάνε όλοι οι τσιγγάνοι μαζί μας.... Αν είναι δυνατόν να μη μπορεί να βρεθεί μια λύση σε αυτό το χρόνιο και πολύ σοβαρό ζήτημα. Οι τσιγγάνοι κλέβουν τα σπίτια μας, κλέβουν ρεύμα, κλέβουν χαλκό, κλέβουν, κλέβουν, κλέβουν... Το κράτος δε στηρίζει την αστυνομία ούτε και νομοθετεί για να δώσει λύση... Μην τα βάζετε με τους αστυνομικούς... οι ντόπιοι δε μπορούν να κάνουν τίποτα... έχουν οικογένειες, μένουν εδώ και είναι πολύ ευάλωτοι. Μπορούν να πάνε με τα νεροπίστολα που τους παρέχει η υπηρεσία τους να τα βάλουν με τα καλάσνικωφ??? Όσο για το Δήμο..... δεν το συζητάω... Οι πολίτες οργανωμένα και σιωπηλά πρέπει να πράξουν τα δέοντα. Και θέλω να ρωτήσω τους φίλους υποστηρικτές των τσιγγάνων και όποιος έχει την απάντηση να τη δώσει για να λυθούν απορίες πολλών... αγαπητοί ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ???? μήπως γνωρίζετε γιατί καίνε τα λάστιχα???? τι οσμές θέλουν να καλύψουν άραγε??? λύστε μου την απορία και μετά τα ξαναλέμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/4/13 12:24

    kalispera kai apo emena.... Loipon diabasa oraia sxolia alla kai malakies... Re ipostiriktes gia elate mia mera sta epeigonta sto nosokomeio na deite ti gynete ekei me tous kologyftous... Mastoronoun gamane tis manes tous kai meta plakononte stis sfaliares , kobonte kai erxonte gia tis protes boitheies... mpenoun ekei kai i prwti koubenta einai des ti exw min sas gamisoume olous.... Opa re maga... Meta paei kai o kakomoiros sekiouritakos na tou tin pei kai mazeuete oloi i mataria kai ton touloumiazoun ston ksilo... Etixe na eimai ekei gia egauma kai ida olo to skiniko me ta matia mou... Pas na psoniseis sta Lidl erxete to gyftaki kai sou pernei to ena euro apo to karotsi... To pianeis to rixneis ena xastouki kai meta erxete to ippiko me tous megalous... Pios eipe neropistola kai kalasnikov.... Autos einai o patriotismos pou exete ? Me gymna xeria me ksila kai as exoun oti theloun.... Einai 100 eimaste 10.000... An prepei na pesoun kapioi apo emas as eimai o prwtos ethelontika... kai na poume kai tou strabou to dikio.... MIA fora an ginei kati tetoio tha erthei o politismos me to zori.... Thimithite stin ilioupoli.... Mono auto... To sigouro einai oti sto karakonero einai oi xeiroteres ratses kai oti tha einai dyskola oxi omws akatorthota....Protimo na paw sto autoforo epeidi tou gamisa to katalima to opoio exei nero fws pou gia to opoio EGW plirwnw forous para na balw tin oura sta skelia epeidi einai "ROMA" einai gyftoi einai epikindinoi einai etsi einai alliws.... KSIPNATE RE EMEIS EIMASTE OI EPIKINDINOI KAI OXI AUTOI..... Fimizomaste gia ta kala pedia mas.... Xestides einai mono otan mastouronoun me ta tsigarilikia ksipnaei o antrismos mesa tous kai gamane ta 12 xrona tis filis tous... Eixan tharros na kanoun mauro sto ksilo ton astynomiko..... Ekeini tin mera eprepe na tous kapsoun kai oxi na yparxoun akoma kai ta gyftakia pou to ekanan briskonte ekei sto karakonero.... Ti lete loipon 100 enantiwn 1000 ?as einai 200 ? pali parapanw eimaste.... ena daxtylo mono tou to spas.... TIN GROTHOA POTE..... me sebasmo kai simparastasi se olous autous pou ipoferan apo tin gamimeni fyli twn gyftotsiganwn.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/12/13 11:59

    Μην ανησυχείτε έρχεται το τέλος της μαφίας του καρακονερου έχω ακούσει ότι κάλεσαν οι αρχές τους 3 σούπερήρωες να καθαρίσουν, τον Σουπερμαχαιριδη, τον Σπα'ι'ντερδιακο και τον εκπληκτικό Μπατμανσουρνα.Πολίτες της Ρόδου έρχονται οι σωτήρες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *