ροή ειδήσεων

«Θαυματουργό» νερό στην Ρόδο!

Μόνο αν ήταν θαυματουργό το νερό που σέρβιραν σε πελάτισσα καφετέριας της Παλιάς Πόλης της Ρόδου, θα μπορούσε να εξηγηθεί η τιμή του, αφού....
για ένα μικρό πλαστικό μπουκαλάκι που σε όλη την επικράτεια πωλείται 0,40-0,50 ευρώ, η έκπληκτη γυναίκα κλήθηκε να πληρώσει 1,5 ευρώ!


Μάλιστα πρέπει και οι καφέδες που της σέρβιραν να ήταν ...θαυματουργοί, καθώς, ένας διπλός ελληνικός είχε 3,80 και ένας καπουτσίνο 4,20 ! (και μάλιστα με τον ΦΠΑ στο νερό 9% και στους καφέδες στο 16%)

Εννοείται πως, πριν παραγγήλει η -εκ των υστέρων σοκαρισμένη- πελάτισσα, δεν υπήρχε διαθέσιμος τιμοκατάλογος ενώ, μετά από πρόχειρους υπολογισμούς, το υπολογιζόμενο κέρδος με το οποίο πώλησε ο ευσυνείδητος επιχειρηματίας το νερό, ξεπερνάει το 1.050 % !

Μετά απ' όλα αυτά, οι δηλώσεις των κ. Μουσουρούλη και Κεφαλογιάννη περί «τουριστικής ανάπτυξης», μόνο σκεπτικισμό μπορούν να προκαλέσουν, αφού, η τουριστική πολιτική της χώρας έχει ανατεθεί -εδώ και δεκαετίες- στα χέρια αεριτζήδων και κερδοσκόπων.
Παύλος Κιρκασίδης
zougla.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/13 16:12

    δύο νερά και δύο καφέδες 11 ευρώωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
    που ζούμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/13 16:01

      Στο Rodos Park πλήρωσα το 2009 12 ευρώ για δύο μπουκαλάκια νερό και μία σοκολάτα από το mini bar!!! To νερό ήταν 3 ευρώ το μπουκαλάκι 0,5λτ!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/13 16:28

    οχι εμεις αυτοι που νομιζουν πως ζουνε... ελεος ας μας πειτε ποια καφετερια ειναι για να ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/13 16:51

    Περσι τετοια εποχη σε καφετερεια στο συντιβανι στην Π. πολη πληρωσα 1 φυσικο χυμοπορτοκαλι 8 ευρω. κλεφτες αλητες να κλεισετε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/4/13 17:43

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ..... ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/13 23:33

      giati re megale sykgrinete to kolonaki me tin palia poli sto kolonaki olo oi loykgres pane

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/13 18:15

    εχετε λιγο δικιο να παραπονιεστε αλλα δεν μας λετε και τι δουλεια κανετε και γιατι να ειναι πιο ακριβα στο απο την κολωνα?.Εγω εχω μαγαζι στην παλια πολη και τα ιδια προιοντα τα εχω 5.40.τον ελληνικο 1.50 τον διπλο 2,το καπουτσινο 2,τα νερακια 0.70,τι φταιω να με λετε λαμογιο!!.Στο κολωνακι πανε για καφε τα ψωνια να δουνε ποσοι ειναι,στην ΡΟΔΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ,ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Δεν παει να ...... το κολωνακι ρε ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ.Και κατι ακομα,στον καφε φωναζετε για 1,2,5 ευρω,στα αθλητικα υποδηματα,στα ρουχα,που ακουμπατε 200,500,1000,ευρω ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,τον καφετζη που δεν πηγατε ποτε σας να πιειτε καφε θελετε να κλεισετε ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/13 18:46

      Ετσι ειναι το IPhone τον 600 και βαλε Ευρο δεν λενε τιποτα το καφεδάκι τους πείραξε , ας τον πιουν στο σπιτάκι τους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/13 20:55

      na mas peis poio magazi exeis na sou steiloume tin agoranomia re klefti! 30 lepta kostos exei o kafes lamogio pou dikaiologeis tin klepsia sou kiolas! ama den mporeite na poulate me normal kerdos na katsete spiti sas! poiotikws kaluteroi touristes oi evraioi teleutaias katigorias...pff...gia kati kleftes san ki esena den exoume touristes pia! o kosmos den katevike apo ta vouna na er8ei na ton klepseis esy! 3eroun poso prepei na exei o kafes exei kai sti xwra tous.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/4/13 18:41

    να σφραγιστει το μαγαζιμεχρι τελους Σεπτεμβριου και να επιστρεψει το 100πλασιον ποσο στον εξαπατημενο πελατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/4/13 19:34

    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Το ότι ο κάθε καριόλης ιδιοκτήτης κτιρίου/μαγαζιού στην παλιά πόλη ζητάει 5+ χιλιάρικα ενοίκιο για μια τρύπα και δεν κατεβάζει το ενοίκιο παρόλη τη κρίση το βρίσκετε φυσιολογικό δλδ;;;
    Όχι ότι συμφωνώ με τις τιμές του κάθε μαγαζάτορα και την αισχροκέρδια αλλά πρέπει να τα κοιτάμε όλα από όλες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/13 20:57

      +1 alla ftaine k oi magazatores pou ta dinoun. gia na 3enoikiastoun ta magazia stin palia poli na deis pws 8a pesoun ta noikia...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/4/13 19:52

    Παντως ενημερωτικα.. Το ΦΠΑ ειναι σωστο.. απο περσι οτι σερβιρεται, απο αναψυκτικα, καφε και επισης το φαγητο θεωρειται παροχη υπηρεσιων και περνιεται στο 16%.. Ακομη και στα σουπερ μαρκετ αν παρατηρησετε τα αναψυκτικα και τα ανθρακουχα νερα πλεον ειναι στο 16%. Μονο το απλο νερο ειναι στο 9%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/4/13 23:51

    Τι ερχετε λεει στην Ροδο επι σειρα ετων ;;; ΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ,ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Ε τοτε εγω σε αλλη Ροδο μενω τα τελευταια χρονια γιατι εδω αυτοι οι τουριστες ερχονται με τουριστικα πακετα σε εξευτελιστικες τιμες,τρων πινουν ολη μερα στα ξενοδοχεια που τους εχουνε μαντρωμενους ολημερα τζαμπα κ οταν αποφασισουν να βγουν παραεξω για δουν κ κατι αλλο απο την θεα του ξενοδοχειου εχουν φροντισει να παρουν διακριτικα απο τον πρωινο μπουφε αυγα,σαντουιτσακια,φρουτα κ.τ.λ για να περασουν την υπολοιπη μερα τους χωρις να ξοδεψουν ουτε ενα ευρω.στις παραλιες φυσικα ποτε δεν παιρνουν ξαπλωστρα γιατι ηδη εχουν προμηθευτει τον απαραιτητο εξοπλισμο απο τα jumbo σιγα μην πληρωσουν 8 ευρω στον ελληνα ομπρελα.χυμους αναψυκτικα νερα απο τα LIDL στις οικογενειακες συσκευασιες φυσικα.αν σπασει ο διαολος το ποδι του κ καθησουν για φαγητο κλασσικα 1 σαλατα , 1 μεριδα κ 1 νερο μικρο φυσικα στα 4 αντε κ ο πιο ανοιχτοχερης θα σε αφησει κ μερικα cents δικα σου με βαρια καρδια γιατι αυτος τελικα τα εχει πιο μεγαλη αναγκη απο εσενα.για νυχτερινη ζωη δεν το συζηταμε ξερεις τι βγαζεις αν εισαι διατεθιμενος να κερασεις κανα δυο ποτακια κ πολλα λεω.ασε που ξερουν τα δρομολογια των λεωφορειων απο εμας που μενουμε εδω , τα ταxi με το κυαλι βλεπουν τους τουριστες πλεον.αλλα εκει που αφηνουν τα πολλα λεφτα ειναι οταν φευγοντας παιρνουν αναμνηστικα ...1 μαγνητακι ψυγειου η μια κουπα απο τα μαγαζια με το 1 ευρω.αυτον τον τουρισμο προτιματε τοσα χρονια κ οχι τον εγχωριο τουρισμο.μονο που οι τουριστες δεν ειναι προβατα σαν κ εμας για να τους εκμεταλευεστε.... αυτοι ξυπνησανε χρονια τωρα...εμεις δεν λεμε να βαλουμε μυαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/4/13 00:08

    ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/4/13 08:04

    θελω να πω στον φιλο 11.51 οτι οι τουριστες που περιγραφει κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να δουν εστω μια φορα την ΡΟΔΟ.Μπορουσαν καλιστα να πανε ταυλανδη,και με τα ιδια λεφτα να φανε αστακο και γαριδα,ΟΜΩΣ οπως μπορεις και εσυ φιλε μου να φτιαξεις καφεδακι στο σπιτι σου και να την βγαλεις με 0.20,ετσι και ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ,για να μην ερχονται τοσοι πολλοι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ.Γιατι δεν πατε στην μυκονο που ειναι και πιο κοντα στην αθηνα να γλυτωσετε απο τον ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΦΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/13 11:26

      Ερχονται να δουν το ενα νησι που απλοχερα του χαρισε ο θεος τοση ομορφια κ ευτυχως που ηταν κ οι ιταλοι κ κατασκευασαν κ 5 πραγματα για να εχετε να δειχνετε στους τουριστες κ να νιωθετε περηφανοι για το εργο καποιων αλλων.Εσεις τι κανατε τοσα χρονια;Που ειναι η τουριστικη υποδομη του νησιου;Λιγο ηλιο λιγο θαλασσα κ το αγορι μου δεν το λες κ ποιοτικο τουρισμο το 2013 ...Το μονο που κανατε κ εξακολουθειτε να κανετε ειναι να βλεπετε τους τουριστες σαν πορτοφολια κ πως θα τους τα αρπαξετε.Καποτε ειχατε κατι να δειξετε κ ναι ειχατε ποιοτικο τουρισμο στην εποχη του 1960 ομως κ σε αυτην την εποχη μεινατε δυστυχως.Ειχατε ενα διαμαντι στα χερια σας το καταστρεψατε απο την απληστια σας κ μυαλο δεν βαλατε ακομα.Αν εσεις ειστε ευχαριστημενος με αυτο ... τι να πω...μπραβο σας...συνεχιστε την καλη δουλεια που κανετε...ΕΥΓΕ!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος20/4/13 10:11

    «Απάντηση για τον ποιό πάνω»,.Το ότι κάνουν οικονομία για να έρθουν διακοπές στην Ρόδο, δεν σημαίνει ότι εσύ μπόρεις να τους κλέβεις.Θα έπρεπε να ντρέπεσε για τον τρόπο σκέψεις σου που προσβάλει όσους εργαζονταί στον τομέα του τουρισμόυ γιατί ο τρόπος αυτός παραπέμπει σε κλέφτη και όχι σε επαγγελματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/4/13 12:02

    Κ για να μην παρεξηγηθω οταν λεω εσεις εννοω...την εκαστοτε δημοτικη αρχη που τα αρπαζει απο τα μεγαλα κεφαλια.Τους μεγαλο ξενοδοχους που αφου εστιψαν σαν λεμονοκουπες τους ελληνες τουριστουπαλληλους αποφασισαν να κανουν το ιδιο κ με τους μεταναστες.Τον καθε ιδιοκτητη τουριστικου καταστηματος που απο μια τρυπα θελει να βγαλει τοσα οσα θα φτανουν να ζουν πλουσιοπαροχα κ τα εγγονια του.Τον καθε τυχαρπαστο επιχειρηματια να τον κανει ο θεος που ανοιγει ενα παρακμιακο καφε μπαρακι η οτι αλλο κ θελει αφου ετσι "γουσταρει" να γινει εκατομμυριουχος σε ελαχιστο χρονικο διαστημα.Τους ιδιοκτητες εμπορικων καταστηματων που πουλανε τα ιδια πραγματα με την Αθηνα,Θεσσαλονικη κ.α σε τιμες 5 φορες πιο πανω...κ αλλα πολλα που σε ολους μας ειναι λιγο πολυ γνωστα.Σε αυτους αναφερομαι που οι προγονοι σας δεν θα ηταν κ πολυ περηφανοι για την καταντια αυτου του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/4/13 07:28

    Δεν έχω μαγαζί αλλα κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με αλήθειες. Εγώ εάν άνοιγα μαγαζί θα το άνοιγα με σκοπό το κέρδος και όχι για να κάνω ψυχικό στον κάθε πικραμένο, όταν εμενα ΠΧ όπως και σε όλους μας, μας έρχονται συνεχεια χαράτσια, φόροι, πάγια έξοδα κτλ κτλ, οικογενειακές υποχρεώσεις, παιδιά, πως νομίζετε ότι θα βγούν όλα αυτά? με έναν μισθό τις πεινας? ο κάθε ένας κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα για την πάρτι του και για την οικογένεια του, εγώ δεν μπορώ και δεν με παίρνει να σκεφτώ τα προβλήματα του κόσμου διότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ώστε να επιβιώνουμε ο καθένας για πάρτι του. Τα καταστήματα δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και ούτε φιλόπτωχα ταμία, ο καταστηματάρχης ξόδεψε κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό χώρο, με προσωπικό, και με σκοπό να κάνει απόσβεση σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν ξέρετε τι σημαίνει να δουλεύετε με επιταγές και να μην υπάρχει αντίκρισμα λόγο χαμηλού τζίρου και στο καπάκι να κινδυνεύετε με μπλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού λόγο τειρεσία και με αποκλεισμό από τους προμηθευτές λόγο έλλειψης ρευστού. Όταν όμως αυτούς τους ανθρώπους τους κυνηγάνε θεοί και δαίμονες για χρέη προς τους δημοσιους φορείς εσείς ποτε δεν θα στεναχωρηθείτε για αυτούς τους ανθρώπους αλλα μονο για την πάρτι σας...έτσι δεν είναι? Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει για έναν 50χρονο 60χρονο να βάζει λουκέτο στο κατάστημα του το τι θα επακολουθήσει...λίγες αυτοκτονίες έγιναν τα τελευταία χρονια. Εξάλλου τα τουριστικά καταστήματα πρέπει να έχουν όπως και δήποτε καλο τζίρο για τον λόγο ότι τα πάγια έξοδα τρέχουν ακόμα και τον χειμώνα που είναι κλειστά, τα ενοίκια το ΤΕΒΕ η ΔΕΗ, το νερο και το τηλεφωνο, αυτά δεν σταματούν ποτε να τρέχουν έχουν δεν έχουν τζίρο, δεν πρέπει να σκεφτούν και την επιβίωση του χειμώνα από αυτά που πρέπει να μαζέψουν??? δεν θα φάνε? δεν θα ποιούν? τα παιδιά τους δεν έχουν έξοδα? δλδ να πιείς εσύ τον καφέ σου με 1 ευρώ και χέστηκες αν βάλει λουκέτο ο καταστηματάρχης και αν απολυθεί υπάλληλος λόγο χαμηλού τζίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/13 07:34

      Επίσης το νερό πωλείται από 0.50 και κάτω, μονο σε σ.μαρκετ και σε περιπτερα. Οι καφετεριες δεν είναι τίποτα από τα 2. Πληρώνεις για να κάτσεις όσες ώρες θες αγκαλιά με ένα μπουκάλι νερό, για να εξυπηρετηθείς, να έχεις τζάμπα μουσική, να έχεις internet, και να πρήζεις τους άλλους με τα άνοστα αστεία σου και τα χαχανα σου χωρίς να αντιδράνε και χωρίς να μπορούν να σου πετάξουν τίποτα στο κεφάλι. Αλλιώς παίρνεις ένα από το περίπτερο και κάθεσαι στο σιντριβάνι παρέα με τα περιστέρια.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος21/4/13 07:50

    Ρε παδιά πάρτε εσείς ένα δάνειο 500.000 - 1.000.000 ευρώ να φτιάξετε μια καφετερια πολυτελειας και να το ξεχρεώσετε με 1 ευρώ τον καφέ και 0.50 το νερό, και με αυτά να πληρώνεται και όλα τα πάγια έξοδα του μηνα συν το προσωπικό, αλλα να μπορείτε να ζείτε εσείς και οι οικογένειες σας με αυτά που θα περισσεύουν. Νομίζετε ότι όσοι έχουν μια επιχείρηση ήταν ανιψια του Ωνάση και ότι τα βρήκαν έτοιμα. Άντε ρε...κάντε και εσείς δικια σας επιχείρηση και εγώ απλά θα κάθομαι και θα γελάω με αυτά που θα τραβάτε!!!!!


    Πρώην επιχειρηματίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/4/13 08:40

    Εγω προσωπικα ουτε επιχειρηματιας ειμαι ουτε θελησα να γινω ποτε.Ενας απλος τουριστικος υπαλληλος ειμαι που σιχαθηκε τον κλαδο με ολα αυτα που ειδα τοσα χρονια.Το πρωτο πραγμα που μας σου μαθαινουν στις σχολες ειναι ο ορος ''value-for-money'' ... ξερεις... σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους, υπηρεσίες που αξιοποιούν τα χρήματα του πελατη...;;;Δεν ειπε κανενας οτι ανοιγεις το οποιοδηποτε μαγαζι για να προσφερεις φιλανθρωπικο εργο αλλα να εχεις κ κατι να δειξεις ,να προσφερεις για να εχεις το δικαιωμα να απαιτεις κιολας.Κ αν εσεις νομιζετε οτι εχετε μαγαζια πολυτελειας ...ε...ειστε βαθια νυχτωμενοι....σε αλλες δεκατιες ναι τωρα ομως δυστυχως οχι...ο κοσμος εχει προχωρησει κ εσεις μεινατε ακομα εκει κολλημενοι...Βγειτε λιγο παρα εξω δειτε πως ειναι τα μαγαζια στην σημερινη εποχη ,ξοδεψτε κανενα απο τα πολυτιμα ευρω που αποθηκευατε χρονια τωρα στις τραπεζες για να ανακαινισετε τις τρυπες σας,αναβαθμιστε τις υπηρεσιες σας κ μετα ναι οταν εχετε κατι να προσφερετε τοτε να απαιτηστε κιολας.Μεχρι να το κανετε αυτο οχι μονο στα παγκακια,στα παρκακια,στο συντριβανι,στις παραλιες θα πινει ο κοσμακης τον καφε του ...σπιτι του ρε θα καθετε ...σε εσας δεν προκειται να ερθει να σας δωσει τα ωραια του λεφτακια.Κ εσεις θα κανετε τεμεναδες κ κωλοτουμπες στους τουριστες για να τους πουλησετε ενα μπουκαλακι νερο κ αυτο στα 4.Απλα πραγματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/13 09:14

      κ η λογικη να τα αρπαξω τους 3 μηνες του καλοκαιριου (τοση ειναι η σεζον πλεον δυστυχως) για να εχω να τρωω τους υπολοιπους 9 μηνες του χρονου σας φαινεται εσας να στεκει;;;Τι με ενδιαφερει εμενα ρε φιλε...να κανεις αλλη δουλεια το χειμωνα οπως κανουν τοοοοοοοοσοι αλλοι αν θες να ζησεις κ οχι να κλεβεις τον κοσμακη για να εισαι εσυ αραχτος στον καναπε σου τον χειμωνα να τρως στην υγεια του κοροιδου που δαγκωσες το καλοκαιρι.Κρατα το ανοιχτο κ τον χειμωνα το μαγαζακι σου,χαμηλωσε τιμες κ υφακι πανω απο ολα κ καντο χειμερινο στεκι αν αυτο ειναι δυνατον.Τι τα κλεινετε ολα μολις φυγουν οι τουριστες κ ειναι η Ροδος λες κ επεσε πυρηνικη βομβα βρε ανθρωπε του θεου;Εμεις κ οι γατες κυκλοφορουμε τον χειμωνα σε ενα νησι που εχει τοσο ντοπιο πληθυσμο ,2 τουριστικες σχολες κ 1 πανεπηστιμιο.Γιατι να μην ''εκμεταλευτειτε'' αυτα με την καλη την εννοια παντα εννοειται...Τοσοι επιχειρηματιες Αθηνα,Θεσσαλονικη,αλλες πολεις που εριξαν μεγαλα ποσα για να φτιαξουν ΜΑΓΑΖΙΑ κ οχι τρυπες πως μειωσαν τιμες δλδ; κ οχι μονο κρατησαν τον κοσμο αλλα οπως ειναι λογικο το εκαναν μοδα κ προσελκυσαν κ νεους πελατες;Αυτοι δεν εχουν εξοδα;δεν εχουν υποχρεωσεις;μονο εσεις εχετε;Επιχειρηματιας δεν ειναι φιλε μου οποιος βρισκει 5 φραγκα κ ανοιγει ενα μαγαζι...η κουτση Μαρια ειναι...ολοι μπορουν να το κανουν αυτο...πρεπει να εχεις κ τα @ρ....... για να το κρατησεις ...κ αφου οι αναγκες της εποχης απαιτουν να ριξεις τιμες..τοτε τις ριχνεις κ κανεις κ τουμπεκι ψιλοκομμενο κ αφηνεις κ το υφακι του ''εχω μαγαζι στην παλια πολη, στην κοσμοπολητικη Ροδο, στο πιο ομορφο νησι του κοσμου οποτε κατεβαστε τα παντελονια σας τωρα θα σας γ............κοροιδα''.Αυτες οι εποχες περασαν ανεπηστρεπτι...ΕΥΤΥΧΩΣ! Α ! Κ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ...ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/4/13 14:51

    Κοιτα να δεις φιλε μου,η λογικη ,δεν ειναι δικο μας αποτελεσμα,ειναι αποτελεσμα των πολιτικων εγκληματων στον τομεα του τουρισμου τα τελεταια 20 χρονια(αθιγγανοι,πακιστανοι κινεζοι,μαρινα,λιμανι,θαλασσιες συγκοινωνιες,σπατοσημο)εμεις πριν απο αυτα θυμαμαι να δουλευουμε 8-9 μηνες!!χωις να κλεβουμε κανεναν οπως εσυ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ.Αυτοι οι επιχειρηματιες που λες γιατι δεν ανοιγουν και εδω κανενα μαγαζι να οικονομησουν αφου μου συγκρινεις την χειμ.πελατεια της αθηνας με της ροδου.πολλα μαγαζια δοκιμασαν να μεινουν ανοιχτα,με αποτελεσμα να κανουν παρεα στα γατακια που λες.Το τσουβαλιασμα που κανεις φιλε,δειχνει οτι εισαι ασχετος,και το οτι εχω μαγαζι στην παλια πολη το ειπα εγω,το το λες ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΨΕΥΤΗ στην προσπαθεια σου να παλεψεις με τα κομπλεξ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/13 22:25

      Εγω το ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ οπως λες περασα απο την παλια πολη σημερα κ ειδα πως σκοτωνατε μυγες ολοι σας ...οσοι δλδ. εισασταν ανοιχτοι.ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ...Αυτο θα επρεπε να σας προβληματιζει κ να σας βαζει σε σκεψεις να βρειτε τις αιτιες της καταντιας σας κ να αναζητατε λυσεις μπας κ μαζεψετε τα ασυμμαζευτα πλεον.Κ οχι να βριζετε οποιον εχει αλλη αποψη απο εσας αλλα αν ειχατε μυαλο δεν θα φτανατε σε αυτο το σημειο,δεν θα αποτυγχανατε επαγγελματικα.Αυτα παθαινεις αμα εισαι αμορφωτος κ ασχετος ομως.Αραξτε τωρα κ απολαυστε την πτωση της ''αυτοκρατοριας'' σας...κ εμενα να μου ξερεις δεν εχω να κερδισω κατι απο ολο αυτο την αποψη μου ειπα να πω κ δεν σε υποχρεωσε κανεις να τα διαβασεις ρε φιλε με το ζορι.Κ δεν τσουβαλιασα κανεναν σε καθε κανονα υπαρχουν κ εξαιρεσεις κ δεν μιλουσα μονο για τα καφε μιλουσα για την ολη νοοτροπια που επικρατει εδω τα τελευταια χρονια κ σας εφτασε στο σημειο να σας κλαινε οι ρεγγες.Κ δεν συγκρινα καμμια Αθηνα με Ροδο χρυσο μου γιατι πολυ απλα δεν μπορουν να συγκριθουν...ειμαστε τουλαχιστον 30 χρονια πισω εδω...με το Μπαγκλαντες μπορει ... Βγες παρα εξω δες πως ειναι τα υπολοιπα μερη κ θα δεις σε ποσα ποοοοοοοοοοολλα πραματα ειναι πισω το νησι .΄΄Αλλαζουμε την Ροδο΄΄ δεν ειναι το συνθημα...ε αλλαξτε τη γιατι χανοσαστε ρε....βυθιζετε το καραβι... κ μην ξεχνιομαστε αποψεις ανταλλαζουμε ...

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος21/4/13 14:55

    την εκφραση που διαγραψατε απο το σχολιο μου ,την δανειστηκα απο τον κυριο 9,14 εκει γιατι την επιτρεψατε????/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/13 22:41

      ε οχι κ δεν κλεβατε βρε ... μην λεμε κ μ@λακιες τωρα...ειδικα προ ευρου με της δραχμουλες που δεν ξερανε οι ξενοι που τους πανε τα 4 τους ειχατε ρημαξει οι περισσοτεροι...μην λεμε κ οτι θελουμε...φωτια θα πεσει να μας καψει

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος21/4/13 21:19

    και μενα τον περισινο αυγουστο μου επεσε το σαγωνι οταν για δυο διπλους ελληνικους με δυο μικρα νερα στην σωκρατους και οχι σε καφετερια αλλα σ'εναν καφενε που πιαστηκε ο πισινος μας στις καρεκλες πληρωσα 9Εuro!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/4/13 09:02

    Νομιζω οτι σας εξηγησα τους λογους που οδηγησαν το νησι σαυτην την κατασταση,μεσα στην παλια πολη γινεται διακινηση ναρκωτικων,επαιτια,μαχαιρωματα,κραχτες,ανασφαλιστη εργασια,πορνεια,χρηση αλκοολ απο ανηλικους,...εσενα ο καφες σε πειραξε?.Περυσι σε μια πυλη με πλησιασαν ενα ζευγαρι ηλικιωμενων τουριστων,και με παρακαλεσαν να τους συνοδευσω εως το ξενοδοχειο τους,γιατι τους παρακολουθουσε ενας αλλοδαπος και ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ!!30 ΧΡΟΝΙΑ τετοιο χαλι στον τομεα δημοσιας διοικησης δεν εχω ξαναδει.Η ασφαλεια που προσφερε καποτε στον τουριστα η ΡΟΔΟΣ ειναι αυτο που την ειχε κανει μοναδικη,κατι που δεν βλεπω να σας απασχολει.Οσο για το οτι η αθηνα ειναι 30 χρονια μπροστα!!! αν ειναι σε 30 χρονια η ΡΟΔΟΣ ετσι ,τοτε οντως εχουμε σοβαρο προβλημα.Αυτη τη στιγμη που μιλαμε στην αθηνα ανθρωποι εχουν μεταφερει το νοικοκυριο τους στις σπηλιες του ταυγετου,λυκαβητου,διπλα απο την βιλα του τσοχατζοπουλου,κυριε DECAFEINE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/13 10:46

      Εμενα προσωπικα ο καφες δεν με πειραξε γιατι ειμαι κλασσικος ελληναρας που οτι κ να γινει κ το φαι να μου κοψουν κ την ζωη την ιδια ,αν δεν μου κοψουν το καφε δεν προκειται να διαμαρτυρηθω.Ανταλλαγη αποψεων νομιζα οτι καναμε αν αυτο σας στεναχωρησε σας ζητω συγνωμη.Τα κακως κειμενα επισημανα σαν πολιτης απλως δεν ξυπνησα ενα πρωι κ αποφασισα ουτε να κατηγορησω κανεναν ουτε να αλλαξω τον κοσμο.Τον εαυτο μου εχω υποχρεωση να αλλαξω κ αυτο κανω απο εκει κ περα....Νομιζω εχουμε δημοκρατια χρονια τωρα κ μπορουμε να εκφραζουμε την αποψη μας ελευθερα χωρις να μας λογοκρινει κανεις.Αν αυτο ενοχλει ε δεν μπορω να κανω κατι εγω για να τα αλλαξω συγνωμη.Κ οσο για την διαβιωση στην Αθηνα ...ναι εχουν χιλια κακα ...αλλα εχουν κ αλλα τοσα καλα που εμεις υστερουμε σε αυτα.Εμεις μονο τα κακα υοθετουμε ...γιατι κ εμεις μαστιζουμε απο ανεργια,γιατι κ εμεις εχουμε αστεγους,γιατι κ ο δικος μας ο κοσμος πειναει,γιατι κ εμεις ψαχνουμε για φαγητο στα σκουπιδια,γιατι κ εμεις τρεχουμε στους ερανους για βοηθεια,γιατι κ τα δικα μας παιδια λυποθιμανε απο την πεινα στα σχολεια απλως δεν επιλεγουμε να τα δημοσιοποιησουμε απο ντροπη;απο φοβο; κ σκυβουμε το κεφαλι χωρις καν να προσπαθησουμε να απαιτησουμε αυτα που δικαιωματικα μας ανηκουν.Τωρα αν εσυ η οποιοσδηποτε απο ολα αυτα που ειπα, καταλαβε οτι το προβλημα μου ειναι ο καφες κ ο εκαστοτε μαγαζατορας που μου τον πουλαει ...κατι δεν καταλαβε καλα. Εγω ειδικα τον καφε κατω απο 5 ευρω δεν εχω συνηθισει να τον πληρωνω πολλα πολλα χρονια τωρα στο μερος μου κ δεν διαμαρτυρηθηκα ποτε.Ειπαμε επανασταση μονο οταν μας κοψουν τον φραπε.Αλλα εξηγησα κ παραπανω οτι για να απαιτησεις να πληρωθεις πολυτελεστατα πρεπει να παρεχεις κ τις αναλογες υπηρεσιες πολυτελειας.VALUE FOR MONEY που ολοι λενε κ που κανενας δεν το τηρει απο τον πιο μεγαλο ως τον πιο μικρο.Παραδειγμα τα πολυτελεστατα ξενοδοχεια που μονοι τους χαρακτηριζονται 5αστερα χωρις τα περισσοτερα αν οχι ολα να εχουν το δικαιωμα να φερουν αυτον τον τιτλο.Οσο για την δημοτικη αρχη αυτου του τοπου δεν μπορω να μιλησω γιατι δεν υπαρχει καν.Ακυβερνητο καραβι ειμαστε κ ο κληρος επεσε σε εμας.Απο εδω κ περα ειμαστε η ο καθενας μονος του κ κοιταει τον κωλο του η ολοι μαζι για το καλο ολων μας....Προσωπικη μου γνωμη ολα αυτα για να καταλαβαινομαστε...

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος22/4/13 17:50

    Επιτελους συμφωνησαμε γιατι και εγω στην αρχη σου ειχα πει οτι εχεις λιγο δικιο,διαφωνω μονο στο τσουβαλιασμα,δεν ειναι ολοι το ιδιο πιστεψε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/4/13 17:56

    Ετσι αμα γοστάρει η κυρία εδώ στη Ρόδο το νερο ειναι Τελχίνης το πίνεις και χύνεις εξού και η τιμής η παναξία η ακριβή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/13 21:05

      ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος25/4/13 17:57

    ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ!!!!
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΑΝΩΜΕΡΙΤΕΣ ΒΛΑΧΟΙ!!!!
    ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ!!!!
    ΓΙΑΤΙ???
    ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΡΟΔΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!
    ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ??? ΠΩ ΠΩ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
    ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΤΡΩΤΕ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/13 19:57

      ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *