ροή ειδήσεων

Τραγωδία στην Αθήνα - συγκλονίσθηκε η Ρόδος

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αυτοί είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του φοβερού τροχαίου στην Ανάβυσσο - Νεκρός ο 20χρονος - Τραυματίας ο 28χρονος....
- Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου
- Νεκρά είναι δύο παλικάρια 20 και 29 ετών
- Ο ένας ήταν ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου
- Ο τραυματίας είδε τον αδελφό του και το συμπαίκτη του να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια του
- Γιατί Θεέ μου...αναρωτιέται όλη η Ελλάδα

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρόδου, στον αδερφό του και σε έναν συμπαίκτη του.

Το φοβερό τροχαίο που έκανε όλη την Ελλάδα να παγώσει και να αναφωνήσει "γιατί Θεέ μου" συνέβη στις 9.10 το πρωί. Το όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος αδελφός του 28χρονου ποδοσφαιριστή, Ευτύχη Τζιβιλόγλου, Γιάννης, κινούνταν στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο και σφηνώθηκε με ταχύτητα σε μια κολώνα.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό και τον νεαρό που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Φίλιππο Δελαπόρτα. Αμέσως ο 28χρονος που ηταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασαν οι διασώστες δεν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τους άλλους δυο νεαρούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ολοι τους μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας το οποίο εφημερεύει, ωστόσο για τα 2 παλικάρια ήταν ήδη αργά. Ευτυχώς ο 28χρονος Ευτύχης, που σώθηκε από θαύμα δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ



Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ




Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit, o νεαρός ποδοσφαιριστής που είναι και ο μοναδικός επιζών είναι σε κατάσταση σοκ καθώς είδε τον αδελφό του και το συμπαίκτη του να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν έρθει από τη Ρόδο με την αποστολή της ομάδας που αγωνίζονται, δηλαδή του Φοίβου Κρεμαστής με σκοπό να ταξιδέψουν προς την Ικαρία όπου αύριο είχαν αγώνα.

Ολη η Ελλάδα θρηνεί τα παλικάρια που χάθηκαν από το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και βρισκεται στο πλευρό των οικογενειών τους.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ - Χρήστος Καταξενος
newsit
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ




Σκοτώθηκε ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου και υιός του προέδρου του συλλόγου Φίλιππος Δελαπόρτας σε δυστύχημα στην Αθήνα, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για Ικαρία.

O ποδοσφαιριστής του Φοίβου Ευτύχης Τσιβίλογλου θέλησε να πεταχτεί με τον αδελφό του που πήγε να τον δει στο αεροδρόμιο να πάνε να αγοράσει παπούτσια για να μπορέσει να αγωνισθεί στο ξερό γήπεδο της Ικαρίας.

Μαζί με τα δύο αδέλφια πήγε και ο Φίλιππος. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός αδελφός του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρόδου κινούνταν στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, άρχισε να κάνει ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο και σφηνώθηκε με ταχύτητα σε μια κολόνα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή. Αμέσως ο ποδοσφαιριστής που ηταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός και το νεαρός στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένοι. Οι διασώστες δεν μπορούσαν να τους απεγκλωβίσουν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας.Από την σφοδρότατη αυτή σύγκρουση διεσώθηκε μόνο ο Ευτύχης Τζιβίλογλου. Ο αδελφός του και ο νεαρός Φίλιππος Δελαπόρτας βρήκαν οικτρό θάνατο. Η είδηση κυκλοφόρησε αστραπιαία σε όλο το νησί της Ρόδου και συγκλόνισε τους πάντες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι σε κατάσταση σοκ καθώς είδε τον αδελφό του και το συμπαίκτη του να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του.

Τραγική η κατάσταση στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ στην Αθήνα η υπόλοιπη αποστολή έμεινε άναυδη. Κι ενώ η ΕΠΟ πρότεινε στον αρχηγό αποστολής να αναβάλει τον αγώνα κυπέλλου στην Ικαρία, οι παίκτες κλαίγοντας ζήτησαν να πάνε να αγωνισθούν στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συμπαίκτη τους. Μάλιστα ζήτησαν να δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνος σαν βασικός και η ομάδα να ξεκινήσει με δέκα παίκτες, την δε συμμετοχή τους θα την αφιερώσουν στη μνήμη του εκλιπόντα φίλου τους.
lefteria.blogspot.gr



Σκοτώθηκε ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου και υιός του προέδρου του συλλόγου Φίλιππος Δελαπόρτας σε δυστύχημα στην Αθήνα, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για Ικαρία. O ποδοσφαιριστής του Φοίβου Ευτύχης Τσιβίλογλου θέλησε να πεταχτεί με τον αδελφό του που πήγε να τον δει στο αεροδρόμιο να πάνε να αγοράσει παπούτσια για να μπορέσει να αγωνισθεί στο ξερό γήπεδο της Ικαρίας. Μαζί με τα δύο αδέλφια πήγε και ο Φίλιππος. Στη διαδρομή το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε μία κολώνα, όπου και διαλύθηκε. Από την σφοδρότατη αυτή σύγκρουση διεσώθηκε μόνο ο Ευτύχης Τσιβίλογλου. Ο αδελφός του και ο νεαρός Φίλιππος Δελαπόρτας βρήκαν οικτρό θάνατο. Η είδηση κυκλοφόρησε αστραπιαία σε όλο το νησί της Ρόδου και συγκλόνισε τους πάντες. Τραγική η κατάσταση στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ στην Αθήνα η υπόλοιπη αποστολή έμεινε άναυδη. Κι ενώ η ΕΠΟ πρότεινε στον αρχηγό αποστολής να αναβάλει τον αγώνα κυπέλλου στην Ικαρία, οι παίκτες κλαίγοντας ζήτησαν να πάνε να αγωνισθούν στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συμπαίκτη τους. Μάλιστα ζήτησαν να δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνος σαν βασικός και η ομάδα να ξεκινήσει με δέκα παίκτες, την δε συμμετοχή τους θα την αφιερώσουν στη μνήμη του εκλιπόντα φίλου τους.

gnominews.gr









Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/4/13 14:04

    ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΦΙΛΙΠΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/13 14:51

    koyragio stous gonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/13 15:31

    Kalo taxidi sto palikari.....silipitiria Kai kouragio stous goneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/4/13 15:39

    καλο ταξιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/13 15:54

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΑΚΗ..ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΙΠΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/13 17:35

    Kseris Kanis pote Tha Ton Feroun Rodo Pote Tha Gini I Kidia :((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/4/13 00:38

    den yparxoyn logia gia tetoio megalo pono......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/4/13 01:28

    FILIPAKO PAIDI MOY KALO TAKSIDI SE LEW PAIDI MOY GIATI SE KSERW APO PAIDAKI EFIVO PANTA ENA KALO GELASTO PAIDI POY DEN EDINE DIKEOMATA. AKH DESPOINA KOYRAGIO AN KAI SAN GONIOS KSERW OTI DEN GINETE


    ΓΚΙΟΥΝΤΙΤΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/4/13 11:42

    Mpori Kapoios Na Mas Dosi Plirofories Gia To Pote Ine I Kidia Tou Filipa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/13 11:27

    viazotane na sinantisei ton pappou tou fainetai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *